Lola (Notarieel Medewerker)

Lola heeft haar Bachelor Rechtsgeleerdheid met succes afgerond. Momenteel is ze bezig met de Master Nederlands Recht, met de specialisatie Burgerlijk Recht. Lola is daarnaast vrijwilliger bij de stichting Rechtshulp JSG. Ze helpt gedetineerden bij het beantwoorden van juridische vraagstukken, zoals het aanvragen van verlof. Ook helpt ze bij het aanvragen van een overplaatsing of bij het aanvragen van een bezoekersregeling. Lola krijgt veel energie van het uitzoeken van juridische zaken op de sectie Onroerend Goed of Personen- en Familierecht. Ze is op zoek naar een notariskantoor met een informele werksfeer onder de collega’s. Ze wilt graag aan de slag als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed of Personen- en Familierecht .

Lola is een ambitieuze, leergierige en betrokken dame. Dit blijkt wel uit het feit dat ze in haar loopbaan meerdere banen tegelijkertijd heeft. Lola krijgt veel energie van het helpen van mensen. Zo geeft ze in haar vrije tijd bijles en begeleidt ze studenten met hun studievaardigheden en ondersteunt ze bij de studie.

Lola is in overleg per direct beschikbaar en is 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Eerstejaarsstudenten begeleiden met de studie-vaardigheden en het nieuwe leven als student.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office