Van Amsterdam en van Logistiek. Ieteke zorgt voor een glimlach en ze zorgt ervoor dat je enthousiast wordt van een mooie uitdaging. Zij kent jouw vakgebied en spreekt dagelijks met jouw collega’s. Doordat zij ambitieus en perfectionistisch is, laat zij jouw Unique Selling points naar voren komen. Samen met Ieteke komt de juiste match naar voren en kan jij aan de slag bij die nieuwe uitdaging. Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig wat Ieteke jou te bieden heeft? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Customer Service Medewerker

Problemen? Wat zijn dat? Die zijn er om opgelost te worden vind jij! Via alle kanalen zoals e-mail, WhatsApp en telefonisch ben jij te bereiken om deze op te lossen. Geen enkel probleem is te gek, want jij lost het op. Klopt dit? Dan is deze organisatie helemaal wat voor jou. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Transportplanner

Jij bent helemaal ready voor de volgende stap in je carrière. Wanneer jij iets gaan plannen word je helemaal enthousiast, want jij kan dit als de beste! Tussen het plannen door kan jij goed schakelen tussen verschillende partijen, waardoor iedereen het altijd prettig vindt om met jou samen te werken. Ben jij dit? Wat fijn! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900

Assistent Import declarant

Je bent net uit de schoolbanken en ready voor de volgende stap: het werkende levende. Over douanezaken heb je al veel geleerd en je bent een persoon die geen moeite heeft om contact te leggen met andere mensen. Als je dit leest en je herkent jezelf, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Transportplanner

De logistieke sector is waar jij al een aantal jaar werkzaam bent en je wil een volgende stap in je carrière zetten. Je bent een echte planner in hart en nieren en houdt daarbij een goed overzicht van je werkzaamheden. Daarnaast ben jij goed in contacten onderhouden en wil je graag na een aantal jaar werkzaam te zijn als logistiek planner doorgroeien. Klopt dit? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mees (Logistiek Administratief Medewerker)

Mees heeft sinds dit jaar zijn hbo-diploma Management, Economie en Recht en wil zich graag verder ontwikkelen als Logistiek Coördinator. Momenteel werkt hij ruim twee jaar bij een logistieke dienstverlener. Dit hield in dat hij de binnenkomende orders invoerde en de rittenplanning achteraf controleerde op bijzonderheden. Vervolgens factureerde hij dit naar de klanten. Daarnaast hield hij zich bezig met ontwikkelingsprojecten, zoals het optimaliseren van het rittenplanning en het ontwikkelen van een flowchart. Wanneer processen beter kunnen analyseert en implementeert hij dit. Zijn hart ligt bij het analyseren en optimaliseren van processen en daarom zoekt hij samen met Extra Talent naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Wij hebben Mees leren kennen als sociaal persoon, die zich graag wil verder ontwikkelen. Hij is behulpzaam, hij staat altijd klaar voor zijn collega’s wanneer zij vragen hebben. Daarnaast is hij positief aanwezig, een harder werker die af en toe wel van een grapje houdt. Naast het werk spreekt hij graag af met vrienden.

Mees is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 2.500 bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Stijn (Logistiek Coördinator)

Stijn is begonnen als bagage medewerker en heeft in de afgelopen jaren zich omhoog gewerkt tot Warehouse teamleider. Na een aantal jaar is hij gaan werken als import & exportmedewerker. Hier hield hij zich vooral bezig met het inladen, orders klaar maken, goederen voorzien van goede labels en documenten checken. Dit waren voornamelijk operationele werkzaamheden. Op dit moment werkt Stijn bij een logistiek dienstverlener waar hij een leidinggevende functie heeft. Hij houdt zich bezig met het controleren van in- en outbound van zendingen en de douanedocumentatie nakijken (CMR en Airway bills). Hij geeft leiding aan vijf andere collega’s. Daarnaast heeft hij zich ook bezig gehouden met de processen. Stijn zou graag willen doorgroeien naar een functie als expediteur of als supervisor warehouse. Dat is helaas niet mogelijk in zijn huidige functie.

Stijn voorkomt liever problemen dan ze op te moeten lossen. Dit doet hij door meerdere malen per dag de voortgang te bekijken, zo kan hij van tevoren de knelpunten ontdekken. Wanneer de druk hoog wordt binnen de functie van Stijn blijft hij kalm. Dit doet hij door een ontspannen sfeer te creëren en waardering uit te spreken bij zijn collega’s. Wanneer Stijn niet aan het werk is, is hij thuis bij zijn vrouw en twee kinderen of lekker aan het voetballen met zijn vrienden

Stijn heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Femke (Expediteur)

Femke is ruim 6 jaar expediteur in de luchtvracht, daar ligt ook haar hart. Bij haar vorige functie heeft zij alles van A tot Z, voor zowel import als export, moeten regelen. In haar huidige baan houdt zij zich vooral bezig met de export zendingen, het aannemen van de vrachtorders (gevaarlijke stoffen en perishables) en het klantencontact (de leveranciers, de schepers en de douane).

Samen met Extra Talent is zij opzoek naar een functie als expediteur export, bij een werkgever waar zij zich volledig kan ontwikkeling. Ze is opzoek naar een bedrijf waar een familiecultuur heerst. Daarnaast vindt zij het prettig om samen met het team een doel te hebben, een teamspirit.

Femke is een sociaal persoon die ook goed zelfstandig kan werken. In haar vrije tijd spreekt Femke graag met vrienden af om de gezelligheid op te zoeken. Daarnaast helpt ze binnen een team graag anderen.

Zij heeft een opzegtermijn van 1 maand en haar salarisindicatie is € 2800,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Morris (Logistiek Coördinator)

Mussie is vanaf jongs af aan in contact gekomen met logistiek en heeft daarom de keuze gemaakt om Logistiek te gaan studeren. Tijdens zijn studie heeft hij zich bezig gehouden met het picken van orders, laden van de vracht en het aansturen van personeel (max 15). Vier jaar geleden kreeg hij de keuze om warehouseservice medewerker te worden en heeft hij deze keuze met beide handen aangepakt. Hier had hij met meerdere afdeling te maken, zoals Customer Services en Shipping. Wanneer klanten via Customer Services binnen komen met een claims, lost Mussie dit op. Wanneer medewerkers via Shipping hem bellen kijkt hij of de ordernummers controleren en of alles in orde is. Tot slot is hij ook een assistent team leider, wanneer de teamleider afwezig is doet Mussie de dagplanning van het personeel en heeft hij toezicht of alles goed gaat. Samen met Extra Talent is Mussie op zoek naar een nieuwe uitdaging in de functie als Junior Logistiek Coördinator of Logistiek Teamleider.

Wij hebben Mussie leren kennen als een persoon die een groot verantwoordelijkheid gevoel heeft. Hij zorgt er voor dat zijn werkzaamheden tijdig en zorgvuldig worden gedaan. Ook is Mussie behulpzaam, wanneer collega’s vragen aan hebben is hij altijd bereid om te helpen. Wanneer Mussie niet aan het werk is, is hij de te vinden bij zijn vrouw en dochter of op het voetbalveld.

Mussie heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is 2.500,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven