Vacatures

Heb je ervaring als Operationeel Inkoper, maar reiken jouw ambities verder? Ga aan de slag bij deze technische productieorganisatie en je krijgt alle ruimte om bij te dragen aan het verbeteren van het inkoopproces. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien én kan je rekenen op een hoop gezelligheid en een prima sfeer. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onValkenswaard euro_symbol€2.700 tot €3.800
Contact met internationale leveranciers, veel afwisseling in je werkzaamheden en geen dag die hetzelfde is. Je vindt het hier allemaal! Ben jij daarnaast het liefst werkzaam in een ondersteunde rol waarbij je ook deels vanuit huis kan werken? Lees dan zeker verder!

 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.200
Je vindt het fantastisch om te schakelen met veel verschillende partijen. Hectiek? Je draait je hand er niet voor om. Daarnaast zie je het helemaal zitten om als Productieplanner aan de slag te gaan in een internationale omgeving en samen te werken met diverse grote namen uit verschillende branches. Is dit precies wat je zoekt? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.200
Je bent een kei in het houden van overzicht en het bewaken van processen. Het schakelen met veel verschillende partijen geeft jouw energie en je komt het beste tot je recht in een coördinerende rol. Heb je daarnaast behoefte aan flexibiliteit en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken? Lees dan zeker eens verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Enkele jaren na het afronden van zijn mbo-opleiding, is Dirk in 2016 aan de slag gegaan als Product Specialist bij een handelsorganisatie. In deze functie heeft hij zijn eerste stappen als Inkoper gezet. Dit is zo goed bevallen dat hij binnen de organisatie door heeft kunnen groeien naar fulltime Inkoper. Zijn operationele taken werden al snel uitgebreid en zo hield hij zich ook bezig met het zoeken naar nieuwe leveranciers, het voeren van onderhandelingen en het afsluiten van inkoopcontracten. De organisatie begon de groeien en dat bracht de nodige veranderingen met zich mee. Als gevolg daarvan veranderde ook zijn functie dusdanig dat Dirk besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan als Contractmanager. Echter kwam hij er al snel achter dat hij het inkopen mistte en zo is hij vervolgens terecht gekomen bij zijn huidige werkgever. Dirk is op dit moment als enige Inkoper verantwoordelijk voor de afdeling. Dirk komt het beste tot zijn recht binnen een kleinere organisatie waar hij veel vrijheid krijgt in zijn functie. Om die reden is hij dan ook latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Wie met Dirk aan het onderhandelen is, zal merken dat hij zich niet snel gewonnen geeft. Hij is dusdanig commercieel ingesteld dat hij altijd probeert om de beste deal te sluiten. In zijn vrije tijd houdt hij zich dan ook graag bezig met het in- en verkopen van diverse producten. Dirk is bovendien een echte doorpakker. Hoewel hij voor bepaalde acties echt wel de nodige analyses erop los laat, handelt hij vaak ook op gevoel en pakt hij graag door. Bovendien zien collega’s Dirk als een gezellige jongeman die altijd een positieve bijdrage levert aan de sfeer binnen het team, 

Dirk is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Zijn salarisindicatie is € 3.350,- bruto per maand.

location_onDen Bosch createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van planning en inkoop op zak is Cas op zoek naar een nieuwe uitdaging. Jarenlang is Cas als Supply Chain Planner werkzaam geweest bij een voedingsmiddelenproducent. In deze rol was hij onder andere verantwoordelijk voor de transportplanning, het plannen en inkopen van grondstoffen en materialen en het opstellen van de personeelsplanning. Hij is hierdoor gewend om met veel verschillende partijen te schakelen en in staat overzicht te houden, ook in hectische omstandigheden. Cas heeft vorig jaar een sprong in het diepe genomen en is destijds aan de slag gegaan in een gecombineerde functie gericht op inkoop en customer service. Helaas heeft Cas met deze overstap niet gevonden wat hij zocht. Wegens een hoog verloop met als gevolg een groot gebrek aan structuur binnen de organisatie, is Cas momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dankzij zijn ruime ervaring en brede interesse zal Cas zowel op het gebied van logistieke planning, Supply Chain planning als inkoop goed tot zijn recht komen.

Cas is erg gedreven en positief ingesteld. In hectische situaties is hij in staat om het hoofd koel te houden en laat hij zich niet van zijn stuk brengen. Cas komt over als een rustig persoon en zal niet snel op de voorgrond treden. Daarentegen vertrouwt hij op zijn ruime kennis en ervaring en is daarmee een zeer waardevolle sparringpartner voor zijn collega’s. Niet voor niets stappen zij graag op hem af wanneer ze vragen hebben. Daarnaast is Cas betrokken en werkt hij graag in teamverband.

Cas heeft een opzegtermijn van één maand en is in overleg beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Zijn bruto salarisindicatie is € 3.200,- op basis van een fulltime dienstverband.
 

location_onDen Bosch createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het behalen van haar hbo-opleiding is Hester als Projectleider aan de slag gegaan bij een commerciële organisatie. Na ruim vier jaar kwam er een einde aan dit avontuur en is zij, uit interesse in het inkoopvak, op eigen initiatief gestart met de opleiding Nevi 1. Om haar opgedane kennis verder in de praktijk toe te kunnen passen is Hester ruim 4 jaar geleden aan de slag gegaan bij een handelsorganisatie. In haar huidige functie is zijn verantwoordelijk voor haar eigen leverancierspakket waarvoor zij naast de operationele taken, ook op tactisch/strategisch niveau opereert. Zo voert Hester prijsonderhandelingen, maakt zij contractafspraken en voert zij analyses en benchmarks uit. Daarnaast is Hester bij diverse strategische projecten betrokken op het gebied van contractmanagement en verduurzaming. Recent heeft Hester de opleiding Nevi 2 afgerond en is zij voornemens haar verder te ontwikkelen op strategisch niveau. Helaas ervaart zij bij haar huidige werkgever een gebrek aan mogelijkheden om deze ontwikkeling door te zetten. Om die reden is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging op strategisch inkoopgebied.

Het tactische spel wat komt kijken bij leveranciersonderhandelingen is waar Hester het meest van houdt. Dit in combinatie met haar gedegen opleidingsachtergrond en doelgerichtheid maakt haar een sterke onderhandelingspartner. Vanwege haar sterke analytische vaardigheden is Hester bovendien in staat om niet alleen op gevoel te handelen, maar op basis van cijfers. Daarnaast weet Hester zich staande te houden in een hectische en soms harde wereld. Enerzijds omdat zij overzicht weet te behouden en anderzijds omdat zij stevig in haar schoenen staat en zich niet zomaar uit het veld laat slaan.

Hester heeft een opzegtermijn van één maand is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 4.300,- bruto per maand.
location_onWeert createHBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Inmiddels heeft Govert ruim 3 jaar ervaring als Planner bij een technische organisatie. Govert is verantwoordelijk voor de totale planning rondom de levering en installatie van een nieuw product. Op het moment dat een klantorder binnenkomt gaat Govert aan de slag om ervoor te zorgen dat de benodigde artikelen tijdig besteld en geleverd worden. Hij plant alle voorbereidingsgesprekken, ordergesprekken, monteurs, installateurs en evaluatiegesprekken in. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en zorgt hij ervoor dat er tijdig besteld worden. Na 3 jaar is Govert toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van planning, waarbij hij doorgroeimogelijkheden heeft en kan rekenen op de nodige hectiek.

Govert komt het beste tot zijn recht in een dynamische omgeving. ‘Hoe hectische, hoe beter’ zegt hij zelf daarover. Dit komt onder andere omdat Govert goed in staat is om overzicht te bewaren en hij graag afwisseling heeft in zijn werkzaamheden. Wie met Govert samenwerkt kan erop vertrouwen dat hij zijn afspraken nakomt en zegt waar het op staat. Bovendien is hij een behulpzame collega die graag een stapje extra zet, niet alleen voor zichzelf maar ook voor zijn collega’s.

Govert is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRegio Deurne createHBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven