Van Rotterdam en van Financieel. Renata zorgt dat jij voor een langere tijd op een plek zit waar jij je goed bij voelt. Zij gaat graag het gesprek met je aan! Ben je klaar voor de volgende stap of lukt het zelf niet om de baan te vinden die bij je past? Renata heeft inhoudelijke kennis, is erg betrokken en komt graag tot de kern. Van begin tot eind word je begeleid en zij regelt samen met jou die nieuwe stap in je carrière. Meer informatie of heb je een vraag? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan als Gevorderd Assistent Accountant? Wil jij graag werken bij een informeel accountantskantoor waarbij de werk- en privébalans uitstekend is? Hier krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en boven jezelf uit te stijgen. De hbo-opleiding Accountancy of een financiële mbo-opleiding niveau 4 heb je afgerond in combinatie met minimaal drie jaar werkervaring. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ervoor zorgen dat de administratie van A tot Z kloppend is voor verschillende bedrijven, dat is wat jou energie geeft. Je hebt hier inmiddels ook al enige ervaring in opgedaan en wil werken voor een vooruitstrevende organisatie met verschillende kantoren in de regio. Betrouwbaar is hoe anderen jou zouden omschrijven. Dit draag jij dan ook uit naar het bedrijf en de klant.  Sluit dit aan bij jou? Dan zoek jij deze organisatie en zij jou.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.650 tot €3.350
Wil jij graag werken in een afwisselende functie binnen een accountancy-samenstelpraktijk? Hier krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en boven jezelf uit te stijgen. Heb jij de financiële hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Een ambitieus, compact en informeel accountantskantoor, dat is waar jij voor open staat. Ben jij iemand die net dat stapje extra zet, zodat je sneller verantwoordelijkheid krijgt? Dan is dit accountantskantoor iets voor jou! Lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Semih is een jongeman met een afgeronde hbo-opleiding Finance & Control en een WO pre-master Accountancy & Control. Tijdens zijn opleiding heeft hij diverse stage- en werkervaringen opgedaan. Hij heeft facturen verwerkt, handboeken opgesteld en hij heeft ondersteund bij diverse businesscases waar hij bijvoorbeeld marktonderzoeken uitvoerde. Semih heeft bovengemiddelde Excels skills, die hij goed kon inzetten om het facturatieproces te optimaliseren door middel van het opnemen van macro’s. Na het afronden van zijn scriptie, waarin hij een adviesrapport over de AVG heeft geschreven, ging hij verder met studeren. Afgelopen maand heeft hij zijn pre-master afgerond. Semih zou nu graag fulltime aan het werk gaan binnen de controlepraktijk en in september in deeltijd verder studeren om zijn master af te ronden.

Semih is een vriendelijke en rustige jongeman. Hij is representatief en communiceert op een duidelijke en prettige manier. Semih is analytisch sterk en gaat nauwkeurig te werk. Hij is een ambitieuze en hardwerkende jongeman, die graag wil doorstuderen.

Semih is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).     

 

location_onDen Haag createWO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Paul is twee jaar geleden in dienst getreden bij een financiële dienstverlener als Adviseur Inkomen & verzuim. In zijn functie voert hij verschillende werkzaamheden uit die met arbeids- en inkomensverzekeringen te maken hebben. Hij inventariseert en analyseert de risicobereidheid van de klant en stelt offertes op. Hij schrijft hierbij advies rapporten en bespreekt dit met de klant. Daarnaast stelt hij claims berekeningen op, en onderhoudt hij het contact met klant en verzekeraar.

Paul heeft inherent aan zijn vak de benodigde WFT-diploma behaald waaronder: WFT basis, WFT schade particulier, WFT schade zakelijk en WFT inkomen. Omdat het kantoor waarvoor hij werkt geen verdere mogelijkheden biedt qua ontwikkeling, blijven de werkzaamheden nu te beperkt voor Paul. Hij zou ook graag meer richting relatiebeheer gaan, waardoor hij nu openstaat om zijn carrière voort te zetten bij een ander verzekeringskantoor. 

Paul is een leuke en voorkomende jongeman. Hij communiceert op een prettige en toegankelijke manier. Alhoewel hij qua leeftijd nog jong is, is hij in denken en doen al verder dan de meeste leeftijdgenoten. Dit kwam ook terug in zijn rol als leidinggevende bij een grote supermarkt waar hij een aantal jaar voor heeft gewerkt.  Hij is gedreven en wil zich graag verder ontwikkelen.

Perry heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie € 2.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Issa is een rustige jongeman die na het behalen van zijn mbo4-diploma een mooie vervolgstap heeft gemaakt zijn om AD Accountancy af te ronden. Na zijn studie is Issa aan de slag gegaan als Assistent Accountant bij een administratiekantoor. Tijdens zijn werkperiode bij het administratiekantoor heeft hij ervaring opgedaan in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van btw-aangiftes en de controle van de ingeboekte administratie.

Issa is opzoek naar een uitdaging in de rol van Assistent Accountant, waar hij de mogelijkheid krijgt om jaarrekeningen samen te stellen en de ingeboekte administratie te controleren.

Issa vindt het prettig op de achtergrond zijn werkzaamheden te vervullen, maar zodra hij merkt dat een proces niet goed verloopt vindt hij het belangrijk dat hij hier feedback over kan geven. Daarnaast komt Issa het beste tot zijn recht in een omgeving waar er van tevoren duidelijk wordt aangegeven wat zijn taken en verantwoordelijkheden zijn, zodat hij dit secuur en nauwkeurig kan afronden.

Issa is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Samuel is een starter op de arbeidsmarkt met een afgeronde mbo-opleiding Bedrijfsadministratie. Tijdens zijn opleiding heeft hij een aantal stages volbracht binnen de accountancy. Hij heeft ervaring opgedaan in het boeken van administraties, het indienen van de btw aangifte en voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening zoals het opschonen van openstaande posten en het maken van aansluitingen met de balansposten. Samuel is nu klaar met zijn opleiding en wil graag aan het werk bij een accountancy- of administratiekantoor.

Samuel is een vriendelijke jongeman die prettig is in de communicatie. Hij is een oprechte en realistische jongeman. Samuel houdt ervan om met een team aan een doel te werken en dit te volbrengen. Hij is ambitieus en wil naast zijn werkzaamheden ook nog een vervolgstudie volgen.

Samuel is per direct beschikbaar voor een functie van 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.

location_onDen Haag createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven