Van Rotterdam en van Logistiek. Fien haar doel: ervoor zorgen dat iemand helemaal tevreden is binnen zijn of haar nieuwe functie. Hoe ze dit doet? Door geïnteresseerd, oprecht en betrouwbaar te zijn. Elk gesprek dat ze aangaat is doelgericht en persoonlijk: wat beweegt iemand, en nog veel belangrijker, waar wordt iemand gelukkig van? Dit zeggen kandidaten ook over haar: ze gaan er zowel qua arbeidsvoorwaarden als werkplezier op vooruit en ervaren het contact met Fien als ‘uitstekend!’ Niet zo gek als ze haar logistieke talenten naar de perfecte job coacht. Als haar opdrachtgevers en kandidaten volledig tevreden zijn, dan is Fien dat ook.


Vacatures

Zet jij graag net dat stapje extra en wil jij van A tot Z verantwoordelijk worden voor de exportzendingen? Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om met jou gedrevenheid en expertise écht van toegevoegde waarde te zijn binnen een dynamische en ook zeker informele omgeving!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €3.000
Word jij enthousiast van wegtransport, maar krijg je nu niet de juiste handvatten om jezelf hierin verder te ontwikkelen? Binnen deze functie krijg je veel mogelijkheden om door middel van trainingen en de juiste begeleiding jezelf naar een hoger niveau te brengen! Geïnteresseerd? Lees snel de vacature!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.600
Heb jij een diploma voor een logistieke opleiding op zak en zoek jij naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Houd jij van puzzelen en werken onder tijdsdruk? Dan is deze vacature bij een internationale Supply Chain organisatie jou op het lijf geschreven.

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.350 tot €2.950
Wil jij als aanspreekpunt voor jouw klanten de verantwoordelijkheid over het complete export proces? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Allround Expediteur? Dan is deze vacature bij een internationale supply chain dienstverlener voor jou!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.750 tot €3.350
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Paul is ruim tien jaar werkzaam in de Logistiek en heeft zich door zijn brede ervaringen ontwikkeld tot Allround Expediteur. Zijn eerste stage bij een logistiek dienstverlener beviel zo goed, dat hij meteen als vakantiebaan bleef en na zijn opleiding nog een jaar fulltime is blijven werken. Inmiddels zijn wij wat jaren verder en heeft Paul zich gespecialiseerd in het coördineren en exporteren van allerlei zendingen. Hij heeft zowel bij een logistiek dienstverlener gewerkt als bij een rederij, en is daarom breed georiënteerd rondom de zeevracht. Bij zijn laatste werkgever heeft hij veel crosstrade-zendingen gedaan en is hij er ook achter gekomen dat hij in zijn rol als Expediteur ook het commerciële deel een heel leuk onderdeel vindt. Denk hierbij aan het opvragen en onderhandelen rondom tarieven, of het zelfstandig afgeven van opgevraagde tarieven aan de klant en het afgeven van offertes. Onder andere het commercieel mee kunnen denken is voor Paul een reden om een nieuwe baan te accepteren. Helaas moet hij ook een nieuwe baan accepteren, want bij zijn huidige werkgevers kan zijn contract niet worden omgezet naar een vast dienstverband. Paul ziet dit wel als een mooie kans om zijn ontwikkeling in te zetten bij een nieuwe werkgever.  

Paul is een commerciële jongen die operationeel sterk is. Hij weet waar hij over praat en is zeker nog leergierig als het hem meer kennis oplevert in de logistiek. Hij is opgegroeid in Leiden, maar heeft duidelijk zijn plek in Rotterdam gevonden en is iemand die doorpakt en werk naar zich toe trekt.

Paul is in overleg op korte termijn beschikbaar. Verder heeft hij een bespreekbare salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Anne is ruim 25 jaar werkzaam binnen de logistiek, waarvan de helft bij een logistiek dienstverlener binnen de chemie en de helft bij een rederij. Aan de saleskant heeft zij ervaring opgedaan met met tenders, key-accounts, aftersales en andere zaken die bij Inside Sales komen kijken. Als Customer Service Representative lost zij complexe problemen op en denkt ze met key-accounts mee over verbeteringen aan zowel de import- als de exportzijde van multimodale transporten. Haar ervaring op zowel het gebied van sales als customer service maakt haar niet alleen expert op het gebied van logistiek, maar ook op het gebied van commercie en servicegerichtheid. Ze is erachter gekomen dat haar hart toch ècht in de sales ligt en wil zo'n positie weer bekleden. Aangezien dat bij haar huidige werkgever geen optie is, heeft ze Extra Talent in de arm genomen om de juiste uitdaging voor haar te vinden. Deze uitdaging ziet zij het liefst in de rol van Sales Representative.

Van Anne zijn wij enorm onder de indruk. Ze heeft een prettige persoonlijkheid, heeft sterke communicatieve vaardigheden en heeft verstand van zaken. Ze is zeer ervaren op het gebied van logistiek en weet deze ervaring in te zetten om klanten aan zich te binden. Daarbij is ze organisatorisch sterk en deze combinatie maakt haar perfect voor deze rol.

Anne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Cedric is een zeer attente en assertieve jonge man. Hij heeft sinds het afronden van zijn twee studies aan het STC werkervaring opgedaan als Expediteur en Bevrachter. Cedric woont sinds 2001 in Nederland waar hij de opleiding ‘sport en beweging’ volgde. Wegens privéomstandigheden moest Cedric veelvuldig naar Portugal reizen en hierdoor helaas stoppen met zijn opleiding. Door bij een distributeur voor luchtvracht te gaan werken werd hij geprikkeld om zich te verdiepen in de logistiek. Als eerste stap na zijn opleiding aan het STC, is hij op de exportplanning binnen het wegvervoer aan de slag gegaan. Hier miste hij het snelle schakelen en een stuk verantwoordelijkheden, waardoor hij aan de slag is ging als Allround Expediteur bij een middelgrote logistiek dienstverlener. Hierbij zou hij van A tot Z verantwoordelijk zijn voor het organiseren en coördineren van wereldwijde exporttransporten via zeevracht. Helaas bleek de organisatie hem niet de begeleiding te kunnen bieden die nodig is om zo’n allround functie onder de knie te krijgen, en is in goed overleg besloten dat Cedric op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.Vandaag de dag is Cedric werkzaam als Expediteur Export Shipspares bij een grote logistiek dienstverlener. Hij heeft hier van A - Z ervaring opgedaan. Van het aannemen van de boeking, tot aan de facturatie hiervan, en alle schakels binnen het proces. Cedric is toe aan een minder massale werkomgeving. Een functie als Allround Expediteur of Customer Service Medewerker past hem goed.

Wij hebben Cedric leren kennen als een zeer gemotiveerde jongeman die ontzettend positief in het leven staat. De drive om een succesvol, gezond en stabiel leven te hebben spat er aan alle kanten vanaf. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een jongen is die je niet vaak tegenkomt. Iemand met de juiste arbeidsethos en persoonlijkheid.

Cedric heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person37 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Anna is momenteel werkzaam als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie. Zij is in 2013 in aanraking gekomen met de logistiek als Customer Service Medewerker in de vorm van een bijbaan. Vanaf dat moment is zij helemaal verknocht aan de logistiek. Dit is voor haar dan ook de reden geweest om een opleiding aan het STC te volgen. Inmiddels heeft zij ervaring opgedaan binnen verschillende aspecten van de logistiek. Anna is naar eigen zeggen extreem stressbestendig en geniet het hooghouden van alle ballen tijdens het logistieke traject. Echter heeft zij gemerkt dat zij behoefte heeft aan een grotere mate van complexiteit in haar werk. Zij is dan ook gestart in haar laatste functie met het idee dat het een uitdaging voor haar zou zijn en hoewel het een verbetering is, merkt Anna dat het qua werkdruk en niveau onder haar kunnen valt. Samen met Extra Talent is ze op zoek naar een uitdaging als Logistiek Coördinator en Supply Chain Planner.

Anna is op ons overgekomen als een pittige maar vriendelijke dame die stevig in haar schoenen staat. Belangrijk voor haar is een goede werksfeer in combinatie met genoeg uitdaging; vervelen en onder haar niveau werken zijn voor haar geen optie meer. Wij hebben Anna gevraagd om de Harver TalentPitch Supply Chain te maken en hieruit is gebleken dat zij beschikt over een hbo- werk- en denkniveau en het juiste inzicht om succesvol te zijn in een Supply Chain-rol. Ook scoort zij goed op stressbestendigheid en analyse. Als u interesse heeft in een extra toelichting op de testuitslagen, horen wij dit graag van u.

Anna heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven