Fien van Es

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 589 667 16
linkedin.com/in/fienvanes/
Fien van Es

Van Rotterdam en van Logistiek. Fien haar doel: er voor zorgen dat iemand helemaal tevreden is binnen zijn of haar nieuwe functie. Hoe ze dit doet? Door geïnteresseerd, oprecht en betrouwbaar te zijn. Elk gesprek dat ze aangaat is doelgericht en persoonlijk: wat beweegt iemand, en nog veel belangrijker, waar wordt iemand gelukkig van? Dit zeggen kandidaten ook over haar: ze gaan er op vooruit in salaris en ervaren het contact met Fien als ‘uitstekend!’ Niet zo gek als ze haar logistieke talenten naar de perfecte job coacht. Als haar opdrachtgevers en kandidaten volledig tevreden zijn, dan is Fien dat ook.

Vacatures

Documentatiemedewerker Export

Als jij oog voor detail hebt, secuur werkt en deze kracht wilt toepassen in je werk, hebben wij wellicht de perfecte uitdaging voor jou! Onze opdrachtgever, een organisatie met een buitengewoon hoogstaande dienstverlening, is op zoek naar een accurate Documentatiemedewerker voor de Exportafdeling.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Intermodaal Transportplanner

Heb jij kennis van containers en/of transportplanning? Als dit het geval is, en jij de ambitie hebt om een verdiepende functie te bekleden in een moderne, wereldwijd opererende organisatie, dan zou dit zomaar jouw ideale baan kunnen zijn!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200

Transportplanner

Een topvacature voor een ervaren Transportplanner! Wil je een uitdagende functie en werken binnen een team waarbij het vanaf de eerste dag voelt alsof je ze al jaren kent?Onze opdrachtgever zoekt een Transportplanner ter uitbreiding van het team. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onSpijkenisse euro_symbol€2.500 tot €3.800

Junior Transportplanner - Rotterdam

Ben jij pas afgestudeerd van het STC, en wil je jouw opgedane kennis verder ontwikkeling in een baan waarbij nauwkeurigheid en oplossingsgerichtheid heel belangrijk zijn? Dit zou zomaar jouw ideale startersfunctie kunnen zijn. Bij deze organisatie zoeken ze namelijk een leerling die zij kunnen opleiden tot volwaardig Transportplanner!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Malou (Support Officer en Import Booking Desk)

Malou werkt sinds tien jaar bij een van de grootste logistiek dienstverlener in Nederland. Vanuit diverse functies is zij hier van A tot Z betrokken bij het importtraject van een grote variëteit aan goederen. Van het aannemen van de boeking, uitzetten van de opdracht en het afhandelen van het dossier: ze kent de klappen van de zweep. Vanwege interne verschuivingen heeft Malou momenteel een beperkt uitdagende functie die niet in lijn is met haar kennis en ervaring. Samen met ons is zij nu op zoek naar een organisatie waar zij een spilfunctie heeft in het importproces, bijvoorbeeld in de rol van Expediteur Import of Logistiek Coördinator. Daarbij vindt Malou het belangrijk om zich voor langere tijd aan een organisatie te binden en te weten dat er voor op de lange termijn doorgroeimogelijkheden zijn.

Kenmerkend voor Malou is dat ze een opgewekte, leuke persoonlijkheid heeft en niet over zich heen laat lopen. Het is een goede gesprekspartner die goed tot haar recht komt in een gedreven team. Haar loyaliteit naar haar werkgever, gecombineerd met haar ambitie en kennis van de branche op logistiek werkgebied, maken haar als persoon een aanwinst als ervaren kandidaat binnen uw organisatie. 

Malou heeft een opzegtermijn van één maand. Zij is 36 uur per week (4,5 dag) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Deze indicatie is bespreekbaar, afhankelijk van de geboden uitdaging.

location_onRotterdam createMBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Nathan (Assistent Expediteur)

Nathan is een vriendelijke jongeman die sinds een aantal maanden werkzaam is als Assistent Expediteur bij een logistiek dienstverlener in Moerdijk. Hij heeft deze overstap gemaakt nadat hij bij een grote electronica leverancier promotie heeft gemaakt van Magazijnmedewerker naar Medewerker Crediteurenadministratie. In zijn jongere jaren wilde Nathan graag iets met sport doen, maar door veelvuldige blessures moest hij stoppen met de mbo4-opleiding Sport & Bewegen. Na een aantal jaar Teamleider van de vulploeg te zijn geweest bij een grote supermarktketen, wilde Nathan graag een diploma in het beroepsonderwijs halen. De studiekeuze die hij maakte, bleek helaas niet de juiste en Nathan besloot om fulltime te werken.

De afgelopen jaren is hij zich steeds meer gaan realiseren dat hij graag een mooie carrière wil in een branche die hem boeit. Hij is dan ook blij dat hij de kans heeft gekregen om zich te ontwikkelen tot Assistent Expediteur. Nathan heeft zijn roeping gevonden binnen de logistiek en wil niets anders meer, maar de reistijd begint hem tegen te staan. Daarom is hij op zoek naar een uitdaging die dichter bij huis is. In zijn nieuwe functie is Nathan idealiter veel aan het schakelen en staat hij graag midden in de hectiek van de logistiek.

Wij vinden Nathan overkomen als een betrouwbare, stabiele jongeman die bereid is om keihard te werken voor zijn carrière. Met zijn positieve instelling en fijne manier van communiceren brengt hij een goede sfeer in de ruimte waarin hij zich begeeft.

Nathan heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Merel (MBO Starter Logistiek)

Merel werkt momenteel bij een grote logistiek dienstverlener op de administratie. Hier is zij verantwoordelijk voor de financiële afronding van het transportdossier. Van jongs af aan heeft Merel een passie voor de logistiek: haar ouders hebben namelijk een transportbedrijf. Na werkervaring te hebben opgedaan op de financiële afdeling bij haar ouders en haar huidige werkgever, is zij erachter gekomen dat haar hart toch echt bij de logistiek ligt. Redenen dat ze graag een nieuwe stap in haar carrière wil maken zijn dat ze momenteel amper contact met anderen heeft en niet direct betrokken is bij de operatie. In haar nieuwe logistieke startersfunctie wil ze graag in contact zijn met verschillende partijen en betrokken zijn bij het logistieke proces.

Wij vinden Merel een sympathieke, enthousiaste meid, die geen blad voor de mond neemt. Ze is vastberaden om te doen wat ze zo graag wil, namelijk werken in de logistiek. Met haar 'niet lullen, maar poetsen'-mentaliteit past zij perfect binnen het logistieke werkveld.

Merel heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.150,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onRotterdam createMBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Brenda (Damaged Coördinator)

Brenda is momenteel werkzaam als Documentatiemedewerker bij een logistiek dienstverlener. Ze heeft op latere leeftijd de liefde voor de logistiek ontdekt. Ze is tijdens haar moederschap altijd blijven werken en na een aantal jaar besloot ze zich vol op de logistiek te storten. Met succes heeft ze haar diploma Scheepvaart, Vervoer & Expeditie afgerond. Nadat ze de kans kreeg om aan de slag te gaan bij een rederij, kwam ze te werken op de afdeling Damaged, waar ze vanaf dag één in het diepe is gegooid en haar zelfstandigheid heeft ontwikkeld. Vandaag de dag heeft ze ervaring met de verschillende administratieve aspecten van de logistiek. Ze is toe aan een werkomgeving met een fijne sfeer in de buurt van haar woonplaats. Haar nieuwe uitdaging ziet zij het liefst in de rol van Documentatiemedewerker of Damaged Coördinator. 

Brenda is op ons overgekomen als een enthousiaste, Rotterdamse dame, die heel goed weet waar haar kracht ligt. Ze is een echte doorzetter en heeft haar hart op de juiste plek. Wij denken dat ze heel goed tot haar recht zal komen bij een rederij.

Brenda heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven