Barbara (Financieel Medewerker)

Benthe heeft ruim 25 jaar ervaring in de Finance, een echte Crediteuren & Debiteurenspecialist! Zij heeft de afgelopen jaren ervaring op gedaan bij nationale en internationale organisaties met verschillende entiteiten. In deze functies was Benthe verantwoordelijk voor de gehele crediteuren en debiteurenadministratie en zorgde zij voor een tijdige en correcte maandafsluiting. Benthe heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met inkomende facturen voor verschillende internationale entiteiten coderen en boeken op de juiste kostenplaats en grootboekrekening en het matchen van de goederenfacturen met purchaseorders. Ook was zij verantwoordelijk voor het ondersteunen bij de salarisadministratie en procesoptimalisatie. Benthe bekijkt haar werkprocessen kritisch en is altijd opzoek naar procesverbeteringen, met als doel een zo efficiënt en zorgvuldig mogelijke werkwijze te creëren. Benthe wil graag een baan voor 32 uur per week. Omdat dat helaas niet mogelijk is bij haar huidige werkgever, is Benthe samen met ons opzoek naar een Financiële functie, een vaste baan waar zij haar kennis en kunde de komende jaren kan toepassen.

Benthe is een vriendelijke, behulpzame dame met veel aandacht voor detail. Zij is in staat financiële vraagstukken goed te doorgronden en te verwerken. Daarbij beschikt Benthe over een bewezen vermogen om deadlines te halen, prioriteiten te stellen en meerdere zaken tegelijkertijd op te pakken. Zij voert haar werkzaamheden altijd nauwgezet uit, werkt doel- en resultaatgericht en staat te allen tijde klaar voor een ander. Haar positieve houding laat ook zien dat zij een leuke toevoeging zal zijn op de werkvloer.

Benthe heeft een opzegtermijn van één maand. Zij is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3300 op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Tijdig en correct verwerken van inkopende en uitgaande facturen op de juiste kostenplaats en kostenrekening;
  • Verantwoordelijk voor de gehele debiteurenadministratie;
  • Medeverantwoordelijk voor maand-/kwartaal- en jaarafsluiting;
  • Het verwerken van bankafschriften;
  • Controleren van de balans en resultatenrekeningen;
  • Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de financieel administratie;
  • Verantwoordelijk voor de salaris & personeelsadministratie;
  • Opmaken en boeken van loonjournaalposten;

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

53

Woonplaats

Bergen Op Zoom

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands & Engels uitstekend in woord en schrift

Computervaardigheden

Accountview, Afas, Exact Online, ISP, Ms-Office, Navision, SAP, Readsoft