Dora (Assistent Accountant)

"Ik wil de accountancy in omdat ik daar écht een passie voor heb." Dit zijn de woorden van Dilara, een Junior Financial Controller die graag weer werkzaam wil zijn als Assistent-Accountant. Met twee jaar aan werkervaring binnen de sector is zij verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van verschillende taken. Zij kan facturen verwerken, ondersteuning bieden bij de maand- en jaarafsluitingen, betalingsontvangsten boeken en maand-, belasting- en btw-rapportages opstellen. Ook heeft zij zich beziggehouden met het onderhouden van klantcontact, het optimaliseren van processen en heeft zij de btw-aangiften doorgevoerd.

Dilara is een zeer sociale jongedame met discipline en doorzettingsvermogen. Deze punten werden ook duidelijk tijdens het gesprek. Het feit dat Dilara aan het eind van haar hbo-opleiding er voor gekozen heeft om in de zomervakantie niet mee op vakantie te gaan met haar familie, heeft er toe geleid dat zij alsnog haar propedeuse in ontvangst kon nemen vóór het tweede leerjaar zou starten.

Dilara heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Intercompany reconciliaties en intercompany financiering;
  • Opstellen van maand-, belasting- en btw-rapportages;
  • Coderen en verwerken van verkoopfacturen;
  • Analyseren van financiële fluctuaties en rekeningen;
  • Controleren van de balanscijfers;
  • Ondersteunen bij de audit.

Functie

Assistent Accountant

Leeftijd

29

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Turks uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact Online, Accountview, King, Basware, Microsoft Office 365; Excel, Word en PowerPoint.