Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Eindhoven en van Logistiek. Het zoeken naar een nieuwe baan kan uitputtend zijn, maar daar heeft Jennifer een remedie voor. Zij heeft namelijk energie voor vijf en ze steekt haar kandidaten graag aan met haar pit. Ook helpt het haar in haar werkzaamheden: van het laten schitteren van jouw beste eigenschappen in een scherp cv, tot het geven van advies wanneer jij dit nodig hebt, Jennifer is always on her A-game!


Vacatures

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je mee kunt groeien met een internationaal logistiek dienstverlener, door het plannersvak van je collega’s te leren en daarbij óók de commerciële kant van het expediteurs vak te beproeven? Ga dan als Assistent Transportplanner de uitdaging aan om transporten van A tot Z te begeleiden zodat jij tevreden klanten aan de lijn krijgt!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.100 tot €2.800
Plannen, plannen en nog eens plannen. Hier ben jij een held in! Eigen wagens, externe vervoerders? Dat maakt voor jou niets uit! Klanten, chauffeurs, directe collega’s? Jij weet altijd precies hoe je moet communiceren. Voel jij je aangesproken? Lees absoluut even verder.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.400 tot €3.400
Ben jij Transportplanner, maar ben je toe aan meer eigen verantwoordelijkheid? Bij deze leuke Brabantse organisatie ben je naast de personeelsplanning en materieelplanning ook verantwoordelijk voor je eigen toko, waarbij jij je eigen team aan chauffeurs gaat begeleiden. Een super uitdagende functie met veel vrijheid en mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Klinkt dat toch wel goed in de oren? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.100
Ben jij die ‘koele’ kikker die wel van ‘wanten’ weet? Passie voor leidinggeven en deel zijn van een leuk Brabants familiebedrijf? Als Meewerkend Voorman ga jij jouw eigen team aansturen en ben je geheel verantwoordelijk voor het koelhuis. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Myrthe is een ervaren Logistiek Administratief Medewerker met ruim 10 jaar ervaring op haar naam. Ze heeft veelal ervaring in functies waarbij ze zich onder andere bezighield met verschillende documenten (CMR, douanedocumenten), orderverwerking, voorraadbeheer, urenregistratie, de financiële administratie, het controleren van het ondersteunen op de (transport)planning. Door haar kennis en ervaring komen Myrthe haar kwaliteiten het best tot hun recht in een administratieve rol, waarbij ze veel afwisseling heeft in haar werkzaamheden. Haar huidige werkzaamheden zijn op het moment wat eentonig en gezien haar contract niet verlengd wordt, is Myrthe op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker.

Myrthe is een leergierige vrouw, die vrij snel nieuwe dingen oppakt en ook snel eigen weet te maken. Ze is gemotiveerd om te blijven leren en deinst niet terug voor een nieuwe uitdaging. Hard werken is voor haar vanzelfsprekend, en ze weet daarnaast goed zelfstandig te functioneren. Ze is betrokken bij haar medemens, zo ook bij haar collega's. Administratief is Myrthe sterk en je weet wat je aan haar hebt.

Myrthe is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.      

location_onMaasbracht createMBO person35 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lucas is vanaf 2000 werkzaam binnen de logistiek. Begonnen als chauffeur en sindsdien veelal ervaring opgedaan in aansturende functies in onder andere een warehouse- en een overslagomgeving. Tijdens zijn veelzijdige functies, heeft hij ontzettend veel brede ervaring opgedaan. Lucas is ervaren in het onderhouden van het contact met diverse transporteurs en klanten, en hij heeft ontzettend veel kennis omtrent exportdocumentatie. Ook heeft hij voor een deel met eigen wagens gepland. Functies die hij de afgelopen jaren heeft bekleed zijn onder andere; Logistiek Coördinator, Logistiek Specialist, Supply Chain Coördinator en Logistiek Teamleider. Momenteel is Lucas latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek.

Door zijn zeer brede ervaring, heeft Lucas veel kennis van diverse vormen van logistiek verworven. Hij staat daardoor stevig in zijn schoenen en is goed in staat om zelfstandig te werken. Daarbij is hij vanwege de soliditeit die hij uitstraalt en zijn directe manier van communiceren, goed inzetbaar op een aansturende en coördinerende rol in de logistiek. Lucas is in staat om ook in stressvolle situaties het overzicht te behouden en wanneer er nood aan de man is, steekt hij zelf de handen uit de mouwen om collega's op diverse afdelingen te ondersteunen.

Lucas heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onOss createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Nienke is een administratief opgeleide kandidate met ruim 13 jaar ervaring in administratieve en klantgerichte functies binnen de logistiek. Na haar eerste stap binnen de logistiek in een administratieve rol, heeft ze zich verder kunnen ontwikkelen op de afdeling Customer Service. Ze heeft hierna diverse logistieke administratieve en klantgerichte functies vervuld bij diverse logistiek dienstverleners. Nienke is onder andere verantwoordelijk geweest voor het regelen van in-, op- en uitslag van goederen, klantcontact, facturatie, voorraadbeheer, klachtenafhandeling en het doorzetten van transportorders richting de planning. Momenteel is Nienke op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker.

Nienke is een uiterst flexibele en collegiale dame die veel over heeft voor haar collega's. Ze werkt erg goed in teamverband en is van mening dat je het samen met je collega's moet doen. Daarnaast haalt Nienke voldoening uit het helpen en ondersteunen van klanten, waarbij ze haar uiterste best doet om oplossingen te vinden. Nienke staat bij haar collega's bekend als een humoristische dame, die goed past in de logistiek. Ze is een doorzetter en in haar communicatie is ze eerlijk en recht door zee.

Nienke is per mei beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift createMBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mandy is 15 jaar zelfstandig ondernemer geweest. Vervolgens is Mandy in de productie-logistiek terechtgekomen, waar ze 12 jaar ervaring heeft opgebouwd. Ze heeft verschillende functies vervuld, van aansturend op het bedrijfsbureau tot aan de Customer Service. Daarbij heeft Mandy altijd gepland. Ook hierin heeft ze ruime ervaring opgebouwd gericht op weg-, zee- en luchtvracht. Door de diverse functies is Mandy in aanraking gekomen met het douanestuk. Dit ligt haar erg goed en ze heeft inmiddels meerdere cursussen succesvol afgerond. De laatste jaren schakelt Mandy veel met transporteurs en leveranciers, waar ze dan ook sterk in. Wegens een reorganisatie is Mandy op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Mandy heeft een achtergrond als zelfstandige en dat vertaalt zich in haar manier van werken. Ze is erg gericht op efficiëntie en ze heeft het klantbelang hoog in het vaandel. Mandy gaat voor kwaliteit! Daarnaast is ze iemand die niet in hokjes denkt. Ze is proactief en trekt werkzaamheden naar zich toe. Mandy vindt het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat ze samen met collega's het doel weten te behalen. Ze is open in haar communicatie en zal altijd uitspreken hoe ze ergens over denkt. Naar mijn mening een aanwinst voor iedere organisatie!

Mandy is in overleg snel beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onNuenen createMBO person50 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven