Jessie (Notarieel Medewerker)

Jessie is een 31-jarige dame met al veel ervaring in het juridisch werkgebied. In het verleden heeft ze gewerkt als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Hier was ze verantwoordelijk voor de termijnbewaking, de rol, het aanmaken van dossiers en alle overige werkzaamheden. Vervolgens is ze aan de slag gegaan bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker Vastgoed. Dit vond ze ook geweldig. Hier was ze verantwoordelijk voor het passeerklaar maken van akten, stukken opvragen en versturen naar het Kadaster en het opmaken van (eenvoudige) akten, zoals percelengrond. Ze vond het werk geweldig, maar de sfeer binnen het kantoor verminderde. Daarom is ze op zoek gegaan naar een andere uitdaging in het vastgoed buiten het notariaat.
Naarmate de tijd is verstreken, merkt Jessie dat ze het notariaat mist. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker Vastgoed. Haar voorkeur gaat uit naar een klein of middelgroot notariskantoor.

Jessie is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale vrouw. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ze zich altijd voor 100% inzet om het optimale uit zichzelf te halen, en daardoor optimaal kan presteren. In haar vrije tijd spendeert Jessie het liefst tijd met haar gezin, gaat ze graag op pad met vrienden en is ze een echte dierenvriend. Kortom, een ontzettend goede aanwinst voor elk notariskantoor.

Jessie heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24-28 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Arnhem

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office