Loesje (Notarieel Medewerker)

Loesje is na het afronden van haar opleiding Hbo Rechten begonnen als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Nu zit ze in de afrondende fase van de opleiding tot Registerklerk. Hier heeft Loesje de module Onroerend Goed al volledig afgerond en is ze in juni klaar met de module Personen- en Familierecht. Dagelijks houdt ze zich bezig met het behandelen van dossiers. Loesje stelt zelfstandig aktes op voor onder andere hypotheken, nieuwbouwprojecten en splitsingen. Tevens onderhoudt ze het contact met cliënten, makelaars en derden. Loesje is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze aan de slag kan als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed. Op het moment dat ze de klerkenopleiding heeft afgerond, wilt ze graag aan de slag als Notarisklerk. Een informele werksfeer onder de collega’s, waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd heeft voor Loesje de voorkeur.

Loesje is een secure, klantgerichte en hardwerkende jonge dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze veel werk verzet en dit ook nauwkeurig uitvoert. Loesje vertelt dat ze in haar vrije tijd graag wandelt en graag leest. Loesje komt op mij over als een dame die goed weet wat ze wilt en zeer leergierig is. Omdat ze zich graag blijft ontwikkelen volgt ze nu de opleiding tot Register Klerk. Kortom een ambitieuze jonge dame.

Loesje heeft één maand opzegtermijn en is tijdelijk 24 uur per week beschikbaar, daarna 32 uur. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

34

Woonplaats

-

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

nl

Computervaardigheden

Microsoft Office