“De collega’s om je heen zijn goudwaard, je bent meer met hen in aanraking dan je eigen partner. Als dat goed zit, vind je werkgeluk. Dat garandeer ik je.” Ik haal energie uit mijn werk als ik een match kan maken tussen één van onze klanten en iemand met talent. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Logistiek Consultant ben ik er ter ondersteuning van het zoekproces naar een geschikte werknemer voor een openstaande functie of een gat in het personeel. Met de middelen en het netwerk van Extra Talent plaats ik als Logistiek Consultant professionals op de juiste plek. De zoektocht start als headhunter en eindigt als bemiddelaar. Voor iedere vacature, voor iedere baan vind ik de juiste kandidaat. Hollandse nuchterheid en zeggen waar het op staat, daar houd ik van. Ik ben dienstverlenend naar onze klant en de werknemers. Dat maakt dat een werknemer snel kiest om adviezen te overwegen en te volgen. Per telefoon of e-mail kan je contact met mij opnemen.  Dit kan bij het kleinste gering of vraag uiteraard. Wilt u dat ik direct op zoek ga voor u? Stuur dan een functieomschrijving of vacature mee. Dus bent u een Expediteur, Logistiek Dienstverlener, Warehouse of een andere noemer en zoekt u invulling voor een functie? Neem snel contact op via bovenstaande gegevens en ik help u graag!  Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met een juiste (vervolg)stap binnen de logistiek, afgestemd op jouw wensen en eisen. Uiteraard zal ik meer mogelijkheden op tafel leggen, sparren over wat haalbaar is en wat mijn gedachten zijn. Geld is niet alles. Stel jezelf de vraag maar eens. Meer werkgeluk plus plezier en iets minder verdienen, of andersom? Ik ga bij verschillende bedrijven kijken waar openstaande of open komende functies zijn waar jij dit werkgeluk in kunt vinden. Twijfel jij of je bij je huidige werkgever door wilt gaan of wil jij gewoon een informerend gesprek aangaan? Ik ben telefonisch direct bereikbaar of per mail. Vragen beantwoord ik en advies of suggesties geef ik graag! 


Vacatures

€2.650 tot €3.350
Als Planner Service (monteurs) ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het serviceproces. Dit doe je niet alleen met een juiste planning opstellen, maar je zorgt ook voor de afhandeling en alles wat erbij komt kijken. Ben jij de planner die wij zoeken? Solliciteer direct!

access_timeFulltime location_onHeerhugowaard euro_symbol€2.650 tot €3.350
€2.350 tot €3.050
Dagelijks komen er in het warehouse vrachtwagens binnen met fusten (laadkarren voor bloemen). Deze worden in en uitgeladen als een soort omruilsysteem. Dit wordt administratief bijgehouden door de Fust-/vrachtplanner Warehouse welke ondersteund in het warehouse zelf. Een toffe organisatie in een uitdagende functie met klantcontact en fysieke werkzaamheden. Dit met als doel, door te groeien tot volwaardig Transportplanner! Ben jij de administratieve medewerker met spierballen? Solliciteer dan direct!
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.350 tot €3.050
€3.150 tot €3.950
Een team heeft een teamleider nodig om de neuzen dezelfde kant op te houden. Met jouw kennis van douanezaken ben jij de aangewezen teamleider van de al zittende declaranten. Een mooie doorgroei met verantwoordelijkheden in een meer coördinerende rol. Dit direct onder de vleugel van een zeer ervaren operationeel manager. Dit binnen een kleine organisatie met korte lijnen en vooral veel gezelligheid. Ben jij de Teamleider Declarant die wij zoeken? Solliciteer dan direct!
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€3.150 tot €3.950
€2.750 tot €3.500
Met jouw ervaring in de luchtvrachtsector en uitstekende onderhandelingsvaardigheden, sta jij klaar voor de boeiende commerciële rol van het maken van tariefafspraken bij een internationale speler. Jouw inzet om de beste deals te sluiten en de grootste marge te realiseren, maken jou een waardevolle aanvulling op het team.

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.750 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met een achtergrond in de horeca zocht Myrthe meer uitdaging in haar functie. Na het succesvol afronden van haar hbo Facility Management opleiding besloot ze planner te worden. In deze rol was ze verantwoordelijk voor het inplannen van taxateurs, waarbij ze rekening hield met deadlines, afstanden en afwerkingstijden. Het puzzelen met de planning, het onderhouden van contact met klanten en collega's, en het afgeven van offertes waren aspecten van haar functie die ze waardeerde. Na drie jaar begon het werk echter minder uitdagend te worden, en ze besloot een overstap te maken naar een nieuwe werkgever. Helaas voldeed haar nieuwe functie niet aan de verwachtingen uit de functieomschrijving, waardoor ze in haar proeftijd terugging naar de horeca. Nu begint het verlangen naar logistiek/planning weer te kriebelen, en daarom is ze samen met Extra Talent op zoek naar haar volgende uitdagende baan.

Myrthe is een zeer vrolijke jonge dame die niet op haar mond is gevallen. Prettig in de omgang weet ze haar weg te vinden binnen ieder team. Met een nieuwsgierige persoonlijkheid stelt ze vragen om zaken aan het licht te brengen. Daarnaast is ze een echte doorzetter.

Myrthe is fulltime beschikbaar, maar staat open voor 32 uur per week. Ze heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand
location_onHaarlem createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Wat begon als een bijbaan, werd onverwacht de vaste baan voor Don gedurende meer dan 15 jaar. Tijdens zijn technische en later sportkundige opleiding heeft Don altijd al voor zijn huidige werkgever in het distributiecentrum gewerkt. Toen hij zijn opleidingen afrondde, was het voor hem duidelijk dat hij wilde doorgroeien binnen zijn huidige werkgever. Zo maakte hij de stap naar teamleider van een team van circa 22 tot 30 medewerkers. Om zijn kennis en vaardigheden te verbeteren, startte hij de opleiding tot Logistiek Teamleider. Na ruim 15 jaar trouwe dienst is hij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever. Samen met Extra Talent zoekt Don dan ook een nieuwe rol als Teamleider Warehouse of een andere uitdagende functie op kantoor.

Don is een loyale jongeman die creatief kan omgaan met problemen. Zo gebruikt hij collega’s als tolk als iemand de Nederlandse en/of Engelse taal niet machtig is.

Don is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.950 bruto per maand op fulltime basis.
location_onHoorn createMBO person35 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven