Vacatures

Jij wilt de kans krijgen om processen te analyseren en te optimaliseren. Bovendien zoek jij een functie waarin je deze optimalisatieprojecten kunt combineren met supply chain planning. Is daarnaast een platte organisatie, waarin jouw collega’s makkelijk benaderbaar zijn, voor jou belangrijk? Lees dan zeker verder!

 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.850
Wil jij een uitdagende functie waarbij jij je enerzijds bezig houdt met planning en anderzijds met het optimaliseren van processen? Bij deze organisatie kan jij een unieke combi-rol gaan vervullen waarbij je bovendien veel vrijheid krijgt in de vorm van flexibele werktijden en waar jij, met het oog op de toekomst, kan rekenen op doorgroeimogelijkheden. Enthousiast? Lees dan meteen verder!

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.600 tot €3.600
Jij wilt als Supply Chain Planner overal bij betrokken zijn en problemen zie jij als uitdagingen! Jij wilt daarnaast de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen een organisatie? Lees dan snel verder!

 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.800
Heb jij onlangs kennisgemaakt met het inkoopvak of heb jij al enkele jaren ervaring als Operationeel Inkoper? In beide gevallen kan jij de nodige uitdaging verwachten in deze rol. Zijn persoonlijke aandacht en opleidingsmogelijkheden daarnaast ook belangrijk voor jou. Lees dan zeker eens verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Na het behalen van zijn hbo-opleiding heeft Lee verschillende managementfuncties vervuld binnen de Retail. In 2020 heeft Lee een overstap gemaakt en is hij als Deputy Manager Supply Chain & Logistics gestart bij een producent van IT-producten. Lee is naast zijn leidinggevende taken ook verantwoordelijk voor een aantal operationele werkzaamheden. Zo is hij verantwoordelijk voor de inkoop van materialen, stelt hij de assemblageplanning op en is hij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van drop shipments. Daarnaast denkt hij actief mee over mogelijke verbeteringen van bestaande processen. In zijn huidige rol is Lee vooral coördinerend en overkoepeld bezig. Hierdoor heeft hij veel kennis over de verschillende logistieke en supply chain processen. Echter mist hij de diepgang. Omdat hij zijn kennis graag wilt uitbreiden is hij nu latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Lee is een kritische jongeman die altijd op zoek gaat naar manieren waarop het beter kan. Zo heeft hij het initiatief genomen om het inkoopproces onder de loep te nemen en dit significant te verbeteren. Dat hij daarnaast ook behoorlijk nieuwsgierig aangelegd is en altijd het naadje van de kous wilt weten, is mooi meegenomen. Lee is een behulpzame collega en betrokken leidinggevende. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen en is nooit te beroerd om zijn collega’s bij te staan en te helpen.

Lee is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 3 maanden. Zijn salarisindicatie is € 4.100,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Sinds het behalen van zijn hbo-opleiding Bedrijfsmanagement MKB heeft Roel verschillende functies vervuld gericht op procesverbeteringen, inkoop en productieplanning. Zo heeft hij bij zijn eerste werkgever, een productieorganisatie binnen de metaalindustrie, gewerkt aan diverse optimalisatieprojecten, waaronder het analyseren en oplossen van lekstromen in het assemblagebeheer en het optimaliseren van voorraadstanden. Na een korte periode als Operationeel Inkoper gewerkt te hebben is Roel begin dit jaar aan de slag gegaan bij een technische productieorganisatie. Hier is hij als Masterplanner en Logistics Engineer verantwoordelijk voor zowel het opstellen van het jaar productieplan wederom actief betrokken bij het verbeteren van processen. Roel is altijd op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren en is daarom latent beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Bijvoorbeeld in de rol van Masterplanner of Proces Engineer binnen een productieorganisatie.

Met zijn analytisch inzicht is Roel in staat om verbanden te leggen en duidelijke conclusies te trekken op basis van gemaakte analyses. Hij is ambitieus en kritisch op zichzelf en zal daarom altijd op zoek gaan naar manieren om zichzelf te verbeteren. Zo hoopt hij in de toekomst ook zijn Lean Black Belt te behalen. Roel houdt van structuur en overdenkt zijn beslissingen goed, desalniettemin speelt hij in zijn dagelijkse werk moeiteloos in op escalaties en zorgt hij ervoor dat de juiste acties in gang worden gezet om deze op te lossen.

Roel is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zijn salarisindicatie is € 4.700,- bruto per maand. 

location_onOmgeving Tegelen createHBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Met ruim 20 jaar ervaring als Inkoper is Thijs met recht een ervaren Inkoper te noemen. Op dit moment is Thijs werkzaam bij een technische productieorganisatie waar hij al ruim 10 jaar de operationele inkoop voor zijn rekening neemt. Naast het plaatsen en bewaken van inkooporders, onderhoudt hij nauw contact met leveranciers uit binnen- en buitenland en vormt hij bovendien een belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen intern. Zo werkt hij nauw samen met onder andere de afdelingen Logistiek en Engineering. Daarnaast monitort hij aan de hand van KPI ’s de leveranciersprestaties en is hij, mede vanwege zijn ervaring, een belangrijk en zeer gewaardeerd aanspreekpunt voor zijn collega’s. Hoewel Thijs zijn werk met heel veel enthousiasme uitvoert, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit heeft te maken met de geplande verhuizing van zijn werkgever. Een rol waarbij hij zich wederom kan richten op de operationele inkoop, eventueel in combinatie met een tactische rol past hem het beste.

Dat Thijs een loyaal persoon is, blijkt wel uit zijn lange dienstverband bij zijn huidige werkgever. Bovendien werkt hij, onder andere vanwege zijn sociale karakter, het liefst in teamverband en hecht hij veel waarde aan een open en informele werksfeer. Zijn kritische blik en ervaring zet hij in om zowel zichzelf, zijn collega’s als de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Zo is hij ook nauw betrokken bij het inwerken van nieuwe collega’s. Daarnaast is Thijs niet snel van zijn stuk te brengen, wat zeker goed van pas komt in zijn werk als Inkoper.

Thijs is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Zijn salarisindicatie is € 4.850,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person50 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Na het behalen van de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde is Kyra aan de slag gegaan bij een overheidsinstelling. Hier was ze betrokken bij een project gericht op de inrichting van een nieuw centraal magazijn. Als onderdeel van het projectteam was Kyra verantwoordelijk voor onder andere het inrichten van alle nieuwe processen. Na afronding van dit project is Kyra begonnen als Capaciteitsplanner binnen dezelfde organisatie. Het betrof een nieuwe functie die nog volledig ingericht moest worden. Kyra heeft hier ontzettend veel van geleerd, maar merkte ook dat deze functie in combinatie met de sfeer binnen de organisatie niet geheel bij haar paste. Zodoende is ze als Productieplanner begonnen bij een internationale productieorganisatie, waar ze nu verantwoordelijk is voor de korte termijn planning. Kyra ervaart momenteel een gebrek aan uitdaging en is daarom op zoek naar een volgende stap in haar carrière. Een rol waarbij ze zich, eventueel in combinatie met planning, kan richten op procesoptimalisaties zou daar goed bij passen. Bij voorkeur bij een organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Wie met Kyra samenwerkt zal merken dat ze een zeer betrouwbare en behulpzame collega is. Ze is altijd bereid om te helpen en doet wat ze belooft. Kyra is rustig, maar zeer gedreven in haar werk. Ze is intelligent, liergierig en daardoor maakt ze zich nieuwe dingen snel eigen. Dat is ook de reden dat ze nu toe is aan een volgende stap. Bovendien is Kyra in staat om ook in zeer hectische situaties het overzicht te bewaren en structuur aan te brengen.

Kyra heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is, bij voorkeur, beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Haar brutosalarisindicatie is € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onRoermond createHBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven