Renee (Paralegal)

Renee is een 24-jarige dame met een passie voor het juridisch rechtsgebied. Momenteel zit ze in de eindfase van de master Burgerlijk Recht. Ze hoeft alleen nog haar scriptie af te ronden, en dan is haar diploma binnen! Ze is haar carrière gestart met de bachelor Notarieel Recht. Echter vond ze zoveel interessant, dat ze besloot om vervolgens de master Burgerlijk Recht te gaan volgen. De studie gaat haar goed af.
Tijdens haar studie, is ze werkzaam geweest bij de Rechtswinkel als Rechtswinkelier en Bestuurslid. Hier was ze verantwoordelijk voor het geven van juridisch advies aan cliënten. Ook onderhield ze het contact met cliënten, zocht ze verschillende zaken uit en zorgde ze ervoor dat de oplossing uiteindelijk gevonden werd. Nu ze bijna klaar is met haar studie, wil ze heel graag aan de slag in het notariaat. Ze is er namelijk achter gekomen dat ze echt een passie heeft voor het familierecht, maar ook voor duurzaamheid! Renee wil het liefst nu al een ondersteunende functie in het notariaat, waardoor ze ervaring op kan doen. Als ze vervolgens voldoende kennis en kunde heeft opgebouwd, wil ze heel graag doorgroeien.

Renee is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en sociale dame. Zie ook haar referentie hieronder. Wanneer er iets tegenzit, gaat Renee door totdat het wel lukt. Ze houdt van hard werken en vindt het heerlijk om in een team samen te werken. Ze heeft ook veel hobby’s! Renee houdt van koken en bakken, is creatief en gaat graag met vriendinnen op pad. Kortom, Renee is een aanwinst voor elk notariskantoor.

Renee is in overleg per direct beschikbaar voor twee of drie dagen per week. Over een half jaar zal zij fulltime beschikbaar zijn. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden.

Functie

Paralegal

Leeftijd

20

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office