John (Financieel Medewerker)

John is een echte allrounder in zijn kennis en kunde. Met zijn ruim tien jaar aan ervaring binnen de financiële sector is hij een ervaren Financieel Medewerker. Hij heeft zich beziggehouden met het verwerken van facturen, het verzorgen van de salarisadministratie en het ondersteunen bij de maandrapportages en jaarrekeningen. Ook is hij verantwoordelijk geweest voor het versturen van aanmaningen en het verwerken van de bank en kas. Nu wil John verder groeien in zijn eigen ontwikkeling en zoekt hij meer uitdaging bij een nieuwe werkgever. Hij wil aan de slag gaan als Financieel Medewerker bij een informeel bedrijf.

Een karaktereigenschap die bij John past is flexibiliteit. Bij zijn huidige werkgever leert John verschillende aspecten binnen het financiële vak om altijd als back-up te kunnen opereren mocht een collega uitvallen. Ook houdt hij er van om processen te optimaliseren. Dit blijkt uit het feit dat hij bij een voorgaande werkgever de betalingen overzichtelijker maakte door gegevens vanuit Accountview over te zetten naar een eigen gemaakte Excel bestand.

John is 32 tot 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Begeleider van drie collega's op de financiële afdeling;
  • Uitsturen van facturen naar cliënten;
  • Coderen en verwerken van inkoop- en verkoopfacturen;
  • Verantwoordelijk voor het bijhouden van de crediteurenkaart en het klaarzetten van de wekelijkse crediteuren betalingen;
  • Eindverantwoordelijk voor beheer van mailboxen, facturen en aanmaningen;
  • Ondersteuning bieden bij het opstellen van maandrapportages en het verzorgen van de jaarafsluitingen.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, SAP, Twinfield, Accountview go, Microsoft Office 365; Excel, Word en PowerPoint.