Fien van Es

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 589 667 16
linkedin.com/in/fienvanes/
Fien van Es

Van Rotterdam en van Logistiek. Fien haar doel: ervoor zorgen dat iemand helemaal tevreden is binnen zijn of haar nieuwe functie. Hoe ze dit doet? Door geïnteresseerd, oprecht en betrouwbaar te zijn. Elk gesprek dat ze aangaat is doelgericht en persoonlijk: wat beweegt iemand, en nog veel belangrijker, waar wordt iemand gelukkig van? Dit zeggen kandidaten ook over haar: ze gaan er zowel qua arbeidsvoorwaarden als werkplezier op vooruit en ervaren het contact met Fien als ‘uitstekend!’ Niet zo gek als ze haar logistieke talenten naar de perfecte job coacht. Als haar opdrachtgevers en kandidaten volledig tevreden zijn, dan is Fien dat ook.

Vacatures

Sales Executive

Heb jij ervaring opgedaan als expediteur en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Als jij commercieel en klantgericht bent, kansen ziet wanneer deze zich voordoen en hierop inspeelt, ben jij misschien wel de nieuwe Sales Executive van onze opdrachtgever!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500

Expediteur Import

Wil jij graag onderdeel zijn van een van de grootste Japanse logistiek dienstverleners en daar van A-Z verantwoordelijk zijn voor je eigen klanten? Binnen deze organisatie krijg je de kans om de fijne kneepjes van het vak binnen de forwarding te leren. Ren jij niet weg voor veel verantwoordelijkheid? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400

Outside Sales Representative

Wil jij de switch maken van expediteur naar Outside Sales Representative? Deze logistiek dienstverlener biedt jou de kans om jouw logistieke ervaring aan te vullen met kennis over sales. Ben jij ambitieus, commercieel en heb je passie voor de logistiek? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.000

Hbo-starter Logistics Chain Planner

Jij als Hbo-starter, net klaar met je logistieke opleiding, staat te springen om aan de slag te gaan binnen een organisatie waar jij je procesbreed bezig mag houden met de planning van alle logistieke activiteiten. Wil jij je vanaf begin tot eind mee laten nemen in de logistieke wereld van gevaarlijke vloeistoffen, om vervolgens de verantwoordelijkheid hiervoor zelf te gaan dragen? Dan is dit de vacature voor jou!
access_timeFulltime location_onWaddinxveen euro_symbol€2.400 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jasmine (Sales Consultant)

Jasmine is een representatieve Sales Medewerkster met ruime ervaring bij een internationaal vertegenwoordigd logistiek dienstverlener. Zij was hier verantwoordelijk voor alle taken die een Accountmanager op zich neemt. Van het tactisch inspelen op tenders, opstellen van offertes, onderhandelen over tarieven en het plegen van koude acquisitie. Aangezien Jasmine hier te maken had met handelsgoederen die per minuut aan prijswijzigingen onderhevig zijn, hield zij deze nauwlettend in de gaten en speelde zij hier tactisch op in door op het juiste moment de juiste lading te verkopen. Bij deze werkgever was er helaas geen ruimte om als volwaardig Accountmanager aan de slag te gaan, waardoor zij op zoek is gegaan naar een werkgever waar deze ruimte wel is. Zij dacht deze uitdaging gevonden te hebben, maar helaas blijkt de functie hier zwaar onder haar niveau en worden beloftes over de inhoud van de functie niet waargemaakt. Helaas is zij hierdoor wederom op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hierin vindt zij het belangrijk om de onderhandelingen / tender processen te kunnen uitvoeren en (op termijn) bij klanten langs te gaan om samen te bespreken hoe zij hun business kunnen laten groeien.

Jasmine is op ons overgekomen als een echte 'sales-tijger'. Met haar competitieve, maar zeer toegankelijke karakter is zij erop gefocust om deals binnen te slepen en een zo hoog mogelijke marge te behalen. Jasmine is een communicatief vaardige, slimme en commercieel gedreven dame. In onze beleving is zij een zeer waardevolle toevoeging op een sales team dat positiviteit en pit kan gebruiken.

Jasmine heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand.

location_onDen Haag createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Sofiya (Assistent-Declarant)

Sofiya is sinds anderhalf jaar werkzaam als Assistent-Declarant bij een logistiek dienstverlener. Hier is zij verantwoordelijk voor het opstellen van invoer- en uitvoeraangiften, het inklaren van goederen en is zij de schakel tussen de klant en de douane bij een fysieke controle. Van oorsprong is Sofiya docent Engels, maar vanwege het feit dat het onderwijssysteem in Nederland zo anders is dan dat in Rusland, besloot zij na een tijd lesgeven om zelf de schoolbanken weer in te gaan. Op eigen initiatief volgde zij de opleiding tot Assistent-Declarant en rondde deze af met een 9 als eindcijfer. Sofiya geniet van haar werk en de sfeer binnen het bedrijf. Helaas is er voor haar geen mogelijkheid tot verdere ontwikkeling binnen het bedrijf en is de reistijd voor haar te lang. Daarom heeft zij Extra Talent gevraagd om een uitdaging voor haar te vinden waar zij de komende jaren kan groeien tot volwaardig Declarant. Op ons is Sofiya overgekomen als een dame die haar werk zeer serieus neemt. Samenwerken en het leveren van kwaliteit is voor haar erg belangrijk. Ze wil haar carrière graag voortzetten en zich verder ontwikkelen bij een bedrijf dat haar daar de ruimte voor geeft. Sofiya heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.

location_onGouda createHBO person40 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Anne (Inside Sales)

Anne is ruim 25 jaar werkzaam binnen de logistiek, waarvan de helft bij een logistiek dienstverlener binnen de chemie en de helft bij een rederij. Aan de saleskant heeft zij ervaring opgedaan met met tenders, key-accounts, aftersales en andere zaken die bij Inside Sales komen kijken. Als Customer Service Representative lost zij complexe problemen op en denkt ze met key-accounts mee over verbeteringen aan zowel de import- als de exportzijde van multimodale transporten. Haar ervaring op zowel het gebied van sales als customer service maakt haar niet alleen expert op het gebied van logistiek, maar ook op het gebied van commercie en servicegerichtheid. Ze is erachter gekomen dat haar hart toch ècht in de sales ligt en wil zo'n positie weer bekleden. Aangezien dat bij haar huidige werkgever geen optie is, heeft ze Extra Talent in de arm genomen om de juiste uitdaging voor haar te vinden. Deze uitdaging ziet zij het liefst in de rol van Sales Representative.

Van Anne zijn wij enorm onder de indruk. Ze heeft een prettige persoonlijkheid, heeft sterke communicatieve vaardigheden en heeft verstand van zaken. Ze is zeer ervaren op het gebied van logistiek en weet deze ervaring in te zetten om klanten aan zich te binden. Daarbij is ze organisatorisch sterk en deze combinatie maakt haar perfect voor deze rol.

Anne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Senna (MBO Starter Logistiek)

Senna heeft een jaar geleden haar diploma Manager Havenlogistiek aan het STC behaald. Via een vriendin werd ze geënthousiasmeerd om een opleiding tot Apothekersassistent te volgen, maar anderhalf jaar later besefte Senna dat haar hart toch echt bij de Logistiek ligt. Ze geniet van de hectiek en het snelle schakelen en haar twee stages hebben haar een goede indruk gegeven van het werk binnen de Logistiek. Haar kracht ligt bij de communicatie met de klant – die is vriendelijk en adequaat. Ondanks dat Senna een jaar geleden haar diploma heeft behaald, is haar kennis nog up-to-date. Ze is op zoek naar een leuke startersbaan waarbij ze stap voor stap meer verantwoordelijkheid krijgt, om uiteindelijk door te groeien naar een zelfstandig logistiek professional. Binnen deze startersbaan vindt lijkt het haar leuk om het schakelen met verschillende partijen te combineren met de administratieve afhandeling van dossiers.

Senna is op ons overgekomen als een vrolijke en rustige jongedame. Ze praat met veel plezier over haar stage ervaring die ze gedurende haar opleiding heeft gelopen. Ze kan haar werkzaamheden en ambities goed verwoorden en kan niet wachten om aan de slag te gaan.     

Senna is per direct beschikbaar (als zij een leuke logistieke baan vindt stopt zij met haar huidige opleiding) en heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand.   

location_onRotterdam createMBO person18 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Meer kandidaten weergeven