Marlies den Ouden

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06-53617636
Marlies den Ouden

Vacatures

Junior Recruiter

Afwisseling, zelfstandig aan de slag en verantwoordelijk voor je eigen succes. Dat is wat jij wil! Een commerciële baan met een groot menselijk aspect in een gezellig, Brabantse omgeving. Als Recruiter bij Extra Talent Eindhoven vind je dit allemaal.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600

Commercieel Recruiter

Net klaar met je hbo studie en op zoek naar een baan waarin je grenzen kunt verleggen, heel veel mensenkennis op doet en een goede basis kan leggen voor de rest van jouw carrière? Kom dan werken als Recruiter bij Extra Talent! Wij geven jou de tools en jij krijgt van ons vervolgens de vrijheid om hierin je eigen invulling te geven, natuurlijk met goede begeleiding.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Financieel Recruiter

Als Recruiter bij Extra Talent Financieel heb je alle touwtjes zelf in handen. Je hebt een bovengemiddelde interesse in de financiële wereld en door jouw kennis van deze branche weet jij een uitstekende match te maken tussen werkgever en werkzoekende. Dit gaat verder dan een match puur op papier; jij onderzoekt persoonlijkheid en motivatie.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Senior Marketeer

Ben jij die resultaatgerichte Senior Marketeer en ben je toe aan een nieuwe stap in je marketing carrière? Op basis van data, onderzoek, a/b testen en andere experimenten kun jij uitstekend aangeven waar de verbeterpunten liggen om te zorgen dat de conversieratio van onze websites stijgt. En dat allemaal in een markt waar goede kandidaten schaars zijn. Ga er maar aan staan. Zoek jij deze uitdaging? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500