Mariëlle (Notarieel Medewerker)

Mariëlle is een dame met al meer dan achttien jaar ervaring in het juridisch werkgebied, waarvan drie jaar in het notariaat. Ze is haar carrière begonnen bij een notariskantoor in de regio Amsterdam, waar ze verantwoordelijk was voor het ondersteunen van de vastgoedpraktijk. Ze werkte direct samen met een notaris die gespecialiseerd was in complexe appartementssplitsingen. Ze stelde de akten op, beheerde de dossiers en onderhield het contact met de cliënten. Werkzaam zijn bij een notariskantoor vond ze heerlijk, het was dan ook dat ze door een verhuizing naar regio Eindhoven moest veranderen van werkgever.
Ze kwam bij een advocatenkantoor terecht, waar ze ook met ontzettend veel plezier heeft gewerkt. Hier was ze verantwoordelijk voor dossierbeheer, de termijnbewaking, de roladministratie en alle overige werkzaamheden als Juridisch Secretaresse. Vervolgens verhuisde ze naar regio ’s-Hertogenbosch, en ging aan de slag als Incassomedewerker bij een advocatenkantoor, gespecialiseerd in huurrecht en VvE-recht. Hier is ze al zes jaar werkzaam en verantwoordelijk voor het geheel zelfstandig behandelen van incassozaken. Het werk vindt ze heel interessant, zeker omdat vastgoed haar ontzettend interesseert. Inmiddels heeft ze ook de opleiding hbo Rechten afgerond, omdat ze meer diepgang wilde in haar functie. Echter is na het behalen van haar diploma, haar functie nauwelijks veranderd. Dit heeft haar aan het denken gezet. Waar ze in haar carrière met het meeste plezier heeft gewerkt, bleek toch echt het notariaat te zijn. Hier kan ze haar interesse in het vastgoed combineren met de opgedane kennis en kunde in de praktijk. Mariëlle is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker Vastgoed. Haar voorkeur gaat uit naar een notariskantoor waar ze nog jarenlang aan de slag kan gaan. Daarnaast vindt ze het ook heerlijk kom mee te denken aan het verbeteren van interne processen.

Mariëlle is een ontzettend hardwerkende, loyale en vriendelijke dame. Ze heeft dan ook bij al haar werkgevers erg lang gewerkt, en altijd op fulltime basis. Naast haar werk, heeft ze ook altijd vrijwilligerswerk gedaan, wat laat zien hoezeer ze zich altijd inzet voor een ander. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te lezen, of om op pad te gaan met haar gezin. Kortom, Mariëlle is een aanwinst voor elke werkgever.

Mariëlle heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Werkzaam op de rechtsgebieden huurrecht en VvE-recht;
Zelfstandig behandelen van incassozaken;
Cliënten bijstaan waar nodig;
Vragen beantwoorden;
Overige werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

38

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office