Marcel (Medewerker Debiteuren)

Met meer dan 20 jaar ervaring in debiteurenbeheer is Marcel een essentiële kracht binnen zijn vakgebied. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het innen van openstaande betalingen, het oplossen van betalingsgeschillen en het verzenden van aanmaningen. Hij beheert tevens inkoopfacturen voor leasecontracten en zorgt voor de naleving van betalingsverplichtingen voor diverse bedrijfsonderdelen. Marcel onderhoudt nauw contact met debiteuren en leidt maandelijks overleg met managers, waarbij hij gedetailleerde rapportages presenteert en strategieën ontwikkelt voor een effectief debiteurenbeheer. Naast zijn kernverantwoordelijkheden excelleert Marcel in het onderhouden van nauw contact met zowel zakelijke als particuliere debiteuren, waarbij hij hen informeert over betaling statussen en eventuele vragen of bezorgdheden beantwoordt. Zijn expertise en toewijding maken hem niet alleen een waardevolle aanwinst voor elk team, maar ook een gerespecteerd figuur binnen de branche, waar hij bekend staat om zijn betrouwbaarheid en professionaliteit.

Marcel wordt gewaardeerd om zijn loyaliteit, harde werk en gevoel voor humor. Zijn analytische vermogen stelt hem in staat om complexe situaties te doorgronden, terwijl zijn besluitvaardigheid hem helpt om snel en doelgericht actie te ondernemen. Hij staat bekend om zijn luisterend oor en zijn vermogen om resultaatgericht te werken, waardoor hij effectieve oplossingen kan vinden voor uitdagende problemen. Momenteel zoekt Marcel, in samenwerking met Extra Talent, naar een nieuwe uitdaging als Debiteurenbeheerder.

Marcel is per direct beschikbaar voor 32 uur per week, met een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 32 uur per week.

Werkzaamheden

Bijhouden en innen van uitstaande betalingen;
Betalingsgeschillen oplossen;
Opstellen en verzenden van aanmaningen.

Functie

Medewerker Debiteuren

Leeftijd

61

Woonplaats

Andijk

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

x