Keith IJzerman

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 57 21 98 09
 linkedin.com/in/keith-ijzerman/

Keith IJzerman

‘’Ga voor een werkgever waarmee je vanaf het eerste moment een klik hebt en die jou écht als mens ziet.’’ 

Omring jezelf daarnaast ook met mensen die jouw waarde inzien en die elkaar willen laten groeien.  

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain bij Extra Talent help ik u met uw zoektocht naar de ideale kandidaat. Hierbij onderzoek ik welke kandidaten écht een match zijn voor uw beschikbare functie om uw team compleet te maken. Met mijn grote dosis enthousiasme, grondige werkwijze en uitgebreide kennis van de Supply Chain wereld, ben ik oprecht geïnteresseerd in uw bedrijf. Zo wil ik graag een duurzame relatie opbouwen waar zowel u als uw nieuwe werknemer op de lange termijn iets aan hebben. Voor alle beschikbare of gerelateerde Supply Chain vacatures kunt u contact met mij opnemen via de mail of telefonisch. Hopelijk zien we elkaar snel aan tafel! 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik leid jou graag in goede banen naar jouw nieuwe avontuur in de Supply Chain sector! Door eerst goed inzichtelijk te maken wat jouw wensen en behoeftes zijn, kunnen we achterhalen waar we specifiek naar moeten zoeken. Ik ben hierbij gedurende het hele proces persoonlijk betrokken en ik kijk intensief met jou mee. Ben je geïnteresseerd in een vacature? Reageer dan zeker! Wij bekijken vervolgens samen of deze helemaal bij jou past of dat we misschien beter een andere richting op kunnen gaan. Je kunt contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. Hopelijk gaan we snel samen aan de slag! 


Kandidaten

Ibrahim is in het bezit van zijn Bachelor ‘Logistics Management’ en is recentelijk gestart in de wereld van supply chain. Op dit moment is hij werkzaam als Supply & Inventory Planner bij een productieorganisatie voor verpakkingsmaterialen. In zijn huidige functie is Ibrahim verantwoordelijk voor het opstellen van een maandelijkse productieplanning. Hiervoor staat hij dagelijks in contact met de productie afdeling, monitort hij lopende orders en is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en datamanagement in het ERP-systeem. Ibrahim bevindt zich graag in een levendige werkomgeving en wilt graag, in samenwerking met andere afdelingen, processen beter op elkaar afstemmen. Hij zit momenteel goed op zijn plek alleen kan hij niet doorgroeien naar een functie met een inhoudelijker takenpakket. Hij is voornamelijk op zoek naar een functie als Supply Chain Planner. Aangezien hij nog zoekende is op de arbeidsmarkt, lijkt hem de wereld van inkoop ook een interessant vakgebied.

Ibrahim is een sociale, leergierige en ambitieuze starter die graag bezig is met planningsmatige processen of operationele werkzaamheden. Hij gaat het liefst zo efficiënt mogelijk te werk en kijkt ook meteen naar het mogelijk doorvoeren van optimalisaties. Ibrahim houdt van uitdaging en is continu bezig met het versterken van zijn kwaliteiten en staat open voor feedback waar tekortkomingen liggen. Hij gaat graag zowel individueel als in een teamverband aan de slag.

Ibrahim heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstververband.
location_onRotterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Burat is bijna afgestudeerd voor zijn Bachelor ‘’Logistiek management’’. Voor zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek verricht naar hoe het integrale proces binnen het bedrijf verbeterd kan worden. Hierbij heeft hij de huidige situatie in kaart gebracht, enquêtes afgenomen onder chauffeurs, magazijnmedewerkers en interviews onder het management op basis van deze gegevens een verbetervoorstel opgesteld die vervolgens is geïmplementeerd. Tijdens zijn stage heeft hij ook meegedraaid binnen het bedrijf en was hij verantwoordelijk voor de transportplanning, het monitoren van chauffeurs en het leveren van pakketten. Na zijn afstudeeronderzoek is Burat nu de laatste zaken van zijn studie aan het afronden, maar kan dit wel combineren met een fulltime baan. Samen met Extra Talent is Burat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging en gaat hij het liefst aan de slag binnen de Supply Chain. Hij gaat graag een functie aan met een breed takenpakket zoals een combinatie van productieplanning, voorraadbeheer, contact en onderhandelen met leveranciers en procesoptimalisatie. Dit ziet hij terug in een functie als Supply Chain Planner of Inkoper.

Burat is op ons overgekomen als een behulpzame en sociale jongeman. Doordat hij werkervaring heeft opgedaan in de sales, heeft hij sterke communicatieve vaardigheden ontwikkeld en weet hij hoe hij klantgericht te werk gaat. Daarnaast is hij analytisch sterk, maar weet hij van zichzelf ook dat hij perfectionistisch is. Zo kan hij zich te snel verliezen in details. Verder is hij erg leergierig en kan hij niet wachten om zichzelf binnen de Supply Chain te kunnen ontwikkelen.

Burat is 32 - 36 uur per week beschikbaar verdeeld over 4 dagen, heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000.- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onSpijkenisse createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Ricardo is inmiddels 7 jaar werkzaam bij een productieorganisatie in de elektronica. In zijn huidige functie als Supply Chain Planner is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de algehele logistieke planning ten behoeve van de ijzeren voorraad. Om dit te realiseren heeft Ricardo dagelijks contact met leveranciers wereldwijd omtrent inkooporders, is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van 60 productgroepen verdeeld over 4 locaties in Europa en alloceert hij producten tussen de verschillende warehouses. Ook is hij Key-user van SLIM4 en is hij verantwoordelijk voor het opschonen en onderhouden van dit systeem. Ondanks dat Ricardo zijn functie met plezier uitvoert heeft hij het gevoel het plafond te hebben bereikt binnen zijn huidige organisatie. Met die reden is Ricardo op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain. Hij ziet zichzelf graag aan de slag gaan als Supply Chain Coördinator, Supply Chain Planner of Productieplanner.

Ricardo is een rustige en leergierige man. Hij is gewend om snel te schakelen in verschillende processen en ad hoc taken op te pakken. Ricardo vindt het leuk om mensen te helpen dit is aan te tonen met zijn ervaring als key-user van SLIM4, hierbij komen dagelijks collega’s met allerlei vragen naar hem toe.

Ricardo is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onNederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits redelijk createHBO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Samir is in het bezit van zijn master wo-diploma ‘Master Supply Chain Management’. Voor zijn master thesis heeft Samir onderzoek verricht naar de mogelijkheden om de indeling van een warehouse en daarmee het voorraadmanagement te optimaliseren. Op dit moment werkt hij bij een productiebedrijf van wetenschappelijke instrumenten. Daar is hij verantwoordelijk voor het opstellen van een internationale transportplanning en het aanmaken van facturen. Ook monitort hij de levertijden van verschillende producten en staat constant in contact met leveranciers. Doordat Samir meerdere projecten, onderzoeken en een werkervaring heeft opgedaan, heeft hij diverse processen leren kennen. Samir wil nu graag doorpakken binnen de supply chain wereld en is op zoek naar een uitdagende vervolgstap in zijn carrière. 

Samir is op ons overgekomen als een rustige en loyale jongeman, die goed weet wat hij wil in het leven. Daarnaast is hij niet bang om in het diepe te springen. Zo is hij voor 7 maanden naar India geweest voor een exchange en hierdoor heeft hij zichzelf enorm ontwikkelt als persoon. Ontwikkeling is ook zeker terug te zien in de opleidingen die hij heeft gevolgd. Samir is zich ervan bewust dat hij als net begonnen starter meters moet gaan maken in de sector.

Samir is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.
location_onDelft createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven