Van Logistiek, Vloggen en Amsterdam. Nikita is Consultant Logistiek en Corporate Vlogger. Ze maakt een match tussen logistieke organisaties en logistieke professionals; met als resultaat een gave job voor talenten en een professionele werknemer voor opdrachtgevers. Verder houdt ze zich ook bezig met vloggen. Heb jij haar filmpjes al voorbij zien komen? Nikita geeft daarbij ook nog eens trainingen aan collega's om iedereen enthousiast te maken over video's. Het leukste aan haar werk? Dat jij gaat starten met een nieuwe baan! Zo maakt ze iedereen blij, met name jou!


Vacatures

Een baan als Logistiek Planner bij een internationale organisatie in Amsterdam, dat is wat jou aanspreekt. Jij weet de juiste lijnen uit te zetten, overzicht te behouden en je hoofd koel te houden. Jij zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt, of moet ik zeggen wielen? Nieuwsgierig? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onamsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Heb jij passie voor de logistiek en ben je een planner in hart en nieren? Jij voelt je thuis in de nuchtere Amsterdamse sferen en weet ad hoc te reageren. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij dat jouw team slaagt op elk front? Bij deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor de productiviteit en acties van jouw team. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding en fungeert als een verbindend element in samenwerking tussen de logistieke afdelingen. Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.000 tot €4.000
Ben jij net afgestudeerd in de richting van logistiek of heb jij enige ervaring opgedaan? Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en dat is maar goed ook, want jij bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Om in de toekomst onderdeel te zijn van procesverbeteringen, doe jij nu alle ervaring op die nodig is! Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Edin is vijf jaar geleden naar Nederland verhuist en bij toeval in de logistiek terecht gekomen. Eenmaal in de logistiek is hij verliefd geworden op het vak; de betrokkenheid bij het gehele (complexe) proces, klantcontact en het oplossen van escalaties spreekt hem erg aan. Edin is dan ook snel van customer service medewerker doorgegroeid naar importmedewerker en assistent declarant. 
Samen met Extra Talent is Edin op zoek naar een functie als importmedewerker / assistent declarant, bij voorkeur bij een organisatie met een familiaire sfeer. 

Edin is een harde werker en gaat pas naar huis als het werk af is. Hij houdt goed het overzicht en ondersteunt graag zijn collega's. Het psychologische aspect (meegekregen vanuit zijn opleiding) vind hij altijd terug in zijn werk; de omgang met klanten, leveranciers en collega's. Toen Edin vijf jaar geleden naar Nederland verhuisde was alles nieuw voor hem; de taal, de cultuur. Maar door zijn leergierige, nieuwsgierige en spontane houding voelt hij zich hier inmiddels helemaal thuis. In zijn vrije tijd maakt Edin graag fietstochten.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een loyale en hardwerkende import medewerker? Edin heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.800,-

location_onAmsterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Gabriella had een carrière uitgestippeld als pilote, zij het dat tijdens haar pilotenopleiding (zij had 50 vlieguren in een Cessna 172 gevlogen) de school werd gesloten wegens de oorlog in het voormalig Joegoslavië. Ondanks dat haar droom in duigen viel heeft Gabriella genoeg voldoening gehaald uit haar werkleven. Het logistieke bestaan van Gabriella bestaat voornamelijk uit tijdelijke projecten, hierdoor heeft ze veel diverse ervaringen op kunnen doen. Momenteel werkt zij als Passenger Assistent, maar ze wil graag terug de logistiek in. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een functie waar zij weer van A tot Z verantwoording kan dragen voor de logistieke processen. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur Export bij een werkgever waar zij voor lange tijd kan blijven. 

Gabriella heeft een internationale insteek, ze is een spontane dame met een open persoonlijkheid en een enorme talenknobbel. Zij heeft diverse kanten van de logistiek gezien en kan hierdoor communiceren op elk niveau. Daarnaast kan zij goed fungeren als spin-in-het-web omdat zij de op diverse afdelingen heeft geacteerd. Deze dame heeft een natuurlijke drive en is een toevoeging voor elke logistiek dienstverlener.

Gabriella heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person45 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Stijn werkt inmiddels al ruim ruim 12 jaar in de logistiek. Toen hij een opleiding moest kiezen was al snel duidelijk dat de logistiek de goede keuze was. Momenteel werkt hij als Senior Supply Chain Coördinator bij een Groothandelaar, hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de import. Tijdens één van zijn stages heeft hij hier kennis mee gemaakt, vervolgens is hij vijf jaar werkzaam geweest in de haven van Amsterdam. Nu dat hij op meerdere vlakken ervaring op heeft gedaan in de logistiek is hij er achter gekomen dat zijn passie toch echt de zeevracht is.  
Stijn is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie in de zeevracht.
Stijn heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,-

We hebben Stijn leren kennen als een rustige jongeman. Hij verteld ons dat hij moeilijk stil kan zitten en dat dat juist is wat hem zo aantrekt in de logistiek; er is contstant beweging en je moet contstant snel schakelen. Hij is iemand die opbouwende feedback geeft aan zijn collega's en altijd bereid is om een ander te helpen. 
Stijn woont samen met zijn vriendin in de omgeving van Hoofddorp. In zijn vrije tjid geeft hij onder andere begeleiding aan het zaalvoetbalteam. Zelf sport hij ook regelmatig, zo heeft hij mee gedaan aan de Dam tot Dam loop van dit jaar. 

 

location_onHoofddorp createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Derek is de Logistiek binnen gewandeld via een Leadership Development Trainee, waarin hij het werk als Expediteur binnen de Oil and Gas industrie heeft geleerd. Na het behalen van zijn Bachelor diploma aan de Universiteit van Plymouth (UK) kon Derek maar moeilijk een aansluitende baan vinden, zodoende heeft hij anderhalf jaar gewerkt als Customer Service Medewerker. Uiteindelijk heeft hij bij een logistiek dienstverlener de kans gekregen om de wereld van de logistiek te leren kennen. Daar is Derek van A tot Z verantwoordelijk geweest voor het wereldwijd organiseren van transporten over weg, land en lucht. Als Account Verantwoordelijke onderhield Derek intensief contact met klanten over de hele wereld. In zijn huidige functie is hij Luchtvracht Expediteur en regelt hij van A tot Z de zendingen voor de klant. Draagt zorg voor het opstellen van documentatie en DG zendingen. Derek heeft nu een aantal jaar ervaring als Expediteur en is klaar om de volgende stap de maken in zijn carrière als Senior Expediteur Luchtvracht, waarbij hij mag onderhandelen over tarieven met Airliners. 

Derek is een ambitieuze jongeman die graag in teamverband opereert en beschikt over een oplossingsgerichte instelling. Derek denkt niet in mogelijkheden maar in kansen en probeert deze positieve kijk op processen ook over te brengen op zijn collega's. Het versturen van een zending en hier de volledige verantwoordelijkheid voor nemen, is waar Derke energie van krijgt. 

Derek heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onAmsterdam createWO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven