“De collega’s om je heen zijn goudwaard, je bent meer met hen in aanraking dan je eigen partner. Als dat goed zit, vind je werkgeluk. Dat garandeer ik je.” 

Ik haal energie uit mijn werk als ik een match kan maken tussen één van onze klanten en iemand met talent. 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Logistiek Consultant ben ik er ter ondersteuning van het zoekproces naar een geschikte werknemer voor een openstaande functie of een gat in het personeel. Met de middelen en het netwerk van Extra Talent plaats ik als Logistiek Consultant professionals op de juiste plek. De zoektocht start als headhunter en eindigt als bemiddelaar. Voor iedere vacature, voor iedere baan vind ik de juiste kandidaat. Hollandse nuchterheid en zeggen waar het op staat, daar houd ik van. Ik ben dienstverlenend naar onze klant en de werknemers. Dat maakt dat een werknemer snel kiest om adviezen te overwegen en te volgen. Per telefoon of e-mail kan je contact met mij opnemen.  Dit kan bij het kleinste gering of vraag uiteraard. Wilt u dat ik direct op zoek ga voor u? Stuur dan een functieomschrijving of vacature mee. Dus bent u een Expediteur, Logistiek Dienstverlener, Warehouse of een andere noemer en zoekt u invulling voor een functie? Neem snel contact op via bovenstaande gegevens en ik help u graag!  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met een juiste (vervolg)stap binnen de logistiek, afgestemd op jouw wensen en eisen. Uiteraard zal ik meer mogelijkheden op tafel leggen, sparren over wat haalbaar is en wat mijn gedachten zijn. Geld is niet alles. Stel jezelf de vraag maar eens. Meer werkgeluk plus plezier en iets minder verdienen, of andersom? Ik ga bij verschillende bedrijven kijken waar openstaande of open komende functies zijn waar jij dit werkgeluk in kunt vinden. Twijfel jij of je bij je huidige werkgever door wilt gaan of wil jij gewoon een informerend gesprek aangaan? Ik ben telefonisch direct bereikbaar of per mail. Vragen beantwoord ik en advies of suggesties geef ik graag! 

 
 
 

 


Vacatures

Jouw brul als geboren leider begint steeds meer te ontwikkelen. Je bent klaar voor meer verantwoordelijkheden binnen het warehouse. Het liefste doe je dit bij een werkgever waar ontwikkeling gemotiveerd wordt. Jij ziet jezelf al helemaal staan in deze positie. Solliciteer nu nog!
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.600 tot €3.050

Je hebt (bijna) jouw logistieke diploma op zak en je zoekt naar jouw eerste uitdaging. Je weet precies wat je zoekt of je twijfelt nog tussen bepaalde functies. Geen enkel probleem, want Extra Talent helpt jou graag in de zoektocht naar de perfecte logistieke job! Lees snel verder om te zien wat de mogelijkheden voor jou zijn.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.050
Heb jij recent je logistieke mbo-diploma succesvol behaald? Wil jij dolgraag aan de slag bij een internationale grootmacht op het gebied van zeetransport. Ben jij op zoek naar een organisatie, waar volop doorgroeimogelijkheden zijn? Is plannen en organiseren jouw tweede natuur? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.750
Jij bent net afgestudeerd van een Logistieke mbo-opleiding en het is tijd om het werkveld in te gaan. Ook al heb je al meerdere stages gelopen, je bent er nog niet helemaal aan uit welke baan het best bij jou past. Daar hebben wij een oplossing voor, lees dus snel verder!

 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kees kreeg de passie voor de logistiek toen hij de verhalen van zijn vader hoorde, welke werkzaam was binnen de luchtvracht. Met deze ambitie starten hij zijn eerste opleiding richting de logistieke luchtvaart. Na succesvol afronden heeft hij versteld zijn mbo 4 papieren behaald. Tijdens zijn studie heeft hij bij diverse expediteurs een kijkje in de keuken gehad. Nu is hij bij zijn stagebedrijf op de loonlijst gekomen als Import Expediteur. Echter is het leuke team waarmee hij van start is gegaan, uit elkaar gevallen. Met minder werkplezier bij zijn huidige werkgever staat Kees klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de luchtvracht. Samen met Extra Talent is Kees op zoek naar een leuk nieuw team waar hij zichzelf kan door ontwikkelen.

Als jonge man is Kees erg leergierig en zou graag nog in zijn eigen tijd verder studeren. Hij weet wat zijn sterke punten zijn en dat er nog verbetering in zijn Engels spreken zit. Dit om nog beter zakelijk te kunnen praten. Daarnaast is Kees heel milieu bewust en reist het liefste met het openbaar vervoer.

Kees is rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn beschikbaar voor 36 uur of 40 uur met op termijn een thuiswerkdag. Hij heeft een salarisindicatie van €2.450,- euro bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onZaandam createMBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Anton is 6 jaar werkzaam binnen de logistieke branche waarvan het laatste jaar als Inside Sales Specialist. In zijn eerste functie binnen de logistiek heeft Anton zijn hart aan de logistiek verloren. Naast zijn baan als medewerker logistiek ondersteuning heeft hij de opleiding mbo Logistiek Management gevolgd en succesvol afgerond. Hier hield het nog niet op, want hij had de smaak goed te pakken en is vervolgens de opleiding hbo Logistiek en Supply Chain gaan volgen en deze heeft hij in november 2019 in ontvangst mogen nemen. Dit smaakte naar meer en begon hij dit jaar aan zijn hbo opleiding International Business. In de logistiek heeft Anton gewerkt als Medewerker Logistiek Ondersteuning, Ordermanager, distributiecoördinator en Transportplanner/coördinator. In zijn huidige functie heeft hij Sales en Logistiek kunnen combineren in een Inside salesfunctie. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de inkoop uit China en Taiwan en verkoop in Nederland en de rest van de Europa. Door gebrek aan zelfontwikkelingsmogelijkheden bij zijn huidige werkgever is Anton samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe salesrol binnen de lucht-/zeevracht bij een Logistiek dienstverlener.

Ambitieus is Anton zeker. Tijdens zijn werk, heeft hij 2 opleidingen succesvol afgerond en is bezig voor zijn 3e. Wanneer je aan de collega’s van Anton vraagt hoe je hem het beste kan omschrijven dat zullen zij zeggen: passievol. Wanneer hij ergens aan begint dan zal hij het beste resultaat willen behalen. Daarnaast denkt hij rationeel, dit komt omdat hij processen vanuit meerdere kanten bekijkt.

Anton is per 14 februari beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het succesvol afronden van zijn opleiding is Henk in de loods begonnen. Door zijn motivatie en werkhouding is hij als snel als importmedewerker gestart. Na diverse functies en uitstapen naar andere organisaties is hij in 1997 terug gekeerd bij zijn huidige werkgever. Door het vinden van zijn draai en uitdaging heeft hij velen jaren met plezier gewerkt als Customer service medewerker. Echter is er door constante verschuivingen binnen de directie een negatieve werksfeer ontstaan. Dit is de reden dat Henk samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener.

Henk is trouw aan zijn werkgever, dit is terug te zien in de bijna 30 jaar dat hij bij zijn werkgever heeft gewerkt. Hij is behulpzaam en springt zelf op zijn vrije dag in voor zieke collega. Henk werkt nauwkeurig en draagt zorg naar al zijn handelingen.

Henk is fulltime beschikbaar, rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van €3.000,- euro per maand.

location_onAmsterdam createMBO person55 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sahin is begonnen in een administratieve functie bij een expediteur. Daar bleek hij aanleg te hebben in het plannen, organiseren van import- en exportzendingen en opstellen van de juiste documenten. Bij zijn tweede logistieke werkgever heeft hij zich ontwikkeld van Expediteur tot Gateway Supervisor, waar hij een team aanstuurde en eindverantwoordelijk was voor 15 fte. Ook bij zijn derde werkgever was Sahin Teamleider Export Gateway en gaf hij dagelijks leiding aan 4 fte. Door veranderingen in het management zijn ze in goed overleg uit elkaar gegaan. Zo is hij door zijn contacten snel aan een juiste functie gekomen. Hij is meerdere keren door de eigenaar mee genomen naar andere bedrijven. In zijn huidige functie vind hij veel voldoening, maar wilt hij terug naar de sturende of coördinerende rol als Teamleider / Supervisor op een afdeling bij een logistiek dienstverlener.

Sahin is een enthousiaste man die door zijn ruime ervaring heeft in het overzicht houden over alle processen. Hij spreekt gepassioneerd over zijn eerdere ervaringen als Supervisor en Teamleider en de successen die hij samen met zijn teams heeft weten te bewerkstelligen. Sahin zoekt altijd naar de meest efficiënte routing en weet ad hoc problemen op te lossen met een zo laag mogelijk verlies. Sahin is gedreven en is met zijn werkmentaliteit een toevoeging voor ieder logistiek dienstverlener.

Sahin is beschikbaar rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven