Van Eindhoven en van Logistiek. Het beste woord om Merel te omschrijven? Nieuwsgierig. Hierdoor kent ze haar kandidaten door en door, en begrijpt ze maar al te goed waar zij naar op zoek zijn. Door haar kritische blik te werpen op de markt weet Merel wat mogelijk is en dankzij de ambitie die ze bezit is dit veel! Haar manier van communiceren is eerlijk en oprecht, zodat haar kandidaten niet voor verrassingen komen te staan. Dat is voor haar niet anders dan logisch(tiek).


Vacatures

Junior Expediteur

Omschrijf jij jezelf als commercieel, oplossingsgericht en leergierig? Ga dan als Junior Expediteur aan de slag bij een internationaal logistiek dienstverlener waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de coördinatie van transportopdrachten over heel Europa! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.700

Transportplanner

Jij bent een familiemens in hart en nieren. Jouw familie doet namelijk alles voor je en heeft het beste met je voor. Hoe tof zou het zijn als je dit fijne gevoel ook op je werkt kunt hebben? Als jij daarnaast ook nog van snel schakelen houdt, en affiniteit hebt met de logistiek en transport, dan wordt het tijd om je aan te sluiten bij dit rasechte familiebedrijf in de regio van Eindhoven. Zij staan namelijk te popelen om jou als nieuw familielid te omarmen!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500

Expediteur

Zelfstandig aan de slag gaan kan fijn zijn, maar jij werkt liever samen met team dat even gedreven is als jij. Schouders eronder en gaan! Heb je ervaring als Expediteur en zie je het wel zitten om jouw kennis in te zetten bij deze Brabantse logistiek dienstverlener? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio 's-Hertogenbosch euro_symbol€2.500 tot €3.000

Logistiek Administratief Medewerker

Jij leeft voor de hectiek in de logistiek en laat je scherpe blik niet verslappen tijdens de drukte. Jouw papieren zijn tiptop in orde en de chauffeurs vinden het prettig communiceren met jou. Als jij denkt dat je de Logistiek Administratief Medewerker bent die dit probleemloos voor elkaar gaat boksen, dan wacht ik op jouw sollicitatie!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€1.700 tot €2.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Aariz (Logistiek Administratief Medewerker)

Aariz is al 5 jaar werkzaam in een logistieke omgeving en heeft ruim 2 jaar geleden besloten ook een bijpassende studie te gaan volgen. Ondertussen heeft hij zijn MBO Logistiek Medewerker en Logistiek Teamleider afgerond en is hij momenteel bezig met de studie Logistiek Supervisor (BBL). Aariz is reeds 2 jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever waar hij zich bezighoudt met de operationele uitvoering van de inbound afdeling, maar ook met voorraadtellingen, opleiden van nieuwe medewerkers en het meedenken in de verbetering van processen. Momenteel is hij toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Het praktijkgedeelte heeft hij gezien en nu wil hij graag groeien in de richting van Logistiek Administratief Medewerker, Transportplanner of Expediteur.

Aariz is een nette verzorgde jongen. Hij is rustig, communicatief netjes en leergierig. Aariz is niet bang voor hard werken en vies worden en is toe aan nieuwe kennis en ervaring. Hij is een bezig bij en zit dan ook niet graag stil. In zijn vrije tijd houdt Aariz zich namelijk graag bezig met het produceren van muziek en sport hij ook graag (voetbal, fitness, kickboksen). Hij is ambitieus, durft beslissingen te nemen en denkt graag mee binnen de organisatie. Zijn vrienden zouden hem naar eigen zeggen omschrijven als iemand die super gefocust en serieus is, maar met tijden ook de lolbroek uit zal hangen.

Aariz gaat op maandagmiddagen naar school vanaf 15:00 uur en is dan ook voorlopig 36 uur per week beschikbaar. Hij staat ook open voor 2-ploegen en verschoven diensten. Hij heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Nienke (Customer Service Medewerker)

Nienke heeft ruime ervaring opgedaan als Customer Service Medewerker / Commercieel Medewerker Binnendienst binnen verschillende organisaties. Zo is ze niet onbekend met het plegen van telefonische acquisitie en weet ze goed hoe ze klanten te woord moet staan. Ze gaat graag servicegericht te werk en houdt altijd rekening met de behoefte van de klant én de organisatie. Nienke heeft ook al wat logistieke ervaring opgedaan en heeft een aantal maanden gewerkt als Transportplanner. Hier was ze in haar eentje verantwoordelijk voor de routeplanning van zo’n 7/8 koeriersritten per dag binnen Nederland en België. Naast het plannen was ze bezig met het monitoren van de routes, anticipeerde ze op wijzigingen en stuurde ze de chauffeurs aan. Ze werkte hier nog niet met een geautomatiseerd plansysteem, dus dat maakte het erg complex. Op dit moment is Nienke werkzaam als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener, waar ze het eerste aanspreekpunt is voor de klanten. Nienke heeft meer in haar mars en staat open voor een nieuwe uitdaging waar zij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen op logistiek gebied.

Nienke is een spontane en vrolijke dame die graag werkt binnen een organisatie met een open- en informele sfeer. Ze is goed in het stellen van prioriteiten en in drukke situaties weet ze het hoofd koel te houden. Ze is dus zeker stressbestendig. Ook kan ze snel schakelen en gaat ze gestructureerd te werk. Nienke is duidelijk in haar communicatie en werkt erg servicegericht. Ze weet, door de juiste vragen te stellen, de klantbehoefte goed te achterhalen. Efficiënt werken is iets wat Nienke belangrijk vindt en ze denkt ook altijd na over hoe een bepaald proces beter/efficiënter kan. Tevens is Nienke erg leergierig en staat ze open om nieuwe dingen te leren en zichzelf verder te ontwikkelen.

Nienke is per februari 2020 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

location_onregio Venlo createMBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Nick (Export Operations Specialist)

Nick is een kandidaat met ruim 18 jaar ervaring bij een grote logistieke dienstverlener. In 2000 begon hij hier op de operatie met het laden en lossen van goederen. Door de jaren heen heeft Nick intern een aantal stappen gemaakt, waardoor hij zichzelf voortdurend heeft weten uit te dagen. Doordat hij meerdere functies binnen het bedrijf heeft bekleed, heeft hij een goed beeld van de diverse onderdelen van de logistieke processen. In zijn huidige rol als Customer Relation Teamleider is hij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle Import en Export van meerdere grote vaste klanten. Hij stuurt hier 11 medewerkers aan, zorgt voor het realiseren van KPI’s en voert beoordelingsgesprekken. Wegens drukte komt het geregeld voor dat hij zijn team moet ondersteunen in het werk. Hij heeft dan veel direct klantcontact betreffende orders en wijzigingen. Ook vraagt hij alle benodigde documentatie op en zorgt hij dat alles volledig is voor verzending. Vervolgens schakelt hij met de interne afdelingen die de transportopdrachten verder oppakken en uitvoeren. Doordat Nick al lange tijd bij dezelfde werkgever zit en hij in zijn huidige rol de drukte en hectiek mist, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een soortgelijke rol.

Nick is een vriendelijke man met een open persoonlijkheid en een no-nonsense mentaliteit. Hij is een harde werker die geniet van de dynamiek en hectiek die in de logistieke branche heerst. Met stress weet Nick dan ook goed om te gaan door gewoon bij het begin te beginnen. Hij laat zich niet van de wijs brengen en brengt het overzicht op de afdeling terug door simpelweg prioriteiten te stellen en gericht op resultaten aan de slag te gaan. Nick vindt het ontzettend leuk om leiding te geven aan een team, want hij neemt graag het voortouw en werkt altijd naar een bepaald doel toe. Hij is open en duidelijk in zijn communicatie, waardoor iedereen weet waar hij of zij aan toe is en dat is prettig. Nick is iemand die in oplossingen denkt en niet in problemen. Zo heeft hij ooit een groot project gedaan wegens een ontploffing in de fabriek bij een autoproducent in Amerika. Zij konden de onderdelen daardoor niet meer leveren.. Een bedrijf in Nederland kon dit wel. Toen heeft Nick het Exportproces opgezet. Hij vond dit ontzettend gaaf en hij kreeg dan ook echt een kick om dit te regelen.

Nick heeft een brutosalarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van 40 uur per week en een opzegtermijn van 2 maanden. 

location_onRegio Boxmeer createMiddelbare school person41 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Marc (Transportmanager)

Marc is al 6 jaar werkzaam bij een grote Logistieke Multinational. Hij is hier gestart als planner, maar inmiddels is hij doorgegroeid naar teamleider. Dit doet hij nu al 3 jaar. Hij is hier voornamelijk bezig met het aansturen en coördineren van 10 Forwarding Officers op de Export afdeling. Hier komt een hoop bij kijken zoals het dagelijks bespreken van KPI’s, verbeteringen aandragen en doorvoeren, inwerken en begeleiden van nieuwe van de medewerkers. Marc vindt teamsfeer heel erg belangrijk. Hij is van mening dat een team beter presteert als iedereen zich prettig voelt en je bij elkaar terecht kunt en van elkaar kunt leren. Toen hij Forwarding Coördinator werd van zijn huidige team, was dit heel anders. Iedereen had zijn eigen taken en schoof dingen die daarbuiten vielen op elkaar af. Daardoor werden er ook meer fouten gemaakt en hing er geen fijne sfeer. Niemand communiceerde echt met elkaar. Marc heeft dit weten om te gooien door heel direct en duidelijk te zijn. Zo zouden de taken niet meer onderling verdeeld worden, maar pakt iedereen wat van iedere taak op. Mensen waren toen genoodzaakt echt van elkaar te leren, omdat ze moesten weten hoe ze iets moesten doen wat ze nog nooit hadden gedaan. Ook heeft hij ze mee op teamuitje genomen, zodat iedereen elkaar wat beter zou leren kennen en daardoor is de teamsfeer toen ook stukken verbeterd. Marc geeft aan goed te zijn als teamleider, doordat hij de mensen echt begrijpt omdat hij zelf ook daar heeft gestaan. Hij is dus erg betrokken en weet precies wat wel en niet werkt. Door gebrek aan verdere doorgroeimogelijkheden is Marc nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een leidinggevende functie. Hij wil dit graag doen bij een bedrijf waar veel doorgroeimogelijkheden zijn.

Marc is een echte mensenmens die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij heeft zichzelf omhoog gewerkt en is dus enorm gedreven. Hij weet goed het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Daarnaast vindt hij het heel erg leuk om procesverbeteringen aan te dragen. Zo heeft hij bijvoorbeeld in zijn huidige baan een standaard voorblad gemaakt voor alle planners, zodat zij deze kunnen gebruiken en hier minder fouten meer in worden gemaakt. Ook heeft hij een verbetering aangedragen voor het systeem SAP waar zij mee werken. Ze zijn dit idee op dit moment aan het implementeren. Hij denkt dus altijd mee naar hoe iets beter kan. Marc vindt het belangrijk om ergens te komen werken waar dit gewaardeerd wordt en waar hij vrijheid krijgt om te doen waar hij goed in is. Het aansturen van een team!

Marc heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

location_onRegio Eindhoven createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven