''Je bent bijna vaker op je werk dan dat je thuis bent, dus een goede werksfeer waarin je goed en gezellig contact hebt met je collega’s is essentieel!'' 

 
Dankbaarheid is wat mij motiveert, dus ik word helemaal blij wanneer ik een goede match maak. Ik vind het zo mooi om een kandidaat te zien die niet kan wachten om aan de slag te gaan! 

 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
Voor een goede match tussen werknemer en werkgever moet u bij mij zijn als Consultant Logistiek. Ik vind het belangrijk om u goed te leren kennen, zodat ik een geschikte kandidaat kan vinden die echt bij uw bedrijf past. Zo gaan zowel uw bedrijf als de kandidaat een voorspoedige toekomst tegemoet. Enthousiasme, eerlijkheid en openheid zijn karaktereigenschappen waar ik mezelf mee zou omschrijven. Dus, bent u op zoek naar een oprechte samenwerking waarin afspraken worden nagekomen? Dan kunt u contact met mij opnemen middels de gegevens die op deze pagina staan. 

 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Daar kan ik jou bij helpen! Ik ga namelijk met alle plezier met jouw talent aan de slag om op zoek te gaan naar jouw nieuwe uitdaging. Daarnaast zeg ik waar het op staat en blijf ik realistisch waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Verder houd ik van een persoonlijke aanpak. Je bent dus niet simpelweg een nummertje, aangezien ik ook aan de kleine dingen denk zoals jouw verjaardag of vakantie. Als je contact met mij wilt opnemen, kan dat vrijblijvend door te e-mailen, bellen of whatsappen. Ik kan niet wachten om een kopje koffie met je te drinken! 


Vacatures

Ben jij iemand die hart voor de zaak heeft en er alles aan wil doen om er een succes van te maken? Dan kan jij een hele goede Teamleider Logistiek worden voor een bedrijf dat diensten verleent in de badkamergroothandel! Denk je dat jij je als een vis in het water zal voelen tussen de douches, baden en tegels? Lees dan lekker door.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.100
Jij hebt jouw opleiding afgerond en ben nu klaar voor het echte werk! Ben aan het oriënteren gegaan tijdens de zomervakantie, maar wat nu? Zoveel vacatures en veel soorten functies. Maak je geen zorgen, ik ga jou helpen om de juiste keuze te maken. Dat is fijn toch? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.000 tot €2.800
Jij wilt géén verschoven diensten, géén chauffeurs die jou in de avond bellen, géén 50-urige werkweek en géén gezeur als er iets fout gaat? Wil jij dit allemaal niet? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.000 tot €4.500
Zin om het transportspelletje te spelen bij een echt Brabants familiebedrijf in hart en nieren? Snel schakelen en anticiperen op ad-hoc-wijzigingen daar krijg jij een kick van.  De deur staat voor jou open, dus lees snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bart heeft Logistiek Management gestudeerd en heeft tijdens zijn stages zeer interessante onderzoeken uitgevoerd en adviezen uitgebracht. Zo heeft hij succesvol een implementatie voorgesteld om twee locaties samen te voegen waarbij de productiecapaciteit met 300 extra uur per jaar is verhoogd. Na zijn hbo-studie Logistiek Management is Bart direct aan de slag gegaan bij een Supply Chain Management organisatie. Al snel kwam zijn huidige werkgever er achter dat Bart meer in zijn mars had. Binnen één jaar is hij doorgegroeid naar Senior Customer Service Employee en sinds 2021 is hij leidinggevende van het team. Op dit moment is hij leidinggevende van de Customer Service bestaande uit vijf medewerkers. Naast de dagelijkse werkzaamheden heeft Bart de focus op het traceren en opzetten van procesverbeteringen binnen het team en account, is hij aanspreekpunt voor escalaties en is hij betrokken bij beslissingen en strategieën met betrekking tot zijn account. Bart is klaar voor een volgende stap in zijn carrière waarbij hij het duurzame aspect binnen een organisatie graag terug ziet. Hij wilt een organisatie naar een hoger niveau tillen door het oppakken en uitvoeren van projecten en/of optimaliseren van processen. Dit kan zowel binnen de Supply Chain als binnen de Logistiek.

Communicatief is Bart erg sterk en weet in hectische situaties de rust te bewaren en daarbij weloverwogen keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Hij vindt het belangrijk dat de resultaten concreet zijn en heeft een brede blik op de werkzaamheden die hij uitvoert. Bart is een oprechte man die zich goed weet uit te drukken, dit blijkt uit het feit dat hij zich naast zijn werk inzet als vrijwilliger bij een sportvereniging en daar ook zijn voldoening uithaalt. Bart is naar mijn mening een echte aanwinst voor iedere organisatie.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- per maand.

location_onNijmegen createHBO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Chris is een vriendelijke gedreven man met inmiddels ruim 8 jaar ervaring als Planner bij zijn huidige werkgever. Bij zijn huidige werkgever heeft Chris een verantwoordelijke baan, daar hij voor de medische industrie ritten plant. Tevens is hij verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de administratie, roosteren, het maken van een efficiënte planning en spoedopdrachten uitzetten. Bij zijn vorige werkgever plande hij de transporten voor de containers vanuit de haven naar de klanten. Indien nodig  zette Chris transportopdrachten uit bij externe transporteurs. De eigen chauffeurs stuurde hij aan tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Chris was het aanspreekpunt voor de chauffeurs bij problemen waarna hij actie ondernam. Daarnaast plande hij ook koelcontainers en containers via de trein. Chris voorzag de transporten van de benodigde documenten. Chris is op zoek naar een uitdaging als Transportplanner, Productieplanner, Serviceplanner of Expediteur.

Chris is een vriendelijke spontane man. Hij is iemand die beslissingen niet uit de weg gaat en deze dan ook durft te nemen. Hij gaat gestructureerd te werk en bewaart het overzicht tijdens de diverse werkzaamheden. Chris is open en eerlijk in zijn communicatie en chauffeurs aansturen gaat hem goed af. Tijdens het plannen probeert hij zaken te combineren indien mogelijk en is hij altijd op zoek naar verbeteringen in de planning. Naar mijn mening is Chris een aanwinst voor elke organisatie.

Chris is beschikbaar vanaf 19 december en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onSittard createMBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Marco is zijn loopbaan begonnen als Chauffeur en is later doorgestroomd naar de planning. Inmiddels is hij een Senior Transportplanner met al meer dan 18 jaar ervaring als Transportplanner. Bij zijn vorige werkgever verzorgde hij de netwerkplanning, distributieplanning en het rechtstreekse vervoer tussen klanten. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de intermodaal planning van food tank containers. Hiervoor plant hij de ritten, materieel en monitort hij gedurende de dag de gehele operatie in verband met tijdsafspraken om te laden en lossen. Naast het plannen zorgt Marco ervoor dat de wagens de cleaning krijgen die ze nodig hebben om naar de volgende opdracht t gaan. Marco is 1e aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers voor vragen en problemen. De organisatie is inmiddels verhuisd waardoor hij langer onderweg is. Hij is op zoek naar een functie als Transportplanner of Transportmanager dichter bij huis. 

Marco is een hard werkende, ambitieuze en organisatorisch sterke planner. Als persoon is hij eerlijk en recht door zee en dit verwacht hij ook van zijn collega’s. Marco is stressbestendig en kan in drukke situaties goed het overzicht bewaren. Hij vindt het fijn wanneer er een gezonde werkdruk is om tot betere prestaties te komen. Analytisch is hij zeer sterk en altijd op zoek naar een efficiëntere planning. In zijn werk als planner denkt hij 3 stappen voorruit en anticipeert hij snel op ad hoc situaties.

Marco heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €4.300,- bruto per maand.

 

location_onTiel createMBO person52 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Alicia is een harde werkster en heeft al ruim 10 jaar ervaring binnen de Logistiek. Alicia is verantwoordelijk voor het gehele proces van land van herkomst tot dat de zending in Nederland is aangekomen en andersom. Zij traceert de zendingen die ze heeft aangemaakt en zorgt ervoor dat de juiste documenten op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Daarbij regelt zij de losplaats voor de containers middels vaste bedrijven waar ze mee samenwerkt. Alicia heeft ervaring in het verzorgen van CvO, CoA, RVV, LC en EX-A documenten, wat nauwkeurig werken vergt. Tevens verzorgt zij de facturatie en de verwerking hiervan. Alicia is de tussenpersoon tussen magazijn, vervoerder en forwarders en moet hierin vaak snel schakelen. Alicia is op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid waarin zij zich kan ontwikkelen als Logistiek Planner, Fulfilment Officer of een andere nieuwe functie.

Alicia is een energiek persoon die er voor gaat als ze een doel voor ogen ze, een uitdaging gaat ze dan ook niet uit de weg. Ze werkt secuur, georganiseerd en weet prioriteiten te stellen indien de werkdruk hoog is. Alicia is altijd positief ingesteld en blijft gemotiveerd om er het beste van te maken. Alicia heeft twee keer een tijd gehad dat ze er tussenuit is geweest wegens privéredenen en dit licht ze graag persoonlijk toe.

Alicia heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- op basis van 40 uur.

location_onUden createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven