Jennifer van Benthem

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06 – 51010931
linkedin.com/in/jennifer-van-benthem
Jennifer van Benthem

Vacatures

Duitssprekende Expediteur (Starter)

Twijfelen over die, der en das? Jou niet gezien! De Duitse taal spreek en schrijf je (bijna) vloeiend, en plannen is voor jou ‘Kinderspiel’. Deze fijne organisatie is op zoek naar een Expediteur die houdt van goede resultaten en een goede grap.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.300 tot €2.700

Transportplanner

Samen met 1.950 gespecialiseerde medewerkers, zo’n 1.250 trucks en 2.000 trailers, allemaal verdeeld over heel Europa, ga jij jullie klanten op tijd voorzien van de juiste vracht. Plannen zit in jouw bloed en een uitdaging ga jij nooit uit de weg! Interessant genoeg? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.000 tot €3.800

Ervaren Expediteur

Een gezellig familiebedrijf waar het echt voelt als thuiskomen. Deze logistieke organisatie is nog altijd groeiende en op zoek naar een ervaren Expediteur die meegroeit. Ben jij een kei in plannen en ben je communicatief ook nog eens heel sterk? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.000 tot €3.600

Outbound Planner

Een mooie instapfunctie bij een internationaal logistiek dienstverlener waarin je kennismaakt met het outboundproces. Je hebt dagelijks te maken met klanten, vervoerders en logistieke systemen. Iedere dag is anders waardoor jij leert te anticiperen op ad hoc wijzigingen en problemen. Zie jij dit wel zitten? Reageer dan direct!
access_timeFulltime location_onVenray euro_symbol€2.200 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Melanie (Customer Service Medewerker)

Melanie heeft op jonge leeftijd van 21 jaar al veel ervaring op de arbeidsmarkt mogen opdoen en mag op ieder moment haar hbo-diploma in ontvangst nemen. Melanie is in een echte ondernemersfamilie opgegroeid, waardoor zij al op jonge leeftijd heel veel verschillende werkzaamheden heeft mogen verrichten en daarom ook als geen ander weet wat hard werken is. De familieonderneming waar zij 5 jaar heeft gewerkt, heeft bijna een miljoen (verf)producten die ze offline en online verkopen offline en online, waardoor Melanie getraind is om in korte tijd veel inhoudelijke kennis op te doen. Met 16 jaar mocht zij het contact met de klanten onderhouden, zowel via de telefoon als via de mail. Dagelijks 100 mails beantwoorden en elke 10 minuten een telefoontje om af te handelen was voor haar normaal. Daarnaast hield ze zich verantwoordelijk voor de orderverwerking, het beheren van de voorraad, behandelen van de retouren en het inkopen van producten bij verschillende leveranciers. Bovendien gaf zij leiding aan de verzendafdeling en de klantenservice. Naast deze werkzaamheden stuurde ze twee jaar lang het personeel aan en regelde ze de HR zaken hieromheen. Ze heeft door haar werkervaringen al in kleine mate kennis kunnen maken met het logistieke proces en vindt het gehele proces rond de logistiek en transport heel interessant waardoor ze graag de overstap maakt naar deze branche. Wegens het vele klantcontact en haar andere werkzaamheden ziet ze zichzelf een functie in de Customer Service vervullen.

Melanie is een hele spontane, open en enthousiaste jongedame die weet waar haar eigen krachten liggen. Zo is ze zeer gedreven, onder andere omdat ze opgegroeid is in een ondernemersfamilie en vanaf jongs af aan vol meedraaide op de verzendafdeling en klantenservice. Aangezien ze zoveel verschillende werkzaamheden tegelijk moest combineren, is ze ook heel erg stressbestendig en weet ze goed en snel te schakelen. Daarbij wil ze zich altijd blijven ontwikkelen als persoon en in haar werk en zou ze ook graag bij een organisatie terechtkomen waar dit zeker kan. 

Melanie heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.200,- bruto per maand.
location_onDen Bosch createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Alice (Customer Service Medewerker)

Alice heeft al 25 jaar aan ervaring op de arbeidsmarkt, waarbij klantcontact altijd de rode draad vormde van haar werkzaamheden. In haar huidige functie bij een gespecialiseerde internationale handelsorganisatie houdt zij zich voornamelijk bezig met het contact met Duitse klanten en hun vaste vervoerder. Bovendien is zij het eerste aanspreekpunt voor order- en productgerelateerde vragen, waarbij zij de goederen continu blijft tracken om te zorgen voor een succesvolle levering, zodat de klant altijd tevreden is. Alice is latent op zoek naar een soortgelijke functie dichterbij huis. 

Alice is een zeer loyale, betrouwbare en open vrouw die zich volledig inzet voor alle functies die zij vervult. Dat zij loyaal is blijkt uit haar langdurige werkrelaties in het verleden, zo ook terug te zien op haar cv. Haar energieke en positieve persoonlijkheid komt direct naar voren als ze de kamer binnenkomt en door haar jarenlange ervaring in de retail, weet ze precies wat hard werken is. Haar nieuwsgierigheid maakt dat ze zichzelf elke dag wil blijven ontwikkelen en ze weet nieuwe dingen altijd heel snel eigen te maken. Zo weet zij geautomatiseerde systemen altijd snel te doorgronden. Zelfs haar huidige collega's die al 12 jaar bij dezelfde organisatie werken komen naar Alice voor hulp. 

Alice heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.
location_onEindhoven createMBO person50 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jan (Transportplanner)

Jan is een zeer ervaren Transportplanner met meer dan 20 jaar werkervaring in de planning. Na het behalen van zijn diploma Chemische Technologie begon hij in 1995 bij een internationaal logistiek dienstverlener, waar hij direct onder de directeur werkte en hier ondersteuning aan bood in elk mogelijk opzicht. Dit deed hij zo goed dat hij na 3 jaar de afsplitsing van de organisatie mocht gaan opzetten en leiden, waarin hij 14 man personeel aanstuurde, waarvan 7 chauffeurs en 7 bijrijders. Hij maakte hier de planning van 7 wagens die vanuit het eigen distributiecentrum in Nederland producten vervoerden door heel Europa. Per wagen werden er 20 stops per rit gemaakt, waarbij de wagens de gehele week doorreden. Na hier een mooie tijd eigenaar van te zijn geweest werd de boel verkocht en maakte hij in 2008 de overstap naar een andere internationaal logistiek dienstverlener waar hij de transportplanning (droge bulk) deed. Hij plande hier 55 wagens en 15 charters naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland, waarbij hij 95 chauffeurs aanstuurde. Ook dit deed hij dusdanig goed, dat hij vorig jaar in 2018 promotie maakte naar Teamleider Operations waarbij hij, naast zijn reguliere werkzaamheden, 3 collega-planners ging aansturen (intermodaal, cement en ADR). Graag zou hij deze aansturende rol binnen de transportplanning vervolgen bij een nieuwe en verfrissende organisatie waar hij al zijn kennis en kunde mee kan delen.  

Jan is een betrouwbare en loyale man die zeer betrokken is bij zijn werk. Hij zet zich volledig in voor zijn werk en kan zijn enthousiasme voor transport en het werk dat hierbij komt kijken ook niet onderdrukken. Zijn loyaliteit blijkt wel uit zijn lange werkrelaties te zien in zijn cv. Tevens is hij heel erg gedreven en dat laat hij duidelijk zien door zichzelf te blijven ontwikkelen en dan ook verschillende cursussen en trainingen te blijven volgen tijdens zijn loopbaan. Momenteel is hij bijvoorbeeld bezig met het afronden van een training in Management en Leiderschap en heeft hij een tijd terug zelfs een cursus 'Frans voor Transport' gevolgd. Hij leert daarbij makkelijk en snel. Naast de intelligentie die hij met zich meebrengt, staat hij bovendien dag en nacht klaar voor zijn collega's. Hij is heel behulpzaam en blijft dan ook altijd bereikbaar voor zowel directe collega's als de chauffeurs, waar hij graag een goede band mee heeft. De band die met de chauffeurs heeft opgebouwd, had hij hij tevens met de klanten. Hier ging hij dan ook regelmatig langs om een vertrouwensband op te bouwen en te houden, wat hem dan ook altijd lukt. Jan onderscheidt zich door alle jaren aan ervaring die hij heeft opgebouwd, de betrokkenheid die hij toont, zijn persoonlijke aanpak en het feit dat hij altijd drie stappen vooruit denkt.

Jan heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.500,- bruto per maand.
location_onTilburg createHBO person48 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Karim (Transportplanner)

Karim is sinds augustus 2018 werkzaam als Logistiek Administratief Medewerker bij een groot internationaal logistiek dienstverlener gespecialiseerd in Europees landtransport, zowel over de weg als per spoor. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van orders en het verzorgen van de aangifte van exportdocumenten bij de douane. Door verschillende afgeronde trainingen en ervaringen op het gebied van klantcontact in de sales bij vorige werkgevers, weet hij zich te onderscheiden van zijn collega’s. Verder houdt hij zich dagelijks bezig met het inplannen van verschillende transportritten binnen Europa, waarbij de juiste communicatie essentieel is. Samen met zijn team van 8 collega’s is hij verantwoordelijk voor het inplannen van de vracht naar grote klanten, waarbij het noodzakelijk is dat alles snel en op tijd aankomt bij plek van bestemming. Karim zoekt een nieuwe uitdaging als logistiek administratief medewerker.

als het werk af is en daarom weet je dat je op hem kunt rekenen. Het werken in wisselende diensten is voor hem dan ook geen probleem. Hij komt bij ons over als iemand die heel graag wil leren, om zo ook door te kunnen groeien binnen een organisatie. De druk die weleens voorkomt in de logistiek, is juist de motor waar Karim op loopt. Stress komt dan ook niet in zijn woordenboek voor. Door zijn nauwkeurigheid en secure manier van werken weet hij fouten die andere zouden maken, te voorkomen. Door deze manier van werken is hij een groot fan van administratieve werkzaamheden.

Karim heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onTilburg createMBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven