Bobby Versteeg

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/bobby-versteeg/
Bobby Versteeg

Van Rotterdam en van Corporate. Beter dan Bobby vind je ze niet. Net als de nieuwe collega’s die ze voor Extra Talent boven water krijgt trouwens. Ze laat mensen hun eigen grenzen ontdekken en die ook verleggen. Geen verrassing voor de mensen die haar al kennen: deze ‘recruiter/avonturier/wereldreiziger/duikinstructrice’ combineert een open persoonlijkheid met een directe aanpak. Dan begint ze ook nog is iedere dag met een lach. Een lach die ze ook voor je mee neemt in ieder gesprek. Wel zo verfrissend!

Vacatures

Callcenter Medewerker

Kan jij potentiële klanten op een natuurlijke en speelse manier overtuigen van onze dienstverlening? Ben je commercieel, klantgericht en weet jij als geen ander verkoopkansen te herkennen? Ben je ook nog 12-20 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.400

Recruiter - Starter

Jij bent klaar met studeren en toe aan de start van jouw carrière. Wil jij die nieuwe stap graag zetten binnen een bedrijf dat jouw inzet oprecht waardeert en jou de kans geeft om je persoonlijk te blijven ontwikkelen? Kom dan bij Extra Talent werken!

In de functie van Recruiter leer je ontzettend veel, zoals onderhandelen, verkopen, en intake- en sollicitatiegesprekken voeren. Daarnaast kom je in aanraking met veel verschillende bedrijfsculturen. Al met al leg je een hele goede basis voor de rest van jouw toekomst!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Junior Intercedent

Wij zoeken starters die niet alleen geld willen verdienen, maar vooral veel willen leren en zich persoonlijk willen ontwikkelen. Ontwikkeling en groei zijn belangrijk, en je bent bereid daarvoor aan de slag te gaan. Jij bent hier verantwoordelijk voor jouw eigen succes! Als Junior Intercedent werk jij naar gestelde doelen en geef jij professionele begeleiding aan zowel werkzoekenden als bedrijven.

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €2.600

Recruiter

Naast geld verdienen wil jij graag veel leren en een goede basis opbouwen voor jouw toekomst. Je bent een kei in netwerken en je praat met jan en alleman. Je zet elke keer weer jouw natuurlijke overtuigingskracht in om jouw doelen te bereiken.

Ben jij van nature nieuwsgierig ingesteld en wil je graag alles van iemand weten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600
Meer vacatures weergeven