''Je bent bijna vaker op je werk dan dat je thuis bent, dus een goede werksfeer waarin je goed en gezellig contact hebt met je collega’s is essentieel!'' 

Dankbaarheid is wat mij motiveert, dus ik word helemaal blij wanneer ik een goede match maak. Ik vind het zo mooi om een kandidaat te zien die niet kan wachten om aan de slag te gaan! 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Voor een goede match tussen werknemer en werkgever moet u bij mij zijn als Consultant Logistiek. Ik vind het belangrijk om u goed te leren kennen, zodat ik een geschikte kandidaat kan vinden die echt bij uw bedrijf past. Zo gaan zowel uw bedrijf als de kandidaat een voorspoedige toekomst tegemoet. Enthousiasme, eerlijkheid en openheid zijn karaktereigenschappen waar ik mezelf mee zou omschrijven. Dus, bent u op zoek naar een oprechte samenwerking waarin afspraken worden nagekomen? Dan kunt u contact met mij opnemen middels de gegevens die op deze pagina staan. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Daar kan ik jou bij helpen! Ik ga namelijk met alle plezier met jouw talent aan de slag om op zoek te gaan naar jouw nieuwe uitdaging. Daarnaast zeg ik waar het op staat en blijf ik realistisch waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Verder houd ik van een persoonlijke aanpak. Je bent dus niet simpelweg een nummertje, aangezien ik ook aan de kleine dingen denk zoals jouw verjaardag of vakantie. Als je contact met mij wilt opnemen, kan dat vrijblijvend door te e-mailen, bellen of whatsappen. Ik kan niet wachten om een kopje koffie met je te drinken! 


Vacatures

Een uitstekend beloningspakket is wat jij krijgt bij deze toffe werkgever. Jij bent ambitieus en continu op zoek naar uitdaging en daarnaast houd je van zelfstandigheid en vrijheid in jouw werk. Klinkt goed en herkenbaar? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.100 tot €3.000
Ben jij een starter die interesse heeft in de Logistiek? Lees dan snel verder. Bij deze organisatie krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig Customer Service Medewerker. Klinkt interessant? Dan heb ik de perfecte baan voor jou! Wordt Junior Customer Service Medewerker bij een gespecialiseerd internationaal logistiek dienstverlener.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.000
Jij bent een kei in het communiceren met chauffeurs en hebt eerder al een administratieve functie vervuld. Voel jij je aangesproken? Ga aan de slag als Baliemedewerker Transport voor de chauffeursbalie, en zorg ervoor dat alles zorgvuldig verwerkt wordt. Lees zeker even verder voor meer informatie over jouw nieuwe werkgever en functie.
access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.900
Ben jij een echte kletskous en wil je dat talent graag inzetten voor een leuk bedrijf? Weet jij precies wat je moet doen en zeggen om elke klant tevreden te krijgen? Misschien vind je het dan leuk om als Customer Service Medewerker te gaan werken voor een bedrijf binnen de logistiek in een heel leuk bedrijf! Benieuwd naar de voorwaarden? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onVenray euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bart heeft Logistiek Management gestudeerd en heeft tijdens zijn stages zeer interessante onderzoeken uitgevoerd en adviezen uitgebracht. Zo heeft hij succesvol een implementatie voorgesteld om twee locaties samen te voegen waarbij de productiecapaciteit met 300 extra uur per jaar is verhoogd. Na zijn hbo-studie Logistiek Management is Bart direct aan de slag gegaan bij een Supply Chain Management organisatie. Al snel kwam zijn huidige werkgever er achter dat Bart meer in zijn mars had. Binnen één jaar is hij doorgegroeid naar Senior Customer Service Employee en sinds 2021 is hij leidinggevende van het team. Op dit moment is hij leidinggevende van de Customer Service bestaande uit vijf medewerkers. Naast de dagelijkse werkzaamheden heeft Bart de focus op het traceren en opzetten van procesverbeteringen binnen het team en account, is hij aanspreekpunt voor escalaties en is hij betrokken bij beslissingen en strategieën met betrekking tot zijn account. Bart is klaar voor een volgende stap in zijn carrière waarbij hij het duurzame aspect binnen een organisatie graag terug ziet. Hij wilt een organisatie naar een hoger niveau tillen door het oppakken en uitvoeren van projecten en/of optimaliseren van processen. Dit kan zowel binnen de Supply Chain als binnen de Logistiek.

Communicatief is Bart erg sterk en weet in hectische situaties de rust te bewaren en daarbij weloverwogen keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Hij vindt het belangrijk dat de resultaten concreet zijn en heeft een brede blik op de werkzaamheden die hij uitvoert. Bart is een oprechte man die zich goed weet uit te drukken, dit blijkt uit het feit dat hij zich naast zijn werk inzet als vrijwilliger bij een sportvereniging en daar ook zijn voldoening uithaalt. Bart is naar mijn mening een echte aanwinst voor iedere organisatie.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- per maand.

location_onNijmegen createHBO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Herman is een ervaren Expediteur, Customer Service Medewerker, Logistiek Administratief Medewerker en Transportplanner. Gedurende zijn carrière heeft Herman ervaring opgedaan in functies gericht op expeditie, transportplanning, administratie, douanedocumentatie, procesverbeteringen, leidinggeven en nationaal en internationaal klantcontact. Herman heeft veel kennis met betrekking tot het maken van prijsafspraken, het aanvragen en controleren van documenten en het maken van een efficiënte planning. Hij heeft zich gaandeweg zijn carrière een breed takenpakket eigen gemaakt en is verantwoordelijk geweest voor het regelen van transporten via externe transporteurs. Hij is daarbij bekend met diverse modaliteiten waaronder wegtransport, zeevracht, luchtvracht en koerierszendingen. Ook de daarbij behorende documentatie, tariefonderhandelingen en monitoring heeft hij mee te maken gehad. Herman is dan ook bekend met de import en exportdocumentatie zoals Ex, T2, ATR, EUR-1, CvO’s en Letters of Credits. Tevens schakelt hij met interne afdelingen en staat hij klanten te woord in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Zijn passie voor functies als Transportplanner en Expediteur wilt hij graag weer terug zien in zijn dagelijkse werkzaamheden. Herman staat ook open voor een uitdagende Customer Service functie.

Herman is een rustige doch communicatief vaardige man. Hij neemt zijn werk erg serieus en zal dan ook niets afraffelen. Hij is een echte aanpakker en vindt het belangrijk een goede relatie op te bouwen met collega’s. Herman is altijd vrolijk en geniet dan ook van een grapje op zijn tijd. In zijn vrije tijd houdt Herman zich graag bezig met auto’s. Hij is dan ook dol op Formule 1, Rally, Dakar en Trucks waar hij regelmatig voor naar sportevenementen gaat met zijn zoon. Herman ziet zichzelf werken in een commerciële organisatie waar onderling respect heerst.

Herman heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.
location_onVenlo createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Marco is zijn loopbaan begonnen als Chauffeur en is later doorgestroomd naar de planning. Inmiddels is hij een Senior Transportplanner met al meer dan 18 jaar ervaring als Transportplanner. Bij zijn vorige werkgever verzorgde hij de netwerkplanning, distributieplanning en het rechtstreekse vervoer tussen klanten. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de intermodaal planning van food tank containers. Hiervoor plant hij de ritten, materieel en monitort hij gedurende de dag de gehele operatie in verband met tijdsafspraken om te laden en lossen. Naast het plannen zorgt Marco ervoor dat de wagens de cleaning krijgen die ze nodig hebben om naar de volgende opdracht t gaan. Marco is 1e aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers voor vragen en problemen. De organisatie is inmiddels verhuisd waardoor hij langer onderweg is. Hij is op zoek naar een functie als Transportplanner of Transportmanager dichter bij huis. 

Marco is een hard werkende, ambitieuze en organisatorisch sterke planner. Als persoon is hij eerlijk en recht door zee en dit verwacht hij ook van zijn collega’s. Marco is stressbestendig en kan in drukke situaties goed het overzicht bewaren. Hij vindt het fijn wanneer er een gezonde werkdruk is om tot betere prestaties te komen. Analytisch is hij zeer sterk en altijd op zoek naar een efficiëntere planning. In zijn werk als planner denkt hij 3 stappen voorruit en anticipeert hij snel op ad hoc situaties.

Marco heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €4.300,- bruto per maand.

 

location_onTiel createMBO person52 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Alicia is een harde werkster en heeft al ruim 10 jaar ervaring binnen de Logistiek. Alicia is verantwoordelijk voor het gehele proces van land van herkomst tot dat de zending in Nederland is aangekomen en andersom. Zij traceert de zendingen die ze heeft aangemaakt en zorgt ervoor dat de juiste documenten op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Daarbij regelt zij de losplaats voor de containers middels vaste bedrijven waar ze mee samenwerkt. Alicia heeft ervaring in het verzorgen van CvO, CoA, RVV, LC en EX-A documenten, wat nauwkeurig werken vergt. Tevens verzorgt zij de facturatie en de verwerking hiervan. Alicia is de tussenpersoon tussen magazijn, vervoerder en forwarders en moet hierin vaak snel schakelen. Alicia is op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid waarin zij zich kan ontwikkelen als Logistiek Planner, Fulfilment Officer of een andere nieuwe functie.

Alicia is een energiek persoon die er voor gaat als ze een doel voor ogen ze, een uitdaging gaat ze dan ook niet uit de weg. Ze werkt secuur, georganiseerd en weet prioriteiten te stellen indien de werkdruk hoog is. Alicia is altijd positief ingesteld en blijft gemotiveerd om er het beste van te maken. Alicia heeft twee keer een tijd gehad dat ze er tussenuit is geweest wegens privéredenen en dit licht ze graag persoonlijk toe.

Alicia heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- op basis van 40 uur.

location_onUden createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven