Fien van Es

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 589 667 16
linkedin.com/in/fienvanes/
Fien van Es

Van Rotterdam en van Logistiek. Fien haar doel: ervoor zorgen dat iemand helemaal tevreden is binnen zijn of haar nieuwe functie. Hoe ze dit doet? Door geïnteresseerd, oprecht en betrouwbaar te zijn. Elk gesprek dat ze aangaat is doelgericht en persoonlijk: wat beweegt iemand, en nog veel belangrijker, waar wordt iemand gelukkig van? Dit zeggen kandidaten ook over haar: ze gaan er zowel qua arbeidsvoorwaarden als werkplezier op vooruit en ervaren het contact met Fien als ‘uitstekend!’ Niet zo gek als ze haar logistieke talenten naar de perfecte job coacht. Als haar opdrachtgevers en kandidaten volledig tevreden zijn, dan is Fien dat ook.

Vacatures

Logistiek Coördinator

Je hebt ervaring opgedaan aan zowel de import- als de exportzijde van de forwarding en wilt deze ervaring inzetten bij een wereldwijd opererende productie- en handelsorganisatie. Deze organisatie biedt jou de kans om met haar rond de tafel te gaan om de functie vorm te geven aan de hand van jouw wensen en ambities. Klinkt dit interessant voor jou? Laat het dan weten!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.650 tot €3.000

Sales Assistant

Jij hebt ervaring opgedaan binnen een rederij en affiniteit met sales. Dit zou jij graag willen combineren in de volgende stap binnen jouw carrière. Onze opdrachtgever biedt jou de kans om bij te dragen aan de commerciële groei van het bedrijf. Pak jij die kans met beide handen aan?

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.400

Accountmanager Logistics

Ben jij een logistieke topper en klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Als jij commercieel en klantgericht bent, kansen ziet wanneer deze zich voordoen en dit wil inzetten in een verantwoordelijke functie binnen de chemie, kan dit zomaar jouw ideale baan zijn!

access_timeFulltime location_onSpijkenisse euro_symbol€3.200 tot €3.900

Junior Transportplanner Tanktransport

Hé, logistieke topper! Ben jij bijna klaar met je opleiding en heb affiniteit met gevaarlijke stoffen? Als jij je de komende jaren wilt blijven ontwikkelen bij jouw werkgever, raad ik je aan om snel verder te lezen. Bij onze opdrachtgever kun je namelijk starten als Junior Transportplanner Tanktransport.
access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€1.950 tot €2.250
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Duuk (Implementation manager)

Duuk is momenteel werkzaam als Implementation Manager bij een grote logistiek dienstverlener. Hier is hij zelfstandig verantwoordelijk voor het vastleggen van afspraken met nieuwe klanten en het standaardiseren van werkprocessen. Na het behalen van zijn diploma Manager Havenlogistiek kwam hij erachter dat hij zich op een hoger niveau met logistiek wilde bezig houden. Hij besloot om Logistiek & Technische Vervoerskunde te studeren en koos Supply Chain Management als afstudeerrichting. Duuk heeft het naar zijn zin bij zijn huidige werkgever, maar hij merkt aan zichzelf dat de drang om zichzelf verder te ontwikkeling op strategisch gebied, steeds sterker wordt. Daarom heeft hij Extra Talent in de arm genomen om hem te begeleiden naar de volgende stap in zijn carrière. Zijn volgende werkgever is een middelgrote tot grote organisatie waarbij structuur is aangebracht in de dagelijkse processen. Indien dit niet het geval is, vindt Duuk het belangrijk om de vrijheid en handvatten te krijgen om deze structuur zelf aan te brengen. 

Op ons is Duuk overgekomen als gedegen professional die stevig in zijn schoenen staat. Communicatief is hij zeer vaardig en het is een fijn persoon in de omgang. Als Duuk de mogelijkheid krijgt om zichzelf te blijven uitdagen is kan hij zich ontpoppen tot een zeer waardevol persoon binnen uw organisatie.

Duuk heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDordrecht createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Senna (MBO Starter Logistiek)

Senna heeft een jaar geleden haar diploma Manager Havenlogistiek aan het STC behaald. Via een vriendin werd ze geënthousiasmeerd om een opleiding tot Apothekersassistent te volgen, maar anderhalf jaar later besefte Senna dat haar hart toch echt bij de Logistiek ligt. Ze geniet van de hectiek en het snelle schakelen en haar twee stages hebben haar een goede indruk gegeven van het werk binnen de Logistiek. Haar kracht ligt bij de communicatie met de klant – die is vriendelijk en adequaat. Ondanks dat Senna een jaar geleden haar diploma heeft behaald, is haar kennis nog up-to-date. Ze is op zoek naar een leuke startersbaan waarbij ze stap voor stap meer verantwoordelijkheid krijgt, om uiteindelijk door te groeien naar een zelfstandig logistiek professional. Binnen deze startersbaan vindt lijkt het haar leuk om het schakelen met verschillende partijen te combineren met de administratieve afhandeling van dossiers.

Senna is op ons overgekomen als een vrolijke en rustige jongedame. Ze praat met veel plezier over haar stage ervaring die ze gedurende haar opleiding heeft gelopen. Ze kan haar werkzaamheden en ambities goed verwoorden en kan niet wachten om aan de slag te gaan.     

Senna is per direct beschikbaar (als zij een leuke logistieke baan vindt stopt zij met haar huidige opleiding) en heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand.   

location_onRotterdam createMBO person18 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Meer kandidaten weergeven