Pieter van Dooren

Vacatures

Declarant

Voor deze organisatie maakt het niet uit of jij een declarantenopleiding hebt afgerond of dat je enkel de ambitie hebt om dit te doen. Integendeel! Mocht jij nog niet gecertificeerd zijn, maar wel graag het vak willen leren, dan krijg je hier de mogelijkheid om de eerste stap te zetten naar jouw droombaan. Ben jij gemotiveerd om het beste uit deze kans te halen? Wacht dan niet langer en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.300 tot €3.000

Customer Service Medewerker Logistiek

Zit jouw talent in het contact met anderen en houd je wel van een uitdaging? Als Customer Service Medewerker Logistiek ben je het aanspreekpunt voor verschillende partijen én verantwoordelijk voor bijkomende administratieve taken. Als jij de bezige bij bent die met gemak door de hectiek heen prikt, dan is deze groep gezellige collega’s klaar om je te verwelkomen!

access_timeFulltime location_onRegio 's-Hertogenbosch euro_symbol€2.600 tot €3.000

Assistent Planner

Zoek jij een baan waarin je zeer regelmatig kunt pronken met wat jullie presteren op internationaal gebied? Dan zou dit wel eens de kans kunnen zijn waar jij al die tijd al op zit te wachten. Als Assistent Planner sta je geen moment stil, behalve bij het succes dat je boekt samen met je team. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.200 tot €2.800

Allround Expediteur

Altijd al op zoek geweest naar een uitdaging op internationaal niveau? Zoek dan niet verder! Als Allround Expediteur bij deze organisatie ga jij de sleur niet voelen, want met al deze verschillende modaliteiten is geen enkele dag hetzelfde. 

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven