Denise (Administratief Medewerker)

Denise is een vrolijke en vriendelijke jongedame, die na het behalen van haar VMBO-TL diploma, de horeca is ingerold en daar een leidinggevende functie kreeg. Dit heeft ze twee jaar gedaan, maar daarna wilde ze toch meer. Ze kreeg een mooie kans bij een groot scheepvaartkantoor en daar heeft ze zich verder kunnen ontwikkelen en veel geleerd. Ook heeft zij toen in de avonduren nog twee mbo opleidingen afgerond en later twee boekhoudkundige cursussen gevolgd. Samen met haar inmiddels vijftien jaar ervaring in (financieel) administratieve functies, is zij zo een waardevolle kracht binnen elk administratief team geworden!

Denise is dus iemand, die gaat voor haar doelen, linksom of rechtsom. Ze is altijd leergierig en secuur in haar werk. Ze wil de dingen die ze doet, snappen en goed doen. Met haar toegankelijke persoonlijkheid, weten mensen haar ook altijd te vinden als er iets extra’s gedaan moet worden en Denise doet dit graag. Ze is klantvriendelijk en servicegericht ingesteld, dus het contact met klanten gaat haar prima af. Denise communiceert duidelijk en komt afspraken altijd na. Omdat het te rustig is qua werk bij haar huidige werkgever, is Denise nu op zoek naar een nieuwe baan. En dan ook liefst dichter bij huis.

Denise heeft een opzegtermijn van een maand, wil graag 24 uur werken (begin komend schooljaar kan dit uitgebreid worden naar 32) en haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- op fulltime basis.
 

Werkzaamheden

  • Orders aannemen en verwerken;
  • Factureren;
  • Administratief ondersteunen buitendienst;
  • Klachtenafhandeling;
  • Transporten plannen;
  • Klantencontact via mail en telefoon.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

34

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office, Exact