Anna (Notarieel Secretaresse)

Anna heeft in juli 2022 met succes haar mbo-diploma juridisch administratief medewerker behaald. Na het behalen van haar diploma is ze aan de slag gegaan als Assistent Bewindvoerder. Dagelijks is Anna hier het eerste aanspreekpunt voor cliënten en behandelt ze haar eigen dossiers. Tevens gaat ze wekelijks op bezoek bij cliënten waarvoor ze uitkeringen aanvraagt bij het UWV. Anna is verantwoordelijk voor de termijnbewaking, het aanvragen van minimavoorzieningen, het bewaken van betalingen en het aanschrijven van schuldeisers. Ze noemt het dankbaar werk, maar tegelijkertijd ook zeer ondankbaar. Dagelijks heeft ze te maken met cliënten die het vaak oneens zijn met de procedure. Anna is op zoek naar een uitdaging binnen het notariaat, omdat ze de secties erg interessant vindt. Ze is op zoek naar een functie als Notarieel Secretaresse. Anna vindt het belangrijk dat zij zichzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige secretaresse.

Anna is een secure, leergierige en gedreven jongedame. Dat ze secuur is, blijkt uit het feit dat zij geordend te werk gaat en altijd zorgt dat haar werk af komt. Mocht het voorkomen dat ze er een dag niet is, weten haar collega’s precies wat er nog moet gebeuren. Anna houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met het organiseren van uitstapjes in binnen- en buitenland met haar vriendinnen, of met het lezen van een goed misdaad boek. Anna komt op mij over als zeer volwassen voor haar leeftijd en daarnaast is ze ook heel gedreven en sociaal. Een echte aanwinst, als je het mij vraagt. 

Anna heeft één maand opzegtermijn en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Nabellen van huurders over betalingsachterstand.
 

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

20

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

NL

Computervaardigheden

-