Pieter van Dooren

Van Breda en van Logistiek. Als je houdt van een eerlijk gesprek, schroom dan niet om bij Pieter aan te kloppen. Hij heet je graag welkom op het kantoor in Breda om jouw ambities uitgebreid te bespreken. Op die manier bereikt hij namelijk zijn eerste doel: een volledig beeld krijgen van wat jij zoekt in een nieuwe job. Zo kan hij aan de slag gaan om dé baan te vinden die aan al jouw wensen voldoet.

Vacatures

Expediteur

Je spreekt de taal van jouw logistieke klant en weet hoe je de wensen kunt vertalen zonder 'nee' te zeggen. Dit woord staat namelijk niet in jouw vocabulaire. Daarom vind je het leuk om zaken eerst uit te zoeken en alternatieven aan te bieden. Dit is hoe je jezelf creatief en commercieel onderscheidt van de rest. Ben je dit logistieke talent en zoek je een nieuwe uitdaging bij een multinational? Dan hebben we elkaar gevonden!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.500

Transportplanner - West-Brabant

Hoi Transportplanner, ben toe aan een nieuwe uitdaging of zoek je naar je eerste uitdagende baan? Dan ben je hier aan het goede adres. Wil je jouw nieuwe werkgever het gehele transport regelen, contact onderhouden met de klanten en meedenken met de processen binnen de organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.400 tot €3.400

Customer Service Medewerker– Regio Breda

Tu parles bien Française? Sprechen Sie Deutsch sehr gut? Spreek jij een van deze talen, in ieder geval beter dan ik? En heb jij passie voor de logistiek? Dan is dit de functie waar jij naar op zoek bent! Als Customer Service Medewerker begeleidt je klanten uit Duitsland of Frankrijk gedurende het orderproces en houdt hen op de hoogte bij internationale zendingen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.200

Junior Expediteur

Ben jij een commercieel talent met een mbo-opleiding afgerond in de logistiek? Lees dan snel verder! Bij deze organisatie krijg jij de kans om de eerste stap te zetten als expediteur. 

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thijs (Expediteur)

Thijs heeft ruim 36 jaar ervaring binnen de Transportsector. Na zijn diensttijd is Thijs begonnen als Tankwagenchauffeur, maar als snel werd duidelijk dat hier niet zijn passie lag. Doordat Thijs enorm betrokken was wilde zijn oud-werkgever hem binnenboord houden. Hier heeft hij de mogelijkheid gekregen om zich te ontwikkelen als Internationaal Transportplanner. Het commerciële gedeelte van de Transportsector spreekt hem enorm aan en hierdoor is zijn rol steeds verder ontwikkeld tot Expediteur. In deze rol is Thijs momenteel werkzaam en verzorgt hijj alle importzendingen van goederen voor zijn klanten. Door zijn bakken aan ervaring en betrokkenheid bij zijn werkgever is hij aanspreekpunt nummer één. Doordat hij niet zoveel kan werken als dat hij wilt is Thijs op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur.

Thijs is een enthousiaste en leergierige man die het leuk vindt om dingen te regelen en oplossingen te bedenken. Thijs is van mening dat je nooit uitgeleerd bent, dit is ook de reden dat hij op late leeftijd nog meerdere cursussen volgt. Het regelen en oplossen is iets natuurlijks voor Thijs. Dit is ook de reden dat de transportsector hem zo aanspreekt. Thijs is een logistiekeling pur sang en dat merk je aan alles bij hem. Zijn levensmotto: " Doe waar je goed in ben", is hij ten voeten uit.

Thijs heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Tom (Expediteur)

Al 10 jaar is Tom werkzaam als allround expediteur met veel verschillende taken en met een leidinggevende rol binnen het bedrijf. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het boeken van transport via weg, zee en lucht, opmaken en controleren van transport en douane documenten, aansturen van het warehouse, voeren van prijsonderhandelingen en contact onderhouden met klanten en vervoerders. Vanwege teruglopende werkzaamheden bij zijn huidige bedrijf is Tom zoekende naar een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar een soortgelijke functie met veel verantwoordelijkheden waarbij hij graag in een hectische omgeving werkzaam is. 

 

Tom is een doorzetter en is altijd zoekende naar uitdagingen in zijn werk. Daarnaast staat hij klaar voor zijn klanten wat betekend dat hij klant- en servicegericht is en blijft hij zeer loyaal aan zijn werkgever. In de afgelopen 10 jaar is Tom werkzaam geweest bij twee bedrijven waar hij een breed netwerk aan agenten en specialisten heeft opgebouwd. 

 

Tom heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO euro_symbol€3.500 tot €4.000

Regina (Logistiek Administratief Medewerker)

Regina is 7 jaar werkzaam in de logistiek. Ze heeft ervaring met alle facetten binnen een farmaceutisch magazijn. Ze is op de werkvloer begonnen en kreeg al snel de verantwoordelijkheid om het nieuwe operationeel personeel te trainen tot kitpacker. Door haar trainingen en het voeren van kwaliteitscontroles verhoogde ze het reliability percentage van 94% tot 99%. Daarnaast was ze ook verantwoordelijk voor het tijdig versturen van de inkomende en uitgaande orders en regelde hierbij het transport. Van logistiek assistent promoveerde ze tot Customer Service Medewerker. Ze was hier het vraagbaken voor internationale klanten en leveranciers, ze organiseerde wederom het transport en stelde DGD's op. Doordat er geen klik is met de organisatie, is Regina nu op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker of Customer Service Agent, waar ze zowel persoonlijk als professioneel kan groeien met het bedrijf. 

Regina is een rustige en sociale vrouw. Ze is leergierig en werkt hard om het beste resultaat te realiseren. Dit blijkt uit haar behaalde kwaliteitsresultaten. Daarnaast is Regina loyaal en wordt ze graag betrokken bij het bedrijfsproces. 

Regina heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand. 

 

location_onOosterhout createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Michiel (Logistiek Coördinator)

Michiel heeft de afgelopen 6 jaar veel logistiek en transport ervaring opgedaan in een bedrijf gespecialiseerd in RVS. Vanaf het coördineren van internationale en multimodale transporten tot en met het onderhandelen over raamcontracten met transporteurs, Michiel heeft het gedaan. Daarnaast was hij samen met een team IT'ers verantwoordelijk voor de implementatie van het TMS-systeem. Na zijn stage is hij aan de slag gegaan bij zijn huidige werkgever, door een reorganisatie heeft hij helaas een overstap moeten maken, maar toen het beter ging is hij direct terug gevraagd en weer aan de slag gegaan als exportcoördinator.  Na ruim vijf en een half jaar is hij nu verder aan het kijken omdat hij zich graag verder wil ontwikkelen binnen de Logistiek en Supply Chain. Met zijn huidige ervaring, kennis en kunde heeft hij al een zeer goede bodem. Om die reden is hij dan ook op zoek naar een leuke uitdagende functie als Logistiek- of Supply Chain Coördinator

Michiel is een erg enthousiast en leergierig persoon. Hij wil zijn plek binnen een team verdienen door resultaten op te leveren en door zich te bewijzen tegenover zijn collega’s. Michiel voelt zich het beste thuis binnen een bedrijf waar hij zich met verschillende facetten bezig kan houden en waar hij kan groeien in verantwoordelijkheden.

Michiel heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en matig in geschrift. createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven