Jose (Notarieel Medewerker)

José is een Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht met meer dan tien jaar ervaring in het notariaat. Dagelijks houdt zij zich bezig met het opstellen van akten, zoals verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en schenkingen. José beheert de in- en uitgaande mail en ze beheert de agenda. Ze maakt en archiveert dossiers, past akten aan en draait akten af. Daarnaast houdt ze zich bezig met de recherche, het verwelkomen van cliënten en is ze het telefonisch aanspreekpunt voor cliënten en derden. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het maken van verklaringen van aanvaarding/volmachten beneficiaire aanvaarding/verwerping, declaraties en offertes. Kortom, door José kunnen de notarissen hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren.
José merkt dat na meer dan zeven jaar bij hetzelfde kantoor te hebben gewerkt, het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Ze staat daarom open voor een functie als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht waar ze nog meer mag gaan leren. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel notariskantoor.

José is een bijzonder fijne collega om te hebben. Dat blijkt wel uit het feit dat haar werkgever haar gevraagd heeft terug te komen na de crisis. Ze werkt hard, neemt initiatief en is altijd klantvriendelijk. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen met haar hond, te lezen of te winkelen. José komt op mij ook echt over als een collegiale, vriendelijke en gemotiveerde vrouw.

José heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier of vijf dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.950,- bruto per maand op basis van 37,5 uur per week.

Werkzaamheden

Opstellen van akten, zoals verklaringen van erfrecht, schenkingen en levenstestamenten;
Akten afdraaien;
Aanpassen akten;
Het aanmaken van dossiers;
Inschrijven akten in CDR;
Rechercheren;
Telefonisch aanspreekpunt;
Beheren van de in- en uitgaande mail;
Verwerken van overlijdensberichten;
Maken van verklaringen van aanvaarding/volmachten beneficiaire aanvaarding/verwerping;
Agendabeheer;
Declaraties en offertes aanmaken;
Het ontvangen van cliënten;
Archiveren;
Overige werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

56

Woonplaats

Oss

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office