Bobby Versteeg

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/bobby-versteeg/
Bobby Versteeg

Van Rotterdam en van Corporate. Beter dan Bobby vind je ze niet. Net als de nieuwe collega’s die ze voor Extra Talent boven water krijgt trouwens. Ze laat mensen hun eigen grenzen ontdekken en die ook verleggen. Geen verassing voor de mensen die haar al kennen: deze ‘recruiter/avonturier/wereldreiziger/duikinstructrice’ combineert een open persoonlijkheid met een directe aanpak. Dan begint ze ook nog is iedere dag met een lach. Een lach die ze ook voor je mee neemt in ieder gesprek. Wel zo verfrissend!

Vacatures

Recruiter

Wat vind jij het allerbelangrijkste in een baan: een goed salaris, fijne collega’s of de zekerheid dat jij je verder kan ontwikkelen? Als je van de ‘of’ liever een ‘en’ maakt, dan heb je de juiste vacature voor je neus! Als Recruiter heb je je eigen doelen, maar sta je niet alleen te juichen wanneer je deze bereikt.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600

Administratief Medewerker HR

Jouw HR kennis toepassen in de praktijk en je nog meer ontwikkelen in een administratieve functie? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker HR voor onze Contractafdeling. Ben je nauwkeurig, houd je van uitzoekwerk en wil je werken binnen een informele, jonge organisatie? Lees dan snel
verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.400

Junior Intercedent

Wat vind jij het allerbelangrijkste in een baan: een goed salaris, fijne collega’s of de zekerheid dat jij je verder kan ontwikkelen? Als je van de ‘of’ liever een ‘en’ maakt, dan heb je de juiste vacature voor je neus! Als Junior Intercedent heb je je eigen doelen, maar sta je niet alleen te juichen wanneer je deze bereikt.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Junior Recruiter

Van het onderhandelen met opdrachtgevers tot het voeren van sollicitatiegesprekken en alles daar tussen. Staat dit allemaal op het lijstje van wat je graag in jouw nieuwe baan wilt vinden? Dan kunnen wij je daarbij helpen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600
Meer vacatures weergeven