Renata Gimberg

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-19274910
linkedin.com/in/renata-gimberg/
Renata Gimberg

Van Rotterdam en van Financieel. Gelooft erg in langdurige relaties. Geniet van de diversiteit in haar werk. En van de interactie met opdrachtgevers en kandidaten.

Vacatures

Commercieel Medewerker Zakelijk Verzekeren

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Commercieel Medewerker zakelijk verzekeren? Beschik jij over een hbo werk- en denkniveau en sta jij voor kwaliteit in je werk? Dan heb ik een hele leuke baan voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.250 tot €3.250

Assistent Accountant

Omschrijven mensen in jouw omgeving jou vaak als ambitieus en vind jij dat je een ondernemend persoon bent? Dan is deze functie binnen de samenstelpraktijk echt iets voor jou. Je bent jezelf continu aan het ontwikkelen, waarbij je veel contact hebt met ondernemers. Ben jij in het bezit van een financieel gerelateerd hbo-diploma? Lees dan snel verder, want zowel fulltime als parttime is mogelijk!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000

Controleleider

Ben je op zoek naar een uitdaging waarin je complexe controleopdrachten kan uitvoeren? Houd je van veel vrijheid en wil je graag jouw ondernemerschap inzetten? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.800 tot €5.000

Assistent Accountant

Wil jij de belangrijke momenten in een ondernemersbestaan meebeleven en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen? Beschik jij over een mbo-opleiding Accountancy of andere financiële opleiding.  Heb je minimaal één jaar werkervaring binnen de samenstelpraktijk? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maud (Schadebehandelaar Transport)

Maud is na het behalen van haar titel Meester in de Rechten haar carrière gestart bij de Raad van State als Jurist. Na twee jaar besloot zij de overstap te maken naar een makelaar in assurantiën. Voor een periode van tien maanden had zij al eerder gewerkt binnen deze branche en dat beviel haar uitstekend. Maud heeft zeer veel affiniteit met de transportwereld. Na de komst van haar kinderen kon zij als Claims Handler aan de slag gegaan binnen een groot transportbedrijf. Op corporate niveau heeft zij goederenschades (land- lucht- en zeetransport) en niet-goederenschades behandelt (wagenpark, werkmaterieel, brand, aansprakelijkheid). Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de behandeling van algemene verzekeringstechnische zaken en stelde zij verschillende maandrapportages samen.

Na een bepaalde periode was het de bedoeling dat Maud twee vaste dagen in Antwerpen zou gaan werken. Zij besloot toen de overstap te maken naar een andere werkgever en werkt tot op heden als Schadebehandelaar Transport voor een assurantiekantoor. Maud zou weer graag binnen de dynamiek van de transportwereld werkzaam zijn en kijkt nu uit naar een dergelijke functie binnen deze branche. 

Maud is een intelligente vrouw en communicatief erg sterk. Ze weet wat hard werken is en dat past haar ook. Uiteraard beschikt zij over de benodigde WFT opleidingen en heeft recent de module vervoersrecht behaald via NIBE-SVV en is in het bezit van de BHV opleiding. Maud is niet het type dat  snel uit het veld geslagen kan worden. Ze is maatschappelijk betrokken ingesteld en hecht hoge waarde aan bereidwilligheid. 

Maud heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 32 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onDordrecht createWO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Arend (Assistent Accountant)

Arend is nagenoeg afgestudeerd met zijn master Accounting, Auditing & Control. Hij hoeft alleen zijn scriptie nog in te leveren en te verdedigen. Middels stages heeft Arend wel een aantal controlewerkzaamheden uitgevoerd op locatie bij verschillende mkb-klanten. Middels zijn afstudeerstage ten tijde van zijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie, bij een groot productiebedrijf, heeft hij nauw samengewerkt met de controller. Zij zorgen samen voor de optimalisatie van de administratieve organisatie en de interne controle. Arend staat aan de start voor wat betreft zijn loopbaan en zou graag binnen het bedrijfsleven aan de slag gaan. 

Arend is een rustige en vriendelijk jongeman. Hij is niet het type dat direct hoog van de toren blaast. Analytisch is hij heel sterk en vindt dieper in cijfers duiken erg leuk om te doen. Samenwerken met mensen, in een prettige sfeer, staat hoog in het vaandel bij Arend.

Arend is per direct beschikbaar fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onDen Haag createWO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Manon (boekhoudkundig medewerker)

Manon is na het afronden van haar mbo-opleiding Boekhoudkundig Medewerker gestart met haar financiële loopbaan. Ruim acht jaar geleden trad zij in dienst van een internationaal transportbedrijf en is daar tot op heden werkzaam. Ze voert zelfstandig alle werkzaamheden uit rondom de debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast behandelt zij intercompany boekingen, en ondersteunt ze bij de maand- en jaarafsluiting en de omzetbelastingaangifte. Manon is nu toe aan een andere werkomgeving en zou haar werkzaamheden binnen een andere organisatie voortzetten en uitbreiden.

Manon is een sociale, betrokken en hardwerkende vrouw met passie voor de financiële administratie. Ze is een zeer prettige gesprekspartner en staat haar 'mannetje'. Ze vindt zelfontwikkeling erg belangrijk en beschikt over een goede werkethos. Wanneer er doorgewerkt moet worden, dan is Manon nooit te beroerd om door te gaan.

Manon heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week. 

location_onRotterdam createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Norman (Assistent Accountant)

Norman is, na het behalen van zijn hbo-diploma Bedrijfseconomie drie jaar geleden, in dienst getreden van één van de Big Four Accountantskantoren. Het eerste half jaar heeft hij binnen de controlepraktijk gewerkt, waarna hij binnen de samenstelpraktijk aan de is slag gegaan. Hij heeft inmiddels goede ervaring opgedaan rondom het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen. Daarnaast verzorgt hij verschillende fiscale aangiften, waaronder vennootschap,- inkomsten,- en omzetbelasting. Naar aanleiding van zijn bevindingen rondom de jaarrekening geeft hij gericht advies aan MKB-klanten. Dit kan gaan om investeringen, afschrijvingen en voorzieningen, maar ook risicobeperkingen en softwaregerelateerde zaken.  Het begeleiden van Junior Assistent Accountants behoort ook tot zijn werkzaamheden, wat Norman erg leuk vindt om te doen. Per september is hij gepromoveerd naar Senior Assistent Accountant. Zijn ambitie ligt binnen de samenstelpraktijk, waarbij mogelijk een deel van controlewerkzaamheden ook tot zijn taken kunnen behoren. Hij zou verder willen studeren voor zijn AA-titel. Norman is nu op zoek naar een andere werkomgeving vanwege het feit dat de reistijd bij zijn huidige werkgever te veel is. 

Norman is een zeer leuke en verzorgde jongeman. Hij communiceert op een hele prettige manier, waardoor je direct een goed gesprek hebt. Hij vindt zelfontplooiing zeer belangrijk en helpt graag anderen. Verder is Norman sociaal, ambitieus en beschikt hij over een hoge mate van doorzettingsvermogen. 

Norman heeft een opzegtermijn van één maand, maar is daarna fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 3.550,- bruto per maand.

location_onDen Haag createHBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven