Isa (Juridisch Secretaresse)

Na het succesvol afronden van haar secretariële opleiding, wist Isa zeker dat het vakgebied van secretariaatswerk perfect bij haar paste. Haar eerste werkervaring deed ze op bij een advocatenkantoor, waar ze begon als Juridisch Secretaresse. Isa werkte hier aan diverse rechtsgebieden, waaronder Bestuursrecht, Faillissementsrecht en Incassorecht. Haar dagelijkse taken omvatten onder andere het ontvangen van cliënten, agendabeheer, verwerking van inkomende en uitgaande correspondentie, roladministratie bijhouden, verwerken van aktes en documentatie, het uittypen van dictaten en processtukken, evenals het uitvoeren van facturatieprocessen.

Momenteel is Isa werkzaam bij een Financieel Adviesbureau, waar ze haar tijd besteedt aan het opstellen van facturen, agendabeheer, het fungeren als eerste (telefonisch) aanspreekpunt, het verwerken van inkomende en uitgaande post, en het controleren van documenten op taal- en grammaticafouten.

Momenteel zoekt Isa naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse. Haar voorkeur gaat uit naar een kantoor waar ze de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen tot een ware professional op het gebied van secretariaatswerk. U kunt meer details over haar werkervaring vinden in het gedeelte "Werkervaring".

Isa is een leergierige, hardwerkende en representatieve jongedame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze op zo’n jonge leeftijd altijd een vaste aanstelling heeft gekregen van haar werkgever. In haar vrije tijd vindt Isa het heerlijk om zo nu en dan naar een festival te gaan of leuke uitstapjes te doen met haar vriend. Isa komt op mij over als een vrolijk en loyaal persoon.

Isa heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

27

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Microsoft Office