Ron (Notarieel Medewerker)

Ron heeft de opleiding Juridisch Medewerker zakelijk dienstverlening afgerond. Tijdens zijn studie liep hij stage bij een notariskantoor, waar hij na het behalen van zijn studie gelijk in dienst is gegaan. Hij heeft inmiddels ruim zeven jaar ervaring als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed. Ron is verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van dossiers, waarbij hij zorgdraagt voor een zorgvuldige afhandeling van alle benodigde documentatie. Ron bereidt akten voor en stelt deze op, zoals leveringsakten, hypotheekakten en splitsingen. Hij ervoor zorgt dat deze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast onderhoudt hij schriftelijk en telefonisch contact met cliënten, makelaars en derden om een vlotte communicatie te waarborgen. Ron is tevens verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe dossiers en het controleren van nota's van afrekening en declaraties. Als gemachtigde is hij bevoegd om akten voor koper en verkoper gereed te maken en te passeren. Ron wil graag aan de slag bij een kantoor waar hij de ruimte en mogelijkheden krijgt om zich verder te ontwikkelen als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Een kantoor met een informele werksfeer heeft voor Ron de voorkeur.

Ron is een loyale, hardwerkende en secure man. Dat hij loyaal is, blijkt wel uit het feit dat hij nu al ruim zeven jaar bij hetzelfde kantoor werkt. In zijn vrijetijd vindt Ron het erg leuk om met zijn gezin er op uit te gaan. Ron is betrouwbaar met een collegiale instelling. Hij komt op mij over een hardwerkende man met een sterke werkethiek en een diepe betrokkenheid bij het werk. Dat maakt Ron dan ook een aanwinst voor uw organisatie.

Ron heeft één maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.500, - bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

• Zelfstandig behandelen van dossiers
• Voorbereiden en opstellen van akten zoals: leveringsakte, hypotheekakte,       splitsingen;
• Schriftelijk en telefonisch contact met cliënten, makelaars;
• Invoeren van zaken en aanmaken van nieuwe dossiers;
• Controleren van nota's van afrekening en declaraties;
• Passeer klaarmaken en passeer van akten;
• Ontvangen van cliënten;
• Telefonisch aanspreekpunt.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

32

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office