Bobby Versteeg

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/bobby-versteeg/
Bobby Versteeg

Van Rotterdam en van Corporate. Beter dan Bobby vind je ze niet. Net als de nieuwe collega’s die ze voor Extra Talent boven water krijgt trouwens. Ze laat mensen hun eigen grenzen ontdekken en die ook verleggen. Geen verassing voor de mensen die haar al kennen: deze ‘recruiter/avonturier/wereldreiziger/duikinstructrice’ combineert een open persoonlijkheid met een directe aanpak. Dan begint ze ook nog is iedere dag met een lach. Een lach die ze ook voor je mee neemt in ieder gesprek. Wel zo verfrissend!

Vacatures

Intercedent

Wij zoeken iemand die een betere vacature kan schrijven dan deze! Iemand die van winnen houdt en weet wat doorzetten is. Ben jij altijd wel in voor een dolletje en weet je als geen ander wat nou die typische Brabantse gezelligheid is? Dan pas jij perfect in ons team in Breda!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €2.600

Accountmanager

Ben jij een echte rasverkoper en word je gelukkig van snel succes behalen? Dan zijn wij helaas niet op zoek naar jou!

Voor Payroll Talent zijn wij op zoek naar een Accountmanager die relaties weet op te bouwen met ondernemers in het mkb en complexe verkooptrajecten aan durft te gaan.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €3.500

Recruiter

Een baan met veel verantwoordelijkheid? Check! Leuke collega’s en een platte, informele organisatie? Check! Veel geld verdienen én alle ruimte krijgen om persoonlijk te ontwikkelen? Check! Een gezellige vrijmibo met 30 Seconds? Check!

Heb jij zojuist al deze punten op jouw lijstje kunnen afvinken? Dan word jij gelukkig als Recruiter op ons kantoor in Breda! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €2.600

Junior Recruiter

Wij zoeken starters die niet alleen geld willen verdienen, maar vooral willen leren en zich persoonlijk willen ontwikkelen. Iemand die wil groeien en bereid is daarvoor aan de slag te gaan. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen succes! Als Junior Recruiter werk jij naar jouw doelen en geef jij professionele begeleiding aan zowel jouw kandidaten als jouw opdrachtgevers. 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600
Meer vacatures weergeven