Josine Verweij

workBusiness Unit Manager Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 - 47 55 41 07
 linkedin.com/in/josineverweij/

Josine Verweij

Vacatures

€3.400 tot €4.300
Een functie waarbij je naast je rol als Planner ook een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de organisatie. Dat klinkt jou als muziek in de oren! Je kan daarbij rekenen op een prima salaris én 30 heel gezellige collega’s!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.400 tot €4.300
€3.200 tot €4.600
Heb je ervaring als Logistics Engineer en ben je er helemaal klaar voor om jouw kennis en kunde naar een hoger niveau te tillen? De vele aanvullende diensten die deze logistieke dienstverlener haar klanten biedt, betekenen voor jou als Engineer extra uitdaging en complexiteit. De perfecte kans om je verder ontwikkelen tot een specialist in jouw vakgebied!  
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.200 tot €4.600
€2.600 tot €3.500
Sta jij het liefst voortdurend in contact met diverse partijen én houd je van afwisseling? Naast uitdaging en afwisseling in het werk biedt deze productieorganisatie een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd? Lees snel verder. 
access_timeFulltime location_onBoxtel euro_symbol€2.600 tot €3.500
€3.200 tot €4.100
Jouw volgende stap als Planner Supply Chain staat voor je klaar! Bij deze productieorganisatie ben je verantwoordelijk voor de totale supply chain planning én ga je bovendien projectmatig processen verbeteren. Kortom, de perfecte mogelijkheid als je toe bent aan een volgende stap!
access_timeFulltime location_onUden euro_symbol€3.200 tot €4.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Na het behalen van zijn wo-master in 2013 is Daan zijn carrière gestart in de Supply Chain. Sinds die tijd heeft Daan verschillende functies vervuld waaronder die van Productieplanner en Supply Chain Coördinator. Momenteel is Daan werkzaam bij een productieorganisatie waar hij in 2018 gestart is als Stock Planner. In die rol was hij onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en het opstellen van de forecast. Daarnaast heeft Daan de implementatie van een nieuwe ERP module verzorgd, waarvoor hij tevens als key user naderhand verantwoordelijk bleef. Daan is binnen de organisatie doorgegroeid naar de rol van Coördinator Supply Chain. Een verantwoordelijke en complexe rol waarbij hij fungeert als eerste aanspreekpunt bij escalaties en projecten en waarbij hij het totale supply chain proces, van aanvraag tot uitlevering dient te monitoren en te optimaliseren. Daarnaast heeft Daan een destijds nog niet ingevoerde   S & OP opgezet en zit deze meetings bovendien ook voor. De functie van Coördinator Supply Chain vraagt veel op het gebied van stakeholdermanagement, zowel extern als intern. Het afgelopen jaar is Daan bovendien een traject gestart om in de nabije toekomst ook een leidinggevende rol te gaan vervullen. Hoewel hij nu al veel aansturende taken op zich neemt zou hij dit graag verder uitbreiden. Wegens vele veranderingen in de bedrijfsvoering, welke niet overeenkomen met zijn eigen visie, heeft Daan besloten om deze uitdaging elders aan te gaan. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de supply chain als leidinggevende of wederom een coördinerende rol waar hij in de toekomst door kan groeien naar leidinggevende.

Daan is een echte puzzelaar. Hij houdt er van om problemen op te lossen en is altijd op zoek naar verbetermogelijkheden. Zijn cijfermatig inzicht maakt bovendien die dat hij zijn bevindingen het liefst onderbouwt met cijfers en analyses. Wanneer Daan vertelt over zijn werk, is te merken dat hij het meest enthousiast wordt van het samen met zijn team oplossen van problemen en de gestelde doelen te behalen. Zijn sociale karakter is daar hoogstwaarschijnlijk een belangrijke factor in. Daan werkt het liefst in teamverband en hecht veel waarde aan een prettige werksfeer.

Daan heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 4 dagen per week, 32 tot 36 uur. Zijn salarisindicatie is € 4.600,- op basis van 38 uur. 
location_onUden createWO person34 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Na het behalen van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie is Glenn aan de slag gegaan bij een voedingsmiddelenproducent als Materiaalplanner. Al snel bleek dat Glenn veel in zijn mars heeft en is hij naar een jaar doorgegroeid naar de rol van Productieplanner. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het plannen van de productie van maar liefst 24 productielijnen. Een complexe taak, waarbij het ook rekening diende te houden met houdbaarheidsdatums en voedselveiligheid. Inmiddels stuurt Glenn als Teamleider Bedrijfsbureau een team van vier personen aan, voert hij 1 op 1 gesprekken met hen en houdt hij zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van de processen rondom de materiaalplanning en het voorraadbeheer. Daarnaast is het oplossen van escalaties een belangrijke taak voor hem. Glenn ervaart momenteel een verschil in visie met de organisatie en heeft om die reden besloten na ruim vier jaar op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een uitdagende functie waarbij hij samen met zijn team een afdeling naar een hoger niveau kan tillen is wat hij zoekt.


Met zijn positieve instelling en goede communicatieve skills weet Glenn andere mee te nemen in zijn ideeën. Hij is pragmatisch ingesteld en beschikt over dermate procesmatig inzicht dat hij in staat is om een paar stappen vooruit te denken en na te denken over de gevolgen van bepaalde acties. Dat hij daarnaast overzicht weet te houden in hectische situaties, komt daarbij heel goed van pas.


Glenn heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 4.700,- bruto per maand.
 

location_onOss createHBO person30 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Na het behalen van zijn hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde heeft Patrick ervaring opgedaan bij verschillende productieorganisaties. Inmiddels beschikt hij over ruim 5 jaar ervaring als Inkoper. Naast het operationeel inkopen is Patrick vooral bedreven in het tactische deel, waaronder het sourcen en selecteren van leveranciers en het voeren van prijsonderhandelingen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring op het gebied van het analyseren van leveranciersprestaties en maakt hij op basis daarvan beslissingen met betrekking tot contracten bij bestaande leveranciers. Helaas was er geen klik met zijn leidinggevende en heeft Patrick om die reden besloten zijn vorige werkgever te verlaten. Patrick is klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij hij als Inkoper niet alleen zijn tactische en operationele inkoopvaardigheden kan benutten, maar daarnaast ook bij kan dragen aan het verbeteren van de inkoopprocessen.

Het liefst verzamelt Patrick eerst alle benodigde informatie alvorens hij een besluit neemt. Hij is van nature analytisch ingesteld en zal daarom ook geen overhaaste beslissingen nemen. In zijn doen en laten is Patrick rustig. Hij is geen haantje de voorste, daarentegen zal hij zeker van zich laten horen wanneer dat nodig is en niet over zich heen laten lopen. Dit maakt hem een prettige en doeltreffende onderhandelingspartner. 


Patrick is per direct beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onVenlo createHBO person37 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Inmiddels heeft Govert ruim 3 jaar ervaring als Planner bij een technische organisatie. Govert is verantwoordelijk voor de totale planning rondom de levering en installatie van een nieuw product. Op het moment dat een klantorder binnenkomt gaat Govert aan de slag om ervoor te zorgen dat de benodigde artikelen tijdig besteld en geleverd worden. Hij plant alle voorbereidingsgesprekken, ordergesprekken, monteurs, installateurs en evaluatiegesprekken in. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en zorgt hij ervoor dat er tijdig besteld worden. Na 3 jaar is Govert toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van planning, waarbij hij doorgroeimogelijkheden heeft en kan rekenen op de nodige hectiek.

Govert komt het beste tot zijn recht in een dynamische omgeving. ‘Hoe hectische, hoe beter’ zegt hij zelf daarover. Dit komt onder andere omdat Govert goed in staat is om overzicht te bewaren en hij graag afwisseling heeft in zijn werkzaamheden. Wie met Govert samenwerkt kan erop vertrouwen dat hij zijn afspraken nakomt en zegt waar het op staat. Bovendien is hij een behulpzame collega die graag een stapje extra zet, niet alleen voor zichzelf maar ook voor zijn collega’s.

Govert is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRegio Deurne createHBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven