Serdal (Accountant)

Serdal is een gedreven financieel professional met ervaring in verschillende financiële processen en een sterke basis in zijn vakgebied. Tijdens zijn stageperiode toonde hij zijn vaardigheden op het gebied van financiële administratie, wat resulteerde in een aanbod om binnen de organisatie aan de slag te gaan. Ondanks deze kans besloot Serdal zijn horizon te verbreden en zijn vaardigheden in een andere omgeving verder te ontwikkelen. Hij blinkt uit in het beheren van zowel crediteuren- als debiteurenadministraties, het verzorgen van jaarrekeningen, en het uitvoeren van maandafsluitingen. Serdal is daarnaast ook bedreven in het inboeken van banktransacties en het uitvoeren van auditwerkzaamheden. Zijn oog voor detail en klantgerichte houding maken hem een waardevolle kracht binnen elk financieel team.

Serdal is een teamwerker die zich inzet om samen doelen te bereiken. Zijn doorzettingsvermogen en leergierige instelling zorgen ervoor dat hij altijd op zoek is naar manieren om zijn werk efficiënter en nauwkeuriger uit te voeren. Hij staat open voor nieuwe uitdagingen en is bereid zijn kennis verder uit te breiden om zo zijn bijdrage aan een organisatie nog waardevoller te maken.

Serdal is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft daarbij een salarisindicatie van €3200,- bruto per maand op fulltime basis

Werkzaamheden

Verzorgen van jaarrekeningen;
Beheren van crediteurenadministratie;
Beheren van debiteurenadministratie;
Verzorgen van maandafsluitingen;
Banktransacties inboeken;
Uitvoeren van overige audit werkzaamheden.

Functie

Accountant

Leeftijd

22

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

Exact Online, Microsoft Word, Excel