Renata Gimberg

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-19274910
linkedin.com/in/renata-gimberg/
Renata Gimberg

Van Rotterdam en van Financieel. Gelooft erg in langdurige relaties. Geniet van de diversiteit in haar werk. En van de interactie met opdrachtgevers en kandidaten.

Vacatures

Assistent Accountant Controlepraktijk

Jij wilt jezelf ontwikkelen in een afwisselende functie binnen een administratiekantoor. Heb jij daarnaast minimaal een afgeronde mbo-opleiding Accountancy of Administratie? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Projectadministrateur

Wil jij deel uitmaken van een organisatie die werkt aan een betere wereld voor mens, milieu en maatschappij? Dan zit jij hier aan het juiste adres! Deze organisatie investeert in een betere wereld én haar werknemers. Als jij daarnaast als Projectadministrateur verantwoordelijk wilt zijn voor internationale projecten, dan ben jij degene die ik zoek!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €4.000

Assistent Accountant

Het sluitend maken van diverse administraties is iets wat jij wel ziet zitten. Als het je ook aanspreekt om dit te doen bij diverse bedrijven die dicht bij huis zijn, dan zit je hier goed. Heb je hier tijdens je studie al enige ervaring in opgedaan tijdens stages en/of bijbanen? Dan zoek ik jou! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Assistent Controller

Wil jij werken bij een organisatie gespecialiseerd in het beheer van vastgoed, waar jouw ontwikkeling centraal staat? Dit doe je met jouw afgeronde hbo-opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Arend (Assistent Accountant)

Arend is nagenoeg afgestudeerd met zijn master Accounting, Auditing & Control. Hij hoeft alleen zijn scriptie nog in te leveren en te verdedigen. Middels stages heeft Arend wel een aantal controlewerkzaamheden uitgevoerd op locatie bij verschillende mkb-klanten. Middels zijn afstudeerstage ten tijde van zijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie, bij een groot productiebedrijf, heeft hij nauw samengewerkt met de controller. Zij zorgen samen voor de optimalisatie van de administratieve organisatie en de interne controle. Arend staat aan de start voor wat betreft zijn loopbaan en zou graag binnen het bedrijfsleven aan de slag gaan. 

Arend is een rustige en vriendelijk jongeman. Hij is niet het type dat direct hoog van de toren blaast. Analytisch is hij heel sterk en vindt dieper in cijfers duiken erg leuk om te doen. Samenwerken met mensen, in een prettige sfeer, staat hoog in het vaandel bij Arend.

Arend is per direct beschikbaar fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onDen Haag createWO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Manon (boekhoudkundig medewerker)

Manon is na het afronden van haar mbo-opleiding Boekhoudkundig Medewerker gestart met haar financiële loopbaan. Ruim acht jaar geleden trad zij in dienst van een internationaal transportbedrijf en is daar tot op heden werkzaam. Ze voert zelfstandig alle werkzaamheden uit rondom de debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast behandelt zij intercompany boekingen, en ondersteunt ze bij de maand- en jaarafsluiting en de omzetbelastingaangifte. Manon is nu toe aan een andere werkomgeving en zou haar werkzaamheden binnen een andere organisatie voortzetten en uitbreiden.

Manon is een sociale, betrokken en hardwerkende vrouw met passie voor de financiële administratie. Ze is een zeer prettige gesprekspartner en staat haar 'mannetje'. Ze vindt zelfontwikkeling erg belangrijk en beschikt over een goede werkethos. Wanneer er doorgewerkt moet worden, dan is Manon nooit te beroerd om door te gaan.

Manon heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week. 

location_onRotterdam createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Furkan (Gevorderd-assistent Accountant)

Furkan is na het afronden van hbo-opleiding Accountancy in dienst getreden als Assistent Accountant bij een accountantskantoor. Hij heeft hier werkzaamheden verricht voor de samenstel- en de controlepraktijk. Na anderhalf jaar wist hij zeker dat hij binnen de controlepraktijk verder wilde en maakte de overstap naar een ander kantoor. Hier kon hij zich volledig bezig houden met werkzaamheden binnen de controlepraktijk.

Na een jaar kreeg hij de mogelijkheid om binnen een ander groot kantoor aan de slag te gaan als Gevorderd Assistent Accountant. Furkan heeft inmiddels ruime kennis van het uitvoeren van lijncontroles en het controleren van diverse jaarrekening posten zoals omzet en inkoopwaarde omzet, immateriële en materiële vaste activa, voorraad en personeelskosten. In deze functie begeleid hij ook (beginnend) assistenten. Furkan is toe aan een andere werkomgeving.

Furkan is een zeer prettige gesprekspartner. Hij stelt legitieme vragen en is leergierig. Wat hem onder andere typeert is dat hij open en integer is. Hij is collegiaal ingesteld en vindt het erg leuk om andere te helpen. Daarnaast is hij zelfstandig en werkt nauwkeurig. 

Furkan heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Norman (Assistent Accountant)

Norman is, na het behalen van zijn hbo-diploma Bedrijfseconomie drie jaar geleden, in dienst getreden van één van de Big Four Accountantskantoren. Het eerste half jaar heeft hij binnen de controlepraktijk gewerkt, waarna hij binnen de samenstelpraktijk aan de is slag gegaan. Hij heeft inmiddels goede ervaring opgedaan rondom het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen. Daarnaast verzorgt hij verschillende fiscale aangiften, waaronder vennootschap,- inkomsten,- en omzetbelasting. Naar aanleiding van zijn bevindingen rondom de jaarrekening geeft hij gericht advies aan MKB-klanten. Dit kan gaan om investeringen, afschrijvingen en voorzieningen, maar ook risicobeperkingen en softwaregerelateerde zaken.  Het begeleiden van Junior Assistent Accountants behoort ook tot zijn werkzaamheden, wat Norman erg leuk vindt om te doen. Per september is hij gepromoveerd naar Senior Assistent Accountant. Zijn ambitie ligt binnen de samenstelpraktijk, waarbij mogelijk een deel van controlewerkzaamheden ook tot zijn taken kunnen behoren. Hij zou verder willen studeren voor zijn AA-titel. Norman is nu op zoek naar een andere werkomgeving vanwege het feit dat de reistijd bij zijn huidige werkgever te veel is. 

Norman is een zeer leuke en verzorgde jongeman. Hij communiceert op een hele prettige manier, waardoor je direct een goed gesprek hebt. Hij vindt zelfontplooiing zeer belangrijk en helpt graag anderen. Verder is Norman sociaal, ambitieus en beschikt hij over een hoge mate van doorzettingsvermogen. 

Norman heeft een opzegtermijn van één maand, maar is daarna fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 3.550,- bruto per maand.

location_onDen Haag createHBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven