''Zorg ervoor dat je op je plek zit en is dit niet het geval, doe er dan iets aan.''

 

Het moment dat het begeleidingstraject eindigt en beide partijen blij zijn met elkaar, is voor mij het leukste moment.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?
Mijn enthousiasme en oprechte interesse, gecombineerd met mijn kennis en ervaring, zorgt ervoor dat de organisatie niet alleen wijzer wordt, maar zich ook gewaardeerd voelt door haar samenwerkingspartner.

Binnen Extra Talent ben ik Senior Sales Consultant en specialist op het gebied van het bemiddelen van logistiek kantoorpersoneel in Zuid-Holland. Waar liggen de knelpunten op uw logistieke afdeling en wat voor inzet aan personeel is er nodig om dit op te lossen? Ik beleef er veel plezier aan om bij uw organisatie langs te gaan, om meer te weten te komen over uw behoefte. Vervolgens maak ik voor u een passend ontzorgingsplan en stel ik u de juiste kandidaten voor. Het allerbelangrijkste vind ik om eerst meer te weten te komen over de activiteiten, sfeer, hiërarchie en personeelsbeleid van de organisatie. Daarnaast vind ik het ook prettig om te spreken met de verantwoordelijke van de afdeling waarvoor ik ga zoeken. Functies waar ik voornamelijk in bemiddel zijn: Expediteur, Logistiek Coördinator, Transportplanner en Customs Consultant. Hoe kunt u mij bereiken? Via mail, telefoon, LinkedIn of rooksignalen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms hebben kandidaten het gevoel dat er 'iets' mist, maar is het niet duidelijk wat dit dan is. Het is aan mij om te achterhalen waar dat hem in zit.

Om wat voor reden dat ook, zit jij niet meer op jouw plek bij jouw huidige werkgever. Samen maken we inzichtelijk wat er mist en wat jij nodig hebt om het plaatje compleet te maken. Soms blijkt uit het gesprek dat er nog wel degelijk kansen liggen bij de huidige werkgever, maar als dit niet het geval is neem ik jou graag in bemiddeling en gaan we samen op reis. De bestemming is die nieuwe baan. De reis zelf is het voorleggen van vacatures, hierover in gesprek gaan en samen komen tot het ideale functieprofiel en de best passende omgeving. Vertrouwen en integriteit staan bij mij voorop. Ik ben benieuwd naar de persoon achter de kandidaat. Ik handel in jouw belang en stop niet tot ik het perfecte aanbod heb binnengesleept.

Wil jij samen met mij op reis naar jouw ideale baan? Dan kun je contact opnemen met mij via mail, bellen of WhatsApp.

Een kandidaat plaatsen is leuk, maar als het na het begeleidingstraject nog steeds een goede match is, ben ik gelukkig!


Vacatures

Ben jij de gedreven, ervaren Expediteur Import die wij zoeken en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? In dit team ga jij van A tot Z de importzendingen verzorgen voor de klanten. Benieuwd wat je nog meer te wachten staat? Je leest het hier!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.800
Als Declarant word jij doodgegooid met vacatures, waarom zou deze anders zijn? Dit bedrijf moet je gewoon ervaren.. Behalve dat ze een gerenommeerde logistiek dienstverlener zijn, hebben ze een zeer prettige bedrijfscultuur en is er veel aandacht voor het personeel. Is je interesse gewekt?

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.200
Wil jij als aanspreekpunt voor jouw klanten de verantwoordelijkheid over het complete export proces? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Allround Expediteur Export? Dan is deze vacature bij een internationale supply chain dienstverlener voor jou!

access_timeFulltime location_onRidderkerk euro_symbol€2.750 tot €4.000
Ben jij graag dagelijks in contact met klanten en vind jij het leuk om voor hen de boekingen te verzorgen? Heb jij de skills om het logistieke traject vlekkeloos te laten verlopen, ook wanneer er ad hoc wijzigingen zijn? Dan is dit een mooie functie voor je.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.250 tot €3.250
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joaquim is een echte doorzetter, hij kwam het behalen van zijn middelbareschooldiploma begin 2018 vanuit Sint Maarten naar Nederland om een betere toekomst voor zichzelf te creëren, terwijl hij zijn familie niet meeverhuisde. Vanuit Sint Maarten schreef hij zich in voor de mbo4-opleiding Assistent Manager Internationale Handel, die hij uiteindelijk op eigen kracht binnen de nominale studietijd afrondde. In de tussentijd vond hij woonruimte in Rotterdam, verhuisde hij en werkte hij ruim acht maanden als Productiemedewerker bij een organisatie actief in de AGF. Tijdens zijn opleiding heeft hij geleerd om te communiceren met internationale partijen - zijn Engels is overigens ijzersterk - en geleerd over documentenstromen op het gebied van import en export. Joaquim heeft na het behalen van zijn diploma gewerkt als Vestigingsmanager bij een flitsbezorgdienst, maar is nu klaar om zijn eerste stappen te betreden in de wereld van de internationale handel. Een startersfunctie bij een Rederij of Expediteur past hem goed.

Joaquim is een vrolijke en positieve jongen, die zijn draai in Rotterdam gevonden heeft. Hij laat zich niet tegenhouden door tegenslagen want succes creëer je zelf. Hij is bijzonder leergierig en staat voor heel veel open. Voor hem is het echter wel belangrijk om terecht te komen bij een bedrijf dat hem waardeert en accepteert.

Joaquim is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Monique heeft al 10 jaar ervaring als Allround Expediteur. Door de jaren heen heeft zij elk facet al opgepakt. Zee- en luchtvracht, evenals wegtransport kent voor haar geen geheimen meer. General cargo, chemische producten(ze is ook ADR gecertificeerd), LCL & FCL ze kent alles al. Dit geldt ook voor tarief onderhandelingen, externe en interne contacten, administratieve afhandelingen en het verzorgen van correcte documentatie. Naast haar wereldwijde geografische kennis, spreekt en schrijft ze ook nog eens vloeiend in 4 talen en spreekt zij er nog een aantal op verstaanbaar niveau. Monique zit nu op een plek waar niet voldoende werk is. Zij is heel erg op zoek naar een groot bedrijf, met meer dan genoeg werk. Daarnaast zoekt ze in haar nieuwe werkgever een dynamische omgeving waar veel tegelijk gebeurd, een platte organisatiestructuur heerst waar de deur altijd open staat.         

Monique had een echte Rotterdamse kunnen zijn, ‘’niet lullen maar poetsen’’ is 1 op 1 op haar van toepassing. Kan niet bestaat bij haar niet, problemen zijn uitdagingen en ze is altijd bereidt om te helpen. Haar proactieve houding komt naar voren in het feit dat zij altijd eerst zelf de oplossing zoekt of haar hulp aanbiedt waar nodig. Doordat zij begon te werken in de tijd dat er 6 telefoons tegelijk konden gaan, je aan de ene lijn de klant en aan de andere kant de vervoerder had, is ze erg stressbestendig en kan ze goed met druk omgaan.

Monique heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

location_onSpijkenisse createMBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Inmiddels heeft Farid 4 jaar werkervaring opgedaan in de logistiek, voornamelijk als Logistiek Coördinator. Hierbij is Farid verantwoordelijk voor het coördineren en verwerken van dagelijks gemiddeld 20 zendingen met persoonlijke beschermingsmiddelen. Het proces van de zendingen staat volledig onder verantwoordelijkheid van Farid, wat inhoudt dat hij behalve het organiseren van wegtransport en luchtvracht, douane- en transportdocumenten opmaakt en fungeert als eerste aanspreekpunt is voor de douane. Door adequaat te communiceren met collega’s en externe logistiek dienstverleners zorgt Farid ervoor dat transporten gecombineerd kunnen worden. Hiermee worden zowel tijd als extra kosten bespaard en wordt het transportproces geoptimaliseerd. Ook is Farid sterk in het proactief communiceren met klanten om vroegtijdig problemen te signaleren en ze te voorkomen. Een echte troubleshooter dus. De drang om zich te ontwikkelen binnen de transportwereld en de beperkte mogelijkheden hiervoor bij zijn huidige werkgever hebben ervoor gezorgd dat Farid op zoek is gegaan naar een andere werkgever. Helaas heeft hij een aantal keuzes gemaakt die achteraf niet de juiste waren. Toen zijn oud-werkgever hem verzocht om terug te komen en hem verzekerde van meer ontwikkelmogelijkheden, twijfelde Farid geen moment – hij vond de werksfeer namelijk fijn en had door de wisselingen behoefte aan stabiliteit en zekerheid. Helaas blijken de ontwikkelmogelijkheden toch niet zo concreet als tijdens zijn gesprek geschetst is en wordt eigen initiatief niet meegenomen door het management. Daarom heeft Farid besloten om alsnog te gaan voor een andere werkplek en heeft hij Extra Talent hiervoor in de arm genomen. Hij is op zoek naar een functie als Customer Service Medewerker, Expediteur of Logistiek Coördinator, bij een bedrijf waar hij meer kan leren.

Farid is op ons overgekomen als een beleefde, intelligente en vrolijke jongeman. Een jongen die heel goed weet wat zijn werk inhoudt en waar er kansen liggen. Waar hij zijn kennis van wegtransport en luchtvracht wil inzetten en verbreden, lijkt het hem ook erg interessant om meer te weten te komen over de processen rondom zeevracht. Het is leuk om te zien hoe gepassioneerd hij over de transport- en logistieke wereld praat. Op de werkvloer vindt hij het belangrijk om elkaar te versterken en als team goed te presteren.

Farid heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven