Merel van den Berg

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06 239 396 33
linkedin.com/in/merel-vanden-berg/
Merel van den Berg

Van Eindhoven en van Logistiek. Het beste woord om Merel te omschrijven? Nieuwsgierig. Hierdoor kent ze haar kandidaten door en door, en begrijpt ze maar al te goed waar zij naar op zoek zijn. Door haar kritische blik te werpen op de markt weet Merel wat mogelijk is en dankzij de ambitie die ze bezit is dit veel! Haar manier van communiceren is eerlijk en oprecht, zodat haar kandidaten niet voor verrassingen komen te staan. Dat is voor haar niet anders dan logisch(tiek).

Vacatures

Outbound Planner

Als Outbound Planner ben jij de spin in het web. Jij zorgt er namelijk voor dat alle orders juist worden verwerkt, dat de vaste subcontractors weten wanneer ze bepaalde vracht kunnen komen ophalen en dat de klanten geïnformeerd worden over de lopende zendingen en wijzigingen. Je bent dus eigenlijk de tussenpersoon die ervoor zorgt dat alle bestellingen zo efficiënt mogelijk op bestemming aankomen. Zie jij deze uitdagende functie bij een internationaal logistiek dienstverlener wel zitten? Reageer dan direct! 
access_timeFulltime location_onVenray euro_symbol€2.200 tot €2.700

Administratief Medewerker Logistiek

Als Administratief Medewerker Logistiek heb je een veelzijdig takenpakket en werk je in een dynamische en hectische omgeving. De hele dag door alleen maar orders doorvoeren in een systeem? Dat is niets voor jou, want jij hoort echt thuis in een logistieke omgeving waar veel gebeurt. Nou, dan zit je bij deze organisatie goed! Hier zijn ze namelijk op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker die van aanpoten weet.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.200 tot €2.600

Transportplanner

Als Transportplanner heb jij inmiddels je eerste ervaringen opgedaan. Je bent klaar voor de volgende stap in je logistieke carrière en deze stap wil je zetten in een moderne en vooruitstrevende organisatie. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.000

Transportplanner

Wil jij werken bij een echt familiebedrijf, waar jij veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en kunt doen waar jij goed in bent? Deze organisatie biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen als Transportplanner. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mark (Logistiek Administratief Medewerker)

Mark werkt sinds 2011 bij een logistieke groothandel met een afzetmarkt in heel Europa. In deze rol is hij verantwoordelijk voor onder andere het vrijgeven van zendingen en transportdocumenten, contact houden met transporteurs en het aanmelden van zendingen per koerierdienst. Ook helpt Mark mee met het aansturen van het magazijnpersoneel. Hij assisteert de Warehouse Manager hierbij en vervangt hem volledig bij afwezigheid. In zijn huidige functie werkt Mark regelmatig met SAP en Transmission. Mark is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat er op dit moment geen doorgroeimogelijkheden zijn binnen zijn huidige functie. Tijd voor een volgende stap dus! Mark vindt in een nieuwe functie sfeer en waardering erg belangrijk. Hij is daarnaast op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden. Dit zou zowel in de hoogte als in de breedte kunnen. Als hij maar geprikkeld wordt om steeds iets nieuws te leren.

Mark is van origine een rustige jongen, die erg secuur te werk gaat. Hij vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat de voorraden kloppen en de juiste papieren worden meegegeven aan de chauffeurs. Ook is hij niet bang om anderen aan te spreken wanneer hij de mogelijkheid tot verbetering ziet. Mark is een harde werker. Dit heeft hij van huis uit meegekregen. Hij laat dit ook zien op werk, want Mark is niet beroerd om over te werken als dit nodig is. Ook steekt hij zijn handen uit de mouwen als een andere afdeling hulp nodig heeft. Mark wil graag blijven leren en toont hierin ook initiatief. Zo heeft hij bijvoorbeeld zelf actie ondernomen toen er een nieuw aanmeldsysteem kwam. De manager was op dat moment afwezig en Mark heeft toen zelf een telefoontje gepleegd naar de desbetreffende afdeling, met de vraag of ze hem het programma konden uitleggen. Dit is toen ook gelukt!
Doordat Mark vader is heeft hij op iedere dinsdag papadag. Dit wil hij graag behouden in zijn volgende job.

Mark heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van €2.350,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onUden createMBO person32 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Aariz (Logistiek Administratief Medewerker)

Aariz is al 5 jaar werkzaam in een logistieke omgeving en heeft ruim 2 jaar geleden besloten ook een bijpassende studie te gaan volgen. Ondertussen heeft hij zijn MBO Logistiek Medewerker en Logistiek Teamleider afgerond en is hij momenteel bezig met de studie Logistiek Supervisor (BBL). Aariz is reeds 2 jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever waar hij zich bezighoudt met de operationele uitvoering van de inbound afdeling, maar ook met voorraadtellingen, opleiden van nieuwe medewerkers en het meedenken in de verbetering van processen. Momenteel is hij toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Het praktijkgedeelte heeft hij gezien en nu wil hij graag groeien in de richting van Logistiek Administratief Medewerker, Transportplanner of Expediteur.

Aariz is een nette verzorgde jongen. Hij is rustig, communicatief netjes en leergierig. Aariz is niet bang voor hard werken en vies worden en is toe aan nieuwe kennis en ervaring. Hij is een bezig bij en zit dan ook niet graag stil. In zijn vrije tijd houdt Aariz zich namelijk graag bezig met het produceren van muziek en sport hij ook graag (voetbal, fitness, kickboksen). Hij is ambitieus, durft beslissingen te nemen en denkt graag mee binnen de organisatie. Zijn vrienden zouden hem naar eigen zeggen omschrijven als iemand die super gefocust en serieus is, maar met tijden ook de lolbroek uit zal hangen.

Aariz gaat op maandagmiddagen naar school vanaf 15:00 uur en is dan ook voorlopig 36 uur per week beschikbaar. Hij staat ook open voor 2-ploegen en verschoven diensten. Hij heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Dennis (Transportplanner)

Dennis is een jonge knul met 3,5 jaar logistieke ervaring op zijn naam, waarvan nu zo’n 1,5 jaar als Transportplanner in de agrarische sector. In deze rol is hij, samen met één andere planner, verantwoordelijk voor een efficiënte routeplanning voor zo’n 30 vrachtwagens/containerwagens en 60 machines zoals rupskranen, graafmachines en laadschoppen. Het is aan Dennis om voor ieder project de juiste wagens en juiste chauffeurs in te schakelen en de routes te optimaliseren en monitoren, waarbij hij dan ook constant inspeelt op ad hoc wijzigingen. Hij heeft dagelijks veel contact met de 120 vaste chauffeurs en heeft dan ook geen probleem om hen aan te sturen. Wanneer het echt druk is schakelt hij ook nog extra chauffeurs en wagens in bij vaste charters. Dennis zoekt ook naar retourzendingen, onderhoudt het klantcontact en verzorgt de administratie zoals de urenregistratie en het verwerken van orders en inkoopfacturen. Doordat hij bij zijn huidige werk standaard 60/70 uur per week draait en hij wat meer stabiliteit wilt in zijn werktijden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

 

Dennis is een rustige, nuchtere jongen die precies weet wat hij wil. Hij is gedreven en dan ook niet beroerd om hard te werken en stopt pas als het werk af is. Ook is hij ontzettend stressbestendig en zoals zijn collega’s zeggen; niet gek te krijgen. In extreme drukte weet hij het hoofd koel te houden en zo verteld hij bijvoorbeeld ook heel koeltjes dat hij dagelijks zo’n 90 wagens en 120 chauffeurs aanstuurt. Hij kan goed snel schakelen en prima het overzicht bewaren. Hij past om die reden ook goed in een hectische werkomgeving. In zijn communicatie is Dennis direct en duidelijk en chauffeurs aansturen is voor hem dan ook geen probleem. Daarnaast is hij ook erg leergierig en is hij handig met geautomatiseerde systemen.

 

Dennis heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand (all-in) op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Oss createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Marc (Transportmanager)

Marc is al 6 jaar werkzaam bij een grote Logistieke Multinational. Hij is hier gestart als planner, maar inmiddels is hij doorgegroeid naar teamleider. Dit doet hij nu al 3 jaar. Hij is hier voornamelijk bezig met het aansturen en coördineren van 10 Forwarding Officers op de Export afdeling. Hier komt een hoop bij kijken zoals het dagelijks bespreken van KPI’s, verbeteringen aandragen en doorvoeren, inwerken en begeleiden van nieuwe van de medewerkers. Marc vindt teamsfeer heel erg belangrijk. Hij is van mening dat een team beter presteert als iedereen zich prettig voelt en je bij elkaar terecht kunt en van elkaar kunt leren. Toen hij Forwarding Coördinator werd van zijn huidige team, was dit heel anders. Iedereen had zijn eigen taken en schoof dingen die daarbuiten vielen op elkaar af. Daardoor werden er ook meer fouten gemaakt en hing er geen fijne sfeer. Niemand communiceerde echt met elkaar. Marc heeft dit weten om te gooien door heel direct en duidelijk te zijn. Zo zouden de taken niet meer onderling verdeeld worden, maar pakt iedereen wat van iedere taak op. Mensen waren toen genoodzaakt echt van elkaar te leren, omdat ze moesten weten hoe ze iets moesten doen wat ze nog nooit hadden gedaan. Ook heeft hij ze mee op teamuitje genomen, zodat iedereen elkaar wat beter zou leren kennen en daardoor is de teamsfeer toen ook stukken verbeterd. Marc geeft aan goed te zijn als teamleider, doordat hij de mensen echt begrijpt omdat hij zelf ook daar heeft gestaan. Hij is dus erg betrokken en weet precies wat wel en niet werkt. Door gebrek aan verdere doorgroeimogelijkheden is Marc nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een leidinggevende functie. Hij wil dit graag doen bij een bedrijf waar veel doorgroeimogelijkheden zijn.

Marc is een echte mensenmens die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij heeft zichzelf omhoog gewerkt en is dus enorm gedreven. Hij weet goed het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Daarnaast vindt hij het heel erg leuk om procesverbeteringen aan te dragen. Zo heeft hij bijvoorbeeld in zijn huidige baan een standaard voorblad gemaakt voor alle planners, zodat zij deze kunnen gebruiken en hier minder fouten meer in worden gemaakt. Ook heeft hij een verbetering aangedragen voor het systeem SAP waar zij mee werken. Ze zijn dit idee op dit moment aan het implementeren. Hij denkt dus altijd mee naar hoe iets beter kan. Marc vindt het belangrijk om ergens te komen werken waar dit gewaardeerd wordt en waar hij vrijheid krijgt om te doen waar hij goed in is. Het aansturen van een team!

Marc heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

location_onRegio Eindhoven createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven