Emir (Assistent Controller)

Emir heeft zijn Hbo-opleiding Bedrijfseconomie succesvol afgerond en is momenteel werkzaam als Lease & Contract Administrator, waar hij een essentiële rol vervult als verbindende factor tussen de operationele, financiële en sales afdeling. Met zijn uitzonderlijke cijfermatige vaardigheden is hij in staat om complexe financiële processen te beheren, waaronder de nauwgezette debiteuren- en crediteurenadministratie. Zijn expertise strekt zich uit tot het analyseren van financiële afwijkingen tijdens de maandafsluiting, waarbij hij nauw samenwerkt met de Financial Controller om kosten en omzet in kaart te brengen. Bovendien neemt Emir een actieve rol op zich bij het beheren van de voorraadadministratie, het opstellen van verzekeringslijsten en het afhandelen van claims.

Naast zijn indrukwekkende cijfermatige vaardigheden valt Emir op door zijn uitzonderlijke karaktereigenschappen. Zijn sterke analytische instelling stelt hem in staat om snel complexe vraagstukken te doorgronden en creatieve oplossingen te vinden. Zijn empathische vermogen en teamgeest maken hem een gewaardeerde collega die effectief kan samenwerken met diverse teams binnen de organisatie.
Emir verdiept zich graag in het bedrijfsproces en wil hij alle ins en outs van de organisatie weten, hierdoor voelt hij zich verbonden bij de organisatie en hecht hij waarde aan het samen realiseren van doelen.

Emir heeft een opzegtermijn van twee maanden. Hij is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300-, en € 3.500-, bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Het opstellen en verzorgen van facturen voor inkomende en uitgaande huurtransacties met betrekking tot wagons of treinmaterieel;
  • Analyseren van financiële afwijkingen met betrekking tot omzet en kosten;
  • Verwerken van inkomende facturen op de juiste kostenplaats en grootboekrekening;
  • Het registreren en bijhouden van informatie over schade aan de wagons en eventuele revisies of reparaties die nodig zijn;
  • Het beheer van de voorraad van treinmaterieel, inclusief het bijhouden van aantallen en locaties van beschikbare wagons;
  • Verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie;
  • Fungeren als een centraal aanspreekpunt tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie, en het omzetten van verkregen informatie in bruikbare data voor het IT-systeem.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

25

Woonplaats

Spijkenisse

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en schrift

Computervaardigheden

Ms-Office, Sharepoint, Power BI, Echo, Elvy.