Marlies den Ouden

workRecruitment Manager
location_cityRotterdam

phone06-53617636
linkedin.com/in/marlies-den-ouden/
Marlies den Ouden

Van Rotterdam en van Corporate. Ondertussen verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces van het interne personeel. Landelijk. Het is geen verrassing dat Marlies dit goed doet: ze is een uitstekende planner, vertelt met aanstekelijk enthousiasme en hakt gemakkelijk knopen door. Gevoel en ervaring spelen daarbij de belangrijkste rol. Helpt mensen graag bij persoonlijke ontwikkeling. Het doel mag namelijk best het verleggen van grenzen zijn. Doet ze goed: mensen laten zien waar hun kwaliteiten liggen. En de cijfers spreken voor zich - er starten wekelijks meerdere leuke collega’s aan hun nieuwe avontuur bij Extra Talent.

Vacatures

Senior Salarisadministrateur

Ben jij op dit moment Salarisadministrateur en zoek je een uitdaging waarbij je binnen een klein team als Senior kan fungeren? Je werkt operationeel mee in een complexe salarisadministratie met veel verschillende CAO's en je vindt het leuk om daarnaast mee te denken in innovatieve oplossingen. Klinkt leuk? Solliciteer dan nu!
 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.000

Accountmanager

Als Accountmanager switch jij moeiteloos tussen de commerciële, zakelijke professional bij de klant naar de sociale, oprecht geïnteresseerde rol van recruiter naar de online marketeer. Deze uitdagende afwisseling maakt de functie zo interessant. Heb je interesse? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Corporate Recruiter

Ter uitbreiding van ons recruitment team zoeken wij een Corporate Recruiter met ervaring en passie voor het vak die in een commerciële omgeving past en wil werken. Er ligt een mooie uitdaging voor je klaar: de huidige arbeidsmarkt is nog steeds krap en daardoor kunnen alleen de beste recruiters een steady stroom van kandidaten binnenhalen. Herken jij jezelf hierin en zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan nu!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Ter uitbreiding van het recruitment team zoeken wij een enthousiaste Corporate Recruiter met ervaring en passie voor het vak die in een commerciële omgeving past en wil werken. Er ligt een mooie uitdaging voor je klaar: de huidige markt is krap en daardoor kunnen alleen de beste recruiters een steady stroom van kandidaten binnenhalen. Herken jij jezelf hierin en zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan nu!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven