Vacatures

Wil jij een uitdagende functie waarbij jij je enerzijds bezig houdt met planning en anderzijds met het optimaliseren van processen? Bij deze organisatie kan jij een unieke combi-rol gaan vervullen waarbij jij bovendien veel vrijheid krijgt in de vorm van flexibele werktijden en waar jij, met het oog op de toekomst, kan rekenen op doorgroeimogelijkheden. Enthousiast? Lees dan meteen verder!

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.600 tot €3.600
Altijd al willen weten waar die overheerlijke spareribs die je in de supermarkt ziet liggen vandaan komen? Jij kan als Materiaalplanner onderdeel zijn van de processen die hieraan vooraf gaan. Bovendien krijg jij bij deze Brabantse familieonderneming alle mogelijkheden om je verder te verdiepen. Jij kan dan ook rekenen op een groot opleidingsaanbod. Zie je dit allemaal wel zitten? Lees dan snel verder

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.800
Heb jij ervaring als Inkoper en ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? In deze uitdagende functie ga jij een stap verder en monitor jij leveranciersprestaties en lever jij een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van het inkoopbeleid. Benieuwd wat het nog weer inhoudt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAsten euro_symbol€2.900 tot €3.800
Zoek jij een uitdagende functie als Productieplanner, waarbij je ook nog eens actief mee mag denken over het verbeteren van productieprocessen? Wil je werken bij een organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Lees dan snel verder!

 
access_timeFulltime location_onEersel euro_symbol€2.800 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met ruim 20 jaar ervaring als Inkoper is Thijs met recht een ervaren Inkoper te noemen. Op dit moment is Thijs werkzaam bij een technische productieorganisatie waar hij al ruim 10 jaar de operationele inkoop voor zijn rekening neemt. Naast het plaatsen en bewaken van inkooporders, onderhoudt hij nauw contact met leveranciers uit binnen- en buitenland en vormt hij bovendien een belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen intern. Zo werkt hij nauw samen met onder andere de afdelingen Logistiek en Engineering. Daarnaast monitort hij aan de hand van KPI ’s de leveranciersprestaties en is hij, mede vanwege zijn ervaring, een belangrijk en zeer gewaardeerd aanspreekpunt voor zijn collega’s. Hoewel Thijs zijn werk met heel veel enthousiasme uitvoert, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit heeft te maken met de geplande verhuizing van zijn werkgever. Een rol waarbij hij zich wederom kan richten op de operationele inkoop, eventueel in combinatie met een tactische rol past hem het beste.

Dat Thijs een loyaal persoon is, blijkt wel uit zijn lange dienstverband bij zijn huidige werkgever. Bovendien werkt hij, onder andere vanwege zijn sociale karakter, het liefst in teamverband en hecht hij veel waarde aan een open en informele werksfeer. Zijn kritische blik en ervaring zet hij in om zowel zichzelf, zijn collega’s als de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Zo is hij ook nauw betrokken bij het inwerken van nieuwe collega’s. Daarnaast is Thijs niet snel van zijn stuk te brengen, wat zeker goed van pas komt in zijn werk als Inkoper.

Thijs is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Zijn salarisindicatie is € 4.850,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person50 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Na het afronden van haar wo-bachelor is Angela aan de slag gegaan bij een productieorganisatie waar zij 9 jaar lang werkzaam is geweest. Vanaf 2015 was zij als Productieplanner verantwoordelijk voor het maken en coördineren van de totale productieplanning. Hierbij had zij tevens een leidinggevende rol en stuurde een team van 10 werknemers aan. Een deel van haar werkzaamheden bestond bovendien uit het optimaliseren van het productieproces. De machines waarmee zij gewerkt heeft, zijn zeer complex en daardoor beschikt Angela over een hoop technische kennis die in een toekomstige baan goed van pas kan komen. Recentelijk is Angela in Nederland komen wonen. Zij is daarom actief op zoek naar een nieuwe uitdaging met volop doorgroeimogelijkheden en waar zij de mogelijkheid krijgt om bij te dragen aan het verbeteren van
processen.

Door haar werk als Productieplanner heeft Angela geleerd om snel te schakelen en is zij in staat om snel oplossingen te vinden. Zij zal daarbij altijd de rust weten te bewaren. Met haar uitstekende analytische vaardigheden is zij bovendien in staat om complexe productietekeningen te vertalen naar strakke, maar haalbare planningen. Zij stelt hoge verwachtingen aan haar zelf en aan haar collega’s en is, dankzij haar enthousiasme, altijd in staat om dit op een positieve manier over te brengen. Bovendien is zij nooit te beroerd om haar collega’s bij te staan, wat haar een echte teamplayer maakt.

Angela is per direct beschikbaar voor een fulltime functie. Haar salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand.

location_onRegio Valkenswaard createWO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het behalen van de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde is Kyra aan de slag gegaan bij een overheidsinstelling. Hier was ze betrokken bij een project gericht op de inrichting van een nieuw centraal magazijn. Als onderdeel van het projectteam was Kyra verantwoordelijk voor onder andere het inrichten van alle nieuwe processen. Na afronding van dit project is Kyra begonnen als Capaciteitsplanner binnen dezelfde organisatie. Het betrof een nieuwe functie die nog volledig ingericht moest worden. Kyra heeft hier ontzettend veel van geleerd, maar merkte ook dat deze functie in combinatie met de sfeer binnen de organisatie niet geheel bij haar paste. Zodoende is ze als Productieplanner begonnen bij een internationale productieorganisatie, waar ze nu verantwoordelijk is voor de korte termijn planning. Kyra ervaart momenteel een gebrek aan uitdaging en is daarom op zoek naar een volgende stap in haar carrière. Een rol waarbij ze zich, eventueel in combinatie met planning, kan richten op procesoptimalisaties zou daar goed bij passen. Bij voorkeur bij een organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Wie met Kyra samenwerkt zal merken dat ze een zeer betrouwbare en behulpzame collega is. Ze is altijd bereid om te helpen en doet wat ze belooft. Kyra is rustig, maar zeer gedreven in haar werk. Ze is intelligent, liergierig en daardoor maakt ze zich nieuwe dingen snel eigen. Dat is ook de reden dat ze nu toe is aan een volgende stap. Bovendien is Kyra in staat om ook in zeer hectische situaties het overzicht te bewaren en structuur aan te brengen.

Kyra heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is, bij voorkeur, beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Haar brutosalarisindicatie is € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onRoermond createHBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rick is een Inkoper met een kleine 10 jaar ervaring op zak. Na ruim 8 jaar als Inkoper gewerkt te hebben bij een internationaal opererende productie- en handelsorganisatie, is hij terecht gekomen bij een organisatie die software ontwikkelt voor het automatiseren van onder andere productielijnen. Zijn functie was heel breed en zodoende kon hij zijn passie voor het inkopen in deze rol niet goed kwijt. Hij heeft toen besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Helaas heeft de komst van de Coronapandemie en hebben privéomstandigheden ervoor gezorgd dat zijn zoektocht uitgesteld werd. Inmiddels is Rick sinds november 2020 werkzaam bij een productieorganisatie waar hij een operationele en tactische inkooprol vervuld. Daarnaast houdt hij zich bezig met het optimaliseren van verschillende processen en heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het professionaliseren van de inkoopafdeling. Op dit moment is hij naast het inkopen, ook verantwoordelijk voor een stuk werkvoorbereiding. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij zich volledig kan richten op de inkoop. Dit doet hij het liefst in een gecombineerde rol van operationeel en tactisch inkoper, waarbij hij ook bij kan dragen aan het verbeteren van processen.

Om zijn kansen op de arbeidsmark te vergoten is Rick in 2019 op eigen initiatief gestart met het volgen van een Nevi 1-opleiding, welke hij met succes heeft afgerond. Hieruit blijkt ook dat hij gedreven is en daarnaast ook van aanpakken weet. Bovendien is hij resultaatgericht en draait hij er niet graag omheen. Hij denkt goed na over beslissingen, maar houdt er niet van om eindeloos te discussiëren zonder tot een resultaat te komen. Daarnaast draait hij moeiteloos Excel bestanden in elkaar en analyseert hij met gemak data. Deze analytische skills komen goed van pas bij het opstellen van forecasts en de verschillende projecten die hij heeft gedaan.

Rick is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van 40 uur per week.

location_onregio Eindhoven createMBO person49 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven