Vacatures

Netwerken, dat is waar jouw nieuwe werkgever goed in is en goed in blijft. Dat is dan ook waar jouw nieuwe werkgever jarenlang aan heeft gebouwd. Wil jij daaraan meebouwen en daarin meedenken over de processen? Reageer dan direct! 
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.400 tot €3.400
Je hebt (bijna) jouw logistieke diploma op zak en je zoekt naar jouw eerste uitdaging. Je weet precies wat je zoekt of je twijfelt nog tussen bepaalde functies. Geen enkel probleem, want Extra Talent helpt jou graag in de zoektocht naar de perfecte logistieke job! Lees snel verder om te zien wat de mogelijkheden voor jou zijn.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €3.400
Jij bent klaar voor de volgende stap en wilt graag Senior Transportplanner worden. Werken voor een grote organisatie, waar je geen nummertje bent en de sfeer hangt van een familiebedrijf. Klinkt dit iets waar jij jezelf ziet werken? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.200 tot €4.200
Met jouw topografische kennis stippel jij de meest efficiënte routes uit als de beste. Ben je ambitieus en ook nog eens toe aan een nieuwe uitdaging bij een transportbedrijf waar jij niet als een nummertje wordt gezien? Dan ben jij de Transportplanner waar deze organisatie naar op zoek is!
access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daan is een gedreven jongeman met een commerciële instelling. Hij heeft circa 6 jaar ervaring als (Assistent) Expediteur en heeft vervolgens de uitdaging gekregen een eigen afdeling te starten namelijk de afdeling Projects & Events. Hij regelde alles van A tot Z, het uitzetten van de projecten, het personeel aannemen en aansturen, etc. De acquisitie was een van zijn sterkste punten, gezien hij een goed gevoel heeft voor sales. Hij houdt van afwisseling tijdens zijn werkdag en vindt het scoringselement dus erg belangrijk. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de gehele operatie, zoals het verzorgen van een optimale productieplanning, verder ontwikkelen van de productieplanning, signaleren van te verwachten problemen en daarnaar handelen, aansturen van personeel en participeren op de ad hoc planning. Op dit moment mist hij de uitdaging en ziet hij graag meer het commerciële aspect terug in zijn nieuwe functie. Hij is samen met Extra Talent op zoek naar een functie waar hij zijn ambities en passie kwijt kan.

Daan is een vrolijke en sportieve man die serieus te werk gaat, maar ook zeker in is voor een lolletje. Hij is een echte doener die graag in de praktijk actief aan het werk is en dus niet stil zit. Daan is een absolute toevoeging binnen iedere logistieke organisatie op diverse afdelingen.

Daan heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onVenlo createMBO person38 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Mario is ruim 16 jaar geleden gestart bij zijn huidige werkgever als Leading Hand en is doorgegroeid naar Operations Supervisor wat hij nu circa 4 jaar doet. Hij spreekt uitstekend Nederlands, Duits, Engels en Turks. Mario heeft circa 50 medewerkers waaraan hij leiding geeft. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van ziekteverzuim en de re-integratie van nieuwe collega's. Mario voert business reviews met klanten waarin de KPI's, kosten en eventuele problemen worden besproken. Hij heeft er voor gezorgd dat 5S is geïmplementeerd. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor 30 klanten en heeft hij vier nieuwe klanten die hij mag implementeren. Zijn klanten en collega's kunnen hem 24 uur per dag bereiken voor spoedgevallen. Mario is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat hij al 16 jaar binnen hetzelfde bedrijf werkt en graag een nieuwe bedrijfscultuur wilt leren kennen. Hij wilt een uitdaging als Manager binnen de logistiekHier ziet hij graag het implementeren van nieuwe klanten in terug.

Mario is een spontane vriendelijke man. Hij is open en eerlijk in zijn communicatie en kan wel direct zijn. In zijn vrije tijd is hij voetbalcoach voor het team van zijn zoon. Dit doet hij met alle liefde en plezier en vindt hij dan ook erg leuk om te doen. In zijn huidige functie is hij praktijkopleider voor mbo 4 studenten. Mario staat altijd voor iedereen klaar en is een aanwinst voor elke organisatie. 

Mario heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.200,- per maand op fulltime basis
location_onVenlo createMBO person37 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Gino is een enthousiaste Transportplanner/Expediteur met ruim 5 jaar ervaring in deze functies en een afgeronde hbo-opleiding. In zijn functies als Expediteur is hij verantwoordelijk geweest voor het gehele proces van A tot Z. Onderhoud van contact met de klant, plannen van stukgoedzendingen en spoedzendingen, tussenpersoon tussen klant en transporteur en de opbouw van zijn eigen netwerk. In zijn voorlaatste functie als Transportplanner, was hij verantwoordelijk voor het inplannen van circa 30 wagens, zonder plansysteem, alles ging dus schriftelijk. Gino deed zowel FLT, groupage als ad-hoc planning. Hij regelde het transport binnen de Benelux en zorgde voor een efficiënte planning. Tevens stuurde hij de chauffeurs aan en loste hij problemen op die zich voordeden. Gino wilt weer aan de slag als Transportplanner en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen.

Gino is een gedreven en leergierige man. Hij houdt van aanpakken, kan veel verantwoordelijkheden aan en is dan ook zeker bestendig tegen de stress die soms komt kijken binnen de logistiek. Verder is hij collegiaal, pikt nieuwe vaardigheden snel op en beschikt hij over zeer goede taalvaardigheden. Zo spreekt hij naast de Nederlandse taal, ook nog goed Engels, Duits en Italiaans.

Gino heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand.

location_onVenlo createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Alicia is een harde werkster en heeft al ruim 10 jaar ervaring binnen de Logistiek. Alicia is verantwoordelijk voor het gehele proces van land van herkomst tot dat de zending in Nederland is aangekomen en andersom. Zij traceert de zendingen die ze heeft aangemaakt en zorgt ervoor dat de juiste documenten op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Daarbij regelt zij de losplaats voor de containers middels vaste bedrijven waar ze mee samenwerkt. Alicia heeft ervaring in het verzorgen van CvO, CoA, RVV, LC en EX-A documenten, wat nauwkeurig werken vergt. Tevens verzorgt zij de facturatie en de verwerking hiervan. Alicia is de tussenpersoon tussen magazijn, vervoerder en forwarders en moet hierin vaak snel schakelen. Alicia is op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid waarin zij zich kan ontwikkelen als Logistiek Planner, Fulfilment Officer of een andere nieuwe functie.

Alicia is een energiek persoon die er voor gaat als ze een doel voor ogen ze, een uitdaging gaat ze dan ook niet uit de weg. Ze werkt secuur, georganiseerd en weet prioriteiten te stellen indien de werkdruk hoog is. Alicia is altijd positief ingesteld en blijft gemotiveerd om er het beste van te maken. Alicia heeft twee keer een tijd gehad dat ze er tussenuit is geweest wegens privéredenen en dit licht ze graag persoonlijk toe.

Alicia heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- op basis van 40 uur.

location_onUden createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven