Vacatures

Je focust je graag op meerdere aspecten en daarnaast knoop jij als een echte padvinder alle losse eindjes aan elkaar vast. Ben jij als laatste een logistieke spin in het web en werk je klantgericht om de verwachtingen van opdrachtgevers te overstijgen? Lees dan snel verder en solliciteer op de functie Customer Service Medewerker.
access_timeFulltime location_onvacature website euro_symbol€2.500 tot €3.300
Ben jij aan het nadenken over de volgende stap als Customer Service Medewerker? Wij hebben een interessante functie binnen een dynamische organisatie beschikbaar. Indien jij goed weet om te gaan met druk en wil werken in een informele werkomgeving waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen, lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
In de schaduw van de mooiste brug van Nederland werkt een klein en gezellig team dagelijks aan het wereldwijd verhandelen van granen. Met 100 jaar ervaring in de markt is het niet zo gek dat dit ze erg goed af gaat. Zo goed zelfs, dat ze nu stappen aan het maken zijn in het uitbreiden van hun team. Hierbij zijn zij op zoek zijn naar een Logistiek Administratief Medewerker, of twee.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met inmiddels vijf jaar ervaring binnen verschillende aspecten binnen het logistieke werkveld heeft Nick een zeer uitgebreide kennis. Hij is begonnen als Transportplanner bij één van de grootste containerrederijen in Europa. Daar is hij na een periode van twee jaar doorgegroeid naar de functie van Inside Sales Medewerker. Daardoor weet Nick als geen ander hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor het gehele logistieke proces van A tot Z. Van het organiseren van Europese transporten tot de commerciële denkwijze erachter; Nick heeft beiden gedaan. Daarnaast heeft hij als Operationeel Medewerker op één van de grootste containerterminals van Rotterdam ook nog eens van dichtbij mogen ervaren hoe het er daar aan toe gaat. Nick is op zoek naar een commerciële functie binnen een organisatie met een open cultuur waarbij er ruimte is voor ontwikkeling.

Nick is een opgewekte, nuchtere man met een passie voor de logistieke wereld. Daarnaast krijgt hij ontzettend veel energie van het creëren van nieuwe kansen in het commerciële werkveld. Zo neemt hij niet alleen graag het initiatief om projecten te initiëren en hiermee bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar volgt hij ook graag diverse cursussen om steeds meer kennis te vergaren.

Nick is fulltime beschikbaar, heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand en heeft een opzegtermijn van één maand.

location_onHellevoetsluis createMBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven