Fien van Es

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 589 667 16
linkedin.com/in/fienvanes/
Fien van Es

Van Rotterdam en van Logistiek. Fien haar doel: ervoor zorgen dat iemand helemaal tevreden is binnen zijn of haar nieuwe functie. Hoe ze dit doet? Door geïnteresseerd, oprecht en betrouwbaar te zijn. Elk gesprek dat ze aangaat is doelgericht en persoonlijk: wat beweegt iemand, en nog veel belangrijker, waar wordt iemand gelukkig van? Dit zeggen kandidaten ook over haar: ze gaan er zowel qua arbeidsvoorwaarden als werkplezier op vooruit en ervaren het contact met Fien als ‘uitstekend!’ Niet zo gek als ze haar logistieke talenten naar de perfecte job coacht. Als haar opdrachtgevers en kandidaten volledig tevreden zijn, dan is Fien dat ook.

Vacatures

Expediteur Export

Onze opdrachtgever biedt een ervaren Expediteur de mogelijkheid om binnen een financieel gezond bedrijf van A tot Z verantwoordelijk te zijn voor de exportzendingen van eigen klanten. Heb jij ervaring aan de exportzijde van de zeevracht en wil je de vrijheid om jouw werk in te richten op de manier die jij prettig vindt? Lees dan snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.400

Intermodaal Planner

Per schip, trein, vliegtuig of truck: onze opdrachtgever biedt verschillende mogelijkheden om goederen te vervoeren. Om dit transport in goede banen te leiden, is er iemand nodig die dit proces coördineert en bijstuurt waar mogelijk. Daarom is onze opdrachtgever op zoek naar iemand die deze verantwoordelijkheid wil oppakken. Ben jij benieuwd wat deze organisatie zoekt en te bieden heeft? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Assistent Declarant

Ben jij een (startend) Assistent Declarant of volg jij momenteel de opleiding en werk je in de logistiek? Onze opdrachtgever is op zoek naar logistieke kandidaten die de ambitie hebben zich verder te ontwikkelen binnen het declarantenvak. Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.700

Expediteur Import

Je hebt ervaring opgedaan als Expediteur Import en bent toe aan een breder takenpakket. Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die van A tot Z verantwoordelijk wil zijn en daarnaast ook minder ervaren collega's wil inwerken en coachen. Hiervoor bieden zij een stabiele, prettige werkomgeving en alle handvatten om je werk goed te doen. Ben jij de persoon die ze zoeken?

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Duuk (Implementation manager)

Duuk is momenteel werkzaam als Implementation Manager bij een grote logistiek dienstverlener. Hier is hij zelfstandig verantwoordelijk voor het vastleggen van afspraken met nieuwe klanten en het standaardiseren van werkprocessen. Na het behalen van zijn diploma Manager Havenlogistiek kwam hij erachter dat hij zich op een hoger niveau met logistiek wilde bezig houden. Hij besloot om Logistiek & Technische Vervoerskunde te studeren en koos Supply Chain Management als afstudeerrichting. Duuk heeft het naar zijn zin bij zijn huidige werkgever, maar hij merkt aan zichzelf dat de drang om zichzelf verder te ontwikkeling op strategisch gebied, steeds sterker wordt. Daarom heeft hij Extra Talent in de arm genomen om hem te begeleiden naar de volgende stap in zijn carrière. Zijn volgende werkgever is een middelgrote tot grote organisatie waarbij structuur is aangebracht in de dagelijkse processen. Indien dit niet het geval is, vindt Duuk het belangrijk om de vrijheid en handvatten te krijgen om deze structuur zelf aan te brengen. 

Op ons is Duuk overgekomen als gedegen professional die stevig in zijn schoenen staat. Communicatief is hij zeer vaardig en het is een fijn persoon in de omgang. Als Duuk de mogelijkheid krijgt om zichzelf te blijven uitdagen is kan hij zich ontpoppen tot een zeer waardevol persoon binnen uw organisatie.

Duuk heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDordrecht createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Sanjay (Declarant)

Sanjay werkt sinds vijf jaar als Declarant bij een wereldwijd opererende logistiek dienstverlener. Hier is hij verantwoordelijk voor het opstellen van T1- en exportdocumenten en het contact met douane, vervoerders en klanten. Na tien jaar in de horeca gewerkt te hebben vond Sanjay dat het tijd was voor een omslag in zijn carrière. De logistiek heeft hem altijd al getrokken en toen hij las dat de behoefte aan Declaranten in de komende jaren zou groeien, besloot hij de cursus tot Assistent-Declarant te volgen. Na het afronden hiervan kreeg hij de kans om aan de slag te gaan bij een logistiek dienstverlener en via die werkgever ook de opleiding tot volwaardig Declarant te volgen. Inmiddels kent Sanjay de basis als geen ander en wil hij zichzelf verder ontwikkelen in het vak. Helaas is de werkdruk bij zijn huidige werkgever zo hoog dat hier geen ruimte voor is. Dit is voor Sanjay de reden geweest om Extra Talent in te schakelen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging ziet hij graag in de functie van Declarant, bij voorkeur in een persoonlijke en mensgerichte organisatie.

Sanjay heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.000 bruto per maand op fulltime basis. Bij zijn huidige werkgever heeft Sanjay een studieschuld van € 1.000,- voor zijn opleiding tot Declarant. Hij zou graag met zijn potentiële nieuwe werkgever in gesprek gaan over de verrekening hiervan.

 

location_onRotterdam createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Brenda (Damaged Coördinator)

Brenda is momenteel werkzaam als Documentatiemedewerker bij een logistiek dienstverlener. Ze heeft op latere leeftijd de liefde voor de logistiek ontdekt. Ze is tijdens haar moederschap altijd blijven werken en na een aantal jaar besloot ze zich vol op de logistiek te storten. Met succes heeft ze haar diploma Scheepvaart, Vervoer & Expeditie afgerond. Nadat ze de kans kreeg om aan de slag te gaan bij een rederij, kwam ze te werken op de afdeling Damaged, waar ze vanaf dag één in het diepe is gegooid en haar zelfstandigheid heeft ontwikkeld. Vandaag de dag heeft ze ervaring met de verschillende administratieve aspecten van de logistiek. Ze is toe aan een werkomgeving met een fijne sfeer in de buurt van haar woonplaats. Haar nieuwe uitdaging ziet zij het liefst in de rol van Documentatiemedewerker of Damaged Coördinator. 

Brenda is op ons overgekomen als een enthousiaste, Rotterdamse dame, die heel goed weet waar haar kracht ligt. Ze is een echte doorzetter en heeft haar hart op de juiste plek. Wij denken dat ze heel goed tot haar recht zal komen bij een rederij.

Brenda heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Senna (MBO Starter Logistiek)

Senna heeft een jaar geleden haar diploma Manager Havenlogistiek aan het STC behaald. Via een vriendin werd ze geënthousiasmeerd om een opleiding tot Apothekersassistent te volgen, maar anderhalf jaar later besefte Senna dat haar hart toch echt bij de Logistiek ligt. Ze geniet van de hectiek en het snelle schakelen en haar twee stages hebben haar een goede indruk gegeven van het werk binnen de Logistiek. Haar kracht ligt bij de communicatie met de klant – die is vriendelijk en adequaat. Ondanks dat Senna een jaar geleden haar diploma heeft behaald, is haar kennis nog up-to-date. Ze is op zoek naar een leuke startersbaan waarbij ze stap voor stap meer verantwoordelijkheid krijgt, om uiteindelijk door te groeien naar een zelfstandig logistiek professional. Binnen deze startersbaan vindt lijkt het haar leuk om het schakelen met verschillende partijen te combineren met de administratieve afhandeling van dossiers.

Senna is op ons overgekomen als een vrolijke en rustige jongedame. Ze praat met veel plezier over haar stage ervaring die ze gedurende haar opleiding heeft gelopen. Ze kan haar werkzaamheden en ambities goed verwoorden en kan niet wachten om aan de slag te gaan.     

Senna is per direct beschikbaar (als zij een leuke logistieke baan vindt stopt zij met haar huidige opleiding) en heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand.   

location_onRotterdam createMBO person18 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Meer kandidaten weergeven