Ivo (Kandidaat-Notaris)

Ivo is een jongeman die in september 2020 zijn Master Notarieel Recht behaald heeft met een 7,5 als scriptiecijfer. In oktober is hij meteen aan de slag gegaan als Kandidaat-Notaris bij een middelgroot notariskantoor gespecialiseerd in het internationaal Ondernemingsrecht. Hier is hij verantwoordelijk voor het opstellen van akten, zoals oprichtingen en uitgifte van aandelen. Het controleren van legalisaties, mailcontact onderhouden met cliënten en het passeerklaar maken van akten behoren ook tot zijn takenpakket. Ondanks dat hij ruim een maand werkzaam is bij zijn huidige werkgever, is Ivo op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris. Hij mist het cliëntencontact en grotendeels van zijn werkzaamheden zijn in het Engels, wat hij jammer vindt. Hij zou namelijk graag werkzaam willen zijn binnen een algemene praktijk of het Onroerend Goed bij een klein tot middelgroot notariskantoor.

 

Ivo is een enthousiaste startende Kandidaat-Notaris. Hij zit vol ambities en wilt zich graag kunnen ontwikkelen. Tevens is hij een echte doorzetter. Dit is terug te zien aan zijn studiekeuzes. Zijn ambitie is om ooit Notaris te worden. Hij is communicatief vaardig en sociaal aangelegd. Zo maakt hij makkelijk contact met mensen en is hij een luisterend oor voor zijn gesprekspartner. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te fitnessen of om naar de bioscoop te gaan.

Ivo is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis. Hij heeft een opzegtermijn van een maand.  


 

Werkzaamheden

  • Akten opstellen, zoals oprichtingen en uitgifte van aandelen;
  • Akten passeerklaar maken;
  • Legalisaties controleren (handtekeningen);
  • Dossiers bijhouden;
  • Mail contact met cliënten onderhoduen.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

25

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederland en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

.