Deshon Bilkerdijk

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06-23982423
 linkedin.com/in/keith-ijzerman/

Deshon Bilkerdijk

“Wat mij werkgeluk brengt is om in contact te staan met mensen en die te helpen naar hun droombaan. Wanneer zij die hebben gevonden en daar ook aan de slag gaan, ervaar ik werkgeluk” 

 

Het leukste vind ik wanneer ik in contact sta met bedrijven of kandidaten en dan erachter komen wat hun wensen en behoeften zijn om hun daar dan ook in te voorzien.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als professional vind ik snel en efficiënt personeel dat perfect bij uw bedrijf past, zodat u tijd bespaart. Mijn kracht ligt in creatief denken buiten conventionele grenzen. Als open-minded sparringpartner bouw ik persoonlijke relaties op met klanten, zodat mijn diensten niet alleen zakelijk, maar ook vertrouwd aanvoelen. Bent u op zoek naar iemand die uw Supply Chain team op de lange termijn kan komen versterken? Neem dan contact op met mij via mijn contactgegevens.  

 

Op zoek naar een nieuwe baan?  

Ik help je graag bij het vinden van een baan die perfect bij jou past. Mijn doel is om jouw zoektocht naar de juiste baan te vereenvoudigen door open en objectief te zijn, zonder vooroordelen. Dit stelt me in staat om jou beter te begrijpen en meer over jou te weten te komen, zodat ik jouw profiel beter met het perfecte bedrijf kan matchen. Twijfel je over een vervolgstap in de Supply Chain? Neem contact met mij op via e-mail, telefoon of WhatsApp!  


Beoordelingen