Joyce Knol

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 824 30 919
linkedin.com/in/joyce-knol/
Joyce Knol

Van Eindhoven en van Supply Chain. Eigenlijk best een logische stap na een carrière als Content Creator en Marketeer. De Supply Chain kan namelijk wel een stukje creativiteit gebruiken. En daar blinkt ze in uit: 'Vrolijk, een tikkeltje sarcastisch maar altijd behulpzaam'. Super handig zo'n consultant die voor je klaar staat, graag met je meedenkt en raak advies geeft. Zonder een blad voor de mond te nemen. Lekker out of the box en altijd met inlevingsvermogen. Go Joyce!

Vacatures

Junior Operations Planner

Je bent graag de link tussen afdelingen. Ook ga je gestructureerd te werk en kun je er niet tegen als taken niet op tijd af zijn. Als iemand zich niet aan de planning houdt weet jij hier snel werk van te maken, zodat het alsnog secuur en op tijd wordt volbracht. Ben jij de regelaar die wij zoeken? Lees dan snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.500 tot €2.800

Medewerker Bedrijfsbureau

Je gaat met een goed gevoel naar huis als alle taken van je takenlijst af zijn en weet dat alles voor de volgende dag geregeld is. Ook vind je het belangrijk dat alle uiteinden aan elkaar geknoopt zijn. In de ochtend kun jij met een gerust hart naar het koffiezetapparaat lopen, zonder dat je allerlei telefoontjes krijgt. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je verder lezen, want dit is de functie voor jou!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.800

Teamleider Productie

Je wilt graag in een resultaat- en mensgerichte organisatie werken en hebt ervaring binnen een productieomgeving. Productieprocessen analyseren en optimaliseren is je op het lijf geschreven. Als jij je hier in kunt vinden, dan is dit dé nieuwe uitdaging voor jou! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.200

Manager Productie

Je bent iemand die collega’s kan aansporen om, in teamverband, een gezamenlijk doel te bereiken. Verbetertrajecten aankaarten doe je op eigen initiatief en je bent in staat om jouw visie over te brengen binnen verschillende gespreksniveaus. Als jij je hier in kan vinden, dan is dit wellicht de volgende stap in jouw carrière!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.800 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Simon (Teamleider Productie)

Simon heeft ruime werkervaring als Teamleider binnen productiebedrijven in diverse branches. Dit is dan ook de leidraad binnen zijn werkervaring over de jaren heen. Zo heeft Simon tien jaar gewerkt bij een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking. In deze rol gaf hij leiding aan dertig productiemedewerkers en twee meewerkende voormannen. Zo zorgde hij ervoor dat de productie van meerdere afdelingen vlekkeloos verliep. Daarnaast werd Simon ook aangewezen als Bedrijfsmentor. Het opleiden van personeel en het voeren van functioneringsgesprekken waren hier een onderdeel van. Ook heeft Simon een uitstapje gemaakt naar een handelsbedrijf waar hij verantwoordelijk was voor het optimaliseren van het laadproces. Door deze optimalisatie heeft hij een plan opgesteld voor de veiligheid van de medewerkers en ervoor gezorgd dat het laadproces minder tijd in beslag nam.

Omdat Simon zich toch prettiger voelt binnen een productieomgeving, heeft hij ervoor gekozen om na dit uitstapje terug naar de productie te gaan. Binnen de organisatie waar Simon nu werkzaam is zijn geen doorgroeimogelijkheden aanwezig, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain als Productiemanager.

Simon is een vriendelijke man die altijd voor zijn medewerkers klaar staat en is dus een echte teamspeler. Hij hecht ook veel waarde aan het opleiden van zijn medewerkers en is hier ook erg geduldig in. Simon is niet alleen erg betrokken bij zijn medewerkers, maar ook met de organisatie. Zo gaat hij pas naar huis als hij er zeker van is als alles goed geregeld is. Daarnaast draait hij zijn hand ook niet om voor wat extra uurtjes. Verder streeft Simon er naar om altijd kwaliteit te leveren. Hierbij stelt hij zichzelf op als klant, en is qua communicatie eerlijk en direct. 

Simon heeft een opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 4.000,- per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Jelle (Inkoper)

Jelle is dertien jaar werkzaam bij een elektrotechnisch bedrijf. Hier heeft hij in totaal tien jaar lang een dubbele functie uitgevoerd als Inkoper en Medewerker Crediteurenadministratie, en drie jaar als Operationeel Inkoper. De ochtenden worden besteed aan administratieve werkzaamheden als het voorbereiden, verwerken en registreren van binnenkomende facturen. In de middag is Jelle bezig met het bestellen van onderdelen die worden aangevraagd door projectleiders voor verschillende elektrotechnische installaties. Vervolgens gaat hij onderzoek doen naar het aanbod, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Aan de hand daarvan maakt hij een selectie van leveranciers om de bestelling bij te plaatsen. Vervolgens houdt Jelle bij wat de status is van de bestelling. Verder is hij verantwoordelijk voor het bijhouden van de administratie van projecten, leveranciers- en ordergegevens. Hij wil zich focussen op inkoop en is daarom op zoek naar een fulltime functie als Inkoper in de technische industrie.

Jelle is een rustige, nuchtere man. Hij is stressbestendig en kan met gemak meerdere balletjes tegelijk hoog houden. Zo kan hij goed zijn eigen werkzaamheden uitvoeren en toch collega’s een helpende hand bieden. Jelle heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt zich ook nauw betrokken bij alle lopende projecten waar hij mee te maken heeft. Dit heeft als gevolg dat als iets niet volgens planning verloopt, hij er persoonlijk voor zorgt dat er een oplossing komt waar alle betrokken partijen mee uit de voeten kunnen. Hij ziet kansen die de meeste mensen over het hoofd zien en anticipeert op een originele manier, waardoor de oplossingen vaak simpel maar effectief zijn.

Jelle heeft een opzegtermijn van een maand met een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onNijmegen createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Johan (Inkoper)

Johan heeft de afgelopen vier jaar gewerkt als Inkoper binnen de meubelindustrie. Hier heeft hij de Inkoopafdeling gecoördineerd voor zeven winkels in Nederland. Ook was hij het aanspreekpunt van de leveranciers van vijftig merken in het binnen- en buitenland. Hij heeft beurzen bezocht in Milaan en Keulen, en zorgde ervoor dat nieuwe collecties ingekocht werden naar aanleiding van de behoeften van de verschillende locaties. Hierin was hij leidend met betrekking tot het inkopen, verwerking en op tijd leveren van de producten bij alle locaties. Ook was Johan het aanspreekpunt voor de Marketingafdeling binnen het bedrijf. Hij geeft aan welke producten toegevoegd moesten worden aan de website, en controleerde de website op correctheid en relevantie. Johan is op zoek naar een inkopersfunctie binnen de retail waarbij hij verder kan groeien.

Johan is een spontane jongeman die zorgt voor een goede werkstructuur binnen het bedrijf. Afspraak is afspraak bij hem. Hij luistert naar zijn omgeving en kan goed afstand nemen om te relativeren. Hierin luistert hij naar zijn collega’s en zal hij de meningen van anderen ook meenemen. Ook kan hij een situatie goed aanvoelen. Hij weet hoe hij met verschillende meningen om moet gaan en kan hierin snel schakelen. Hij heeft oog voor detail. Hiermee weet hij ieder seizoen opnieuw in te schatten waar het meeste profijt te behalen valt en hoe hij klanten het best kan voorzien in hun behoeften.

Johan heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 4.500,-  bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onVenlo createHBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Twan (Inkoper)

Twan heeft de afgelopen zes jaar als Retail Manager/Inkoper gewerkt. Binnen deze functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel, maar ook van het optimaliseren van de groei van de winkelomzet, het verbeteren van marges en het regelen van de gehele inkoop. Zo heeft hij onder andere de inkoop van eindproducten en het onderhouden van contacten met de leveranciers voor zijn rekening genomen. In de afgelopen vier jaar heeft Twan een omzetverhoging van 30% en een margeverbetering van 37% gerealiseerd door bijvoorbeeld het optimaliseren van een personeelsplanning. Het bedrijf zal in 2018, net als in 2017, een recordomzet behalen. Ook heeft hij aan de hand van een dataprognose een project opgesteld waarin hij leiding nam over een complete winkelverbouwing. Hierin heeft hij leiding gegeven, ontwerpen aangeleverd en was hij verantwoordelijk voor het budget. Twan is op zoek naar een inkoopfunctie binnen de retail.

Twan is een bescheiden jongeman die hart voor de zaak heeft. Hij reist veel en is heel betrokken bij alle facetten van het bedrijf. Hij is buiten werktijden om nog steeds bezig met verbeterplannen bedenken: wat zou de volgende stap kunnen zijn binnen het bedrijf? Echter kent hij wel zijn grenzen en weet hij wanneer hij rust moet pakken. Twan is goed in het doorhakken van knopen. Hij zal niet te lang blijven hangen bij een keuze en is vooruitstrevend hierin. Ook is Twan analytisch sterk. Dit is te merken aan zijn dataverwerkingscapaciteiten. Met veel lagen binnen een bedrijf kan hij goed omgaan. Hij stapt op zijn doel af en gaat actief opzoek naar een antwoord dat hem verder helpt in zijn werk. Nieuwe werkzaamheden pikt Twan snel op, waardoor een uitbreiding van zijn taken altijd gezien wordt als een uitdaging.

Twan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createMBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven