Anouk (Kandidaat-Notaris)

Anouk, een veelbelovende Kandidaat-notaris met recent behaalde Master Notarieel Recht in 2021, verwacht de beroepsopleiding te voltooien in het voorjaar van 2025. Met bijna zes jaar ervaring binnen het notariaat is zij niet alleen bedreven in haar dagelijkse werkzaamheden, maar fungeert ze ook als een betrouwbaar vraagbaken voor collega's van andere afdelingen. Wat Anouk uniek maakt, is haar passie voor kennisdeling. Als nevenactiviteit deelt ze haar expertise door regelmatig externe lezingen te geven. Haar focus ligt op het Familierecht, waar zij gedijt als een sparringpartner. Ze zoekt naar een notariskantoor met korte lijnen, waar ze kan bijdragen aan groei en de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen. Anouk is klaar om haar juridische vaardigheden en proactieve benadering in te zetten voor een kantoor dat waarde hecht aan zowel expertise als groei.

Anouk straalt enthousiasme uit als een jonge professional die graag de uitdagingen oppakt. Haar Limburgse achtergrond brengt niet alleen gezelligheid, maar ook een sociale en vriendelijke collega met zich mee. Ambitieus van aard, beschikt ze over een indrukwekkende werkethiek en toont ze flexibiliteit, vooral wanneer de druk toeneemt. Met Anouk haal je niet alleen een competente collega binnen, maar ook een energieke teamspeler met een positieve instelling.

Anouk heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.   

Werkzaamheden

  • Zelfstandig behandelen van complexe Onroerend Goed dossiers (Erfpacht);
  • Zelfstandig opstellen van hypotheekakten en verklaringen van erfrecht;
  • Aanmaken van nieuwe dossiers;
  • Akten passeerklaar maken;
  • Werkzaamheden van collega's controleren (dossiers en akten);
  • Inwerken van nieuwe collega's;
  • Contact onderhouden met banken en derden;
  • Ordenen van erfpachtdossiers (digitalisering).

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

25

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Assyst en MS Office: Word, Excel, Powerpoint en Outlook