Joyce Knol

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 824 30 919
linkedin.com/in/joyce-knol/
Joyce Knol

Van Eindhoven en van Supply Chain. Eigenlijk best een logische stap na een carrière als Content Creator en Marketeer. De Supply Chain kan namelijk wel een stukje creativiteit gebruiken. En daar blinkt ze in uit: 'Vrolijk, een tikkeltje sarcastisch maar altijd behulpzaam'. Super handig zo'n consultant die voor je klaar staat, graag met je meedenkt en raak advies geeft. Zonder een blad voor de mond te nemen. Lekker out of the box en altijd met inlevingsvermogen. Go Joyce!

Vacatures

Teamleider Productie

Samen met andere teamleiders ben jij verantwoordelijk voor de gehele productie. Ook ga jij het huidige beleid onder de loep nemen om zo verbetervoorstellen aan te kunnen dragen voor een optimalisatieslag. Je weet mensen enthousiast te maken voor verandering en durft jouw visie bij het management te verdedigen. Jij onderbouwt veranderingen met feiten en zorgt op die manier dat iedereen met de neuzen dezelfde kant op staan. Ben jij dit? Dan is deze nieuwe uitdaging voor jou.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.800

Junior Supply Chain Planner

Daar sta je dan: 4 of zelfs 8 jaar gezwoegd om je diploma’s binnen te harken. Maar dan? Wat ga je doen binnen de Supply Chain? Je gaat werken als Junior Supply Chain Planner! Hier leer je de belangrijke aspecten kennen binnen een plannersfunctie en wat het inhoudt om te plannen binnen de Supply Chain wereld.

access_timeFulltime location_onOss euro_symbol€2.500 tot €3.000

Supply Chain Planner

Jij bent een Planner met focus op de toekomst. Duurzaamheid vind je belangrijk en je werkt hier graag aan mee. Afgezien van plannen ben jij bezig met het optimaliseren van processen. Deze skill ga je gebruiken om de planprocessen zo optimaal mogelijk in te richten. Klinkt dit als een interessante vervolgstap? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€2.500 tot €3.500

Order Entry Analyst

Goedemorgen! Jij start je computer en pakt je spullen erbij, ziet een stapel papierwerk en mailtjes in jouw inbox. Na een aantal telefoontjes haal je een kop koffie erbij en ram je er in no time een stapel papierwerk doorheen. Ook bedenk je je dat bepaalde processen geoptimaliseerd kunnen worden. Hier ga jij graag mee aan de slag.

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.300 tot €2.650
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nick (Inkoper)

Nick heeft meer dan acht jaar ervaring binnen de logistiek en Supply Chain. In zijn loopbaan heeft hij verschillende functies bekleed, waaronder Technisch Inkoper en Category Manager. De functie Category Manager is waar Nick de meeste energie uit haalt. Hij is sterk in het zoeken van nieuwe trends, het implementeren van deze trends binnen een productgroep en er verkoopresultaat uithalen. Verder is hij graag bezig met het optimaliseren van processen. Hij is nu bezig om het inkoopproces te optimaliseren en te implementeren. Nick heeft een andere werkvisie dan zijn collega’s en is daarom op zoek naar een uitdagende baan als Category Manager.   

Nick is een rustige man en een fijne gesprekspartner. Hij gaat graag uitdagingen aan. Zo is hij naast zijn drukke werk- en privéleven nog een bachelor Business Administration aan het volgen. Hij is leergierig: wanneer voor hem iets onbekend is dan gaat hij op onderzoek uit. Verder kan hij snel processen inzien en bekijken of er een optimalisatie mogelijk is. Wanneer dit mogelijk is zal hij, in overleg met overige betrokkenen, proberen deze optimalisatie te realiseren. Verder is Nick iemand die sterk in zijn schoenen staat. Hij laat zich dan ook zeker niet snel klein krijgen.

Nick heeft een maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.700,- per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createHBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Johan (Inkoper)

Johan heeft de afgelopen vier jaar gewerkt als Inkoper binnen de meubelindustrie. Hier heeft hij de Inkoopafdeling gecoördineerd voor zeven winkels in Nederland. Ook was hij het aanspreekpunt van de leveranciers van vijftig merken in het binnen- en buitenland. Hij heeft beurzen bezocht in Milaan en Keulen, en zorgde ervoor dat nieuwe collecties ingekocht werden naar aanleiding van de behoeften van de verschillende locaties. Hierin was hij leidend met betrekking tot het inkopen, verwerking en op tijd leveren van de producten bij alle locaties. Ook was Johan het aanspreekpunt voor de Marketingafdeling binnen het bedrijf. Hij geeft aan welke producten toegevoegd moesten worden aan de website, en controleerde de website op correctheid en relevantie. Johan is op zoek naar een inkopersfunctie binnen de retail waarbij hij verder kan groeien.

Johan is een spontane jongeman die zorgt voor een goede werkstructuur binnen het bedrijf. Afspraak is afspraak bij hem. Hij luistert naar zijn omgeving en kan goed afstand nemen om te relativeren. Hierin luistert hij naar zijn collega’s en zal hij de meningen van anderen ook meenemen. Ook kan hij een situatie goed aanvoelen. Hij weet hoe hij met verschillende meningen om moet gaan en kan hierin snel schakelen. Hij heeft oog voor detail. Hiermee weet hij ieder seizoen opnieuw in te schatten waar het meeste profijt te behalen valt en hoe hij klanten het best kan voorzien in hun behoeften.

Johan heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 4.500,-  bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onVenlo createHBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Twan (Inkoper)

Twan heeft de afgelopen zes jaar als Retail Manager/Inkoper gewerkt. Binnen deze functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel, maar ook van het optimaliseren van de groei van de winkelomzet, het verbeteren van marges en het regelen van de gehele inkoop. Zo heeft hij onder andere de inkoop van eindproducten en het onderhouden van contacten met de leveranciers voor zijn rekening genomen. In de afgelopen vier jaar heeft Twan een omzetverhoging van 30% en een margeverbetering van 37% gerealiseerd door bijvoorbeeld het optimaliseren van een personeelsplanning. Het bedrijf zal in 2018, net als in 2017, een recordomzet behalen. Ook heeft hij aan de hand van een dataprognose een project opgesteld waarin hij leiding nam over een complete winkelverbouwing. Hierin heeft hij leiding gegeven, ontwerpen aangeleverd en was hij verantwoordelijk voor het budget. Twan is op zoek naar een inkoopfunctie binnen de retail.

Twan is een bescheiden jongeman die hart voor de zaak heeft. Hij reist veel en is heel betrokken bij alle facetten van het bedrijf. Hij is buiten werktijden om nog steeds bezig met verbeterplannen bedenken: wat zou de volgende stap kunnen zijn binnen het bedrijf? Echter kent hij wel zijn grenzen en weet hij wanneer hij rust moet pakken. Twan is goed in het doorhakken van knopen. Hij zal niet te lang blijven hangen bij een keuze en is vooruitstrevend hierin. Ook is Twan analytisch sterk. Dit is te merken aan zijn dataverwerkingscapaciteiten. Met veel lagen binnen een bedrijf kan hij goed omgaan. Hij stapt op zijn doel af en gaat actief opzoek naar een antwoord dat hem verder helpt in zijn werk. Nieuwe werkzaamheden pikt Twan snel op, waardoor een uitbreiding van zijn taken altijd gezien wordt als een uitdaging.

Twan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createMBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Jelle (Inkoper)

Jelle is op jonge leeftijd in dienst getreden bij zijn huidige werkgever. Hij is begonnen met vakantiewerk, maar bekleedt nu de functie van Accountmanager. In zijn huidige rol reist Jelle regelmatig naar het buitenland, waar hij klantrelaties bezoekt. Naast zijn klantrelaties houdt Jelle zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo heeft Jelle het dag aanbod, wat producten met een korte THT-datum betreft, geoptimaliseerd, evenals het proces van crossdocking van winkelmaterialen. Ook heeft hij structuur aangebracht in het proces rondom exportorders: bestellen, registreren en contact met transporteurs. Ondanks dat Jelle het nog steeds goed naar zijn zin heeft, staat Jelle open voor een nieuwe uitdaging in de Supply Chain.

Jelle is te omschrijven als een harde werker die erg betrokken is bij zijn werkgever. Hij is altijd bereid om over te werken wanneer werkzaamheden prioriteit hebben. Collega’s vragen hem regelmatig om hulp en Jelle staat altijd klaar om hen te helpen. Verder is Jelle is iemand die zich niet gek laat maken: hij relativeert situaties en lost knelpunten op. Ook is hij analytisch ingesteld en verbetert hij graag processen, zodat het werk efficiënter en effectiever kan worden uitgevoerd.

Jelle is beschikbaar in overleg en heeft een salaris van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onVeghel createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven