Anna (Jurist)

Anna is inmiddels al bijna vijf jaar ervaring als Jurist bij een taxateur onroerend goed. Dagelijks houdt Anna zich bezig met het opstellen van pacht-, huur-, erfpacht-, koop- en verkoopovereenkomsten inclusief notariële afwikkeling. Ze voert grootschalige erfpacht marktonderzoeken uit in haven- en industriële gebieden. Ze ondersteunt bij taxaties en verwerving van landelijk vastgoed. Ook waardeert ze percelen ten behoeve van kavelruil of omvorming naar natuur. 
Het notariaat heeft haar al haar hele leven geïnteresseerd. Anna gaat in september 2023 de pre-master Notarieel Recht volgen, om uiteindelijk aan de slag te gaan als kandidaat-notaris. Tijdens de studie hbo Rechten heeft ze daarom de minor Jeugd en Gezin gevolgd, om alvast meer kennis op te doen over het notariaat. Anna heeft in haar werk veel ervaring opgedaan in het onroerend goed, maar ze vindt de sectie personen- en familierecht ook erg interessant. Daarnaast staat ze ook open om ervaring op te doen bij de sectie ondernemingsrecht.
Anna staat open voor een nieuwe uitdaging in het notariaat als Notarieel Medewerker. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel notariskantoor waar ze mogelijkheid krijgt om veel te leren. 

Anna is een ontzettend loyale, gestructureerde en hardwerkende vrouw. Dat ze hard werkt en loyaal is, blijkt uit het feit dat ze haar ouders helpt bij hun onderneming wanneer ze maar de tijd heeft. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten, een terrasje te pakken of in de natuur te wandelen. Anna komt ook echt over als een lieve, vriendelijke en eerlijke vrouw.

Anna heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 30 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op basis van 30 uur per week.

Werkzaamheden

  • Opstellen pacht-, huur-, erfpacht-, koop- en verkoopovereenkomsten inclusief notariële afwikkeling;
  • Ondersteunen bij taxaties en verwerving van landelijk vastgoed;
  • Uitvoeren van grootschalige marktonderzoeken in haven- en industriële gebieden;
  • Voeren van gedoogplichtprocedures voor kabel- en leidingbeheerders;
  • Waarderen van percelen ten behoeve van kavelruil of omvorming naar natuur voor diverse provincies.

Functie

Jurist

Leeftijd

27

Woonplaats

Winterswijk

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office