Marlies den Ouden

workRecruitment Manager
location_cityRotterdam

phone06-53617636
linkedin.com/in/marlies-den-ouden/
Marlies den Ouden

Van Rotterdam en van Corporate. Ondertussen verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces van het interne personeel. Landelijk. Het is geen verassing dat Marlies dit goed doet: ze is een uitstekende planner, vertelt met aanstekelijk enthousiasme en hakt gemakkelijk knopen door. Gevoel en ervaring spelen daarbij de belangrijkste rol. Helpt mensen graag bij persoonlijke ontwikkeling. Het doel mag namelijk best het verleggen van grenzen zijn. Doet ze goed: mensen laten zien waar hun kwaliteiten liggen. En de cijfers spreken voor zich - er starten wekelijks meerdere leuke collega’s aan hun nieuwe avontuur bij Extra Talent.

Vacatures

Recruiter Beleid & Overheid

Heb je affiniteit met overheidsinstanties en sociaal domein? Ben je commercieel ingesteld, kan je overtuigen en netwerken? Voor onze specialisatie Beleid & Overheid zijn wij op zoek naar een Recruiter met doorzettingsvermogen.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Recruitment Consultant Beleid & Overheid

Werk je graag doelgericht en wil je resultaat zien? Heb je affiniteit met overheidsinstanties en sociaal domein? Dan kan dit zomaar jouw vacature zijn. Voor onze specialisatie Beleid & Overheid zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Junior Recruitment Consultant

Je kunt er niks aan doen, je bent een mensenmens. Eentje met een commercieel hart. Een net afgestudeerde HBO’er of WO’er die niets liever doet dan anderen blij maken. Sociaal, zakelijk, het liefst allebei. Daar word je zelf heel erg blij van.

Ons advies: kom bij ons werken!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600

Junior Recruiter

Hbo studie afgerond en meteen een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid? Dat kan! Praat elke week met verschillende mensen en bedrijven en gebruik jouw social media skills om de beste kandidaten te searchen en de leukste vacatures te schrijven. Interesse? Lees verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600
Meer vacatures weergeven