Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Beleid & Overheid. Hasret is altijd vrolijk! Die positieve energie wil ze graag op jou overbrengen. Wie ben jij en wat wil je gaan doen? Die vragen gaan jullie samen beantwoorden om daarna de juiste plek voor je te vinden. Hasret werkt georganiseerd en doelgericht. Jij krijgt jouw droombaan, beloofd. Voor vragen of meer informatie mag je Hasret altijd bellen, mailen of appen.


Vacatures

Wil jij je (om)scholen tot Inkomensconsulent en flexibel bij gemeenten werken op basis van detachering met ons? Reageer dan direct en start met onze opleiding binnenkort! In verband met de Corona/Covid-19 maatregelen komen er veel (nieuwe) aanvragen voor levensonderhoud en werkzaamheden in de verwerking van Tozo bij de gemeenten. Om in de behoefte te kunnen voorzien, start Extra Talent binnenkort met meerdere opleidingsgroepen Inkomensconsulenten en Tozo. Met een combinatie van leren en direct werkervaring opdoen in de praktijk willen wij gemeenten de passende ondersteuning bieden voor de komende jaren.
access_timeFulltime location_onregio Eindhoven euro_symbol€2.170 tot €2.886
Wil jij je (om)scholen tot Inkomensconsulent en flexibel bij gemeenten werken op basis van detachering met ons? Reageer dan direct en start met onze opleiding binnenkort! In verband met de Corona/Covid-19 maatregelen komen er veel (nieuwe) aanvragen voor levensonderhoud en werkzaamheden in de verwerking van Tozo bij de gemeenten. Om in de behoefte te kunnen voorzien, start Extra Talent binnenkort met meerdere opleidingsgroepen Inkomensconsulenten en Tozo. Met een combinatie van leren en direct werkervaring opdoen in de praktijk willen wij gemeenten de passende ondersteuning bieden voor de komende jaren.
access_timeFulltime location_onNoord-Brabant euro_symbol€2.170 tot €2.886
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gerard is een zeer ervaren Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening die goed uit de voeten kan in zowel het stedelijk- als het buitengebied. Na het succesvol afronden van zijn wo-opleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijk Planning begon hij zijn loopbaan als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling voor een middel-grote gemeente in Gelderland, alwaar hij zich voornamelijk bezig hield met het buitengebied. Na 2 succesvolle jaren koos hij voor een overstap naar een net iets kleinere gemeente, alwaar hij een uitgebreider takenpakket voor zijn rekening kreeg. Tussentijds ronde hij een extra (uitgebreide) studie aan de bestuursacademie af en volgde hij tal van relevante en vakgerelateerde cursussen. Met ruim 11 jaar ervaring als bagage is Gerard klaar voor een volgende stap: een rol als Senior/Strategisch (Juridisch) Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening.

Gerard is goed op de hoogte van relevante wetgeving en de juridische aspecten van zijn werk. Hij beweegt zich bovendien makkelijk in het politieke landschap en is daardoor goed in staat om projecten te coördineren. Gerard is bovendien eveneens inzetbaar als projectleider en/of Planoloog.

Gerard heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens beschikbaar voor 36 uur per week. Zijn salarisindicatie is conform schaal 11, trede 10 € 4.723,- op basis van 36 uur per week.

location_onRegio Arnhem createWO person37 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Vera is een ervaren Beleidsmedewerker / Projectleider met als specialisatie Ruimte(lijke) Ordening. In haar huidige functie ligt de nadruk op waterbeleid en milieu. Vera heeft ook ruime kennis en ervaring opgedaan als stedenbouwkundige. Vera is analytisch erg sterk en komt daardoor goed tot haar recht bij vraagstukken op het snijvlak van proces en inhoud. Vera is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ze haar ervaring en senioriteit beter tot uiting kan brengen. Dit hoopt ze te vinden in de vorm van een uitdaging als Beleidsmedewerker bij een gemeente.

Vera heeft een brede interesse, een creatieve geest en ze is gewend dit toe te passen binnen een bestuurlijke omgeving. Ze heeft ruime ervaring in het leiden van projecten en in het voorbereiden van beleid, waarbij goede communicatie wat haar betreft het allerbelangrijkste is.

Vera heeft een opzegtermijn van een maand en ze is vervolgens beschikbaar voor 32 uur per week. 

location_onRegio Tilburg createWO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Luuk is een zeer ervaren (Beleids)adviseur/Afdelingshoofd met ruime kennis en ervaring op het gebied van ruimte, groen en grondzaken. De afgelopen jaren heeft hij aan verschillende projecten gewerkt voor uiteenlopende gemeenten. Luuk is bij uitstek geschikt voor opdrachten waarbij verandermanagement en/of het ontwikkelen van een nieuwe visie van groot belang zijn. Het begeleiden, coachen en sturen van teams in de transitiefase is zijn specialiteit. Na het succesvol voltooien van meerdere projecten voor zijn laatste werkgever is hij vanaf heden beschikbaar voor nieuwe (interim)opdrachten op het gebied van ruimte, groen en grondzaken.

Luuk is in staat om het beste uit medewerkers naar boven te halen, door ze vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Luuk's visie op veranderingstrajecten kent het verbeteren en ontwikkelen van de cultuur als basis. Hij houdt daarbij contact met de uitvoering, in plaats van op afstand te analyseren. "Inzicht in het belang van verandering creëert draagvlak, waarna de effectiviteit groter zal zijn."

Luuk is per direct beschikbaar voor (interim)opdrachten tussen de 24 en 40 uur per week. Een indicatie van zijn uurtarief is € 90,-.

location_onRegio Hengelo createHBO person59 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Renske is een ervaren Projectleider/Beleidsmedewerker, met als expertise Onderwijs. Ze gaat zowel innovatief als realistisch te werk, altijd met als doel het onderwijs te verbeteren. De afgelopen 13 jaar was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van kwaliteitsbeleid bij een scholengemeenschap. Ook was ze verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een samenwerkingsverband tussen 7 scholen in het voortgezet onderwijs. 

Renske wordt gedreven door haar wens om veranderingen te realiseren, in producten, resultaten en/of mensen. Met betrekking tot het onderwijs komt dit vooral terug in het verbeteren van onderwijs- en leersituaties. Het realiseren van maatwerk voor leerlingen motiveert haar dan ook het meest. Renske vindt gemakkelijk aansluiting op verschillende organisatieniveaus, kan omgaan met belangentegenstellingen en ze is in staat om makkelijk nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden te creëren.

Renske is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week 
Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- op basis van 36 uur per week.

location_onRegio Lelystad createWO person55 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven