Lotte (Juridisch Secretaresse)

Lotte wist van jongs af aan al dat ze de juridische wereld in wilde. Zo begon ze na het afronden van haar vwo aan de bachelor Rechtsgeleerdheid en daarop aansluitend een master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk. Na het behalen van haar diploma’s, is ze aan de slag gegaan als Secretaresse bij een medisch adviesbureau. Dagelijks houdt Lotte zich met bezig met onder meer het verwerken van inkomende en uitgaande post. Daarnaast is ze belast met het openen van nieuwe dossiers of cliëntgegevens, waarbij ze zorgvuldig alle benodigde informatie verzamelt en documenteert. Lotte vraagt medische dossiers op bij artsen, waarbij ze zorgt voor een correcte en vertrouwelijke afhandeling van gevoelige informatie. Een belangrijk aspect van haar functie is ook het controleren van adviezen op zowel juridische inhoud als op taalgebruik. Tijdens haar studie heeft Lotte stagegelopen bij een advocatenkantoor. Hier hield Lotte zich met het volgende bezig: onderzoek doen naar jurisprudentie, het onderhouden van contact met cliënten en rechtbanken, agendabeheer, opvragen van ontbrekende informatie en het bijhouden van de roladministratie. 
Nu is Lotte klaar voor een mooie stap in haar carrière en is ze op zoek naar een functie als Juridisch Medewerker of Advocaat-Stagiair. Haar interesse ligt bij de volgende secties: Arbeidsrecht, Huurrecht en Consumentenrecht.

Lotte is een leergierige, secure en prestatiegerichte jongedame. Dat ze leergierig is, blijkt wel uit het feit dat ze zichzelf graag nieuwe dingen aanleert, zoals verschillende talen of een specifiek vak. In haar vrijetijd vindt Lotte het leuk om met vrienden en familie leuke uitjes te ondernemen, zoals naar de biosscoop of lekker uiteten. Daarnaast krijgt ze veel energie van sporten, tekenen en schrijven. Lotte komt op mij over als een jongedame die goed weet wat haar doel is. Tevens komt ze op mij over als een sociale en behulpzame jongedame. 

Lotte heeft één maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000, - bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

Verwerken van inkomende en uitgaande post;
Openen van nieuwe dossiers;
Opvragen van medische dossiers bij artsen;
Controleren van adviezen op juridische inhoudt en op taal.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Vugth

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

micro