Sophie (Notarieel Medewerker)

Graag stel ik u voor aan Sophie. Sophie is een 25-jarige dame met al twee jaar werkervaring als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Ze werkt, naast de studie Hbo Rechten, met ontzettend veel plezier in het notariaat!
Dagelijks houdt zij zich bezig met het opstellen van akten, zoals testamenten, levenstestamenten, verklaringen van erfrecht, samenlevingsovereenkomsten en huwelijkse voorwaarden. Ze boekt dossiers in, onderhoudt het contact met cliënten en zorgt dat alle akten (na controle van de kandidaat-notaris) gepasseerd kunnen worden door de notaris. Voor de secties ondernemingsrecht en vastgoed boekt zij ook dossiers in en verzorgt ze overige administratieve werkzaamheden.
Afgelopen maand heeft Sophie de studie Hbo Rechten met succes afgerond. Mede door het behalen van haar studie en het feit dat ze het gevoel heeft dat ze uitgeleerd is bij haar huidige werkgever, staat Sophie open voor een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker. Momenteel heeft ze de meeste ervaring op de sectie familierecht, maar ze staat ook zeker open voor de overige secties. Haar voorkeur gaat uit naar een notariskantoor waar ze veel kan gaan leren en uitgedaagd wordt.

Sophie is een hardwerkende, sociale en loyale dame. Dat ze hard werkt, blijkt ook wel uit het feit dat ze naast haar hbo studie al twee jaar bij een notariskantoor werk. Ze is ontzettend collegiaal, haar collega’s kunnen altijd bij haar terecht als ze vragen hebben of ergens niet uitkomen. In haar vrije tijd vindt Sophie het heerlijk om te reizen, te wandelen met haar hond of te lezen. Ze komt op mij ook echt over als een vriendelijke, leergierige en integere vrouw. Kortom, Sophie is een aanwinst voor elk notariskantoor.

Sophie heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Opstellen van akten, zoals (levens)testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en verklaringen van erfrecht;
Inboeken van dossiers van onroerend goed;
Inboeken van dossiers van ondernemingsrecht;
Overige administratieve werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Zutphen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office