“De collega’s om je heen zijn goudwaard, je bent meer met hen in aanraking dan je eigen partner. Als dat goed zit, vind je werkgeluk. Dat garandeer ik je.” 

Ik haal energie uit mijn werk als ik een match kan maken tussen één van onze klanten en iemand met talent. 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Logistiek Consultant ben ik er ter ondersteuning van het zoekproces naar een geschikte werknemer voor een openstaande functie of een gat in het personeel. Met de middelen en het netwerk van Extra Talent plaats ik als Logistiek Consultant professionals op de juiste plek. De zoektocht start als headhunter en eindigt als bemiddelaar. Voor iedere vacature, voor iedere baan vind ik de juiste kandidaat. Hollandse nuchterheid en zeggen waar het op staat, daar houd ik van. Ik ben dienstverlenend naar onze klant en de werknemers. Dat maakt dat een werknemer snel kiest om adviezen te overwegen en te volgen. Per telefoon of e-mail kan je contact met mij opnemen.  Dit kan bij het kleinste gering of vraag uiteraard. Wilt u dat ik direct op zoek ga voor u? Stuur dan een functieomschrijving of vacature mee. Dus bent u een Expediteur, Logistiek Dienstverlener, Warehouse of een andere noemer en zoekt u invulling voor een functie? Neem snel contact op via bovenstaande gegevens en ik help u graag!  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met een juiste (vervolg)stap binnen de logistiek, afgestemd op jouw wensen en eisen. Uiteraard zal ik meer mogelijkheden op tafel leggen, sparren over wat haalbaar is en wat mijn gedachten zijn. Geld is niet alles. Stel jezelf de vraag maar eens. Meer werkgeluk plus plezier en iets minder verdienen, of andersom? Ik ga bij verschillende bedrijven kijken waar openstaande of open komende functies zijn waar jij dit werkgeluk in kunt vinden. Twijfel jij of je bij je huidige werkgever door wilt gaan of wil jij gewoon een informerend gesprek aangaan? Ik ben telefonisch direct bereikbaar of per mail. Vragen beantwoord ik en advies of suggesties geef ik graag! 

 
 
 

 


Vacatures

Met jouw topografisch inzicht weet jij de meest efficiënte routes te plannen. Voor jou is het maken van een planning als een puzzel in elkaar zetten, dit doe jij met veel plezier. Vind jij vrijheid in je werk belangrijk en heb jij al ervaring opgedaan als Transportplanner? Lees dan snel verder! Wie weet is dit jouw droombaan!
access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€2.900 tot €3.800
Het online bestellen van een product dat vervolgens véél te laat of zelfs helemaal niet aankomt. Met een voorliefde voor de logistiek heb jij hier alle begrip voor, maar het blijft aan je knagen: “Dit had voorkomen kunnen worden”. Stop die gedachte vooral niet weg en lees verder! Misschien ga jij wel een nieuwe uitdaging aan in de rol van Assistent Douane Declarant.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.900
Wil jij graag werken binnen een wereld organisatie in een gedreven en gezellig team? Bij deze organisatie zal je van  A tot Z verantwoordelijk zijn voor de export. Je krijgt alle handvatten om jezelf verder te ontwikkelen én deze organisatie is ook nog eens gericht op duurzaamheid! Enthousiasme aangewakkerd? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.350 tot €3.050
Je eerste ervaring met klantencontact is al aangemeerd in jouw haven. Nu ben je klaar om meer ervaring van het schip af te halen. Dit zou je het liefste binnen de zeevracht willen doen bij een werkgever die jou stimuleert om jezelf door te ontwikkelen. Dan heb jij de perfecte functie gevonden! Solliciteer nu nog.

access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€2.450 tot €3.250
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anton is 6 jaar werkzaam binnen de logistieke branche waarvan het laatste jaar als Inside Sales Specialist. In zijn eerste functie binnen de logistiek heeft Anton zijn hart aan de logistiek verloren. Naast zijn baan als medewerker logistiek ondersteuning heeft hij de opleiding mbo Logistiek Management gevolgd en succesvol afgerond. Hier hield het nog niet op, want hij had de smaak goed te pakken en is vervolgens de opleiding hbo Logistiek en Supply Chain gaan volgen en deze heeft hij in november 2019 in ontvangst mogen nemen. Dit smaakte naar meer en begon hij dit jaar aan zijn hbo opleiding International Business. In de logistiek heeft Anton gewerkt als Medewerker Logistiek Ondersteuning, Ordermanager, distributiecoördinator en Transportplanner/coördinator. In zijn huidige functie heeft hij Sales en Logistiek kunnen combineren in een Inside salesfunctie. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de inkoop uit China en Taiwan en verkoop in Nederland en de rest van de Europa. Door gebrek aan zelfontwikkelingsmogelijkheden bij zijn huidige werkgever is Anton samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe salesrol binnen de lucht-/zeevracht bij een Logistiek dienstverlener.

Ambitieus is Anton zeker. Tijdens zijn werk, heeft hij 2 opleidingen succesvol afgerond en is bezig voor zijn 3e. Wanneer je aan de collega’s van Anton vraagt hoe je hem het beste kan omschrijven dat zullen zij zeggen: passievol. Wanneer hij ergens aan begint dan zal hij het beste resultaat willen behalen. Daarnaast denkt hij rationeel, dit komt omdat hij processen vanuit meerdere kanten bekijkt.

Anton is per 14 februari beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het succesvol afronden van zijn opleiding is Henk in de loods begonnen. Door zijn motivatie en werkhouding is hij als snel als importmedewerker gestart. Na diverse functies en uitstapen naar andere organisaties is hij in 1997 terug gekeerd bij zijn huidige werkgever. Door het vinden van zijn draai en uitdaging heeft hij velen jaren met plezier gewerkt als Customer service medewerker. Echter is er door constante verschuivingen binnen de directie een negatieve werksfeer ontstaan. Dit is de reden dat Henk samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener.

Henk is trouw aan zijn werkgever, dit is terug te zien in de bijna 30 jaar dat hij bij zijn werkgever heeft gewerkt. Hij is behulpzaam en springt zelf op zijn vrije dag in voor zieke collega. Henk werkt nauwkeurig en draagt zorg naar al zijn handelingen.

Henk is fulltime beschikbaar, rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van €3.000,- euro per maand.

location_onAmsterdam createMBO person55 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het succesvol afronden van haar opleiding kon zij moeilijk aan de slag komen in haar vakgebied. Zij vond al snel een functie in de logistiek, direct was zij verkocht. Met de jaren ontwikkelde zij zich als Customer Service Medewerker bij diverse internationale logistiek dienstverleners. Na een kleine uitstap om voor haar pasgeboren kind te zorgen is zij teruggekomen in het wegtransport. Vanwege een fusie vond zij zichzelf op de douane afdeling bij een top 100 logistiek dienstverlener. Zij zou zich verder willen verdiepen in de douane werkzaamheden en heeft de ambitie om de volledige declaranten opleiding te gaan volgen. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een rol als Declarant of Assistent Declarant met perspectief om door te groeien.

Nadia is cijfermatig sterkt onderlegd. Zij werkt nauwkeurig en is goed in het onderhouden van interne als externe communicatie. Zij kan nieuwe werkzaamheden zich snel eigen maken. Verder valt zij goed in een team en kan hierin goed functioneren.

Nadia is parttime voor 32 of 36 uur per week beschikbaar, rekening houdend met haar maand opzegtermijn en haar salarisindicatie van €3.250,- euro per maand.

location_onHaarlem createMBO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sahin is begonnen in een administratieve functie bij een expediteur. Daar bleek hij aanleg te hebben in het plannen, organiseren van import- en exportzendingen en opstellen van de juiste documenten. Bij zijn tweede logistieke werkgever heeft hij zich ontwikkeld van Expediteur tot Gateway Supervisor, waar hij een team aanstuurde en eindverantwoordelijk was voor 15 fte. Ook bij zijn derde werkgever was Sahin Teamleider Export Gateway en gaf hij dagelijks leiding aan 4 fte. Door veranderingen in het management zijn ze in goed overleg uit elkaar gegaan. Zo is hij door zijn contacten snel aan een juiste functie gekomen. Hij is meerdere keren door de eigenaar mee genomen naar andere bedrijven. In zijn huidige functie vind hij veel voldoening, maar wilt hij terug naar de sturende of coördinerende rol als Teamleider / Supervisor op een afdeling bij een logistiek dienstverlener.

Sahin is een enthousiaste man die door zijn ruime ervaring heeft in het overzicht houden over alle processen. Hij spreekt gepassioneerd over zijn eerdere ervaringen als Supervisor en Teamleider en de successen die hij samen met zijn teams heeft weten te bewerkstelligen. Sahin zoekt altijd naar de meest efficiënte routing en weet ad hoc problemen op te lossen met een zo laag mogelijk verlies. Sahin is gedreven en is met zijn werkmentaliteit een toevoeging voor ieder logistiek dienstverlener.

Sahin is beschikbaar rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven