Van Eindhoven en van Logistiek. Het zoeken naar een nieuwe baan kan uitputtend zijn, maar daar heeft Jennifer een remedie voor. Zij heeft namelijk energie voor vijf en ze steekt haar kandidaten graag aan met haar pit. Ook helpt het haar in haar werkzaamheden: van het laten schitteren van jouw beste eigenschappen in een scherp cv, tot het geven van advies wanneer jij dit nodig hebt, Jennifer is always on her A-game!


Vacatures

Senior Transportplanner

Een gezellig Brabants familiebedrijf waar je de telefoon opneemt met ‘hé’ en weer neerlegt met ‘houdoe!’ Deze onwijs gezellige transporteur is op zoek naar een ervaren Transportplanner, die de club komt versterken in de rol van Senior Transportplanner. Iets voor jou? Lees zeker verder.

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.400 tot €4.000

Expediteur

Aarde aan jou, jij commerciële held! Deze gezellige organisatie heeft jou nodig als Expediteur. Met jouw overtuigingskracht en standvastigheid weet jij de vervoerders over te halen, om jullie vracht voor de beste prijs te vervoeren. Voel jij je aangesproken? Dan is deze vacature voor jou.

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.000 tot €4.000

Transportplanner / Expediteur

Een pakketreis? Nee, jij bent het type dat zelf de trein regelt naar het vliegveld, een vlucht uitzoekt naar het land van bestemming, aansluitend een taxi reserveert die precies op tijd klaar staat en zelf het hotel heeft geboekt om uiteindelijk je koffers uit te pakken op de plaats van bestemming. Met een drankje in de hand zit jij voldaan op het terras terugkijkend op een soepele reis. Wil jij dit gevoel iedere vrijdagmiddagborrel beleven? Dan is deze baan iets voor jou!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.000

Junior Transportplanner / Customer Service Medewerker

Communiceren met klanten is voor jou een eitje en een fijne samenwerking met leuke en gezellige collega’s is voor jou een must! Bij deze toffe organisatie kan het allemaal. Ga aan de slag als Junior Transportplanner / Customer Service Medewerker en ontwikkel jezelf bij deze nog steeds groeiende organisatie. Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onBoxtel euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Alice (Customer Service Medewerker)

Alice heeft al 25 jaar aan ervaring op de arbeidsmarkt, waarbij klantcontact altijd de rode draad vormde van haar werkzaamheden. In haar huidige functie bij een gespecialiseerde internationale handelsorganisatie houdt zij zich voornamelijk bezig met het contact met Duitse klanten en hun vaste vervoerder. Bovendien is zij het eerste aanspreekpunt voor order- en productgerelateerde vragen, waarbij zij de goederen continu blijft tracken om te zorgen voor een succesvolle levering, zodat de klant altijd tevreden is. Alice is latent op zoek naar een soortgelijke functie dichterbij huis. 

Alice is een zeer loyale, betrouwbare en open vrouw die zich volledig inzet voor alle functies die zij vervult. Dat zij loyaal is blijkt uit haar langdurige werkrelaties in het verleden, zo ook terug te zien op haar cv. Haar energieke en positieve persoonlijkheid komt direct naar voren als ze de kamer binnenkomt en door haar jarenlange ervaring in de retail, weet ze precies wat hard werken is. Haar nieuwsgierigheid maakt dat ze zichzelf elke dag wil blijven ontwikkelen en ze weet nieuwe dingen altijd heel snel eigen te maken. Zo weet zij geautomatiseerde systemen altijd snel te doorgronden. Zelfs haar huidige collega's die al 12 jaar bij dezelfde organisatie werken komen naar Alice voor hulp. 

Alice heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.
location_onEindhoven createMBO person50 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jan (Transportplanner)

Jan is een zeer ervaren Transportplanner met meer dan 20 jaar werkervaring in de planning. Na het behalen van zijn diploma Chemische Technologie begon hij in 1995 bij een internationaal logistiek dienstverlener, waar hij direct onder de directeur werkte en hier ondersteuning aan bood in elk mogelijk opzicht. Dit deed hij zo goed dat hij na 3 jaar de afsplitsing van de organisatie mocht gaan opzetten en leiden, waarin hij 14 man personeel aanstuurde, waarvan 7 chauffeurs en 7 bijrijders. Hij maakte hier de planning van 7 wagens die vanuit het eigen distributiecentrum in Nederland producten vervoerden door heel Europa. Per wagen werden er 20 stops per rit gemaakt, waarbij de wagens de gehele week doorreden. Na hier een mooie tijd eigenaar van te zijn geweest werd de boel verkocht en maakte hij in 2008 de overstap naar een andere internationaal logistiek dienstverlener waar hij de transportplanning (droge bulk) deed. Hij plande hier 55 wagens en 15 charters naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland, waarbij hij 95 chauffeurs aanstuurde. Ook dit deed hij dusdanig goed, dat hij vorig jaar in 2018 promotie maakte naar Teamleider Operations waarbij hij, naast zijn reguliere werkzaamheden, 3 collega-planners ging aansturen (intermodaal, cement en ADR). Graag zou hij deze aansturende rol binnen de transportplanning vervolgen bij een nieuwe en verfrissende organisatie waar hij al zijn kennis en kunde mee kan delen.  

Jan is een betrouwbare en loyale man die zeer betrokken is bij zijn werk. Hij zet zich volledig in voor zijn werk en kan zijn enthousiasme voor transport en het werk dat hierbij komt kijken ook niet onderdrukken. Zijn loyaliteit blijkt wel uit zijn lange werkrelaties te zien in zijn cv. Tevens is hij heel erg gedreven en dat laat hij duidelijk zien door zichzelf te blijven ontwikkelen en dan ook verschillende cursussen en trainingen te blijven volgen tijdens zijn loopbaan. Momenteel is hij bijvoorbeeld bezig met het afronden van een training in Management en Leiderschap en heeft hij een tijd terug zelfs een cursus 'Frans voor Transport' gevolgd. Hij leert daarbij makkelijk en snel. Naast de intelligentie die hij met zich meebrengt, staat hij bovendien dag en nacht klaar voor zijn collega's. Hij is heel behulpzaam en blijft dan ook altijd bereikbaar voor zowel directe collega's als de chauffeurs, waar hij graag een goede band mee heeft. De band die met de chauffeurs heeft opgebouwd, had hij hij tevens met de klanten. Hier ging hij dan ook regelmatig langs om een vertrouwensband op te bouwen en te houden, wat hem dan ook altijd lukt. Jan onderscheidt zich door alle jaren aan ervaring die hij heeft opgebouwd, de betrokkenheid die hij toont, zijn persoonlijke aanpak en het feit dat hij altijd drie stappen vooruit denkt.

Jan heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.500,- bruto per maand.
location_onTilburg createHBO person48 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Pim (Transportplanner)

Pim is een ervaren Planner Transport/Logistiek. Aansluitend aan zijn mbo-opleiding Transport & Logistiek, is hij zijn carrière begonnen op de wagen. Na een korte periode in die rol, mocht hij doorstromen naar een functie als Planner. Hij heeft sindsdien ervaring met het plannen van distributie en high value ritten door de Benelux en Frankrijk. Daarnaast is hij momenteel verantwoordelijk voor het plannen van zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. Daarvoor regelt hij de wagens en het personeel, maar ook materieel zoals verhuisliften en dergelijke benodigdheden. Aansturen van chauffeurs, contact met de klant en het verzorgen van de juiste routelijsten zijn hem bekend. Hij heeft het grootste gedeelte van zijn loopbaan te maken gehad met ad-hoc-planningen. Zijn huidige baan geeft Pim niet genoeg uitdaging, waardoor hij zijn ogen open houdt voor een andere functie als Planner binnen de logistiek of transport.

Pim is een vlotte, nuchtere man. Hij heeft sterke communicatieve vaardigheden en weet wanneer een autoritaire opstelling nodig is. Daarentegen is hij wel rustig en iemand die niet snel op de voorgrond treedt. Zijn werkwijze is zeer nauwkeurig en hij staat altijd klaar voor zijn collega’s. Dit is ook te zien aan het feit dat Pim het pand pas verlaat wanneer het werk af is. Verder is hij oplossingsgericht en kan hij daar snel in schakelen. Zelf heeft hij de voorkeur voor een organisatie die waarde hecht aan veilig ondernemen, waarbij chauffeurs zich houden aan de wet- en regelgeving omtrent rij- en rusttijden. Pim komt het liefst op een afdeling terecht waar hij een sparringpartner heeft.

Pim heeft een opzegtermijn van een maand, maar is daarna fulltime beschikbaar. Hij staat open voor verschoven diensten of ploegen, mits dit vaste werktijden betreft. Verder heeft hij een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createMBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Karim (Transportplanner)

Karim is sinds augustus 2018 werkzaam als Logistiek Administratief Medewerker bij een groot internationaal logistiek dienstverlener gespecialiseerd in Europees landtransport, zowel over de weg als per spoor. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van orders en het verzorgen van de aangifte van exportdocumenten bij de douane. Door verschillende afgeronde trainingen en ervaringen op het gebied van klantcontact in de sales bij vorige werkgevers, weet hij zich te onderscheiden van zijn collega’s. Verder houdt hij zich dagelijks bezig met het inplannen van verschillende transportritten binnen Europa, waarbij de juiste communicatie essentieel is. Samen met zijn team van 8 collega’s is hij verantwoordelijk voor het inplannen van de vracht naar grote klanten, waarbij het noodzakelijk is dat alles snel en op tijd aankomt bij plek van bestemming. Karim zoekt een nieuwe uitdaging als logistiek administratief medewerker.

als het werk af is en daarom weet je dat je op hem kunt rekenen. Het werken in wisselende diensten is voor hem dan ook geen probleem. Hij komt bij ons over als iemand die heel graag wil leren, om zo ook door te kunnen groeien binnen een organisatie. De druk die weleens voorkomt in de logistiek, is juist de motor waar Karim op loopt. Stress komt dan ook niet in zijn woordenboek voor. Door zijn nauwkeurigheid en secure manier van werken weet hij fouten die andere zouden maken, te voorkomen. Door deze manier van werken is hij een groot fan van administratieve werkzaamheden.

Karim heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onTilburg createMBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven