Jennifer van Benthem

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06 – 51010931
linkedin.com/in/jennifer-van-benthem
Jennifer van Benthem

Vacatures

Assistent Warehouse Manager - regio Venlo

Ga aan de slag bij een gezellige logistiek dienstverlener met alle moderne warehouse faciliteiten die jij nodig hebt om jouw eigen team met succes en plezier aan te kunnen sturen! Jij bent iemand waar mensen op kunnen rekenen, want bij jou geldt: afspraak is afspraak. Voel jij je aangesproken? Dan is deze functie wat voor jou!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.700 tot €3.200

Ervaren Customer Service Medewerker

De boekingen stromen binnen, maar voor jou geen paniek. Jij weet in een splitsecond of het haalbaar is en zelfs wanneer dit niet zo is, weet jij de klant zo te benaderen dat teleurstelling wordt voorkomen. Omschrijf ik jou nu? Top! Dan kunnen wij niet wachten op jouw sollicitatie.

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.000 tot €2.600

Junior Transportplanner

Zie jij een carrière in de transportplanning voor je? Dan is dit je kans! Dit Brabantse bedrijf is op zoek naar een ambitieuze kanjer die staat te springen om het vak te leren. Met behulp van ervaren collega’s kan je je ontwikkelen tot een echte planprofessional. Zie jij dit wel zitten? Wacht dan niet langer en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Veghel euro_symbol€2.000 tot €2.500

Duitssprekende Transportplanner

Twijfelen over die, der en das? Jou niet gezien! De Duitse taal spreek en schrijf je (bijna) vloeiend, en plannen is voor jou ‘Kinderspiel’. Deze fijne organisatie is op zoek naar een Transportplanner die houdt van goede resultaten en een goede grap.

access_timeFulltime location_onRegio Roermond euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven