Keith IJzerman

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 57 21 98 09
 linkedin.com/in/keith-ijzerman/

Keith IJzerman

‘’Ga voor een werkgever waarmee je vanaf het eerste moment een klik hebt en die jou écht als mens ziet.’’ 

Omring jezelf daarnaast ook met mensen die jouw waarde inzien en die elkaar willen laten groeien.  

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain bij Extra Talent help ik u met uw zoektocht naar de ideale kandidaat. Hierbij onderzoek ik welke kandidaten écht een match zijn voor uw beschikbare functie om uw team compleet te maken. Met mijn grote dosis enthousiasme, grondige werkwijze en uitgebreide kennis van de Supply Chain wereld, ben ik oprecht geïnteresseerd in uw bedrijf. Zo wil ik graag een duurzame relatie opbouwen waar zowel u als uw nieuwe werknemer op de lange termijn iets aan hebben. Voor alle beschikbare of gerelateerde Supply Chain vacatures kunt u contact met mij opnemen via de mail of telefonisch. Hopelijk zien we elkaar snel aan tafel! 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik leid jou graag in goede banen naar jouw nieuwe avontuur in de Supply Chain sector! Door eerst goed inzichtelijk te maken wat jouw wensen en behoeftes zijn, kunnen we achterhalen waar we specifiek naar moeten zoeken. Ik ben hierbij gedurende het hele proces persoonlijk betrokken en ik kijk intensief met jou mee. Ben je geïnteresseerd in een vacature? Reageer dan zeker! Wij bekijken vervolgens samen of deze helemaal bij jou past of dat we misschien beter een andere richting op kunnen gaan. Je kunt contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. Hopelijk gaan we snel samen aan de slag! 


Vacatures

€2.500 tot €3.500
Werken als Operationeel Inkoper bij een dynamisch en groeiend groothandelsbedrijf? Zoek dan niet verder! Ga aan de slag met het monitoren van de voorraden, bewaken van leveringen en uitvoeren van goederenverplaatsing. Benieuwd naar meer? Lees snel de gehele vacature.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.800 tot €3.500
Wij zoeken een pragmatische, hands-on inkoper, die bereid is om de mouwen op te stropen en ons inkoopproces naar een hoger niveau te brengen. Je vindt het leuk om samen met collega’s oplossingen te bedenken voor inkoop technische vraagstukken en hebt oog voor details. Je bent accuraat en behoudt het overzicht. Je hebt een commerciële instelling.
access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.800 tot €3.500
€2.800 tot €4.000
Ben jij helemaal klaar voor je volgende stap als Supply Chain Planner? Er zijn een paar processen die wachten op jou om verbetert te worden! Wij hebben de functie voor jou waarin jij kan blijven groeien. Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.000
€3.300 tot €4.800
Inkopers opgelet! Wij zoeken jou om het team bij een vooraanstaande technische groothandelaar te versterken. Binnen dit team draag je bij aan het succes van het bedrijf én aan de groei van jezelf. Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.300 tot €4.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Shivani heeft bijna 10 jaar ervaring als inkoper waarvan de laatste twee jaar als Technisch Inkoper. Binnen een productiebedrijf van high-tech machines werkte ze nauw samen met de engineers om voor elk project de beste onderdelen in te kopen. Door een faillissement moest Shivani noodgedwongen de stap maken naar haar huidige organisatie, een ingenieursbureau in de maritieme sector. Voor 7 schepen, die wereldwijd projecten uitvoeren, koopt zij op maat gemaakte technische onderdelen, standaardcomponenten en materialen in. Ze onderhandelt met internationale leveranciers over de prijs en levercondities en houdt vervolgens nauw contact om de productie- en leverprocessen te monitoren. Shivani is hierdoor een essentiële schakel voor de engineers om hun wensen zo goed mogelijk te vertalen tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Hoewel Shivani het erg naar haar zin heeft, is er helaas een reorganisatie op komst waardoor ze geen garantie krijgt op een nieuw contract. Met deze reden staat zij open voor een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Shivani is een spontane en gedreven dame die zich processen en informatie snel eigen maakt. Enkele jaren geleden kreeg ze voor het eerst te maken met technische producten en leerde snel om technische tekeningen af te lezen. Ze schakelt hierdoor gemakkelijk met de Engineers. Shivani denkt bovendien meerdere stappen vooruit en durft hierbij ook te kiezen voor een moeilijkere weg, als dit de prijs/kwaliteit-verhouding van producten vergroot. Ze zit daarnaast kort op haar leveranciers waardoor ze ervoor zorgt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Shivani heeft een opzegtermijn van één maand, is voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onDen Haag createHBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Peter is een ervaren professional met meer dan 10 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain. In deze jaren heeft hij diverse functies gehad, waarbij hij alle facetten binnen de keten heeft gezien. Deze ervaring gebruikt hij nu dagelijks in een leidinggevende rol. In zijn huidige rol als Assistent Logistiek Manager is Peter verantwoordelijk voor de directe aansturing van 8 FTE, verdeeld over 2 afdelingen, zodat het gehele productieproces soepel verloopt. Peter is wekelijks bezig met het opstellen van de forecast, het beheren van de voorraad en het afroepen van grondstoffen ten behoeve van het proces. Daarnaast heeft Peter meerdere projecten gedraaid omtrent procesoptimalisatie. Denk hierbij aan het implementeren van een voorraad-picklocatie en het verbeteren van interne communicatie tussen Sales, Marketing en Logistiek. Ondanks dat Peter het goed naar zijn zin had, heeft er een verschuiving plaatsgevonden binnen de organisatie waardoor zijn functie is komen te vervallen. Met deze reden is Peter op zoek naar een uitdagende nieuwe rol, waarbij hij te maken krijgt met het organiseren van logistiek of productieproces van A tot Z in teamverband. Dit vindt hij terug in een rol als Supply Chain Planner/Coördinator.

Op ons is Peter overgekomen als een zeer sociale en loyale man, die door zijn vriendengroep zelfs de “Papa” van de groep wordt genoemd. Peter is organisatorisch en procesmatig sterk en krijgt veel energie van verbeterprojecten. Door zijn analytische vermogen, overziet hij snel de processen en haalt de bottlenecks eruit. Met deze inzichten is hij altijd op zoek naar verbetering in zijn werk.

Peter is per direct 40 uur beschikbaar, verdeeld over 4 dagen en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBoskoop createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven