“De collega’s om je heen zijn goudwaard, je bent meer met hen in aanraking dan je eigen partner. Als dat goed zit, vind je werkgeluk. Dat garandeer ik je.” Ik haal energie uit mijn werk als ik een match kan maken tussen één van onze klanten en iemand met talent. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Logistiek Consultant ben ik er ter ondersteuning van het zoekproces naar een geschikte werknemer voor een openstaande functie of een gat in het personeel. Met de middelen en het netwerk van Extra Talent plaats ik als Logistiek Consultant professionals op de juiste plek. De zoektocht start als headhunter en eindigt als bemiddelaar. Voor iedere vacature, voor iedere baan vind ik de juiste kandidaat. Hollandse nuchterheid en zeggen waar het op staat, daar houd ik van. Ik ben dienstverlenend naar onze klant en de werknemers. Dat maakt dat een werknemer snel kiest om adviezen te overwegen en te volgen. Per telefoon of e-mail kan je contact met mij opnemen.  Dit kan bij het kleinste gering of vraag uiteraard. Wilt u dat ik direct op zoek ga voor u? Stuur dan een functieomschrijving of vacature mee. Dus bent u een Expediteur, Logistiek Dienstverlener, Warehouse of een andere noemer en zoekt u invulling voor een functie? Neem snel contact op via bovenstaande gegevens en ik help u graag!  Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met een juiste (vervolg)stap binnen de logistiek, afgestemd op jouw wensen en eisen. Uiteraard zal ik meer mogelijkheden op tafel leggen, sparren over wat haalbaar is en wat mijn gedachten zijn. Geld is niet alles. Stel jezelf de vraag maar eens. Meer werkgeluk plus plezier en iets minder verdienen, of andersom? Ik ga bij verschillende bedrijven kijken waar openstaande of open komende functies zijn waar jij dit werkgeluk in kunt vinden. Twijfel jij of je bij je huidige werkgever door wilt gaan of wil jij gewoon een informerend gesprek aangaan? Ik ben telefonisch direct bereikbaar of per mail. Vragen beantwoord ik en advies of suggesties geef ik graag! 


Vacatures

€2.800 tot €3.150
Ben jij in de startblokken van jouw commerciële accountmanager carrière en op zoek naar een passende uitdaging met een juiste beloning? Dan adviseer ik je om deze functie eens goed door te lezen.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.150
€2.900 tot €3.600
Wil jij graag aan de slag als Transportplanner en pas je het beste bij een nuchtere organisatie waar duidelijke communicatie centraal staat? Dan heb ik de volgende uitdaging voor jou! Bij deze logistiek dienstverlener kun je er op rekenen dat er veel rekening met elkaar wordt gehouden en er echte groeimogelijkheden zijn. Solliciteer nu!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.900 tot €3.600
€2.300 tot €3.050

Je hebt (bijna) jouw logistieke diploma op zak en je zoekt naar jouw eerste uitdaging. Je weet precies wat je zoekt of je twijfelt nog tussen bepaalde functies. Geen enkel probleem, want Extra Talent helpt jou graag in de zoektocht naar de perfecte logistieke job! Lees snel verder om te zien wat de mogelijkheden voor jou zijn.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.050
€2.300 tot €2.800
Complexe internationale transporten inplannen, dáár word jij enthousiast van! Vervelen? Onmogelijk in deze functie, geen dag is immers hetzelfde! Jij gaat ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, of moet ik zeggen wielen? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven