Merel van den Berg

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06 239 396 33
linkedin.com/in/merel-vanden-berg/
Placeholder

Vacatures

Customer Service Medewerker Logistiek

Voor jou is een goede band met collega’s net zo belangrijk als een goed salaris. Dat komt goed uit, want bij deze organisatie krijg je het allebei! Als Customer Service Medewerker Logistiek ga je samen met jouw team zorgen voor een geweldige customer journey, zodat klanten keer op keer met plezier bij jullie aankloppen!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€1.800 tot €2.300

Expediteur

Zelfstandig aan de slag gaan kan fijn zijn, maar jij werkt liever samen met team dat even gedreven is als jij. Schouders eronder en gaan! Heb je ervaring als Expediteur en zie je het wel zitten om jouw kennis in te zetten bij deze Brabantse logistiek dienstverlener? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio 's-Hertogenbosch euro_symbol€2.500 tot €3.000

Logistiek Administratief Medewerker

Jij leeft voor de hectiek in de logistiek en laat je scherpe blik niet verslappen tijdens de drukte. Jouw papieren zijn tiptop in orde en de chauffeurs vinden het prettig communiceren met jou. Als jij denkt dat je de Logistiek Administratief Medewerker bent die dit probleemloos voor elkaar gaat boksen, dan wacht ik op jouw sollicitatie!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€1.700 tot €2.200

Junior Transportplanner

Dit is jouw kans om in de wereld van logistiek binnen te karren en alles op rolletjes (of eigenlijk wielen) te laten lopen. Nee, je gaat niet zelf rijden, maar de planning verzorgen van nationale en internationale zendingen. Ben jij de leergierige junior waar deze organisatie met smart op zit te wachten? 

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven