Bobby Versteeg

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/bobby-versteeg/
Bobby Versteeg

Van Rotterdam en van Corporate. Beter dan Bobby vind je ze niet. Net als de nieuwe collega’s die ze voor Extra Talent boven water krijgt trouwens. Ze laat mensen hun eigen grenzen ontdekken en die ook verleggen. Geen verassing voor de mensen die haar al kennen: deze ‘recruiter/avonturier/wereldreiziger/duikinstructrice’ combineert een open persoonlijkheid met een directe aanpak. Dan begint ze ook nog is iedere dag met een lach. Een lach die ze ook voor je mee neemt in ieder gesprek. Wel zo verfrissend!

Vacatures

Recruiter - Starter

Jij bent het liefst het werkzaam in een commerciële omgeving waarin je in veel contact staat met verschillende mensen en partijen. Daarnaast zet je elke keer weer jouw natuurlijke overtuigingskracht in om jouw doelen te bereiken. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Financieel Medewerker - Starter

Eindelijk klaar met het leven als student en nu echt toe aan die eerste financiële uitdaging? Wij kunnen je daarbij helpen! Bij Extra Talent kom je in een leuk, jong team te werken, waarbij je alle kneepjes van het vak leert en waar je door ons echt wordt opgeleid tot een finance professional.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700

Recruiter Logistiek

Wil jij je graag verdiepen in de logistieke branche en weten wat een transportplanner, expediteur en een logistiek coördinator doen? Als jij je daarnaast commercieel wilt ontwikkelen, kom dan onze logistieke toppers in Amsterdam versterken!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Intercedent

Ben jij op zoek naar een functie waar jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen succes en waar je de kans krijgt om je goed persoonlijk te ontwikkelen? Kom dan bij ons werken! Als Intercedent bij Extra Talent kom je terecht in een platte, jonge en open organisatie.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600
Meer vacatures weergeven