''Delen. Deel je kennis, strategieën en ideeën met je collega’s. Je bent tenslotte een team en samen gaat alles makkelijker dan alleen!''

 

Het maken van de juiste match tussen kandidaat en werkgever én andersom, dat vind ik het leukste aan mijn werk. De positieve energie die ervan afspat als ik weer een mooie plaatsing heb mogen realiseren, is wat mij iedere dag motiveert. 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik ontzorg u volledig in de tijd en moeite die zit in het werven en selecteren van de perfecte kandidaat. Eerlijkheid, transparantie en vooral proactiviteit is waar ik voor sta. Ik ben niet bang om te zeggen waar het op staat en wanneer mogelijk gelijk de telefoon op te pakken om te bespreken wat nodig is. Bij vragen over wat ik voor u kan betekenen in deze moeilijke arbeidsmarkt, kunt u mij telefonisch of per mail bereiken.
 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Jouw wensen goed in kaart brengen, de juiste werkgever en functie vinden en jouw positie op de arbeidsmarkt vergroten! Dat is wat ik voor jou kan betekenen. Doordat ik alles transparant voor jou maak en elk detail met je communiceer, heb jij te allen tijde een duidelijk beeld over jouw proces. Van telefonisch contact zal er dus geen gebrek aan zijn. Mocht je een vraag hebben of simpelweg een vrijblijvend gesprek willen voeren, dan kun je mij altijd telefonisch of per mail bereiken via mijn contactgegevens. 


Beoordelingen

Een goed bureau met menselijke en inlevend personeel met kennis van zaken.
- Marieke
Louter positief!!
- Rudy
Complimenten voor Nick, goed voorbereid, goed uitgelegd hoe het gesprek zou lopen . Alleen mail was niet correct verzonden helaas. Wel netjes bericht gestuurd dat het volgende dag 9 uur verstuurd zou worden
- Giovanni
Fijn gesprek, een luisterend oor, heel duidelijk, maakt goede match tussen mij en bedrijf.
- Jet