Daan (Notarieel Medewerker)

Daan werkt inmiddels meer dan een jaar als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Zijn passie ligt helemaal in dit vakgebied. Dagelijks houdt hij zich bezig met het opstellen van akten, zoals verklaringen van erfrecht en schenkingsakten. Daarnaast wikkelt hij boedels af en geeft hij (schenk)belastingen aan. Hij woont ook regelmatig een bespreking bij, wat hij erg interessant vindt. Hij onderhoudt het contact met cliënten en derden en beheert de inkomende mail. Kortom, Daan is een aanwinst voor elk notariskantoor.
Daan’ droom is om uiteindelijk door te groeien als kandidaat-notaris, om vervolgens als (toegevoegd-)notaris aan de slag te gaan. Op dit moment krijgt hij weinig uitdaging bij zijn huidige werkgever. Daarom is Daan op zoek naar een uitdaging als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht bij een informeel notariskantoor. Zijn voorkeur gaat uit naar een kantoor waar hij goed begeleid wordt en veel mag leren.

Daan is een ontzettend vriendelijke, rustige en hardwerkende man. Dat hij hard werkt, blijkt uit het feit dat hij na de master Fiscaal Recht toch nog is gaan doorstuderen om de Master Notarieel Recht te behalen. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten, zoals hardlopen, fietsen, fitness en voetbal. Ook gaat hij graag op pad met vrienden. Daan komt ook echt over als een prettige, loyale en precieze man.

Daan heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor drie of vier dagen in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Opstellen van akten, zoals verklaring van erfrecht en schenkingsakten;
  • Boedelafwikkeling;
  • Aangeven van belasting en schenkbelasting;
  • Besprekingen bijwonen;
  • Beheren van de e-mail;
  • Telefonisch contact onderhouden met cliënten;
  • Overige werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Kessel

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office