Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Financieel. Renata zorgt dat jij voor een langere tijd op een plek zit waar jij je goed bij voelt. Zij gaat graag het gesprek met je aan! Ben je klaar voor de volgende stap of lukt het zelf niet om de baan te vinden die bij je past? Renata heeft inhoudelijke kennis, is erg betrokken en komt graag tot de kern. Van begin tot eind word je begeleid en zij regelt samen met jou die nieuwe stap in je carrière. Meer informatie of heb je een vraag? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Parttimers opgelet! Heb jij minimaal een afgeronde financiële mbo-opleiding niveau 4 op zak en vanaf anderhalf jaar werkervaring met het inboeken van verschillende administraties? Als jij het leuk vindt om op locatie de volledige financiële administratie te verzorgen van mkb-klanten, dan heb ik een hele leuk baan voor jou!
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.200
Jij bent als Adviseur Verzekeringen Zakelijk of Adviseur Verzekeringen Particulier verantwoordelijk voor de juiste afhandeling en advisering van verzekeringsproducten. Heb jij minimaal een afgeronde mbo4-opleiding, aangevuld met de opleidingen WFT Basis en WFT Schade Zakelijk en / of WFT Schade Particulier? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Met jouw afgeronde hbo-opleiding Accountancy en enkele ervaring ben jij op zoek naar een afwisselende functie als Assistent Accountant. Je bent op zoek naar een kans in de agrarische sector waarin jij je kan ontwikkelen en boven jezelf uitstijgen. Herken jij jezelf hierin? Wij zijn op zoek naar jou, solliciteer nu!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Een ambitieus, compact en informeel accountantskantoor, dat is waar jij voor open staat. Ben jij iemand die net dat stapje extra zet, zodat je sneller verantwoordelijkheid krijgt? Dan is dit accountantskantoor iets voor jou! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Paul is twee jaar geleden in dienst getreden bij een financiële dienstverlener als Adviseur Inkomen & verzuim. In zijn functie voert hij verschillende werkzaamheden uit die met arbeids- en inkomensverzekeringen te maken hebben. Hij inventariseert en analyseert de risicobereidheid van de klant en stelt offertes op. Hij schrijft hierbij advies rapporten en bespreekt dit met de klant. Daarnaast stelt hij claims berekeningen op, en onderhoudt hij het contact met klant en verzekeraar.

Paul heeft inherent aan zijn vak de benodigde WFT-diploma behaald waaronder: WFT basis, WFT schade particulier, WFT schade zakelijk en WFT inkomen. Omdat het kantoor waarvoor hij werkt geen verdere mogelijkheden biedt qua ontwikkeling, blijven de werkzaamheden nu te beperkt voor Paul. Hij zou ook graag meer richting relatiebeheer gaan, waardoor hij nu openstaat om zijn carrière voort te zetten bij een ander verzekeringskantoor. 

Paul is een leuke en voorkomende jongeman. Hij communiceert op een prettige en toegankelijke manier. Alhoewel hij qua leeftijd nog jong is, is hij in denken en doen al verder dan de meeste leeftijdgenoten. Dit kwam ook terug in zijn rol als leidinggevende bij een grote supermarkt waar hij een aantal jaar voor heeft gewerkt.  Hij is gedreven en wil zich graag verder ontwikkelen.

Perry heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie € 2.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven