Hasret Dagdelen

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityRotterdam

phone06 – 575 30 288
linkedin.com/in/hasretdagdelen
Placeholder

Vacatures

Junior Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Heb jij een tal een creatieve ideeën omtrent de openbare ruimte en bezit je ook over de kennis rondom wet- en regelvering? Lees snel verder, want deze gemeente in Zoetermeer is op zoek naar jou, een Junior Beleidsadviseur binnen het Ruimtelijk Domein!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.600 tot €3.150

Beleidsadviseur Samenleving

Ben jij dé specialist op het gebied van Onderwijs en Jeugd, en ben jij daarnaast klaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan het klimaat waarin kinderen opgroeien? Kijk dan niet verder! Voor een gemeente in Noord-Brabant ben ik namelijk op zoek naar een Beleidsadviseur Samenleving.

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€3.348 tot €4.859

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Ben jij helemaal up-to-date als het gaat om het Sociaal Domein? Als jij alle ins en outs kent van de huidige stand van zaken, dan heb ik de baan voor jou bij een fijne gemeente in het Westland. Lees snel verder en ontdek meer!

access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€3.348 tot €4.859

Beleidsadviseur Werk & Inkomen

Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het wel. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn binnen het domein Werk & Inkomen. Vandaar dat je openstaat voor een beleidsfunctie op niveau, bij voorkeur in een gemeente waar het allemaal gebeurt. Waar al je talenten tot hun recht komen, en waar je werk verricht dat direct ten goede komt aan het individu en de gemeenschap. Heb je interesse in deze vaste baan bij onze gemeentelijke relatie? Reageer direct!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.795 tot €4.225
Meer vacatures weergeven