Jaimy Karouw

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06 – 30 95 94 56
linkedin.com/in/jaimy-karouw
Placeholder

Vacatures

Customer Service Medewerker

Ben jij graag de schakel tussen klant en operatie? Problemen los je op voor jouw klant en door diverse performancemetingen maak jij de operatie steeds efficiënter. Als jij bij iedere klant een lach op zijn of haar gezicht kan toveren, dan is dit precies de uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€1.900 tot €2.300

Logistiek Administratief Medewerker

In deze (starters)functie krijg jij de kans om de logistieke wereld te verkennen binnen een internationale organisatie. Zie jij dat wel zitten? Ga dan aan de slag als Logistiek Administratief Medewerker!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.500

Expediteur

Commercieel talent bezit jij in overvloed! Dit, gecombineerd met jouw uitgebreide netwerk in de transportwereld en stressbestendigheid is het begeleiden van projecten van A tot Z voor jou geen enkel probleem. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.600

Junior Transportplanner

Ben jij een 'kei' in snel schakelen en draag jij graag je 'steentje' bij aan een efficiënte routeplanning? Super! Bij deze logistiek dienstverlener, die zich specialiseert in de levering van bestratingsmateriaal, is er ruimte voor een Junior Transportplanner

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Levi (MBO Starter Logistiek)

Levi is een gedreven jongen met een reeds afgeronde mbo-opleiding Manager Transport & Logistiek. Tijdens zijn studie heeft hij diverse stages gelopen waaronder op de Customer Service en als Transportplanner. Momenteel is hij op zoek naar een uitdagende start van zijn carrière en kijkt daarbij naar mogelijkheden als Transportplanner of Expediteur.

Levi is een vriendelijke en representatieve jongen die stevig in zijn schoenen staat. Hij houdt van directe communicatie, welke hij zelf ook hanteert. Veel schakelen en een hoge werkdruk is iets wat hij prettig vindt en lange werkdagen en -weken zijn geen probleem. Levi is zeer leergierig en zoekt nu de organisatie die hem de kans biedt zichzelf te bewijzen. Hij vindt snel zijn weg binnen ieder team en pikt ook snel nieuwe informatie en automatisering op.

Levi is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onTilburg createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven