Bobby Versteeg

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/bobby-versteeg/
Bobby Versteeg

Van Rotterdam en van Corporate. Beter dan Bobby vind je ze niet. Net als de nieuwe collega’s die ze voor Extra Talent boven water krijgt trouwens. Ze laat mensen hun eigen grenzen ontdekken en die ook verleggen. Geen verrassing voor de mensen die haar al kennen: deze ‘recruiter/avonturier/wereldreiziger/duikinstructrice’ combineert een open persoonlijkheid met een directe aanpak. Dan begint ze ook nog is iedere dag met een lach. Een lach die ze ook voor je mee neemt in ieder gesprek. Wel zo verfrissend!

Vacatures

Junior Recruiter

Heb jij een hbo-opleiding afgerond (of ben je die nu aan het afronden) en ben je op zoek naar een functie waarin je je commercieel talent met jouw sociale skills kan combineren? Als Junior Recruiter bij Extra Talent werk je in een platte en informele organisatie waarbij je de ruimte krijgt om te blijven ontwikkelen. Klinkt goed toch?
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Intercedent

Wij zoeken starters die niet alleen geld willen verdienen, maar vooral willen leren en zich persoonlijk willen ontwikkelen. Iemand die wil groeien en bereid is daarvoor aan de slag te gaan. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen succes! Als Intercedent werk jij naar jouw doelen en geef jij professionele begeleiding aan zowel werkzoekenden als bedrijven.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Junior Recruiter

Je kunt er niks aan doen: je bent een mensenmens. Eentje met een commercieel hart. Jij doet niets liever dan anderen blij maken. Sociaal, zakelijk, het liefst allebei. Daar word je zelf heel erg blij van. Ons advies: kom bij ons werken!

Eén voorwaarde: je hebt een waanzinnig scherp oog voor Talent. Je ziet meteen wat mensen goed kunnen en waar ze op hun plek zouden zijn. En daar weet je te verkopen. Je bent een matchmaker. Precies wat we zoeken!

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €2.600

Callcenter Medewerker

Jij bent de eerste connectie tussen twee bedrijven en je weet als geen ander hoe je iemand kan overtuigen. Met maar één telefoontje weet jij mensen te enthousiasmeren voor onze dienstverlening en je zorgt ervoor dat ze meer van ons willen weten. Heb je daarnaast een portie doorzettingsvermogen en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.400
Meer vacatures weergeven