Renata Gimberg

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-19274910
linkedin.com/in/renata-gimberg/
Renata Gimberg

Van Rotterdam en van Financieel. Gelooft erg in langdurige relaties. Geniet van de diversiteit in haar werk. En van de interactie met opdrachtgevers en kandidaten.

Vacatures

Financieel Medewerker

Met jouw afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting en een aantal jaren werkervaring ga je fulltime aan de slag als Financieel Medewerker. Jij wilt jezelf ontwikkelen in een afwisselende functie Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Simone (Junior belastingadviseur)

Simone heeft, inherent aan haar hbo-opleiding Fiscaal Recht en Economie, stage gelopen bij een accountants- en belastingadvieskantoor. Dat beviel van beide kanten zo goed dat zij vier jaar geleden in dienst trad en hier tot op heden werkt als Belastingadviseur. Daarnaast heeft zij aan de universiteit haar Master Fiscale Economie behaald en volgt zij momenteel het vaardighedentraject bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. 

Simone heeft inmiddels ruime kennis rondom het opstellen van complexe aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast verstrekt zij fiscale adviezen over herstructureringen, inbreng onderneming in een BV, overdracht vermogen naar een volgende generatie en bedrijfsopvolging. Simone is toe aan een andere werkomgeving en zou graag als Bedrijfs-fiscalist aan de slag gaan.

Simone is een zeer voorkomende jonge vrouw. Ze is communicatief erg sterk en is in staat om, in duidelijke en begrijpelijke taal, zaken te verwoorden. Simone is gedreven en maakt zich kennis snel eigen. Haar tot dusver genoten opleiding en haar werkervaring in combinatie met haar leeftijd getuigen hiervan. 

Simone heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

createWO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Kevin (Salarisspecialist)

Kevin is bijna acht jaar geleden in dienst getreden van een allround  salarisservice bureau voor grote, midden- en kleinbedrijven. Hij weet inmiddels als de beste hoe je, conform verschillende cao's, salarissen verwerkt. Hij fungeert dagelijks als vast contactpersoon voor verschillende administratiekantoren. Daarnaast stuurt hij negen mensen aan en geeft hij advies rondom verbeter processen en procedures. Kevin is toe aan een andere werkomgeving en zoekt een functie als Salarisadministrateur bij een kantoor waar hij voor langere tijd aan de slag kan. 

Kevin is een vriendelijke en prettige gesprekspartner. In de afgelopen jaren heeft hij zich echt ontwikkelt tot salarisspecialist. Je merkt direct tijdens een gesprek dat hij kennis van zaken heeft rondom dit specialisme. Kevin is leergierig en behulpzaam. Door zijn prettige manier van communiceren is hij erg toegankelijk.

Kevin heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

createMBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ara (Financiële Medewerker/ Accounting)

Ara is op 16-jarige leeftijd van Angola naar Nederland geëmigreerd. Na het afronden van haar mbo-opleiding Administratie gestart met haar financiële loopbaan. De afgelopen twaalf jaar heeft zij ruime ervaring opgedaan als Account Payable en Account Receivable. Ara codeert, verwerkt en controleert dagelijks inkomende en uitgaande facturen. Ze is verantwoordelijk voor de facturatie en ziet toe op tijdige betalingen. Ara is heel handig met verschillende boekhoudpakketten en spreekt vloeiend Frans en Portugees. Momenteel werkt zij voor een organisatie waar zij het Franstalige deel op zich heeft genomen. Ara wil graag dichter bij haar woonadres werken bij een organisatie waar zij haar Franse taal kan inzetten

Ara is een voorkomende en vriendelijk vrouw. Ze kan uitstekend zelfstandig werken en ze maakt ook graag deel uit van een team. Ze is makkelijk in de omgang en leert snel. Daarnaast heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gedreven. 

Ara heeft een opzegtermijn van één maand en is voor 32 uur beschikbaar. Salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Hamza (Assistent Accountant)

Hamza heeft recent zijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Naast zijn opleiding heeft hij stage-ervaring opgedaan bij de Belastingdienst waar hij meehielp met het invullen van belastingaangiften. Daarnaast heeft hij als stagiair werkzaamheden verricht bij een leerwerk bedrijf om met behulp van een actieplan draagvlak te creëren onder Rotterdamse winkeliers en vastgoedeigenaren. Hij hielp ondernemers met administratieve werkzaamheden. Zijn afstudeeropdracht heeft hij afgerond bij een administratiekantoor waar hij een business plan heeft geschreven voor een vestiging in het buitenland. Hamza is cijfermatig erg sterk. Van kinds af aan heeft hij cijfers al interessant gevonden. Externe verslaglegging is ook een punt wat zijn interesse heeft. Hij zou dolgraag aan de slag willen bij een accountantskantoor als beginnend Assistent Accountant

Hamza is een een leuke, voorkomende bescheiden jongeman. Rond zijn tiende jaar is hij met zijn familie naar Nederland verhuisd vanwege betere toekomstperspectieven. Hamza spreekt keurig ABN en is erg gedreven. Naast zijn economische opleiding is het wel bijzonder te noemen dat hij een korte opleiding heeft genoten in de beveiliging. De reden hiervan was dat er een aantal vrienden van hem in de branche actief waren. Hij werd gevraagd en hiervoor was wel een bepaalde opleiding benodigd. Door altijd naast zijn studie te hebben gewerkt heeft Hamza geen studieschuld hoeven opbouwen. 

Hamza is per direct fulltime beschikbaar. Salarisindicatie € 2.100,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven