Birrighinde Willems

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 - 26 92 34 05
Birrighinde Willems

Vacatures

Declarant

Aan de slag bij de grootste expediteur van de wereld, waar goederen van overal ter wereld binnen komen? Bij deze organisatie krijg jij de verantwoordelijkheid om alle documenten op te stellen die horen bij de binnenkomende goederen. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen tot specialist. Klinkt dit als jou droombaan? Lees dan snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €3.000

Expediteur Import

Wil jij graag meer uit jezelf en jouw huidige werk halen? Dan geef ik jou nu de kans om je opgedane ervaring als Expediteur Import in te zetten bij een internationale organisatie met meer dan 15.000 medewerkers. Hier kun je doorgroeien en specialistisch te werk gaan.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Logistiek Administratief Medewerker

Vind jij het een uitdaging om te werken bij één van de grootste producenten wereldwijd? Werk je nauwkeurig, accuraat en ben je administratief onderlegd? Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot met affiniteit met de logistiek. Ben jij dit, reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €3.000

Transportplanner

Bij een middelgrote organisatie in de omgeving van Schiphol krijg jij de kans om jouw puzzeltalent in te zetten om een kostenbesparende planning te maken. Zij transporteert ruim 20 jaar planten en bloemen door heel Nederland, België en Duitsland. Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.000 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Henriette (Expediteur)

Henriette is in 2013 naar Nederland gekomen en aan de slag gegaan in de logistiek als logistiek medewerker. Ze was verantwoordelijk voor het controleren en inpakken van de binnen komende snijbloemen. Na een maand heeft ze het proces onder de knie gekregen en kreeg ze andere taken er bij. Ze werd verantwoordelijk voor de Russische en Poolse klanten, vanwege haar achtergrond en moest alle documenten verzorgen. Ook was zij verantwoordelijk voor het verwerken van de betalingen en zorgde zij er voor dat men betaalde. Dit deed ze door er actief achter aan te gaan. Bij de volgende werkgever was ze verantwoordelijk voor het genereren van new business en voor de inkoop van de bloemen. Dit was een tijdelijke functie en ging door als kwaliteitscontroleur. Ze was hier verantwoordelijk voor het importeren van het assortiment van de supermarkten voor zestig landen. Zij heeft trasport declaraties gemaakt en moest het transport zelf ook plannen. Zij was 24/7 beschikbaar voor als er iets fout ging of als er iets opgelost moest worden. Ook heeft zij een samenwerking opgezet met een uitzendbureau om tijdens hectische momenten extra krachten in te zetten. Zij stak dan ook veel tijd in het inwerken van deze krachten. Momenteel volgt zij een inburgeringscursus op maandag en woensdag vanaf 18:30 en zoekt samen met extra talent een nieuwe uitdaging in de bloemenbranche als specialist, waar ze in contact kan staan met Russische en Poolse klanten.

Henriette is een gedreven jongedame die van aanpakken houdt. Zij zet zich voor de volle 100% in en leert daarom ook de Nederlandse taal, die ze al redelijk goed beheerst. Door haar manier van aanpakken heeft zij zich weten op te werken van logistiek medewerker tot verantwoordelijke voor zestig landen.

Henriette is voor 40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

location_onZevenhoven createHBO person34 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Glenn (Claim specialist)

George heeft tijdens zijn studie Economie en Logistiek zijn eerste bijbaan gevonden in de logistiek. Na zijn bijbaan kon hij bij een handelsorganisatie aan de slag en was verantwoordelijk voor het houden van overzicht van alle binnen komende orders en ze verwerken in een Excel bestand. De uitverkochte artikelen moest hij bestellen, ontvangen en invoeren in het systeem van de organisatie. Hij kreeg een aanbod van een andere organisatie met meer mogelijkheden. Bij deze organisatie hield hij zich bezig met bijhouden van de dagelijkse productie en rapporteerde dit in Excel. In deze rapportage verwerkte hij de omzet, aantallen en de ontvangers. De binnen komende orders plande hij in voor de volgende dag en communiceerde dit aan de supervisors en teamleaders. Aan de hand van data maakte hij forecast en zorgde ervoor dat alle filialen goed bevoorraad waren. Hij verwerkte klachten en controleerde of dit gecrediteerd of omgeruild moest worden. Hij maakte een overzicht van veel voorkomende fouten gemaakt door werknemers en besprak dit met de leidinggevende om het te voorkomen. Bij zijn huidige werkgever heeft hij structuren aangebracht, door één werkmethode uit te werken en te implementeren door middel van het geven van presentaties. Hij merkt dat hij hier niet op zijn plek zit en zoekt samen met Extra Talent een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker Logistiek.

George is een intelligente jongeman waarbij logistiek in zijn DNA zit. Hij is een pietje precies en signaleert snel fouten, waar hij graag mee aan de slag gaat en zo de organisatie kosten weet te besparen. Uit de administratieve werkzaamheden haalt hij zijn energie en hij is dol op cijfers.

George is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en zijn salarisindicatie is € 2.300,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Jeffrey (Logistiek Coördinator)

Jeffrey is na het behalen van zijn mbo opleiding marketing & communicatie aan de slag gegaan bij een logistiek dienstverlener als koerier. Al snel merkte hij dat dit niet uitdagend genoeg voor hem was en maakte de stap naar de functie transportplanner binnen dezelfde organisatie. Hierdoor heeft hij het werk van dichtbij gezien en kon dit toepassen in zijn nieuwe functie. De werkzaamheden had hij al snel eigen gemaakt en groeide door tot transport manager, in deze functie was hij verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en voor het zo efficiënt mogelijk plannen van transport. Ook gaf hij leiding aan een team van twee transportplanners. Hij verzorgde de klachtafhandeling en genereerde nieuwe business, door een excellente service te verlenen. Zijn leergierigheid stopte niet en dit werd opgemerkt. Hij kreeg de verantwoordelijkheid over het maken van analyses over prestaties van alle vestigingen, door te kijken naar verbruik, volume en transport. Aan de hand hiervan zocht hij naar mogelijkheden voor een efficiëntere en goedkopere aanpak en besprak dit met de operations manager van de vestigingen. Ook fungeerde hij als adviseur over de wet- en regelgeving en beladingsgraad. Dit alles deed hij in een internationale omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een logistiek professional. Hij voelt zich uitgeleerd en is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging waar hij zich verder in kan ontwikkelen. Hij houdt zich graag bezig met het analyseren van data om zo zijn team, maar ook eigen prestaties te kunnen meten. Dit gebruikt hij weer om de organisatie naar een hoger level te tillen. Hij is graag een schakel tussen verschillende afdelingen en gaat daarom graag aan de slag als teamleader transportplanner.

Jeffrey is een ambitieuze jongeman die er alles aan doet om zich te ontwikkelen. Hij presteert het best als hij wordt losgelaten en zijn presteren kan meten. Zijn leergierigheid uit zich in het leren kennen van de organisatie en kijken waar hij een positieve bijdragen kan leveren aan de groei van een organisatie.

Jeffrey is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- b.p.m.

 

 

location_onHoogland createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Hamed (Administratief Medewerker)

Hamed is een jongeman die na een tijdelijke opdracht in de logistiek zeer enthousiast is geworden en zich verder wil ontwikkelen tot een logistiek professional. Tijdens deze opdracht mocht hij na twee weken leiding geven aan 12 warehouse medewerkers en was verantwoordelijk voor het op tijd versturen van pakketten naar internationale klanten, met name naar China. Hierbij hield hij zich strak aan een planning en zorgde hij ervoor dat de rest van zijn collega’s dit ook deden. Hij signaleerde inefficiënt werk en bedacht er een oplossing voor, die nog steeds gebruikt wordt. Deze opdracht deed hij naast zijn huidige baan bij de Albert Heijn waar hij al ruim tien jaar werkzaam is. Hier is hij verantwoordelijk voor verschillende taken, die hij naar zich toegetrokken heeft. Zoals het bijhouden van producten die niet goed verkopen en deze uit het assortiment halen of anders presenteren, zodat ze beter verkopen. Hamed merkt dat hij niet meer wordt uitgedaagd in zijn huidige baan, mist de logistieke wereld en daarom wil hij heel graag als planner aan de slag gaan bij een organisatie waar hij ook zijn leidinggevende skills verder kan ontwikkelen.

Hamed is creatief en zet dit in door tijdens de chaos knelpunten te signaleren binnen de werkzaamheden en er een oplossing voor te bedenken. Hij is stipt en let goed op of er zaken zijn waar hij kosten kan besparen en blijft binnen het budget. Feedback is wat hij nodig heeft om zich verder te ontwikkelen tot een echte professional en hij staat hier dan ook zeker voor open. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag met vrienden en leest over boeken over de geschiedenis.

Hamed is per direct beschikbaar voor 40 uur per week met een salaris indicatie van € 2.000,- per maand.

location_onAmsterdam createHavo person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven