Marlies den Ouden

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06-53617636
Marlies den Ouden

Van Rotterdam en van Corporate. Ondertussen verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces van het interne personeel. Landelijk. Het is geen verassing dat Marlies dit goed doet: ze is een uitstekende planner, vertelt met aanstekelijk enthousiasme en hakt gemakkelijk knopen door. Gevoel en ervaring spelen daarbij de belangrijkste rol. Helpt mensen graag bij persoonlijke ontwikkeling. Het doel mag namelijk best het verleggen van grenzen zijn. Doet ze goed: mensen laten zien waar hun kwaliteiten liggen. En de cijfers spreken voor zich - er starten wekelijks meerdere leuke collega’s aan hun nieuwe avontuur bij Extra Talent.

Vacatures

Junior Controller

Heb je een afgeronde hbo opleiding Bedrijfseconomie en wil je ervaring opdoen binnen alle facetten van de financiële administratie in een jong team? Jij werkt het liefst in een informele, commerciële omgeving waarbij je gepusht wordt om jezelf verder te ontwikkelen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700

Salarisadministrateur

Heb je een financiële studie afgerond of ben je toe aan een tweede stap met meer verantwoordelijkheid? Ben jij cijfermatig sterk, accuraat en krijg je kriebels van gegevens die verkeerd worden verwerkt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.700

Senior Recruitment Consultant

Om nou te zeggen dat je alle wijsheid in pacht hebt, dat gaat wat ver. Maar ja, feit is wel dat ze jou niets meer hoeven te vertellen. Dat doe jij wel. En dat is soms best lastig in een baan... Ons advies: kom bij ons werken!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.300

HR Fieldmanager

Met jouw ervaring binnen HR ben je de schakel tussen de leidinggevende en de medewerker voor onze klanten. Onze klanten zijn echte vakspecialisten in het ambacht, maar schakelen jou in als er iets speelt met betrekking tot het personeel. Jij bent de externe HR adviseur die alles in goede banen mag leiden. Communicatieve vaardigheden en praktisch denken zijn hierin de sleutel tot succes!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100