Suzanne (Juridisch Secretaresse)

Suzanne is momenteel een derdejaars hbo rechten studente met een passie voor de advocatuur. Momenteel loopt ze stage bij de Rechtbank. Haar taken omvatten het bieden van ondersteuning aan zaakgriffiers bij hun werkzaamheden en het assisteren van de rechter-commissaris tijdens de voorgeleiding van verdachten en getuigenverhoren. Suzanne bereidt administratief werk voor en zorgt ervoor dat alles gereed is voor de voorgeleidingen en getuigenverhoren. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het controleren van wettelijke termijnen en het plannen van voorgeleidingen in overleg met de raadsman en de rechter-commissaris. Het nauwkeurig en integer omgaan met vertrouwelijke gegevens is daarbij van essentieel belang. Nu haar stage er bijna op zit, is ze op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse. Een kantoor waar ze de theorie in praktijk kan brengen en werkervaring op kan doen, is waar Suzanne naar op zoek is. 

Suzanne is een gedreven, punctuele en leergierige dame. Dat ze leergierig is, blijkt wel uit het feit dat ze op de zaterdag te vinden is in de bibliotheek om te lezen over juridische onderwerpen en te leren voor haar studie. Suzanne gaat in haar vrijetijd graag naar de bioscoop en onderneemt ze leuke uitjes met vrienden. Ze komt op mij over als een zeer gedisciplineerde jongedame die weet wat ze wil.

Suzanne is per 1 juli beschikbaar voor 16 tot 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.310,- bruto per maand op fulltime basis.  

Werkzaamheden

Zaakgriffiers ondersteunen met werkzaamheden.
Rechters-commissaris ondersteunen tijdens voorgeleidingen van verdachten en getuigenverhoren.
Administratief werk voorbereiden voor de voorgeleidingen en getuigenverhoren. Wettelijke termijnen controleren en voorgeleidingen plannen in overleg met de raadsman en de rechter-commissaris.
Secuur en integer omgaan met vertrouwelijke gegevens.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

24

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office