Finn (Notarieel Medewerker)

Finn is een jonge afgestudeerde hbo-rechtenstudent die graag start als Junior Notarieel Medewerker. Hij heeft tijdens zijn studie ruim anderhalf jaar stage gelopen bij twee verschillende kleine notariskantoren. Hier heeft hij zich kunnen verdiepen in de Familierechtpraktijk. Zo is hij bekend met het zelfstandig opstellen van verklaringen van erfrecht en samenlevingsovereenkomsten. Hij heeft nog geen ervaring met het zelfstandig opstellen van akten zoals huwelijkse voorwaarden op testamenten. Hij is hier vanuit zijn opleiding wel in geïnteresseerd en heeft zelfs zijn scriptie over de wilsbekwaamheid in (levens)testamenten geschreven. Finn is na zijn studie gestart als Junior Handhavingsjurist, maar hij merkt dat het werk als ambtenaar niet bij hem past. Hij is tot de conclusie gekomen dat hij zijn tijd binnen het notariaat enorm mist. Onderdeel hiervan is natuurlijk het wezenlijke verschil tussen de dienstverlening van een gemeente en een notariskantoor. Finn zet graag zijn persoonlijke en betrokken kant in voor cliënten. Hij is het gewend om cliënten te woord te staan en vragen te beantwoorden voor wat betreft het Familierecht. Finn heeft de ambitie om zich meer te verdiepen in het Familierecht, maar op den duur wil hij zijn kennis ook zeker verbreden en kennismaken met de Vastgoedpraktijk. Daarom start hij graag als Junior Notarieel Medewerker bij een klein tot middelgroot notariskantoor in de regio van Rotterdam, Drechtsteden of Breda.

Finn is een persoonlijk betrokken echte teamplayer. Uit het kleurenonderzoek blijkt hij ook enorm ‘groen’ te zijn. Hij herkent dit en geeft aan veel voldoening te halen uit samenwerken. Samen doelen bereiken, resultaat boeken en een wezenlijk verschil kunnen maken is voor hem erg belangrijk. Wij hebben Finn ervaren als een intelligente jongeman met een sterk analytisch vermogen. Hij is een harde werker, maar heeft begeleiding nodig in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Dit komt omdat hij vaak meerdere dingen tegelijk wil doen. Al met al is Finn een aanwinst voor elke jonge organisatie.

Finn is per direct beschikbaar voor 32 uur per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,00 bruto op basis van 38 uur.

Werkzaamheden

  • verantwoordelijk voor het oppakken van meldingen en handhavingsverzoeken in het domein van de Wabo, bijzondere wetten zoals APV, Alcoholwet, Wet op de Kansspelen en het bestemmingsplan;
  • bijdrage leveren aan een goede ruimtelijke ordening in de gemeente.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Quantaris, MS Office: Word, Excel, Powerpoint