Keith IJzerman

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 57 21 98 09
 linkedin.com/in/keith-ijzerman/

Keith IJzerman

Vacatures

Werken als Operationeel Inkoper bij een dynamisch en groeiend groothandelsbedrijf? Zoek dan niet verder! Ga aan de slag met het monitoren van de voorraden, bewaken van leveringen en uitvoeren van goederenverplaatsing. Benieuwd naar meer? Lees snel de gehele vacature.
access_timeFulltime location_onRhoon euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij wilt werken bij een organisatie die constant in beweging is en je bent een planner pur sang. Als Supply Chain Planner ga je zorg dragen voor het optimaliseren van de goederen- en dienstenstroom, het inkoopproces en de planning. Zie jij dit zitten? Lees dan zeker verder!
access_timeFulltime location_onNieuwkoop euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nigel is in het bezit van zijn Bachelor ‘Business Administration’ en heeft inmiddels 9 jaar ervaring opgebouwd binnen de voedingsmiddelenindustrie, waarbij hij zich op heeft gewerkt naar volwaardig Inkoper. In deze rol is Nigel verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen tot een maximum van 50 miljoen euro ten behoeve van productie. Hiervoor staat hij dagelijks in contact met leveranciers wereldwijd, onderhandelt hij over prijsafspraken en is verantwoordelijk voor het contractmanagement en de nazorg hiervan. Nigel zit momenteel goed op zijn plek, maar kijkt weliswaar geïnteresseerd rond naar een vervolgstap. Met deze reden is hij met Extra Talent op zoek naar een uitdagende rol als (Senior)Inkoper.

Nigel is een bevlogen en zeer resultaatgerichte man die graag snel schakelt en organiseert. Hij gaat zo efficiënt mogelijk te werk om gestelde doelstellingen binnen strikte deadlines te behalen. Zo kreeg hij een flink budget mee om binnen 24 uur een aantal inkooporders binnen te halen voor een voedingsproduct. Nigel houdt van een dynamische omgeving en een takenpakket waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Daarnaast fungeert hij graag als aanspreekpunt en sparringpartner binnen de organisatie.

Nigel heeft een opzegtermijn van twee maanden en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onRotterdam createWO person29 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Yesse is een ervaren Productieplanner met onderhand meer dan 3 jaar ervaring bij een productieorganisatie, welke als leverancier dient voor chemische goederen. In deze functie is Yesse verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning, verdeeld over 4 productielijnen en tot maximaal een week vooruit. Dagelijks verwerkt hij productieorders in SAP en stuurt hij de Operators aan in het proces. Door middel van een dagelijkse briefing communiceert Yesse hetgeen wat hij van zijn team verwacht. Bij afwezigheid van zijn collega op de logistieke afdeling, is Yesse ook verantwoordelijk voor het organiseren van transport. Hiervoor staat hij in contact met vervoerders en maakt gebruik van wegtransport voor het vervoeren van het eindproduct. Yesse heeft geen uitdaging meer in de huidige werkzaamheden en mist ontwikkelingsmogelijkheden. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdagende functie als Productieplanner, waarbij hij zich voor de komende tijd verder in kan ontwikkelen.

Yesse is op ons overgekomen als een zeer sociale en hardwerkende man. Zijn gezin, met onderhand een vrouw en twee zoons, is alles voor hem en daarnaast is hij fanatiek voetballiefhebber. Een liefde die hij samen met zijn vader elk weekend weer ervaart. In zijn werk is Yesse iemand die een hoge kwaliteit van zichzelf eist en is graag onder de mensen. Met deze reden werkt hij dan ook graag in teamverband.

Yesse heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 – 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,-.
location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Ricardo is inmiddels 7 jaar werkzaam bij een productieorganisatie in de elektronica. In zijn huidige functie als Supply Chain Planner is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de algehele logistieke planning ten behoeve van de ijzeren voorraad. Om dit te realiseren heeft Ricardo dagelijks contact met leveranciers wereldwijd omtrent inkooporders, is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van 60 productgroepen verdeeld over 4 locaties in Europa en alloceert hij producten tussen de verschillende warehouses. Ook is hij Key-user van SLIM4 en is hij verantwoordelijk voor het opschonen en onderhouden van dit systeem. Ondanks dat Ricardo zijn functie met plezier uitvoert heeft hij het gevoel het plafond te hebben bereikt binnen zijn huidige organisatie. Met die reden is Ricardo op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain. Hij ziet zichzelf graag aan de slag gaan als Supply Chain Coördinator, Supply Chain Planner of Productieplanner.

Ricardo is een rustige en leergierige man. Hij is gewend om snel te schakelen in verschillende processen en ad hoc taken op te pakken. Ricardo vindt het leuk om mensen te helpen dit is aan te tonen met zijn ervaring als key-user van SLIM4, hierbij komen dagelijks collega’s met allerlei vragen naar hem toe.

Ricardo is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onNederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits redelijk createHBO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Redouan is een ervaren Inkoper met onderhand meer dan 17 jaar ervaring bij technische handels- en productieorganisaties. Door de jaren heen is Redouan dagelijks bezig geweest met het inkopen van technische goederen, het beheren van voorraden en was hij de schakel tussen leveranciers, productie en eindklanten. Hiervoor stond hij dagelijks in contact met leveranciers wereldwijd, onderhandelde hij over prijzen en stelde hij diverse contracten op. Ook de nazorg op de contractafspraken en de leverperformance waren onderdeel van zijn takenpakket. Nadat hij een reorganisatie heeft meegemaakt, gaf zijn meest recente functie als Technisch Inkoper te weinig uitdaging. Redouan heeft zijn contract uitgezeten, is een periode op vakantie geweest en staat op dit moment open voor een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop. Dit is dan ook iets wat hij samen met Extra Talent gaat doen.

Redouan komt over als een sympathieke en sociale man. Hij vertelt dan ook heel graag over zijn ontwikkeling van toen hij nog Beveiliger was tot de wereld van de inkoop. Redouan heeft een natuurlijk gunfactor. Dit helpt hem ook in de onderhandeling met leveranciers, maar ook zeker in de omgang van collega’s binnen het bedrijf.

Redouan is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.
location_onRotterdam createHBO person52 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven