Van Amsterdam en van Financieel. Samen bespreken wie je bent en wat je wilt gaan doen, dat is voor Shanice de eerste stap. Zij geeft inzicht in jouw competenties en biedt jou een stabiele basis. Zo zal ze je niet naar Groningen sturen en dan weer naar Zeeland maar waar je gaat werken, daar blijf je ook. Nadat jij op je nieuwe plek zit, zal Shanice jou coachen en is zij altijd bereikbaar. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Administrateur

Een succesvol, ondernemend familiebedrijf is op zoek naar een administrateur, oftewel: op zoek naar jou! Niet alleen het huidige werk willen doen, maar ook meedenken met verbeteringen zodat de organisatie stappen kan maken op administratief gebied. Als je dat wilt, lees dan door!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.300

Financieel Administratief Medewerker

Je bent een serieuze en resultaatgerichte Financieel Administratief Medewerker en hebt minimaal vijf jaar werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening opgedaan. Op dit moment ben je klaar om binnen een groeiend accountantskantoor in hartje Amsterdam je administratieve kwaliteiten te tonen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Assistent Controller

Wil jij jouw carrière een boost geven en beschik jij over een helicopterview? Dan zit je bij dit bedrijf op de juiste plek, zeker als je het tof vindt om in een internationale omgeving aan de slag te gaan! Dit toonaangevende bedrijf binnen de luchtvaart geeft jouw die kans. Dus lees vooral verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.000

Financieel Medewerker

Daar sta je dan, je eerste uitdaging is toch niet zo’n uitdaging meer en je bent toe aan een tweede stap. Boekhouden is jouw passie en ook voor de gezondheidszorg heb jij vergaande interesse. Dan is deze vacature zeker het lezen waard!

access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ellen (Controller)

Ellen heeft 15+ jaar ervaring in de financiele wereld waar ze telkens is gegroeid in haar functie. Ze heeft ervaring als General Ledger Accountant, Financieel Analist en Assistent Controller.  Haar takenpakket bestond onder andere uit: Verantwoordelijk voor de gehele boekhouding. Samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken. Analyseren en rapporteren van de maand- en jaarrapportages. In kaart brengen van en advies geven over financiële en administratieve processen.  Ondersteuning van de salarisadministratie van de entiteiten die onder haar vleugel vielen. Opstellen van tussentijdse financiële rapportages. Opstellen van voortgangsrapportages. Consolideren van jaarrekeningen. Ondersteunen van beginnende en gevorderde collega's tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Op projectbasis assisteren bij een audit opdracht.

Ellen is een proactieve, taakgerichte en een allround financieel medewerker is. Ze is sterk in luisteren, samenwerken en anderen overtuigen. Ze heeft een enthousiaste ondernemende houding.

Ellen heeft een maand opzegtermijn en een salaris indicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur

location_onHaarlem createHBO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Edward (Assistent Controller)

Edward is een sterke financial die in het bezit is van de bachelor diploma accountancy. Hij heeft samenstel en control ervaring opgedaan bij accountantskantoren, gewerkt als finance consultant bij consultancy ’s en heeft bij meerdere bedrijven als (assistent) controller gewerkt. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor een adequate verwerking van de administratie, het beheren ban de balansposten van het grootboek, assisteert hij bij jaar-en maandafsluitingen en helpt hij bij het opstellen van de jaarcijfers ten behoeve van de accountantscontrole. Op het gebied van softwarepakketten heeft Edward ervaring met Excel, SAP, Exact Globe, FIS 2000 en MS Navision.


Edward is een sociaal persoon die gemakkelijk praat nadat hij zich op zijn gemak voelt. Hij is collegiaal en interesseert zich bovengemiddeld in anderen van het team. Hij hecht waarde aan een goede sfeer en goede relaties met zijn collega’s en functioneert daarom goed in teamverband. Daarnaast vindt hij zelfstandig werken belangrijk zodat hij zich vakinhoudelijk en persoonlijk blijft ontwikkelen. Wat Edward enorm waardevol maakt is het feit dat hij verschillende bedrijven en verschillende administraties heeft gezien. Daardoor heeft hij de eigenschap gekregen van snel kunnen schakelen, omgaan met veranderingen en kan hij er gemakkelijk voor zorgen dat hij nieuwe materie in een korte tijd beheerst. Wat hem ook kenmerkt is dat hij een waterdrager is. Het is niet een type die de volledige leiding om zich wilt nemen. Een bepaalde mate van verantwoordelijkheid vindt hij fijn, maar het is meer een persoon die een taak moet krijgen en hij zorgt er dan voor dat het afgerond wordt. Hij heeft een zacht en lief karakter en heeft het beste voor met de mens.

Edward heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van €3.300,- per maand op basis van 40 uur.

 
location_onNederlands, Engels createHBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ahmed (Financieel Medewerker)

Ahmed in een 27-jarige jongeman met een afgeronde Bachelor Economie en Bedrijfskunde. Deze opleiding ging hem aan het begin vrij goed af en daarom heeft hij besloten zijn Master of Science in Accountancy en Control op het zelfde moment te gaan volgen. Toen bleek dat het vanuit school niet mogelijk was, is hij gestopt met zijn Master en heeft Ahmed zijn tijd in zijn eigen boekhoudkantoor gestopt. Op deze manier heeft hij de theorie die hij op school leerde in de praktijk gebracht. Hier heeft hij de administratie van verschillende MKBers opgepakt samen met zijn zakenpartner. Zo hield hij zich bezig met het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en van kas- en bankmutaties. Ook stelde hij de aangifte van de omzetbelasting op, ondersteunde hij bij het opstellen van de jaarrekening en controleerde hij de financiële administratie. Ahmed heeft nu besloten dat hij graag verder wil groeien en meer opgedane kennis wil toepassen in praktijk. Met die reden is hij klaar voor de volgende stap in zijn carrière en zoekt hij een baan als financieel medewerker waarin hij zich kan blijven ontwikkelen.

Ahmed is een gemotiveerde jongen die erg leergierig en ambitieus . Zo staat het voor hem op de planning om volgend jaar zijn Master of Science naast zijn werk en in de avonduren alsnog af te ronden. Door zijn school ervaring en zijn eigen bedrijf heeft hij veel discipline en zelfstandige werkervaring. Tijdens zijn werkzaamheden in zijn eigen bedrijf is Ahmed erachter gekomen dat hij graag in een team wilt werken, hij miste een sparringpartner. Daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich verder kan ontwikkelen zowel individueel als in een team met collega’s.

Ahmed is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salaris indicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Michel (Financieel Medewerker)

Michel is een medior Financieel Medewerker die na zijn mbo4-opleiding Assistent-Accountant is blijven werken bij zijn stage plek. Zijn werkzaamheden bestonden uit tijdig, volledig en juist onderhouden van de effectenadministratie. Daarnaast was hij zelfstandig verantwoordelijk voor het signaleren en structureel oplossen van het problemen in het dagelijkse operationele proces. Dit heeft hij 5 jaar lang met veel plezier gedaan. In zijn functie als Credit controller was Michel verantwoordelijk voor het dagelijks controleren en boeken van banktransacties. Ook heeft hij ervaring met het factureringsproces, ten behoeve hiervan hield hij contact met klanten en zorgde hij ervoor dat er tijdig werd betaald.  Michel is daarnaast kundig met verschillende belastingaangiftes denk hierbij aan VPB, IB en OB, hetgeen dat zijn toegevoegde waarde vergroot.  Tevens heeft hij ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en het adviseren van zijn klanten.

Michel is leergierig en zijn interesses liggen dan ook in het ondersteunen, analyseren, aanpassen en puzzel kloppend maken van de rekeningen.  Dit doet hij door structureel  oplossingen te bedenken. Michel is praktisch ingesteld en daarnaast ook ordelijk, secuur en kwaliteit- en resultaatgericht op het aanpakken van uitdagingen. Tot slot is Michel een echte teamplayer die ook zelfstandig de uitdagingen kan uitvoeren.

Mark is in overleg per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- op basis van 40 uur

location_onOosthuizen createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven