Josine Verweij

workBusiness Unit Manager Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 - 47 55 41 07
 linkedin.com/in/josineverweij/

Josine Verweij

Vacatures

€2.800 tot €3.800
Op zoek naar een super dynamische plannersfunctie waarbij je ook nog eens meerdere keren per jaar naar het buitenland mag? Bij dit gezellige familiebedrijf krijg je die kans! Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker eens verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.800
€3.000 tot €4.000
Een gezond bedrijf wat volop in ontwikkeling is en daarmee een hoop kansen en doorgroeimogelijkheden biedt. Als dat is wat jij zoekt, lees dan zeker eens verder!
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.000 tot €4.000
€2.500 tot €3.500
Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand bij een werkgever die jou alle kansen biedt om via een persoonlijk traject jezelf verder te ontwikkelen. Dat klinkt toch fantastisch?! Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker verder. 
access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.800 tot €4.400
Houd jij wel van een beetje gezelligheid op de werkvloer en is daarnaast een goed arbeidsvoorwaardenpakket ook niet onbelangrijk voor je? Ga dan aan de slag bij deze voedingsmiddelenproducent!

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.800 tot €4.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Zowel voor, tijdens als na het behalen van zijn wo master Supply Chain Management heeft Stan ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Voor zijn master is Stan werkzaam geweest bij een internationale productieorganisatie waarbij hij verantwoordelijk was voor het organiseren van de afroep en levering van spareparts bij internationale klanten. Een complexe rol die het nodige puzzelwerk vereist. Gedurende zijn master is Stan aan de slag gegaan bij een groothandel. Als Operational Leader coördineerde hij het logistieke proces en heeft hij tevens een belangrijke rol gespeeld in het opzetten van een nieuwe warehouselocatie. Het herinrichten van de processen en het inrichten van het WMS-systeem waren daarbij belangrijke onderdelen waar Stan zich mee bezighield. Momenteel is Stan als Process Engineer bij een logistieke dienstverlener projectmatig bezig met het optimaliseren van processen. Zo werkt hij nu aan een project waarbij hij een nieuw pricing model ontwikkelt. Hoewel Stan nog goed op zijn plek zit, staat hij open voor een nieuwe uitdaging waarbij hij projectmatig aan de slag kan met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hij is daarbij breed geïnteresseerd en hecht vooral veel waarde aan een prettige werksfeer en vrijheid in zijn functie.

Tijdens zijn middelbare schooltijd was Stan al goed in de zogenaamde betavakken. In zijn huidige werk gebruikt hij zijn sterke analyses ter onderbouwing van zijn bevindingen en voorstellen. Bovendien is Stan zeer sterk op het gebied van stakeholdermanagement en voelt daarbij feilloos aan hoe hij mensen het beste kan benaderen. Iets wat hij naar eigen zeggen heeft meegenomen uit de tijd dat hij in zijn vrije tijd les gaf. Stan is daarnaast rustig en stressbestendig, waardoor hij zich niet snel van zijn stuk laat brengen.

Stan heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 4.400,- bruto per maand. 

 

location_onDen Bosch createWO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Na het behalen van zijn wo-master in 2013 is Daan zijn carrière gestart in de Supply Chain. Sinds die tijd heeft Daan verschillende functies vervuld waaronder die van Productieplanner en Supply Chain Coördinator. Momenteel is Daan werkzaam bij een productieorganisatie waar hij in 2018 gestart is als Stock Planner. In die rol was hij onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en het opstellen van de forecast. Daarnaast heeft Daan de implementatie van een nieuwe ERP module verzorgd, waarvoor hij tevens als key user naderhand verantwoordelijk bleef. Daan is binnen de organisatie doorgegroeid naar de rol van Coördinator Supply Chain. Een verantwoordelijke en complexe rol waarbij hij fungeert als eerste aanspreekpunt bij escalaties en projecten en waarbij hij het totale supply chain proces, van aanvraag tot uitlevering dient te monitoren en te optimaliseren. Daarnaast heeft Daan een destijds nog niet ingevoerde   S & OP opgezet en zit deze meetings bovendien ook voor. De functie van Coördinator Supply Chain vraagt veel op het gebied van stakeholdermanagement, zowel extern als intern. Het afgelopen jaar is Daan bovendien een traject gestart om in de nabije toekomst ook een leidinggevende rol te gaan vervullen. Hoewel hij nu al veel aansturende taken op zich neemt zou hij dit graag verder uitbreiden. Wegens vele veranderingen in de bedrijfsvoering, welke niet overeenkomen met zijn eigen visie, heeft Daan besloten om deze uitdaging elders aan te gaan. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de supply chain als leidinggevende of wederom een coördinerende rol waar hij in de toekomst door kan groeien naar leidinggevende.

Daan is een echte puzzelaar. Hij houdt er van om problemen op te lossen en is altijd op zoek naar verbetermogelijkheden. Zijn cijfermatig inzicht maakt bovendien die dat hij zijn bevindingen het liefst onderbouwt met cijfers en analyses. Wanneer Daan vertelt over zijn werk, is te merken dat hij het meest enthousiast wordt van het samen met zijn team oplossen van problemen en de gestelde doelen te behalen. Zijn sociale karakter is daar hoogstwaarschijnlijk een belangrijke factor in. Daan werkt het liefst in teamverband en hecht veel waarde aan een prettige werksfeer.

Daan heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 4 dagen per week, 32 tot 36 uur. Zijn salarisindicatie is € 4.600,- op basis van 38 uur. 
location_onUden createWO person34 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Na het behalen van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie is Glenn aan de slag gegaan bij een voedingsmiddelenproducent als Materiaalplanner. Al snel bleek dat Glenn veel in zijn mars heeft en is hij naar een jaar doorgegroeid naar de rol van Productieplanner. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het plannen van de productie van maar liefst 24 productielijnen. Een complexe taak, waarbij het ook rekening diende te houden met houdbaarheidsdatums en voedselveiligheid. Inmiddels stuurt Glenn als Teamleider Bedrijfsbureau een team van vier personen aan, voert hij 1 op 1 gesprekken met hen en houdt hij zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van de processen rondom de materiaalplanning en het voorraadbeheer. Daarnaast is het oplossen van escalaties een belangrijke taak voor hem. Glenn ervaart momenteel een verschil in visie met de organisatie en heeft om die reden besloten na ruim vier jaar op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een uitdagende functie waarbij hij samen met zijn team een afdeling naar een hoger niveau kan tillen is wat hij zoekt.


Met zijn positieve instelling en goede communicatieve skills weet Glenn andere mee te nemen in zijn ideeën. Hij is pragmatisch ingesteld en beschikt over dermate procesmatig inzicht dat hij in staat is om een paar stappen vooruit te denken en na te denken over de gevolgen van bepaalde acties. Dat hij daarnaast overzicht weet te houden in hectische situaties, komt daarbij heel goed van pas.


Glenn heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 4.700,- bruto per maand.
 

location_onOss createHBO person30 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Inmiddels heeft Govert ruim 3 jaar ervaring als Planner bij een technische organisatie. Govert is verantwoordelijk voor de totale planning rondom de levering en installatie van een nieuw product. Op het moment dat een klantorder binnenkomt gaat Govert aan de slag om ervoor te zorgen dat de benodigde artikelen tijdig besteld en geleverd worden. Hij plant alle voorbereidingsgesprekken, ordergesprekken, monteurs, installateurs en evaluatiegesprekken in. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en zorgt hij ervoor dat er tijdig besteld worden. Na 3 jaar is Govert toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van planning, waarbij hij doorgroeimogelijkheden heeft en kan rekenen op de nodige hectiek.

Govert komt het beste tot zijn recht in een dynamische omgeving. ‘Hoe hectische, hoe beter’ zegt hij zelf daarover. Dit komt onder andere omdat Govert goed in staat is om overzicht te bewaren en hij graag afwisseling heeft in zijn werkzaamheden. Wie met Govert samenwerkt kan erop vertrouwen dat hij zijn afspraken nakomt en zegt waar het op staat. Bovendien is hij een behulpzame collega die graag een stapje extra zet, niet alleen voor zichzelf maar ook voor zijn collega’s.

Govert is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRegio Deurne createHBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven