Jaimy Karouw

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06 – 30 95 94 56
linkedin.com/in/jaimy-karouw
Jaimy Karouw

Van Eindhoven en van Logistiek. Met de ervaring die hij heeft opgedaan in zijn eerdere functies weet Jaimy hoe de logistieke wereld in elkaar zit. De termen kent hij en de werkmentaliteit nog beter. Zijn hart ligt bij deze branche en dat laat hij zien in zijn betrokkenheid naar zowel kandidaat als opdrachtgever. Het enige wat het sneller laat slaan dan zijn enthousiasme, is een mooie match!

Vacatures

Transportplanner

Ben je lekker op vakantie geweest en ben je weer helemaal opgefrist? Dan is het heerlijk om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over een baan! Ben jij een puzzelaar en wil je deze vaardigheid perfectioneren in de logistiek? Dan is dit de functie voor jou!

access_timeFulltime location_onUden euro_symbol€2.400 tot €3.000

Manager Logistiek

Lekker naar het buitenland geweest en heerlijk de vakantie gevierd. Als je terug komt van je vakantie heb ik een hele leuke baan voor je! Ben jij innovatief en denk je graag mee aan procesverbetering? Heb je een commerciële instelling en wil je graag de vrijheid om jezelf te ontplooien als manager? Dan is dit de vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000

Logistiek Teamleider Inbound

Ga aan de slag als teamleider van een groeiende speler in de voedingsmiddelenbranche. In deze functie ben jij het aanspreekpunt van de manager en het personeel in het magazijn. Je stuurt een team van 25 medewerkers aan. Het is een uitdagende baan waar je geen dag hetzelfde is en doorgroeien altijd mogelijk is.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.800

Logistiek administratief medewerker

Als je graag wil werken in de logistieke sector, maar nog niet de juiste ervaring hebt opgedaan, is deze functie de  perfecte start voor je carrière! Ben je nauwkeurig in je werkzaamheden? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

access_timeFulltime location_onUden euro_symbol€2.000 tot €2.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jayden (Warehouse Supervisor)

Jayden is een gedreven jongen met een afgeronde mbo4-diploma in de richting van Marketing & Communicatie. In de afgelopen 4 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende logistieke dienstverleners/distributiecentra. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de logistieke sector op de afdelingen outbound en inbound als teamleider en supervisor. Bij zijn huidige werkgever stuurt hij tussen de 50 tot 80 man aan op de afdeling inbound. Dit doet hij in zijn eentje voor de ochtend en de avond shift. Hij was ook mede verantwoordelijk voor de implementatie van de afdeling inbound bij outbound. De afdeling outbound nam de taken over van inbound in de ochtend. Dit heeft hij gecoördineerd. Als supervisor heeft Jayden ook functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken geleid en voor personeel met langdurig ziekteverzuim samen met HR en de UWV arbeidsconsultant een re-integratieplan opgesteld. Jayden zou het ideaal vinden om een functie als warehouse supervisor te bekleden dat dichterbij huis is.

Jayden is een doorzetter. Hij heeft zichzelf omhoog weten te werken in zijn functie doordat hij communicatief sterk is en altijd innovatief nadenkt over verbeteringen in het proces. Jayden kan juist goed presteren onder druk en hij vindt het ook niet erg om zelf in twee ploegen te werken. Hij wil zichzelf constant blijven ontwikkelen en is ambitieus. Jayden zou ook een management functie willen bekleden en is hiervoor bereid om cursussen te volgen. Omdat hij zelf ook ervaring heeft als magazijnmedewerker, kan hij goed levelen met zijn medewerkers om ze op die manier te begeleiden en aansturen op persoonlijk niveau.

 

Jayden heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur per week.


location_on's-Hertogenbosch createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Tunc (Logistiek Coördinator)

Tunc verwacht in mei 2020 af te studeren aan de hbo-opleiding Bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij ruim 6 jaar ervaring bij een logistieke dienstverlener. Daar werkt Tunc in de weekenden in een brede functie waarin hij 15 medewerkers aanstuurt (pickers en reachtruck chauffeurs), 10 groupage ritten en volle vrachten plant en het gehele logistieke proces coördineert. Hij zoekt een bedrijf waarbij hij tot aan september fulltime kan werken als leidinggevende in de logistieke sector. Daarbij heeft hij ook contact met klanten en leveranciers als er afwijkingen zijn die hij op moet lossen. Hij is opzoek naar een bedrijf dat hem naast een baan ook een stageopdracht kan bieden. Zodat hij voor langere tijd aan de slag kan bij één werkgever.

 

Tunc is een vriendelijke jongen die recht door zee is, sterk in zijn schoenen staat en goed kan levelen met werknemers en werkgever. Tunc is weliswaar ambitieus maar bezit ook de ingrediënten om zijn doelstelling te realiseren. Wat hij bij zijn huidige werkgever heeft laten blijken door in zijn eentje een nieuwe methode te implementeren waardoor klanten beter hun orders konden volgen. Bij zijn huidige werkgever is hij als een spin in het web. Zijn huidige werkgever wil hem liever niet laten gaan. Hij past zich snel aan binnen zijn nieuwe werkomgeving en legt makkelijk contact met nieuwe collega’s. Na twéé weken kon hij al de werknemers aansturen die al meer dan 20 jaar bij het bedrijf werkzaam waren. En in zijn vrije tijd houd hij van koken of gaat hij naar de sportschool.

 

Tunc heeft één maand opzegtermijn, is tot september 2019 fulltime beschikbaar, daarna 32 uur i.v.m. school. Tunc heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

 

location_onVeghel createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sven (Logistiek Manager )

Sven is een man met 15 jaar aan leidinggevende ervaring. Bij zijn laatste werkgever was hij Logistiek Manager en heeft hij 4 teamleiders en indirect 60 medewerkers van de afdeling transport en sortering aangestuurd. De meeste ervaring heeft hij opgedaan als Logistiek Manager bij zijn eerste baan in een groothandel. Hier was hij verantwoordelijk voor 40 FTE. Hij heeft ervoor gezorgd dat de kosten van de FTE naar beneden kon door processen beter in te richten. Zo heeft hij een vulploeg geïntroduceerd terwijl dit eerst door de verkopers werd gedaan. Op deze manier kon hij goedkopere krachten laten vullen en konden de verkopers zich alleen bezig houden met mensen helpen. Deze groothandel had in het begin ook geen systeem voor klanten die iets bestelde via internet. De klanten moesten ’s-ochtends bellen om te vragen wanneer hun pakket word geleverd. Sven heeft een website laten maken waar klanten konden zien hoelaat hun pakket werd bezorgd. Dit scheelde weer een werknemer die de gehele ochtend telefoontjes op moest nemen. Hij was in nauw contact met de afdeling Sales. Dit kwam omdat hij het magazijn reguleerde, terwijl de afdeling Sales bleef bestellen. Zo is het voorgekomen dat ze niet meer wisten wat er wanneer binnen kwam en daarbij stond er ook teveel in het magazijn. Sven heeft afspraken gemaakt met de afdeling Sales zodat ze vaste aanleverdagen kregen voor elk product. Door dit te reguleren scheelde het weer 10 werknemers uit de vulploeg. Sven heeft geen klik meer met de bedrijfscultuur van zijn huidige werkgever en is op zoek naar een functie als Logistiek Manager.

 

Sven is van nature analytisch en heeft dit laten blijken door processen te optimaliseren en de kosten terug te dringen. Daarbij leert hij graag door het lezen van boeken over de logistiek, supply chain en psychologie. Als Manager heeft hij dit in praktijk toe kunnen passen met 10 jaar ervaring in de logistieke sector. Tijdens deze functie heeft hij ook in deeltijd vorm zijn associate's degree behaald en wil hij ook zijn bachelor nog behalen. Sven is erg betrokken met zijn werknemers en hanteert dan ook een menselijke aanpak van leidinggeven wat zorgt voor een goede werksfeer. Zijn betrokkenheid uit zich ook naar het bedrijf door een proces te bekijken en bedenken hoe dit geoptimaliseerd kan worden. Daarbij neemt hij een coachende rol op zich en vindt hij het belangrijk dat zijn werknemers goed worden opgeleid in hun functie.

 

Sven is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- per maand o.b.v. 40 uur.

location_onRoermond createHBO person37 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Willemijn (Logistiek Coordinator)

Willemijn is een Logistiek Coördinator met 9 jaar werkervaring, waarvan 5 jaar ervaring in het verwerken van orders, het verzorgen van exportdocumentatie en het coördineren van internationale transporten. Momenteel is Willemijn werkzaam als Backoffice Medewerker. Hier heeft ze contact met leveranciers en is ze verantwoordelijk om de binnenkomende goederen te inspecteren en taxeren. Daarbij boekt ze ook zeevracht voor internationaal transport en is ze in contact met expediteurs waarbij ze uitzoekt wie de beste prijs biedt. Daarna stelt ze de bijkomende documenten op (Certificate of Origin, CMR, Annex 7, ExA uitvoerdocument) en verwerkt alle administratie rondom het logistieke proces. Hiervoor is ze actief geweest als Customer Service Agent bij een internationale handelsorganisatie. Verder heeft Willemijn ervaring opgedaan als Medewerker Sales Support, Financieel en Commercieel Administratief Medewerker. In haar huidige functie heeft Willemijn te weinig uitdaging omdat ze met 3 man op kantoor zit en er maar werk is voor 1. Willemijn is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector. Haar hart ligt bij het van A tot Z coördineren van zendingen. Daarbij heeft ze graag contact met klant, leverancier en chauffeur en de administratieve taken die hierbij komen kijken zoals douane documenten opstellen.

 

Willemijn is een enthousiaste kandidate met een passie voor de logistieke sector. Ze heeft een hoge werklust, maar kan dit niet tot uiting laten komen bij haar huidige werkgever. Willemijn vindt het belangrijk dat ze de processen begrijpt en op deze manier proactief kan inspelen op knelpunten. Willemijn is erg klantgericht en ze zorgt er altijd voor dat de wensen van de klant worden vervuld.

 

Willemijn heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.450,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven