Sanah (Financieel Medewerker)

Surelly is een gedreven financieel medewerker met een schat aan ervaring in diverse financiële disciplines. Door de jaren heen heeft ze bij verschillende gerenommeerde organisaties gewerkt, waar ze zich heeft gespecialiseerd in kredietrisicobeheer, collectiebeheer en geschillenbeheer. Haar expertise strekt zich ook uit tot rapportage, debiteurenportefeuillebeheer en het onderhouden van zowel telefonisch als schriftelijk contact met debiteuren. Surelly is bedreven in het verwerken van doorbelaste facturen, het beheren van grootboekrekeningen en het aanmaken van debet- en creditnota's. Bovendien is ze nauwkeurig en efficiënt in het invoeren van financiële en administratieve gegevens, zoals het voorbereiden van facturen en het registreren van klantgegevens.

Surelly is een leergierige en gedreven financieel professional met een resultaatgerichte aanpak. Ze is accuraat, praktisch en sociaal, en staat bekend om haar behulpzaamheid en samenwerking. Flexibel en met 
een sterk doorzettingsvermogen, draagt ze actief bij aan teamdynamieken en streeft ze altijd naar het beste resultaat. Samen met Extra-Talent is Surelly op zoek naar een uitdagende rol als Financieel Medewerker.

Surelly is per 01/05 beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Kredietrisicobeheer;
Collectiebeheer;
Geschillenbeheer;
Rapportage;
Kasstroombeheer;
Debiteurenportefeuille;
Klantenregistratie en afhandeling;
Telefonisch en schriftelijk contact onderhouden met debiteuren.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

x