Van Rotterdam en van Financieel. Renata zorgt dat jij voor een langere tijd op een plek zit waar jij je goed bij voelt. Zij gaat graag het gesprek met je aan! Ben je klaar voor de volgende stap of lukt het zelf niet om de baan te vinden die bij je past? Renata heeft inhoudelijke kennis, is erg betrokken en komt graag tot de kern. Van begin tot eind word je begeleid en zij regelt samen met jou die nieuwe stap in je carrière. Meer informatie of heb je een vraag? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Wil je jezelf ontwikkelen in een afwisselende functie binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor? Jij hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding Accountancy en je studeert voor je RA-titel. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.200 tot €4.300
Jij bent klaar om de mouwen op te stropen! Heb je al wat werkervaring opgedaan tijdens je stage(s)? Wil je daarnaast met een enthousiast team diverse klanten helpen bij hun volledige administratie? Dan is dit jouw kans om je opgedane kennis in praktijk te brengen als Junior Assistent Accountant. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jij wilt jezelf ontwikkelen in een afwisselende functie binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor. Heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding Accountancy en studeer je momenteel voor de RA-titel of ben je voornemend om dat te doen? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.800
Parttimers opgelet! Heb jij minimaal een financiële mbo-diploma niveau 4 op zak en minimaal anderhalf jaar werkervaring met het inboeken van verschillende administraties? Als jij het leuk vindt om op locatie de volledige financiële administratie te verzorgen van mkb-klanten, dan heb ik een hele leuk baan voor jou!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Issa is een rustige jongeman die na het behalen van zijn mbo4-diploma een mooie vervolgstap heeft gemaakt zijn om AD Accountancy af te ronden. Na zijn studie is Issa aan de slag gegaan als Assistent Accountant bij een administratiekantoor. Tijdens zijn werkperiode bij het administratiekantoor heeft hij ervaring opgedaan in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van btw-aangiftes en de controle van de ingeboekte administratie.

Issa is opzoek naar een uitdaging in de rol van Assistent Accountant, waar hij de mogelijkheid krijgt om jaarrekeningen samen te stellen en de ingeboekte administratie te controleren.

Issa vindt het prettig op de achtergrond zijn werkzaamheden te vervullen, maar zodra hij merkt dat een proces niet goed verloopt vindt hij het belangrijk dat hij hier feedback over kan geven. Daarnaast komt Issa het beste tot zijn recht in een omgeving waar er van tevoren duidelijk wordt aangegeven wat zijn taken en verantwoordelijkheden zijn, zodat hij dit secuur en nauwkeurig kan afronden.

Issa is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Samuel is een starter op de arbeidsmarkt met een afgeronde mbo-opleiding Bedrijfsadministratie. Tijdens zijn opleiding heeft hij een aantal stages volbracht binnen de accountancy. Hij heeft ervaring opgedaan in het boeken van administraties, het indienen van de btw aangifte en voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening zoals het opschonen van openstaande posten en het maken van aansluitingen met de balansposten. Samuel is nu klaar met zijn opleiding en wil graag aan het werk bij een accountancy- of administratiekantoor.

Samuel is een vriendelijke jongeman die prettig is in de communicatie. Hij is een oprechte en realistische jongeman. Samuel houdt ervan om met een team aan een doel te werken en dit te volbrengen. Hij is ambitieus en wil naast zijn werkzaamheden ook nog een vervolgstudie volgen.

Samuel is per direct beschikbaar voor een functie van 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.

location_onDen Haag createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Nathalie is een financieel professional met zeven jaar werkervaring. Ze heeft haar mbo Bedrijfsadministratie afgerond is daarna gaan werken bij een internationale dienstverlener in de olie- en gasindustrie. Ze is hier begonnen als Junior Financieel Medewerker en uiteindelijk doorgegroeid naar Senior Financieel Medewerker. Nathalie heeft ervaring opgedaan in het debiteuren- en crediteurenbeheer. Ze stelt de maand- en kwartaalafsluitingen op en doet voorbereidende werkzaamheden voor de jaarafsluitingen. Ook berekent ze de vennootschapsbelasting uit en levert dit aan bij de Controller. Ze werkt nu zeven jaar in een internationale organisatie, waardoor haar Engels uitstekend is. Nathalie is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Allround Financieel Medewerker.

Nathalie is een voorkomende en spontane jongedame. Zij is sterk in haar communicatie, waardoor ze financiële zaken goed kan overbrengen op collega’s. Ze werkt georganiseerd en accuraat, waardoor haar administratie op orde is.

Nathalie heeft een opzegtermijn van één maand en is 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sem heeft een bedrijfseconomische en fiscale achtergrond. Hij heeft een indrukwekkende opleidingsachtergrond met 2 bachelors en 3 WO masters afgerond. Doordat hij in de crisis afstudeerde, besloot hij verder te studeren en heeft daarnaast altijd parttime gewerkt. Inherent aan zijn studies heeft hij stage gelopen bij één bij de big 4 accountantskantoren.

Sem heeft parttime ervaring opgedaan als Financieel Medewerker in het verzorgen van het crediteuren- en debiteurenbeheer. Daarnaast hij heeft een jaar fulltime gewerkt als Belastingadviseur bij één van de grootste advocatenkantoren binnen Nederland. Hier verzorgde hij de inkomsten- en vennootschapsbelasting voor diverse bedrijven. De afgelopen drie jaar heeft hij naast zijn studies parttime gewerkt binnen de financiële administratie en als Juridisch Medewerker. Nu hij klaar is met studeren wil hij zich graag verder ontwikkelen als allround financieel professional binnen een administratie- of accountantskantoor.

Sem is een vriendelijke man. Hij is realistisch en weet dat hij binnen de financiële administraties nog veel te leren heeft. Sem werkt gestructureerd, waardoor hij zijn deadlines weet te behalen. Hij is ambitieus en leergierig en wil zich graag als allround financieel professional verder ontwikkelen. Wanneer hij die mogelijkheid krijgt, heb je met hem een goede en leergierige collega in huis voor de lange termijn.

Sem is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

createWO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven