Ineke (Notarieel Secretaresse)

Ineke is een zéér ervaren Notarieel Receptioniste bij een vooraanstaand notariskantoor in Gelderland. Sinds 2007 is ze daar werkzaam, wat betekent dat ze er nu al zeventien jaar werkt! Dagelijks houdt Ineke zich bezig met het bedienen van de telefooncentrale, is ze de gastvrouw voor alle cliënten en verzorgt ze alle voorkomende receptietaken. Ze beheert de mailbox, valt af en toe in als administratieve/secretariële kracht en heeft werkzaamheden met betrekking tot de bibliotheek.
Ineke vindt het werk geweldig, het sluit perfect aan bij haar persoonlijkheid. Ze vindt het namelijk heerlijk om anderen te ontzorgen en altijd voor iedereen klaar te staan. Helaas wordt na zeventien jaar haar functie opgeheven. Ineke vindt dit zo jammer, ze wilde heel graag nog jaren haar functie uitvoeren. Ze staat daarom open voor een nieuwe uitdaging als Notarieel Receptioniste. Haar voorkeur gaat uit naar een notariskantoor waar ze nog jarenlang aan de slag kan gaan.

Ineke is een ontzettend loyale, collegiale en secure vrouw. Dat blijkt wel uit het feit dat ze al zeventien jaar werkt bij dezelfde werkgever, ze altijd klaarstaat voor haar collega’s en haar werk zeer goed en precies uitvoert. Ze wordt dan ook altijd gevraagd om in te vallen voor andere collega’s, omdat iedereen weet dat ze op haar kunnen bouwen. In haar vrije tijd vindt Ineke het heerlijk om te lezen, te tuinieren of tijd te spenderen met haar man en drie kinderen.

Ineke is in overleg beschikbaar vanaf 12 augustus 2024 voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Ondersteunen van de sectie vastgoed, insolventierecht en fiscaliteit;
Ondersteunen van administratieve werkzaamheden;
Gelden natrekken;
Receptie;
Telefonisch aanspreekpunt;
Notuleren voor de ondernemingsraad en RIVB;
Registratie verzorgen;
Archiefstukken opvragen;
Locaties wijzigen van archiefstukken;
Informatie bijhouden;
Diverse inboxen beheren;
Overige administratieve werkzaamheden.

 

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

63

Woonplaats

Epe

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office