Thijs Boezer

workConsultant Office
location_cityBreda

phone06 – 838 78 046
Thijs Boezer

Van Breda en van Office. Thijs is een echte Brabander en dus keigezellig in de omgang. Het contact met kandidaten vindt hij fijn en jij bent voor hem de belangrijkste schakel in het proces. Jouw tevredenheid gaat dan ook boven alles. Door zijn oprechte interesse en inlevingsvermogen voelt hij feilloos aan welke functie het beste bij jou past, en weet hij jou te plaatsen op een plek waar jij thuishoort.

Vacatures

Customer Support Specialist

Houd jij van rustige dagen die elke dag het zelfde zijn, en ben je allergisch voor hectiek? Dan zijn we niet op zoek naar jou. Als jij er daarentegen klaar voor bent om klanten te helpen, key accountmanagers te ondersteunen en problemen te tackelen, dan ga jij het hier helemaal maken! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Roosendaal euro_symbol€2.300 tot €2.900

Customer Service Medewerker

Ben jij er klaar voor om internationale klanten en sales agents te woord te staan voor dit wereldberoemde kledingmerk? Dat is mooi! Als jij daarnaast ook nog eens een flink woordje Frans, Spaans of Italiaans spreekt kan dit zomaar de ‘perfect fit’ zijn. Wie, wat, waar en hoe? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.400 tot €2.900

Sales Backoffice Medewerker

Ben jij een regelrechte organisator die moeiteloos meerdere ballen in de lucht weet te houden én ben je daarnaast altijd op de hoogte van de laatste trends? Dan ga jij het binnen deze hippe organisatie helemaal maken als Sales Backoffice Medewerker. Hoe precies? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.200 tot €2.500

Technisch Commercieel Medewerker

Technisch advies geven aan de klanten van deze wereldtopper, dat is in een notendop wat jij hier gaat doen. Ben jij er klaar voor om gedegen technisch én commercieel advies te geven zodat de klanten 24/7 operationeel blijven? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Fleur (Service Planner (monteurs))

Fleur heeft er na haar opleiding hbo-opleiding Pedagogiek heel bewust voor gekozen om als Planner aan de slag te gaan. Tijdens het vervullen van deze functie kwam ze erachter dat ze het meeste voldoening haalt uit het organiseren en bewaken van het planningsproces. Fleur vindt het ontzettend leuk om de uitdaging aan te gaan om alles zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen, zonder hierbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. In haar voorgaande functies heeft ze ervaring opgedaan in het opstellen van planning voor serviceteams en het bewaken van het planningsproces. Fleur heeft zich ontwikkeld tot spil tussen klant, monteur en collega’s. Omdat haar huidige functie komt te vervallen, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin zij zich nog verder kan ontwikkelen als Planner.

In onze gesprekken kwam naar voren dat Fleur makkelijk contact legt en heel erg open is. Naast haar leergierigheid is ze analytisch aangelegd, en levert ze haar beste werk in een hectische en dynamische omgeving. Daarnaast vindt ze het leuk om haar commercieel inzicht toe te passen en haalt ze voldoening uit het benutten van kansen.

Fleur heeft een opzegtermijn van een maand en haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onEtten-Leur createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Kay (Customer Service Medewerker)

Kay heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een waardevolle en zeer kundige Klantenservice Medewerker bij een telecomprovider. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het te woord staan van klanten en hen begeleiden bij storingen. Naast het oplossen van deze storingen helpt hij klanten ook met vragen over onder andere facturen, bestellingen, wijzigingen en betalingsregelingen. Kay houdt de gecompliceerde klantproblemen in eigen beheer en schakelt waar nodig met de benodigde interne- en externe afdelingen. Wanneer storingen of meldingen niet door Kay opgelost kan worden stuurt hij de monteurs aan om de storingen op locatie te verhelpen. Omdat de locatie waar Kay werkzaam was werd opgeheven is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Klantenservice Medewerker. 

Kay is rustige en bedachtzame jongeman die heeft geleerd veel geduld te hebben in zijn werkzaamheden. Het leukste vind hij het oplossen van de gecompliceerde casussen waar andere niet uitkomen, het puzzelen en de voldoening die hij hier uit haalt geven hem veel energie. Door Kay zijn rustige manier van communiceren en zijn oprechte interesse weet hij snel contact te maken met mensen uit alle doelgroepen.

Kay is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onOosterhout createHBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Nina (Officemanager)

Nina beschikt over bijna twintig jaar ervaring in diverse secretariële en ondersteunende functies. Gedurende deze periode heeft zij zich ontwikkeld tot een klantgerichte Office Manager die ook een deel van het inkoopproces voor haar rekening heeft genomen in haar huidige functie. In de afgelopen jaren is Nina er achtergekomen dat haar hart ligt bij het communiceren, het helpen en het adviseren van mensen. In de negen jaar dat Nina in de zorg heeft gewerkt, heeft zij onder andere het management van de Spoedeisende Hulp ondersteund, om hen op deze manier zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierna heeft zij de stap gemaakt richting het onderwijs en uiteindelijk de commercie, waarin zij momenteel actief is.

In haar huidige functie is Nina naast Office Manager ook verantwoordelijk voor het inkopen van producten die nodig zijn voor het bouwen van schepen. Tijdens deze werkzaamheden staat zij regelmatig in contact met internationale klanten en plant zij de internationale reizen van de directie. In haar huidige functie komt de nadruk steeds prominenter te liggen de inkoop. Omdat Nina niet richting de inkoop wil is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg of medische sector, waar zij zich weer kan focussen op de ondersteunende werkzaamheden.

Nina is een open en spontane vrouw die graag zegt waar het opstaat. Ze bezit een flinke dosis zelfspot en is niet bang om opbouwende kritiek te ontvangen. Ze heeft een proactieve houding die haar in staat stelt om goed mee te denken met klanten. Daarnaast is ze representatief en klantgericht.

Nina is per 1 november beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onBreda createHBO person48 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Izabel (Logistiek Administratief Medewerker)

Izabel heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot een sterke administratieve kracht. In haar rol als Secretarieel en Administratief Medewerker was Izabel het eerste aanspreekpunt voor de klanten omtrent vragen en klachten over de producten. Deze klachten noteerde zij en behandelde ze zelfstandig. In dit proces was zij zelfstandig verantwoordelijk voor het begeleiden van de klant, de klanttevredenheid en het oplossen van de klachten. Hiernaast was zij onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen, voorbereiden en het organiseren van het werk de directie, de in- en uitgaande correspondentie en het ontvangen van bezoek. Tevens was Izabel verantwoordelijk voor de verwerking van alle administratie op de Aftersales. Zo heeft zij de gehele administratie van een van de afdelingen uitgezocht en geherstructureerd. Omdat haar functie binnen deze organisatie aan verandering onderhevig is, is Izabel op zoek naar een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker voor 36 uur in de week.

Izabel is een sociale dame, die makkelijk contact legt met collega's en klanten. Binnen haar huidige functies is zij altijd gewend om service gericht te denken en werken. Dit in combinatie met haar secure manier van werken, zorgt er voor dat Izabel uitermate geschikt is voor functies waarin er secuur gewerkt wordt en er geschakeld wordt tussen klant, leverancier en onderneming.

Izabel is per direct beschikbaar en heeft een besprekbare salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.  

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven