“De collega’s om je heen zijn goudwaard, je bent meer met hen in aanraking dan je eigen partner. Als dat goed zit, vind je werkgeluk. Dat garandeer ik je.” Ik haal energie uit mijn werk als ik een match kan maken tussen één van onze klanten en iemand met talent. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Logistiek Consultant ben ik er ter ondersteuning van het zoekproces naar een geschikte werknemer voor een openstaande functie of een gat in het personeel. Met de middelen en het netwerk van Extra Talent plaats ik als Logistiek Consultant professionals op de juiste plek. De zoektocht start als headhunter en eindigt als bemiddelaar. Voor iedere vacature, voor iedere baan vind ik de juiste kandidaat. Hollandse nuchterheid en zeggen waar het op staat, daar houd ik van. Ik ben dienstverlenend naar onze klant en de werknemers. Dat maakt dat een werknemer snel kiest om adviezen te overwegen en te volgen. Per telefoon of e-mail kan je contact met mij opnemen.  Dit kan bij het kleinste gering of vraag uiteraard. Wilt u dat ik direct op zoek ga voor u? Stuur dan een functieomschrijving of vacature mee. Dus bent u een Expediteur, Logistiek Dienstverlener, Warehouse of een andere noemer en zoekt u invulling voor een functie? Neem snel contact op via bovenstaande gegevens en ik help u graag!  Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met een juiste (vervolg)stap binnen de logistiek, afgestemd op jouw wensen en eisen. Uiteraard zal ik meer mogelijkheden op tafel leggen, sparren over wat haalbaar is en wat mijn gedachten zijn. Geld is niet alles. Stel jezelf de vraag maar eens. Meer werkgeluk plus plezier en iets minder verdienen, of andersom? Ik ga bij verschillende bedrijven kijken waar openstaande of open komende functies zijn waar jij dit werkgeluk in kunt vinden. Twijfel jij of je bij je huidige werkgever door wilt gaan of wil jij gewoon een informerend gesprek aangaan? Ik ben telefonisch direct bereikbaar of per mail. Vragen beantwoord ik en advies of suggesties geef ik graag! 


Vacatures

€2.500 tot €3.250
Je hebt altijd al in de luchtvracht willen werken, het liefst in een planningsrol. Als planner ben je verantwoordelijk voor in boeken van transporten per weg en luchtvracht. Samen met je team zorg je dat het gehele transport van a tot z juist, snel en efficiënt verloopt. 

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €3.250
€2.500 tot €3.000
Je bent bekend met de afhandeling van transporten en hoe je het beste om moet gaan met ingewikkelde klanten. Klantcontact, monitoren van zendingen en deze inboeken, dat is wat jij in je volgende baan wilt gaan doen.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
€2.550 tot €3.600
Net afgestudeerd in de logistiek/supply chain of hebt al enige ervaring op gedaan binnen deze sector, sta je klaar om bestaande processen op de schop te gooien. Je gaat kijken naar hoe processen beter, sneller, kostenbesparender kunnen lopen. Ben jij de procesverbeteraar die wij zoeken?
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.550 tot €3.600
€2.550 tot €3.550
Wil jij meer zijn dan een administratief medewerker? Wij zoeken niet iemand die alleen de administratief doet, maar ook zijn eigen projecten draait op de verbetering van het logistiek proces. Aansturen van de teamleiders en regelmatig snel zelf de indeling van de warehouse veranderen. 
access_timeFulltime location_onNieuw-Vennep euro_symbol€2.550 tot €3.550
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Na het succesvol afronden van zijn opleiding is Henk in de loods begonnen. Door zijn motivatie en werkhouding is hij als snel als importmedewerker gestart. Na diverse functies en uitstapen naar andere organisaties is hij in 1997 terug gekeerd bij zijn huidige werkgever. Door het vinden van zijn draai en uitdaging heeft hij velen jaren met plezier gewerkt als Customer service medewerker. Echter is er door constante verschuivingen binnen de directie een negatieve werksfeer ontstaan. Dit is de reden dat Henk samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener.

Henk is trouw aan zijn werkgever, dit is terug te zien in de bijna 30 jaar dat hij bij zijn werkgever heeft gewerkt. Hij is behulpzaam en springt zelf op zijn vrije dag in voor zieke collega. Henk werkt nauwkeurig en draagt zorg naar al zijn handelingen.

Henk is fulltime beschikbaar, rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van €3.000,- euro per maand.

location_onAmsterdam createMBO person55 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Clarence is sinds 2006 al werkzaam in de logistiek en wat vindt hij dit fantastisch! Zo is hij in zijn eerste jaren van zijn logistieke carrière begonnen op de import en later op de export middels lucht- en zeevracht. Inmiddels is hij een echte allrounder. Uit het klantcontact en verantwoordelijk zijn van a tot z voor een key account haalt hij veel energie. Op deze manier heeft hij afwisseling in zijn werkzaamheden. Het opbouwen van klantrelaties vindt hij daarin heel belangrijk. Hij heeft sinds corona wat pech gehad, maar was altijd welkom bij oud werkgevers. Na een gedwongen uitstap wegens corona, was hij welkom om terug te komen bij zijn oud werkgever. Echter was hij geheel alleen in deze rol, waardoor hij standaard over moest werken. Toen hij op een dag het kantoor afsloot, kwam een concullega langs met een aantrekkelijk voorstel. Na een jaar trouwe dienst, werd zijn contact niet verlengt. Dit was het resultaat van de grootste klant die voor financiële redenen was overgestapt van neutrale expediteur. Nu is Clarence samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe en fijne werkplek voor deze zeer ervaren Allround Expediteur met 16 jaar aan kennis.

Clarence is een rustige man die doordachte keuzes maakt. Met zijn helicopterview overziet hij de gehele situatie en schakelt dan welke oplossing het beste is voor desbetreffende situatie. Hij houdt er van om actief mee te denken en zijn collega’s te motiveren. Verder is hij leergierig en blijft zichzelf uitdagen in logistieke functies. Vandaar dat hij niet stil is blijven zitten, maar elke nieuwe kans heeft aangegrepen en zal dit altijd blijven doen. Kortom, Clarence is een gemotiveerd en deskundige medewerker die uitgedaagd wilt worden.

Clarence is per direct fulltime beschikbaar en een salarisindicatie van €3.050,- bruto per maand.

location_onAmstelveen createMBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het succesvol afronden van haar opleiding kon zij moeilijk aan de slag komen in haar vakgebied. Zij vond al snel een functie in de logistiek, direct was zij verkocht. Met de jaren ontwikkelde zij zich als Customer Service Medewerker bij diverse internationale logistiek dienstverleners. Na een kleine uitstap om voor haar pasgeboren kind te zorgen is zij teruggekomen in het wegtransport. Vanwege een fusie vond zij zichzelf op de douane afdeling bij een top 100 logistiek dienstverlener. Zij zou zich verder willen verdiepen in de douane werkzaamheden en heeft de ambitie om de volledige declaranten opleiding te gaan volgen. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een rol als Declarant of Assistent Declarant met perspectief om door te groeien.

Nadia is cijfermatig sterkt onderlegd. Zij werkt nauwkeurig en is goed in het onderhouden van interne als externe communicatie. Zij kan nieuwe werkzaamheden zich snel eigen maken. Verder valt zij goed in een team en kan hierin goed functioneren.

Nadia is parttime voor 32 of 36 uur per week beschikbaar, rekening houdend met haar maand opzegtermijn en haar salarisindicatie van €3.250,- euro per maand.

location_onHaarlem createMBO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sahin is begonnen in een administratieve functie bij een expediteur. Daar bleek hij aanleg te hebben in het plannen, organiseren van import- en exportzendingen en opstellen van de juiste documenten. Bij zijn tweede logistieke werkgever heeft hij zich ontwikkeld van Expediteur tot Gateway Supervisor, waar hij een team aanstuurde en eindverantwoordelijk was voor 15 fte. Ook bij zijn derde werkgever was Sahin Teamleider Export Gateway en gaf hij dagelijks leiding aan 4 fte. Door veranderingen in het management zijn ze in goed overleg uit elkaar gegaan. Zo is hij door zijn contacten snel aan een juiste functie gekomen. Hij is meerdere keren door de eigenaar mee genomen naar andere bedrijven. In zijn huidige functie vind hij veel voldoening, maar wilt hij terug naar de sturende of coördinerende rol als Teamleider / Supervisor op een afdeling bij een logistiek dienstverlener.

Sahin is een enthousiaste man die door zijn ruime ervaring heeft in het overzicht houden over alle processen. Hij spreekt gepassioneerd over zijn eerdere ervaringen als Supervisor en Teamleider en de successen die hij samen met zijn teams heeft weten te bewerkstelligen. Sahin zoekt altijd naar de meest efficiënte routing en weet ad hoc problemen op te lossen met een zo laag mogelijk verlies. Sahin is gedreven en is met zijn werkmentaliteit een toevoeging voor ieder logistiek dienstverlener.

Sahin is beschikbaar rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven