Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Logistiek. Fien haar doel: ervoor zorgen dat iemand helemaal tevreden is binnen zijn of haar nieuwe functie. Hoe ze dit doet? Door geïnteresseerd, oprecht en betrouwbaar te zijn. Elk gesprek dat ze aangaat is doelgericht en persoonlijk: wat beweegt iemand, en nog veel belangrijker, waar wordt iemand gelukkig van? Dit zeggen kandidaten ook over haar: ze gaan er zowel qua arbeidsvoorwaarden als werkplezier op vooruit en ervaren het contact met Fien als ‘uitstekend!’ Niet zo gek als ze haar logistieke talenten naar de perfecte job coacht. Als haar opdrachtgevers en kandidaten volledig tevreden zijn, dan is Fien dat ook.


Vacatures

Snel schakelen, initiatief durven nemen en altijd het overzicht bewaren. Dit is iets waar jij je in kan onderscheiden! Je wilt deze kwaliteiten in het werkveld gaan gebruiken en bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Is dat iets wat aansluit op jouw wensen voor de toekomst? Lees dan snel verder, want deze vacature is dan zeker iets voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Heb je de laatste jaren kunnen excelleren als assistent-expediteur en wil je deze kwaliteit gebruiken in een dynamisch werkomgeving? Naast een gezonde dosis gezelligheid op de werkvloer is dit een rol waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een volwaardig expediteur! Benieuwd hoe deze rol eruit ziet? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300
Je bent een kei in het afwerken van logistieke administratie en je hebt hierin ervaring opgedaan! Vind je het prettig om in een warehouseomgeving te werken waar je de zowel verantwoordelijkheid bent voor het verwelkomen van de chauffeurs als de administratieve afhandeling? Dan zou deze organisatie wel eens jouw nieuwe werkgever kunnen worden!

access_timeFulltime location_onZwijndrecht euro_symbol€2.000 tot €2.500
Ben jij op zoek naar een startersbaan? Eén waarbij je niet alleen operationeel meedraait, maar ook strategisch mee mag denken over de optimalisatie van processen? Binnen deze functie krijg je de kans om ervoor te zorgen dat meerdere aspecten van op- en overslag in goede banen worden geleid. Als dit is waar jij naar op zoek bent, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jeroen heeft nu ruim 7 jaar ervaring als Transportplanner. De afgelopen jaren is hij volledig verantwoordelijk geweest voor het opstellen van de transportplanning voor stukgoed en bloemen & planten naar de Benelux en Duitsland. Tijdens zijn carrière als chauffeur was Jeroen altijd nieuwsgierig als er een vacature voor planner voorbijkwam - hij volgde zelfs een cursus - maar zette nooit de stap om te solliciteren. Toen hij gevraagd werd door zijn werk bedacht hij zich geen moment. Inmiddels kent Jeroen het kunstje en merkt hij dat hij zich bij zijn huidige werkgever niet genoeg kan ontplooien. Daarom is Jeroen samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging waarin men open staat voor zijn input. Deze uitdaging ziet hij het liefst in de rol van Transportplanner Benelux.

Op ons is Jeroen overgekomen als een gedegen, spontane professional die veel kennis heeft transport en oplossingsgericht te werk gaat. Hij kent de taal van de chauffeurs, het is daarom makkelijker voor hem om draagvlak te creëren voor lastige taken en deze gedaan te krijgen. Zijn talenknobbel zorgt ervoor dat communicatie met interne- en externe partijen soepel en accuraat verloopt.

Jeroen heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand.

location_onAlphen aan den Rijn createMBO person43 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jasmine is een representatieve Sales Medewerkster met ruime ervaring bij een internationaal vertegenwoordigd logistiek dienstverlener. Zij was hier verantwoordelijk voor alle taken die een Accountmanager op zich neemt. Van het tactisch inspelen op tenders, opstellen van offertes, onderhandelen over tarieven en het plegen van koude acquisitie. Aangezien Jasmine hier te maken had met handelsgoederen die per minuut aan prijswijzigingen onderhevig zijn, hield zij deze nauwlettend in de gaten en speelde zij hier tactisch op in door op het juiste moment de juiste lading te verkopen. Bij deze werkgever was er helaas geen ruimte om als volwaardig Accountmanager aan de slag te gaan, waardoor zij op zoek is gegaan naar een werkgever waar deze ruimte wel is. Zij dacht deze uitdaging gevonden te hebben, maar helaas blijkt de functie hier zwaar onder haar niveau en worden beloftes over de inhoud van de functie niet waargemaakt. Helaas is zij hierdoor wederom op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hierin vindt zij het belangrijk om de onderhandelingen / tender processen te kunnen uitvoeren en (op termijn) bij klanten langs te gaan om samen te bespreken hoe zij hun business kunnen laten groeien.

Jasmine is op ons overgekomen als een echte 'sales-tijger'. Met haar competitieve, maar zeer toegankelijke karakter is zij erop gefocust om deals binnen te slepen en een zo hoog mogelijke marge te behalen. Jasmine is een communicatief vaardige, slimme en commercieel gedreven dame. In onze beleving is zij een zeer waardevolle toevoeging op een sales team dat positiviteit en pit kan gebruiken.

Jasmine heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand.

location_onDen Haag createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Anne is ruim 25 jaar werkzaam binnen de logistiek, waarvan de helft bij een logistiek dienstverlener binnen de chemie en de helft bij een rederij. Aan de saleskant heeft zij ervaring opgedaan met met tenders, key-accounts, aftersales en andere zaken die bij Inside Sales komen kijken. Als Customer Service Representative lost zij complexe problemen op en denkt ze met key-accounts mee over verbeteringen aan zowel de import- als de exportzijde van multimodale transporten. Haar ervaring op zowel het gebied van sales als customer service maakt haar niet alleen expert op het gebied van logistiek, maar ook op het gebied van commercie en servicegerichtheid. Ze is erachter gekomen dat haar hart toch ècht in de sales ligt en wil zo'n positie weer bekleden. Aangezien dat bij haar huidige werkgever geen optie is, heeft ze Extra Talent in de arm genomen om de juiste uitdaging voor haar te vinden. Deze uitdaging ziet zij het liefst in de rol van Sales Representative.

Van Anne zijn wij enorm onder de indruk. Ze heeft een prettige persoonlijkheid, heeft sterke communicatieve vaardigheden en heeft verstand van zaken. Ze is zeer ervaren op het gebied van logistiek en weet deze ervaring in te zetten om klanten aan zich te binden. Daarbij is ze organisatorisch sterk en deze combinatie maakt haar perfect voor deze rol.

Anne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Senna heeft een jaar geleden haar diploma Manager Havenlogistiek aan het STC behaald. Via een vriendin werd ze geënthousiasmeerd om een opleiding tot Apothekersassistent te volgen, maar anderhalf jaar later besefte Senna dat haar hart toch echt bij de Logistiek ligt. Ze geniet van de hectiek en het snelle schakelen en haar twee stages hebben haar een goede indruk gegeven van het werk binnen de Logistiek. Haar kracht ligt bij de communicatie met de klant – die is vriendelijk en adequaat. Ondanks dat Senna een jaar geleden haar diploma heeft behaald, is haar kennis nog up-to-date. Ze is op zoek naar een leuke startersbaan waarbij ze stap voor stap meer verantwoordelijkheid krijgt, om uiteindelijk door te groeien naar een zelfstandig logistiek professional. Binnen deze startersbaan vindt lijkt het haar leuk om het schakelen met verschillende partijen te combineren met de administratieve afhandeling van dossiers.

Senna is op ons overgekomen als een vrolijke en rustige jongedame. Ze praat met veel plezier over haar stage ervaring die ze gedurende haar opleiding heeft gelopen. Ze kan haar werkzaamheden en ambities goed verwoorden en kan niet wachten om aan de slag te gaan.     

Senna is per direct beschikbaar (als zij een leuke logistieke baan vindt stopt zij met haar huidige opleiding) en heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand.   

location_onRotterdam createMBO person18 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Meer kandidaten weergeven