Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Financieel. Renata zorgt dat jij voor een langere tijd op een plek zit waar jij je goed bij voelt. Zij gaat graag het gesprek met je aan! Ben je klaar voor de volgende stap of lukt het zelf niet om de baan te vinden die bij je past? Renata heeft inhoudelijke kennis, is erg betrokken en komt graag tot de kern. Van begin tot eind word je begeleid en zij regelt samen met jou die nieuwe stap in je carrière. Meer informatie of heb je een vraag? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Na elk gesprek een tevreden gevoel bij jezelf en de klant willen achterlaten, en met mensen werken in plaats van dossiers. Is dit een omschrijving waar jij je aangesproken door voelt? Dan heb ik maar één tip: lees snel deze vacature!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €5.000
Samen met een collega de gehele administratie aanpakken om er voor te zorgen dat de cijfers kloppen. Op die manier ben jij een belangrijke schakel in het geheel om ervoor te zorgen dat de organisatie draaiende blijft. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel door!

 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Heb jij bijna je hbo-diploma in de pocket of heb je hem al en zoek je nu een startersfunctie? Dan is er een grote kans dat je blij wordt van dit kantoor! Je krijgt hier goede begeleiding en je komt terecht in een positieve omgeving. Is het tijd om je gespecialiseerde kennis zo snel mogelijk toe te passen in de praktijk? Lees dan verder.

 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.700
Heb jij na het afronden van de mbo-opleiding Administrateur je eerste werkervaring opgedaan en wil je dit binnen een internationale organisatie laten zien? Als jij daarnaast de Engelse taal uitstekend beheerst en makkelijk contact legt met verschillende collega’s binnen de organisatie, lees dan snel meer over je nieuwe baan.

 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Paul is twee jaar geleden in dienst getreden bij een financiële dienstverlener als Adviseur Inkomen & verzuim. In zijn functie voert hij verschillende werkzaamheden uit die met arbeids- en inkomensverzekeringen te maken hebben. Hij inventariseert en analyseert de risicobereidheid van de klant en stelt offertes op. Hij schrijft hierbij advies rapporten en bespreekt dit met de klant. Daarnaast stelt hij claims berekeningen op, en onderhoudt hij het contact met klant en verzekeraar.

Paul heeft inherent aan zijn vak de benodigde WFT-diploma behaald waaronder: WFT basis, WFT schade particulier, WFT schade zakelijk en WFT inkomen. Omdat het kantoor waarvoor hij werkt geen verdere mogelijkheden biedt qua ontwikkeling, blijven de werkzaamheden nu te beperkt voor Paul. Hij zou ook graag meer richting relatiebeheer gaan, waardoor hij nu openstaat om zijn carrière voort te zetten bij een ander verzekeringskantoor. 

Paul is een leuke en voorkomende jongeman. Hij communiceert op een prettige en toegankelijke manier. Alhoewel hij qua leeftijd nog jong is, is hij in denken en doen al verder dan de meeste leeftijdgenoten. Dit kwam ook terug in zijn rol als leidinggevende bij een grote supermarkt waar hij een aantal jaar voor heeft gewerkt.  Hij is gedreven en wil zich graag verder ontwikkelen.

Perry heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie € 2.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven