Van Amsterdam en van Financieel. Samen bespreken wie je bent en wat je wilt gaan doen, dat is voor Shanice de eerste stap. Zij geeft inzicht in jouw competenties en biedt jou een stabiele basis. Zo zal ze je niet naar Groningen sturen en dan weer naar Zeeland maar waar je gaat werken, daar blijf je ook. Nadat jij op je nieuwe plek zit, zal Shanice jou coachen en is zij altijd bereikbaar. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Junior Assistent Controller

Cijfers zijn helemaal jouw ding en dat zie je terug in je ambities en toekomstplannen.  Als Junior Assistent Controller leer je hier na je studie de fijne kneepjes van het vak. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onNaarden euro_symbol€2.400 tot €2.800

Junior Financieel Administratief Medewerker

Jij staat aan de start van je carrière en kan niet wachten om al je opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Maar dit wil je natuurlijk wel doen bij een leuk bedrijf! Lees snel verder waar jij aan de slag kan gaan

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€1.900 tot €2.300

Ervaren Financieel Administratief Medewerker

Ben jij al een tijdje uit de schoolbanken en ben je nu klaar voor de volgende stap in je carrière? Dat is top, want wij zijn klaar voor jou! Lees snel verder waar je aan de slag gaat.

access_timeFulltime location_onMijdrecht euro_symbol€2.500 tot €3.300

Ervaren Salarisadministrateur

Jij bent een ervaren Salarisadministrateur die klaar is voor een echte uitdaging! Maar wat ga je dan doen? En misschien nog belangrijker, waar? Lees snel verder om daar achter te komen!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Owen (Financieel Medewerker)

Owen is een jonge starter die naast zijn deeltijd opleiding Finance and Control graag meer kennis wilt op doen in de praktijk. In zijn huidige functie is Owen verantwoordelijk voor het verbeteren van het inkoop- en verkoopproces van het grootboek, maandelijkse en jaarlijkse sluitingen en het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Daarnaast geeft hij leiding aan 3 collega's. Al het werk wordt door hem nauwkeurig gecontroleerd voor het wordt doorgestuurd naar de Finance Manager.

Owen is een ambitieuze jonge man die weet wat hij wilt. Zijn doel is dan ook om Register Controller te worden. Naast zijn doelgerichte instelling is Owen ook zeer sociaal en zorgzaam deze vaardigheid komt terug in zijn vrijwilligerswerk bij Prisma. Waar hij actief is als activiteitenbegeleider voor mensen met downsyndroom. Door zijn leidinggevende rol heeft Omar een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Owen heeft een maand opzegtermijn en is 32 a 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onAmsterdam createHBO person21 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Fay (Financieel Medewerker)

Fay is een echte veteraan in de financiële wereld waar zij 10 jaar geleden na haar opleiding Sociaal Maatschappelijk Werker is ingerold. Zij is begonnen als incasso medewerker en heeft zich in de loop der jaren opgewerkt naar Junior Assistent Controller. Fay heeft kennis van alle aspecten rondom het debiteurenproces denk hierbij aan het verwerken van bankmutaties, het maken van facturen, credit checks en het onderhouden van klantcontact. Ook heeft zij in eerdere functie als Senior Debiteurenbeheerder het debiteurenproces van haar werkgever commercieel ingericht. Twee jaar geleden besloot Fay het roer om te gooien en te gaan reizen. In de tussen tijd heeft zij wel Horeca werkzaamheden uitgevoerd en heeft zij als mantelzorger voor haar oma gefunctioneerd. Nu deze periode voorbij is, is Fay klaar voor een nieuwe uitdaging.

Fay is een sociale en vooral ondernemende dame, dit zie je terugkomen in haar vrijwilligerswerk waar zij in een dorp in Marokko een waterput heeft laten maken. Ook is zij samen met haar vader bezig met het opzetten van een school in Marokko zodat de kinderen uit het dorp een educatie krijgen. Fay is communicatief sterk en houd van aanpakken wat ervoor zorgt dat zij een aanwinst is voor de sfeer op de werkvloer.

Fay is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft salarisindicatie van € 3.400,- op basis van 40 uur.

location_onAmsterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ellen (Controller)

Ellen heeft 15+ jaar ervaring in de financiele wereld waar ze telkens is gegroeid in haar functie. Ze heeft ervaring als General Ledger Accountant, Financieel Analist en Assistent Controller.  Haar takenpakket bestond onder andere uit: Verantwoordelijk voor de gehele boekhouding. Samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken. Analyseren en rapporteren van de maand- en jaarrapportages. In kaart brengen van en advies geven over financiële en administratieve processen.  Ondersteuning van de salarisadministratie van de entiteiten die onder haar vleugel vielen. Opstellen van tussentijdse financiële rapportages. Opstellen van voortgangsrapportages. Consolideren van jaarrekeningen. Ondersteunen van beginnende en gevorderde collega's tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Op projectbasis assisteren bij een audit opdracht.

Ellen is een proactieve, taakgerichte en een allround financieel medewerker is. Ze is sterk in luisteren, samenwerken en anderen overtuigen. Ze heeft een enthousiaste ondernemende houding.

Ellen heeft een maand opzegtermijn en een salaris indicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur

location_onHaarlem createHBO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Rania (Financieel Medewerker)

Rania is een jongedame die sinds vorig jaar haar mbo4-diploma Bedrijfsadministratie op zak heeft en ruim een half jaar in die functie ervaring heeft opgebouwd. Bij haar huidige werkgever is zij verantwoordelijk voor het inboeken en coderen van inkoopfacturen, openstaande posten controleren, betaalspecificaties maken en verzenden, betaal run maken en het scannen en archiveren van de facturen. Tijdens haar stages heeft ze naast de eerder genoemde taken zich ook bezig gehouden met het bijhouden van het bankboek, facturen betalen en het zijn van het contactpersoon voor zowel klanten als leveranciers. Haar ervaring wil ze graag verdiepen en uitbreiden waardoor zij op dit moment op zoek is naar een functie als Financieel Administratief Medewerker.

Rania is een vlotte, hardwerkende en ambitieuze dame. Zij komt erg makkelijk uit haar woorden en weet ook de juiste woorden te kiezen waardoor ze op een leuke manier dingen heel duidelijk kan maken. zij wil graag leren en is daarom bereid extra taken op zich te nemen die er vrij komen om haar ervaring uit te breiden. Haar ambitie ligt niet op dit niveau maar omdat zij heel realistisch is weet ze dat ze meer ervaring nodig heeft om de stap omhoog te maken, dat is de reden dat ze nu op zoek is.

Rania heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna 40 uur per week beschikbaar, zij heeft een salarisindicatie van € 2.000 bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onHaarlem createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven