Keith IJzerman

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 57 21 98 09
 linkedin.com/in/keith-ijzerman/

Placeholder

Vacatures

Een organisatie die al meer dan 75 jaar opereert binnen de groothandel voor bouwmaterialen. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ben je klaar om jezelf te ontwikkelen tot teamleider binnen de inkoop? Lees dan vooral verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Jij wil alles leren van het ‘Inkoper’ vak en het liefst doe je dat bij een internationale, technische organisatie. Kan jij onderhandelen als geen ander en ben jij op zoek naar dé kickstart van jouw carrière? Deze organisatie staat te popelen om je te verwelkomen en je alle kneepjes van het vak te leren. Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.500 tot €2.800
In deze rol zorg jij dat de aardbeien, frambozen en blauwe bessen op tijd in de supermarkt liggen. Daarnaast word jij opgeleid door je ervaren collega's tot een volwaardig Supply Chain Planner. Wil jij jezelf laten groeien in deze fruitige werkomgeving? Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.400 tot €2.800
Je bent een Junior Demand Planner en je bent misschien al een tijdje opzoek naar de juiste werkgever, wellicht is deze organisatie de ideale match. Deze groeiende organisatie is werkzaam in de voedselbranche en helpt jou om verder te groeien en ontwikkelen binnen haar bedrijfsvisie. Lees verder voor meer informatie. 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven