''Zorg ervoor dat je op je plek zit en is dit niet het geval, doe er dan iets aan.''

 

Het moment dat het begeleidingstraject eindigt en beide partijen blij zijn met elkaar, is voor mij het leukste moment.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?
Mijn enthousiasme en oprechte interesse, gecombineerd met mijn kennis en ervaring, zorgt ervoor dat de organisatie niet alleen wijzer wordt, maar zich ook gewaardeerd voelt door haar samenwerkingspartner.

Binnen Extra Talent ben ik Senior Sales Consultant en specialist op het gebied van het bemiddelen van logistiek kantoorpersoneel in Zuid-Holland. Waar liggen de knelpunten op uw logistieke afdeling en wat voor inzet aan personeel is er nodig om dit op te lossen? Ik beleef er veel plezier aan om bij uw organisatie langs te gaan, om meer te weten te komen over uw behoefte. Vervolgens maak ik voor u een passend ontzorgingsplan en stel ik u de juiste kandidaten voor. Het allerbelangrijkste vind ik om eerst meer te weten te komen over de activiteiten, sfeer, hiërarchie en personeelsbeleid van de organisatie. Daarnaast vind ik het ook prettig om te spreken met de verantwoordelijke van de afdeling waarvoor ik ga zoeken. Functies waar ik voornamelijk in bemiddel zijn: Expediteur, Logistiek Coördinator, Transportplanner en Customs Consultant. Hoe kunt u mij bereiken? Via mail, telefoon, LinkedIn of rooksignalen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms hebben kandidaten het gevoel dat er 'iets' mist, maar is het niet duidelijk wat dit dan is. Het is aan mij om te achterhalen waar dat hem in zit.

Om wat voor reden dat ook, zit jij niet meer op jouw plek bij jouw huidige werkgever. Samen maken we inzichtelijk wat er mist en wat jij nodig hebt om het plaatje compleet te maken. Soms blijkt uit het gesprek dat er nog wel degelijk kansen liggen bij de huidige werkgever, maar als dit niet het geval is neem ik jou graag in bemiddeling en gaan we samen op reis. De bestemming is die nieuwe baan. De reis zelf is het voorleggen van vacatures, hierover in gesprek gaan en samen komen tot het ideale functieprofiel en de best passende omgeving. Vertrouwen en integriteit staan bij mij voorop. Ik ben benieuwd naar de persoon achter de kandidaat. Ik handel in jouw belang en stop niet tot ik het perfecte aanbod heb binnengesleept.

Wil jij samen met mij op reis naar jouw ideale baan? Dan kun je contact opnemen met mij via mail, bellen of WhatsApp.

Een kandidaat plaatsen is leuk, maar als het na het begeleidingstraject nog steeds een goede match is, ben ik gelukkig!


Vacatures

Heb jij basiskennis van processen rondom zeevracht en ben jij klaar om jouw kennis en ervaring breed te ontwikkelen bij een toonaangevende rederij? Als jij nauwkeurig werkt en jouw carrière graag bij een rederij wilt voortzetten, lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.600
Heb jij ervaring met logistiek of orderverwerking en ben je klaar voor meer complexiteit? Wil je jezelf ontwikkelen in een diverse hbo-functie bij een jonge handelsorganisatie in chemicaliën? Als jij je na het lezen van de functiebeschrijving herkent in dit profiel, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.300
Wil jij graag werken op de logistieke afdeling van een internationale handelsorganisatie? Jij kijkt ernaar uit om te werken in een klein, hecht team met een Rotterdamse aanpakkersmentaliteit. Als jij je graag wilt specialiseren in de wereld van onder andere noten en zaden, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Wil jij graag werken binnen een ambitieuze organisatie in een leuk en gedreven team? Met de juiste kwaliteiten zal je hier de zendingen van A tot Z gaan coördineren, waarin je alle handvatten krijgt om jezelf ook verder te ontwikkelen! Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joaquim is een echte doorzetter, hij kwam het behalen van zijn middelbareschooldiploma begin 2018 vanuit Sint Maarten naar Nederland om een betere toekomst voor zichzelf te creëren, terwijl hij zijn familie niet meeverhuisde. Vanuit Sint Maarten schreef hij zich in voor de mbo4-opleiding Assistent Manager Internationale Handel, die hij uiteindelijk op eigen kracht binnen de nominale studietijd afrondde. In de tussentijd vond hij woonruimte in Rotterdam, verhuisde hij en werkte hij ruim acht maanden als Productiemedewerker bij een organisatie actief in de AGF. Tijdens zijn opleiding heeft hij geleerd om te communiceren met internationale partijen - zijn Engels is overigens ijzersterk - en geleerd over documentenstromen op het gebied van import en export. Joaquim heeft na het behalen van zijn diploma gewerkt als Vestigingsmanager bij een flitsbezorgdienst, maar is nu klaar om zijn eerste stappen te betreden in de wereld van de internationale handel. Een startersfunctie bij een Rederij of Expediteur past hem goed.

Joaquim is een vrolijke en positieve jongen, die zijn draai in Rotterdam gevonden heeft. Hij laat zich niet tegenhouden door tegenslagen want succes creëer je zelf. Hij is bijzonder leergierig en staat voor heel veel open. Voor hem is het echter wel belangrijk om terecht te komen bij een bedrijf dat hem waardeert en accepteert.

Joaquim is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Met ruim 15 jaar aan ervaring in de logistieke branche waarvan 11 jaar in de functie van Transportplanner is Kamran een echt logistiek zwaargewicht te noemen. Momenteel is hij werkzaam bij een logistiek dienstverlener in de functie van Transportplanner Binnenland. Dagelijks stelt hij de routes op voor om en nabij 40 tot 50 wagens per dag. Hiernaast bewaakt hij het transportproces en voorkomt hij problemen en/of vertragingen door intensief contact te onderhouden met zowel chauffeurs als leveranciers en klanten. Mede door zijn eerdere ervaring in de functie van Teamleider weet Kamran hoe het is om zich ergens verantwoordelijk voor te voelen en oplossingen aan te dragen binnen een team. Kamran mist structuur bij zijn huidige werkgever en is daarom samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Kamran is een rustige en ontzettend vriendelijke man die goed voor ogen heeft in welke competenties hij uitblinkt. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is ontzettend loyaal en zal altijd het bedrijfsbelang in de gaten blijven houden. Hiernaast beschikt over uitstekende sociale vaardigheden waarmee hij zeker een positieve bijdrage kan leveren binnen een team en/of organisatie.

Kamran is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person48 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Inmiddels heeft Farid 4 jaar werkervaring opgedaan in de logistiek, voornamelijk als Logistiek Coördinator. Hierbij is Farid verantwoordelijk voor het coördineren en verwerken van dagelijks gemiddeld 20 zendingen met persoonlijke beschermingsmiddelen. Het proces van de zendingen staat volledig onder verantwoordelijkheid van Farid, wat inhoudt dat hij behalve het organiseren van wegtransport en luchtvracht, douane- en transportdocumenten opmaakt en fungeert als eerste aanspreekpunt is voor de douane. Door adequaat te communiceren met collega’s en externe logistiek dienstverleners zorgt Farid ervoor dat transporten gecombineerd kunnen worden. Hiermee worden zowel tijd als extra kosten bespaard en wordt het transportproces geoptimaliseerd. Ook is Farid sterk in het proactief communiceren met klanten om vroegtijdig problemen te signaleren en ze te voorkomen. Een echte troubleshooter dus. De drang om zich te ontwikkelen binnen de transportwereld en de beperkte mogelijkheden hiervoor bij zijn huidige werkgever hebben ervoor gezorgd dat Farid op zoek is gegaan naar een andere werkgever. Helaas heeft hij een aantal keuzes gemaakt die achteraf niet de juiste waren. Toen zijn oud-werkgever hem verzocht om terug te komen en hem verzekerde van meer ontwikkelmogelijkheden, twijfelde Farid geen moment – hij vond de werksfeer namelijk fijn en had door de wisselingen behoefte aan stabiliteit en zekerheid. Helaas blijken de ontwikkelmogelijkheden toch niet zo concreet als tijdens zijn gesprek geschetst is en wordt eigen initiatief niet meegenomen door het management. Daarom heeft Farid besloten om alsnog te gaan voor een andere werkplek en heeft hij Extra Talent hiervoor in de arm genomen. Hij is op zoek naar een functie als Customer Service Medewerker, Expediteur of Logistiek Coördinator, bij een bedrijf waar hij meer kan leren.

Farid is op ons overgekomen als een beleefde, intelligente en vrolijke jongeman. Een jongen die heel goed weet wat zijn werk inhoudt en waar er kansen liggen. Waar hij zijn kennis van wegtransport en luchtvracht wil inzetten en verbreden, lijkt het hem ook erg interessant om meer te weten te komen over de processen rondom zeevracht. Het is leuk om te zien hoe gepassioneerd hij over de transport- en logistieke wereld praat. Op de werkvloer vindt hij het belangrijk om elkaar te versterken en als team goed te presteren.

Farid heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Farouk heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de logistiek en heeft zich in de eerste tien jaar ontwikkeld tot Allround Expediteur bij een internationaal logistiek dienstverlener. Binnen deze huidige functie was hij verantwoordelijk voor het van A tot Z organiseren en coördineren van zowel import als exportzendingen van chemicaliën met eindbestemmingen wereldwijd, gebruikmakend van zeevracht, luchtvracht en wegtransport. Zo droeg hij zorg voor het plannen, beheren, verwerken en de financiële afhandeling van de orders voor de klant en is hij het eerste aanspreekpunt omtrent zendingen voor alle betrokken externe partijen. Na 9 jaar bij één en dezelfde organisatie te hebben gewerkt was het tijd voor een frisse werkomgeving. Hij vond een uitdaging als Logistiek Coördinator maar door uitval van een collega pakte hij taken op waardoor hij veel leerde over de volledige Supply Chain. Helaas is de reistijd naar zijn werkgever enorm toegenomen en daarom is Farouk op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst combineert hij zijn kwaliteiten als Allround Expediteur en de opgedane vaardigheden van voorraadbeheer en inkoop in een functie als Logistiek Coördinator. 

Faroek is een vriendelijke en enthousiaste jongeman met goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Uit zijn loopbaan is op te maken dat hij een betrouwbaar en een loyaal persoon is. Daarnaast beschikt hij over een sterk cijfermatig inzicht doordat hij dagelijks prijsanalyses maakt en margeberekeningen uitvoert. Bovenal is hij ambitieus en is hij nog lang niet uitgeleerd. Hij is leergierig en wilt zichzelf graag blijven ontwikkelen. 

Farouk heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.850,- bruto per maand. 

location_onRotterdam createMBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven