Bobby Versteeg

workJunior Corporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
Placeholder

Van Rotterdam en van Corporate. Beter dan Bobby vind je ze niet. Net als de nieuwe collega’s die ze voor Extra Talent boven water krijgt trouwens. Ze laat mensen hun eigen grenzen ontdekken en die ook verleggen. Geen verassing voor de mensen die haar al kennen: deze ‘recruiter/avonturier/wereldreiziger/duikinstructrice’ combineert een open persoonlijkheid met een directe aanpak. Dan begint ze ook nog is iedere dag met een lach. Een lach die ze ook voor je mee neemt in ieder gesprek. Wel zo verfrissend!

Vacatures

Recruitment Consultant

Je bent een echt sociaal dier en het liefst heb je de hele dag mensen om je heen. Daarnaast word je er ontzettend blij van om gesprekken te voeren met verschillende mensen en bedrijven. Ga je ook nog eens graag aan de slag in een commerciële wereld en vind je het ontzettend belangrijk dat jij je persoonlijk kan blijven ontwikkelen? Dan word jij gelukkig van deze vacature!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Recruiter - Starter

Ga jij graag aan de slag binnen een bedrijf dat jouw inzet oprecht waardeert en jou de kans geeft om je persoonlijk te blijven ontwikkelen? Kom dan bij Extra Talent werken!

In de functie van Recruiter leer je ontzettend veel, zoals onderhandelen, verkopen, en intake- en sollicitatiegesprekken voeren. Daarnaast kom je in aanraking met veel verschillende bedrijfsculturen. Al met al leg je een hele goede basis voor de rest van jouw toekomst!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €2.600

Junior Recruiter

Je kunt er niks aan doen: je bent een mensenmens. Eentje met een commercieel hart. Een net afgestudeerde hbo’er of WO ’er, die niets liever doet dan anderen blij maken. Sociaal, zakelijk, het liefst allebei. Daar word je zelf heel erg blij van. Ons advies: kom bij ons werken!

Eén voorwaarde: je hebt een waanzinnig scherp oog voor Talent. Je ziet meteen wat mensen goed kunnen en waar ze op hun plek zouden zijn. En daar weet je te verkopen. Je bent een matchmaker. Precies wat we zoeken!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Senior Recruitment Consultant

Om nou te zeggen dat je alle wijsheid in pacht hebt, dat gaat wat ver. Maar ja, feit is wel dat ze jou niets meer hoeven te vertellen. Dat doe jij wel. En dat is soms best lastig in een baan... Ons advies: kom bij ons werken!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.600 tot €3.300