Pieter van Dooren

Van Breda en van Logistiek. Als je houdt van een eerlijk gesprek, schroom dan niet om bij Pieter aan te kloppen. Hij heet je graag welkom op het kantoor in Breda om jouw ambities uitgebreid te bespreken. Op die manier bereikt hij namelijk zijn eerste doel: een volledig beeld krijgen van wat jij zoekt in een nieuwe job. Zo kan hij aan de slag gaan om dé baan te vinden die aan al jouw wensen voldoet.

Vacatures

Wagenparkbeheerder – regio Moerdijk

Weet jij alles van vrachtwagens en ken je de tolwegen in Europa? Wij zijn op zoek naar een Wagenparkbeheerder die altijd het hoofd koel weet te houden. Schade aan de vrachtwagens? Jij zorgt ervoor dat deze op tijd de weg op kunnen. Goedkoopste brandstofprijzen? Jij weet waar de chauffeur moet stoppen. Durf jij deze uitdaging aan? Reageer dan net zo snel als jij kan schakelen!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €3.000

Transportplanner – regio Moerdijk

Weet jij als geen ander hoe je transport het best kunt plannen? En heb je ook meer dan genoeg ideeën om de transport van goederen duurzamer te maken? Lees dan snel verder, want deze organisatie is dringend op zoek naar een ervaren Transportplanner met een frisse blik op de processen!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.500

Customer Service Medewerker– Regio Breda

Tu parles bien Française? Sprechen Sie Deutsch sehr gut? Spreek jij een van deze talen, in ieder geval beter dan ik? En heb jij passie voor de logistiek? Dan is dit de functie waar jij naar op zoek bent! Als Customer Service Medewerker begeleidt je klanten uit Duitsland of Frankrijk gedurende het orderproces en houdt hen op de hoogte bij internationale zendingen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.200

Junior Expediteur

Ben jij een commercieel talent met een mbo-opleiding afgerond in de logistiek? Lees dan snel verder! Bij deze organisatie krijg jij de kans om de eerste stap te zetten als expediteur. 

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Brenner (Logistiek Engineer)

Brenner is een ervaren man binnen de logistieke wereld, hij heeft 18 jaar ervaring opgedaan bij dezelfde werkgever. Hier heeft hij diverse facetten doorgelopen en steeds doorgegroeid binnen de organisatie. Brenner's carrière begon als Administratief Medewerker, deze functie heeft hij drie jaar vervuld in het oosten van Nederland. Na zijn verhuizing naar Zeeland werd Brenner op de Brabantse vestiging gevraagd als Supervisor Administratie. Dankzij zijn interesse in systemen en continue verbeteringen groeide hij verder door binnen de organisatie. Binnen zijn laatst bekleedde functie was hij Operations Supervisor en verantwoordelijk voor het aansturen van zijn team van zeven personen, administratieve werkzaamheden, voorraadbeheer en diverse analyses. Wegens de interne verschuivingen werd de sfeer minder aangenaam voor Brenner en heeft hij daarom in goed overleg besloten om te gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging. Hij is bij voorkeur op zoek naar een functie waar hij de kans krijgt om mee te denken over de verbeteringen op systeem en logistiek gebied. 

Brenner heeft passie voor zijn vak en dat zie je direct op het moment wanneer hij aan de slag is. Hij leert de processen kennen en kan deze goed inzien, waardoor systemen en procedures voor hem geen geheimen meer kennen. Brenner  is een loyale en betrouwbare collega die klaarstaat voor zijn team. Daarnaast vindt hij het belangrijk om alle processen goed op elkaar te laten aansluiten en draagt dan ook goede ideeën aan. Deze ideeën worden op prijs gesteld en mag Brenner het in veel gevallen zelf implementeren. Een sociale man met een passie voor perfecte operatie.

Brenner is per direct beschikbaar en zijn salarisindicatie is €3.800,- (bespreekbaar) bruto per maand.

location_onZierikzee createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Debby (Transportplanner)

Debby is na haar opleiding voor directiesecretaresse direct gaan werken bij een productiebedrijf gespecialiseerd in teeltsystemen. Ze begon als secretaresse en maakte al snel de stap naar logistiek administratief medewerker. Ze was met name verantwoordelijk voor de afdeling verkoop, waar ze bestellingen van klanten verwerkten en daarnaast ook het eerste aanspreekpunt was voor de klanten. Binnen het bedrijf kreeg ze de kans om na een jaar de stap te maken naar assistent transportplanner. Hier was ze verantwoordelijk voor het opvolgen van alle orders van A tot Z binnen de Benelux en Duitsland. Daarnaast hield ze het voorraadbeheer bij en maakte ze de meest efficiënte magazijnplanning. Na drie jaar promoveerde ze tot volwaardig transportplanner en kreeg de gehele verantwoordelijkheid over het internationaal transportplannen via lucht en weg. Ze instrueerde daarbij 50 chauffeurs via de boordcomputer. Debby is nu op zoek naar een organisatie waar ze de mogelijkheid heeft om door te groeien en waar ze zichzelf verder kan professionaliseren in haar vakgebied. 

Debby is een hele spontane vrouw en gaat graag de uitdaging aan. Ze is te omschrijven als een pietje precies die energie haalt uit positief behaalde resultaten. Ze is leergierig en wil zich graag ontwikkelen binnen de organisatie. 

Debby is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto op basis van 40 uur.

location_onRoosendaal createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Thijs (Expediteur)

Thijs heeft ruim 36 jaar ervaring binnen de Transportsector. Na zijn diensttijd is Thijs begonnen als Tankwagenchauffeur, maar als snel werd duidelijk dat hier niet zijn passie lag. Doordat Thijs enorm betrokken was wilde zijn oud-werkgever hem binnenboord houden. Hier heeft hij de mogelijkheid gekregen om zich te ontwikkelen als Internationaal Transportplanner. Het commerciële gedeelte van de Transportsector spreekt hem enorm aan en hierdoor is zijn rol steeds verder ontwikkeld tot Expediteur. In deze rol is Thijs momenteel werkzaam en verzorgt hijj alle importzendingen van goederen voor zijn klanten. Door zijn bakken aan ervaring en betrokkenheid bij zijn werkgever is hij aanspreekpunt nummer één. Doordat hij niet zoveel kan werken als dat hij wilt is Thijs op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur.

Thijs is een enthousiaste en leergierige man die het leuk vindt om dingen te regelen en oplossingen te bedenken. Thijs is van mening dat je nooit uitgeleerd bent, dit is ook de reden dat hij op late leeftijd nog meerdere cursussen volgt. Het regelen en oplossen is iets natuurlijks voor Thijs. Dit is ook de reden dat de transportsector hem zo aanspreekt. Thijs is een logistiekeling pur sang en dat merk je aan alles bij hem. Zijn levensmotto: " Doe waar je goed in ben", is hij ten voeten uit.

Thijs heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Tom (Expediteur)

Al 10 jaar is Tom werkzaam als allround expediteur met veel verschillende taken en met een leidinggevende rol binnen het bedrijf. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het boeken van transport via weg, zee en lucht, opmaken en controleren van transport en douane documenten, aansturen van het warehouse, voeren van prijsonderhandelingen en contact onderhouden met klanten en vervoerders. Vanwege teruglopende werkzaamheden bij zijn huidige bedrijf is Tom zoekende naar een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar een soortgelijke functie met veel verantwoordelijkheden waarbij hij graag in een hectische omgeving werkzaam is. 

 

Tom is een doorzetter en is altijd zoekende naar uitdagingen in zijn werk. Daarnaast staat hij klaar voor zijn klanten wat betekend dat hij klant- en servicegericht is en blijft hij zeer loyaal aan zijn werkgever. In de afgelopen 10 jaar is Tom werkzaam geweest bij twee bedrijven waar hij een breed netwerk aan agenten en specialisten heeft opgebouwd. 

 

Tom heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven