Shanice Parker

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 - 490 65 109
linkedin.com/in/shanice-parker
Placeholder

Vacatures

Financieel Medewerker

Wat zeg je van een groeiend bedrijf in de regio Amsterdam, korte lijnen en een gezellig team? Lijkt dit je wat? Dan is dit de juiste werkgever voor jou, deze zorgt er ook nog eens voor dat jij genoeg ruimte krijgt om zelf te groeien.

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Assistent Controller

Je weet het zeker. Je wilt aan de slag gaan als Assistent Controller. Deze organisatie ademt FMCG en maakt een dagvers product waar heel Nederland en de rest van Europa mee in aanraking komt. Wil jij werken bij een informele organisatie, met veel doorgroeimogelijkheden en een leuk product? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Assistent Controller

Jij bent een enthousiast persoon die zich graag bezig houd met financiën. In deze functie mag je als Assistent Controller samen met je collega’s de administratie verzorgen. Heb jij al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.350

Administrateur

Eerst een uitgebreide inwerkperiode, maar daarna ben jij er helemaal klaar voor om je collega’s te ondersteunen bij de administratieve werkzaamheden. Door jouw enthousiasme en stage-ervaring die je meebrengt, pas jij perfect in het huidige team. Klinkt dit perfect in de oren voor jou? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.000 tot €2.400
Meer vacatures weergeven