Keith IJzerman

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 57 21 98 09
 linkedin.com/in/keith-ijzerman/

Keith IJzerman

‘’Ga voor een werkgever waarmee je vanaf het eerste moment een klik hebt en die jou écht als mens ziet.’’ 

Omring jezelf daarnaast ook met mensen die jouw waarde inzien en die elkaar willen laten groeien.  

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain bij Extra Talent help ik u met uw zoektocht naar de ideale kandidaat. Hierbij onderzoek ik welke kandidaten écht een match zijn voor uw beschikbare functie om uw team compleet te maken. Met mijn grote dosis enthousiasme, grondige werkwijze en uitgebreide kennis van de Supply Chain wereld, ben ik oprecht geïnteresseerd in uw bedrijf. Zo wil ik graag een duurzame relatie opbouwen waar zowel u als uw nieuwe werknemer op de lange termijn iets aan hebben. Voor alle beschikbare of gerelateerde Supply Chain vacatures kunt u contact met mij opnemen via de mail of telefonisch. Hopelijk zien we elkaar snel aan tafel! 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik leid jou graag in goede banen naar jouw nieuwe avontuur in de Supply Chain sector! Door eerst goed inzichtelijk te maken wat jouw wensen en behoeftes zijn, kunnen we achterhalen waar we specifiek naar moeten zoeken. Ik ben hierbij gedurende het hele proces persoonlijk betrokken en ik kijk intensief met jou mee. Ben je geïnteresseerd in een vacature? Reageer dan zeker! Wij bekijken vervolgens samen of deze helemaal bij jou past of dat we misschien beter een andere richting op kunnen gaan. Je kunt contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. Hopelijk gaan we snel samen aan de slag! 


Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een mooi familiebedrijf? Wil jij deze organisatie helpen om stappen te maken op het gebied van supply chain, operational én digital excellence? Lees dan zeker verder!
access_timeFulltime location_onRijswijk euro_symbol€3.300 tot €4.300
Werken als Senior Commercieel Inkoper bij een dynamisch en sterk groeiend groothandelsbedrijf? Zoek dan niet verder! Ga aan de slag met het sourcen van nieuwe merken en leveranciers, maken van marktanalyses en controleren en delen van forecasts. Benieuwd naar meer? Lees snel de gehele vacature verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Ben jij al een tijd werkzaam binnen de inkoop en ben je klaar voor de volgende stap? Doe je dit dan ook het liefst bij een technische productieorganisatie? Dan weet ik zeker dat deze vacature wat voor jou is. Deze Technische productieorganisatie is op zoek naar een ervaren Inkoper die de rol als Strategisch Inkoper op zich gaat nemen!
 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.500 tot €5.500
Aan de slag bij een duurzame en innovatieve organisatie in de voedingsmiddelenindustrie, lijkt jou dat wel wat? Lees dan snel verder want deze productieorganisatie in kruiden, specerijen, sauzen en marinades is op zoek naar een Supply Chain Planner.
 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tian heeft inmiddels meer dan 5 jaar werkervaring opgedaan bij een detacheringsbureau en logistieke bedrijven. In zijn huidige functie als Inland Delivery Associate is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de algehele logistieke planning, ten behoeve van de productie van verschillende stakeholders. Om dit te realiseren heeft Tian dagelijks contact met eigen vervoerders en gevestigd door heel Europa. Daarnaast alloceert hij de producten tussen de verschillende warehouses en bekijkt hij hoe de treinen zo efficiënt mogelijk ingedeeld kunnen worden. Op voorhand kan Tian hier goed op inspelen door een forecast op te maken in het ERP-systeem. Ondanks dat Tian zijn functie met plezier uitvoert, heeft hij hoogte gekregen dat er op de korte termijn een reorganisatie kan plaatsvinden binnen het bedrijf. Met die reden is Tian op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain. Hij ziet zichzelf graag aan de slag gaan als Supply Chain Planner of Business Analist.

Tian is een bevlogen en intelligente jongeman die graag processen wil verbeteren. Hij is gewend om snel te schakelen en ad hoc taken op te pakken. Tian vindt het daarnaast leuk om mensen te helpen en fungeert als vraagbaak binnen de organisatie voor zijn collega’s.

Tian is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.
location_onRotterdam createWO person24 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
David heeft onderhand meer dan 10 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain. In zijn huidige rol als Supply Chain Coördinator bij een voedingsmiddelenbedrijf is David verantwoordelijk voor het organiseren van het proces vanuit leveranciers tot aan de eindklant. David is dagelijks bezig met het opstellen van de productieplanning tot twee maanden vooruit, houdt de voorraadniveaus in de gaten en signaleert tijdig wanneer er bijbesteld moet worden bij vaste leveranciers en analyseert deze voorraden om zijn KPI’s te behalen. Om het proces te monitoren staat hij dagelijks in contact met leveranciers en klanten voor vragen omtrent levertijden, kwaliteit en capaciteit. Daarnaast organiseert hij het transport, stelt exportdocumentatie op en verzorgt de aftersales bij klachten, zoals afwijkingen en problemen.

David zit voor zijn gevoel aan het plafond van zijn functie. Dit in combinatie met dat hij op dit moment niet kan doorgroeien naar een uitdagender takenpakket, is de reden dat hij op zoek is met Extra Talent naar een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur binnen een voedingsmiddelenbedrijf of productieorganisatie, waarbij hij te maken krijgt met organiseren, plannen, prijsonderhandelingen en coördineren van processen én dat hij zijn commerciële drive kan inzetten voor het bedrijf. Dit vindt hij dan ook terug in een functie als Supply Chain Planner/Coördinator.

David is een energieke man met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Dit zie je dagelijks terug in zijn zijn werkzaamheden bij zijn huidige werkgever. Daarnaast weet hij hoe het is om binnen een hectische omgeving te werken met strikte deadlines, is communicatief zeer vaardig en zet zijn analytisch vermogen dagelijks in om processen kritisch te bekijken. Door zijn operationele ervaring binnen de sector, weet hij goed hoe de processen lopen en waar de knelpunten kunnen ontstaan. Dit is erg waardevol bij het bekleden van zijn nieuwe rol.

David heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onRotterdam createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven