Hasret Dagdelen

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityRotterdam

phone06 – 575 30 288
linkedin.com/in/hasretdagdelen
Hasret Dagdelen

Van Rotterdam en van Beleid & Overheid. Hasret is altijd vrolijk! Die positieve energie wil ze graag op jou overbrengen. Wie ben jij en wat wil je gaan doen? Die vragen gaan jullie samen beantwoorden om daarna de juiste plek voor je te vinden. Hasret werkt georganiseerd en doelgericht. Jij krijgt jouw droombaan, beloofd. Voor vragen of meer informatie mag je Hasret altijd bellen, mailen of appen.

Vacatures

Beleidsmedewerker WMO

Ben jij toe aan een uitdaging als Beleidsmedewerker WMO bij een vooruitstrevende en dynamische gemeente? Als jij het uitstippelen van beleid voor een omvangrijke doelgroep een uitdaging vindt, dan is dit wellicht dé baan voor jou. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onZuid-Holland euro_symbol€3.445 tot €4.430

Beleidsmedewerker Participatie

Wil jij mensen een stap verder helpen in hun welzijn en samenleving? Tuurlijk, het is belangrijk om mensen echt de kans te geven om te participeren. Maar dan wel met als uitgangspunt dat inwoners hun 'eigen kracht' en sociale netwerk benutten. Ben jij klaar om de gemeente te helpen als Beleidsmedewerker Participatie? Mooi! Dan is deze beleidsfunctie iets voor jou!

access_timeParttime location_onZuid-Holland euro_symbol€3.348 tot €4.859

Beleidsmedewerker Werk en Inkomen

Als er iets niet op jou van toepassing is, dan is het wel het stereotype beeld van de rijksambtenaar. Integendeel, je bent een hardcore professional. Een Beleidsmedewerker Werk en Inkomen met een groot sociaal-maatschappelijk hart, die ervoor gekozen heeft om zijn of haar talent en visie ten goede te laten komen aan de gemeenschap. En, je bent klaar voor een functie waarin jij een keer echt tot het uiterste kan gaan. Voel je hier iets voor? Dan is dit wat voor jou!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.348 tot €4.859

Projectleider Werk & Inkomen

Je bent een Projectleider in hart en nieren, maar dan eentje die mensen een stap verder helpt. Ken je de dienstverlening bij een gemeente van binnen en van buiten en heb je zin om deze dienstverlening nog meer te ontwikkelen? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

access_timeFulltime location_onZuid-Holland euro_symbol€3.000 tot €4.225
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gerard (Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening)

Gerard is een zeer ervaren Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening die goed uit de voeten kan in zowel het stedelijk- als het buitengebied. Na het succesvol afronden van zijn wo-opleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijk Planning  begon hij zijn loopbaan als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling voor een middel-grote gemeente in Gelderland, alwaar hij zich voornamelijk bezig hield met het buitengebied. Na 2 succesvolle jaren koos hij voor een overstap naar een net iets kleinere gemeente, alwaar hij een uitgebreider takenpakket voor zijn rekening kreeg. Tussentijds ronde hij een extra (uitgebreide) studie aan de bestuursacademie af en volgde hij tal van relevante en vakgerelateerde cursussen. Met ruim 11 jaar ervaring als bagage is Gerard klaar voor een volgende stap: Een rol als Senior/Strategisch (Juridisch) Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening.

Gerard is goed op de hoogte van relevante wetgeving en de juridische aspecten van zijn werk. Hij beweegt zich bovendien makkelijk in het politieke landschap en is daardoor goed in staat om projecten te coördineren. Gerard is bovendien eveneens inzetbaar als projectleider en/of Planoloog

Gerard heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens beschikbaar voor 36 uur per week. Zijn salarisindicatie is conform schaal 11, trede 10 €4.723,- o.b.v. 36 uur per week.

location_onRegio Arnhem createWO person37 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Vera (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Vera is een ervaren Beleidsmedewerker / Projectleider met als specialisatie Ruimte(lijke) Ordening. In haar huidige functie ligt de nadruk op waterbeleid en milieu. Vera heeft ook ruime kennis en ervaring opgedaan als stedenbouwkundige. Vera is analytisch erg sterk en komt daardoor goed tot haar recht bij vraagstukken op het snijvlak van proces en inhoud. Vanessa is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ze haar ervaring en senioriteit beter tot uiting kan brengen. Dit hoopt ze te vinden in de vorm van een uitdaging als Beleidsmedewerker bij een gemeente.

Vera heeft een brede interesse, een creatieve geest en ze is gewend dit toe te passen binnen een bestuurlijke omgeving. Ze heeft ruime ervaring in het leiden van projecten en in het voorbereiden van beleid, waarbij goede communicatie wat haar betreft het aller belangrijkste is.

Vera heeft een opzegtermijn van een maand en ze is vervolgens beschikbaar voor 32 uur per week. 

location_onRegio Tilburg createWO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Luuk (beleidsmedewerker Team Vastgoed)

Luuk is een zeer ervaren (Beleids)adviseur/Afdelingshoofd met ruime kennis en ervaring op het gebied van ruimte, groen en grondzaken. De afgelopen jaren heeft hij aan verschillende projecten gewerkt voor uiteenlopende gemeenten. Luuk is bij uitstek geschikt voor opdrachten waarbij verandermanagement en/of het ontwikkelen van een nieuwe visie van groot belang zijn. Het begeleiden, coachen en sturen van teams in de transitiefase is zijn specialiteit. Na het succesvol voltooien van meerder projecten voor zijn laatste werkgever is hij vanaf heden beschikbaar voor nieuwe (interim)opdrachten op het gebied van ruimte, groen en grondzaken.

Luuk is in staat om het beste uit medewerkers naar boven te halen, door ze vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Luuk's visie op veranderingstrajecten kent het verbeter van en ontwikkelen van de cultuur als basis. Hij houdt daarbij contact met de uitvoering, in plaats van op afstand te analyseren. "Inzicht in het belang van verandering creëert draagvlak, waarna de effectiviteit groter zal zijn."

Luuk is per direct beschikbaar voor (Interim)opdrachten tussen de 24 en 40 uur per week. Een indicatie van zijn uurtarief is € 90,-.

location_onRegio Hengelo createHBO person59 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Renske (Hoofd Onderwijs & Kwaliteit/ Projectleider/ Beleid)

Renske is een ervaren Projectleider/Beleidsmedewerker, met als expertise Onderwijs. Ze gaat zowel innovatief als realistisch te werk, altijd met als doel het onderwijs te verbeteren. De afgelopen 13 jaar was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van kwaliteitsbeleid bij een scholengemeenschap. Ook was ze verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een samenwerkingsverband tussen 7 scholen in het voortgezet onderwijs. 

Renske wordt gedreven door haar wens om veranderingen te realiseren, in producten, resultaten en/of mensen. Met betrekking tot het onderwijs komt dit vooral terug in het verbeteren van onderwijs- en leersituaties. Het realiseren van maatwerk voor leerlingen motiveert haar dan ook het meest.  
Renske vind gemakkelijk aansluiting op verschillende organisatieniveaus, kan omgaan met belangentegenstellingen en ze is in staat om makkelijk nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden te creëren.

Renske is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week 
Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- op basis van 36 uur per week.

location_onRegio Lelystad createWO person55 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven