Lloyd Schellinger

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 825 108 38
linkedin.com/in/lyall-sili%C3%A9/

Lloyd Schellinger

Vacatures

Jij bent klaar om samen, met jouw logistieke netwerk, de volgende stap te maken binnen jouw carrière. Het liefst bij een organisatie die je de vrijheid geeft om binnen de kaders te kleuren. Dan heb jij de perfecte functie gevonden! Solliciteer nu nog.

access_timeFulltime location_onHilversum euro_symbol€2.900 tot €3.800
Jij bent klaar om een (vervolg)stap te maken binnen jouw logistieke carrière. Het liefst bij een organisatie die investeert in een duurzame wereld en ook nog eens innovatief is. Dan heb jij de perfecte functie gevonden! Solliciteer nu nog.

access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€2.900 tot €3.600
Jij hebt jouw eerste vlieguren in jouw zak zitten en bent klaar voor de volgende stap. In Hoofddorp staat jou deze kans te wachten bij een logistiek dienstverlener waar persoonlijke aanpak 'key' is. Stap snel in, want we vertrekken! Solliciteer vandaag nog.

access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.200 tot €2.800
De douane kent geen geheimen voor jou en het lijkt jou dé vervolgstap om dit te gebruiken in jouw volgende uitdaging. Deze internationale handelsorganisatie is dan op zoek naar jou! Ben je toe aan verantwoordelijkheid, vrijheid en de mogelijkheid tot een direct vast contract? Dit is dé perfecte stap.

access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€2.700 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mace heeft bijna 30 jaar ervaring in de logistiek op gedaan. Hij is ooit begonnen als Expediteur binnen de lucht- en wegvracht en heeft in de loop der jaren zichzelf opgewerkt naar vestigingsleider bij een import en export bedrijf in de houtbranche. Mace is gewend om allround te functioneren binnen zijn functie. Hij weet hoe hij zendingen vervoert moet krijgen, welke documentatie hier bij komt kijken, hoe het is om relatiebeheer te doen met internationale contacten, om als leidinggevende te functioneren, maar ook in- en verkoop van goederen en facturatie. Sinds de komst van zijn kind, bijna 8 jaar geleden, is Mace parttime gaan werken. Omdat dit hem goed bevalt wilt hij dat graag zo houden. Zijn voorkeur gaat uit naar een uitdagende administratieve functie tussen de 24-32 uur per week.

Mace is binnen de logistiek letterlijk van alle markten thuis. Hij krijgt energie van de dynamiek die dit werk met zich mee brengt, en vind dit ook belangrijk om terug te zien in zijn volgende functie. Mace is liever de hele dag druk bezig, dan dat hij moet zoeken naar werkzaamheden. Dit maakt ook dat hij graag zijn collega’s helpt waar nodig. Verder heeft hij een klantgerichte werkhouding en bouwt hij graag een goede band op met zijn relaties om vertrouwen te creëren. In het uitvoeren van zijn werkzaamheden is hij bovendien nauwkeurig en gestructureerd, omdat hij weet wat de gevolgen kunnen zijn bij het maken van fouten. Mace kijkt graag eerst de kat uit de boom, maar staat altijd voor eerlijke en open communicatie. In zijn vrije tijd is hij graag met zijn gezin, rijdt hij motor of is hij in de sportschool te vinden.

In overleg is Mace per direct beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 3.050,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAlmere createMBO person48 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Per toeval is Zane op 15 jarige leeftijd de logistiek ingerold. Bij een afhandelaar heeft hij zijn eerste stappen in zijn carrière gezet op het platform op Schiphol en in het warehouse. Omdat hij hier enorm veel energie uit heeft gehaald is hij in 2017 gestart met de opleiding Logistiek Teamleider waar hij nu in de afrondende fase zit. Sinds 2018 werkte hij bij een kleine expediteur als duizendpoot. Hij had verantwoordelijkheden als logistiek medewerker, maar nam ook zendingen aan. Na de afronding van zijn opleiding wilde hij graag zijn niveau 4 papieren halen als Logistiek Supervisor. Deze heeft hij succesvol behaald. Naast studeren werkte hij op een tijdelijke functie binnen een chemisch handelaar, als Expediteur. Naast de inkoop van deze goederen was hij verantwoordelijk voor het wegtransport en warehouse via externe kanalen. Door het aflopen van de functie is Zane samen met Extra Talent op zoek naar een functie als Expediteur bij een logistiek dienstverlener.


Zane is een enorme harde werker met een gedisciplineerde instelling. Ondanks zijn leeftijd brengt hij flink wat ervaring met zich mee in de logistiek bij een afhandelaar en expediteur. Naast hard werken doet Zane aan voetballen en kifesurfen in zijn vrijetijd.

Zane is per direct fulltime beschikbaar, met uitzondering van de maandag of dinsdag, tegen een indicatie van € 2.500 bruto per maand. Hij vind het geen probleem weekenden of avonden te werken.

location_onPurmerend createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jasmijn is een nuchtere dame die het best wordt beschreven als een logistieke rouwdouwer. Dit maakt het vak als planner voor haar zo goed passend. Snel handelen onder grote druk, daar krijgt ze energie van. Hier kwam ze achter in het jaar 1998, toen zij de kans kreeg om als planner op een taxicentrale te starten. In deze functie had zij de verantwoordelijkheid over circa 40 taxi’s. Na bij verschillende taxi organisaties te hebben gewerkt kreeg zij een functie aangeboden als monteursplanner. Dit heeft zij diverse keren geprobeerd, echter mist zij hier in de uitdaging en hogedruk. Dit is voor haar de reden om de overstap naar Transportplanning te maken. Zij is van mening dat ze binnen de logistiek en de hogedruk die zij mee neemt, goed haar draai zal gaan vinden. Samen met Extra Talent is Jasmijn op zoek naar een functie als Transportplanner bij een logistiek dienstverlener waar het altijd druk is.

Jasmijn is gedreven en zal door blijven zetten tot het lukt. Dit brengt zich terug in de praktijk, waar zij zo blijft puzzelen met de planning tot hij de maximale efficiëntie heeft bereikt. Door de jaren werken onder grote druk, is zij stressbestendig en straat altijd rust uit waar andere zweten.

Jasmijn is fulltime beschikbaar, rekening houdend met 1 maand opzegtermijn en heeft een indicatie van €3.150,- euro per maand.

location_onHillegom createMBO person48 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sahin is begonnen in een administratieve functie bij een expediteur. Daar bleek hij aanleg te hebben in het plannen, organiseren van import- en exportzendingen en opstellen van de juiste documenten. Bij zijn tweede logistieke werkgever heeft hij zich ontwikkeld van Expediteur tot Gateway Supervisor, waar hij een team aanstuurde en eindverantwoordelijk was voor 15 fte. Ook bij zijn derde werkgever was Sahin Teamleider Export Gateway en gaf hij dagelijks leiding aan 4 fte. Door veranderingen in het management zijn ze in goed overleg uit elkaar gegaan. Zo is hij door zijn contacten snel aan een juiste functie gekomen. Hij is meerdere keren door de eigenaar mee genomen naar andere bedrijven. In zijn huidige functie vind hij veel voldoening, maar wilt hij terug naar de sturende of coördinerende rol als Teamleider / Supervisor op een afdeling bij een logistiek dienstverlener.

Sahin is een enthousiaste man die door zijn ruime ervaring heeft in het overzicht houden over alle processen. Hij spreekt gepassioneerd over zijn eerdere ervaringen als Supervisor en Teamleider en de successen die hij samen met zijn teams heeft weten te bewerkstelligen. Sahin zoekt altijd naar de meest efficiënte routing en weet ad hoc problemen op te lossen met een zo laag mogelijk verlies. Sahin is gedreven en is met zijn werkmentaliteit een toevoeging voor ieder logistiek dienstverlener.

Sahin is beschikbaar rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven