Van Amsterdam en van Logistiek. Ieteke zorgt voor een glimlach en ze zorgt ervoor dat je enthousiast wordt van een mooie uitdaging. Zij kent jouw vakgebied en spreekt dagelijks met jouw collega’s. Doordat zij ambitieus en perfectionistisch is, laat zij jouw Unique Selling points naar voren komen. Samen met Ieteke komt de juiste match naar voren en kan jij aan de slag bij die nieuwe uitdaging. Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig wat Ieteke jou te bieden heeft? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Administratief Medewerker Logistiek

Jij bent 'ready' voor de volgende stap in je carrière. De logistieke administratie ligt jou helemaal en communicatief ben jij sterk. Ook houd jij altijd het overzicht, tussen de drukte door. Klinkt dit leuk?! Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.100 tot €2.500

Allround Expediteur

Jij vindt het fantastisch om een product zo goedkoop en snel mogelijk naar Nederland te krijgen. Contact onderhouden met anderen ligt jou helemaal en jij weet alles over de wet- en regelgeving van nu te vertellen. Klopt dit? Wat fijn! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Logistiek Planner

Je bent ready voor de volgende stap, want wanneer het over plannen gaat, weet iedereen jou te vinden. Een echte planner in hart en nieren! Voor iedereen wil jij uitvogelen wat de beste manier is, zodat alles vlekkeloos verloopt. Ook ben jij bewust bezig met het milieu. Kan jij je hierin vinden? Mooi! Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.300

Documentatie Specialist

Jij bent toe aan de volgende stap in je carrière en wanneer het om documentatie gaat, moet iedereen bij jou zijn. Je bent proactief en kan accuraat reageren. Ook het contact met anderen onderhouden kan jij als de beste. Dan is deze baan dan wel wat voor jou, lees dus snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daan (Transportplanner)

Damien heeft al 5 jaar ervaring opgedaan in de logistiek en wil nu verder naar een volgende stap in zijn carrière. Tijdens zijn eerste functie als Handler heeft hij zich bezig gehouden met het laden en lossen van de containers en controleerde hij douane en T1 papieren documenten. Ook heeft hij wanneer dat nodig was pakketten bezorgt bij klanten. Binnen dit bedrijf is hij doorgegroeid naar een functie als Ramp Agent, waar hij de containers lade, loste en controleerde met Dangerous Goods producten. Er kwamen 11 containers binnen per dag via de luchtvracht. Daarnaast heeft hij ook leiding gegeven aan 7 medewerkers. Samen met Extra Talent is Damien op zoek naar een functie als Logistiek Planner of Expediteur.

Wij hebben Damien leren kennen als een enthousiaste jongeman, die graag anderen helpt en zich graag wil ontwikkelen. Tijdens zijn laatste functie heeft hij taken op zich genomen, die eigenlijk niet bij zijn takenpakket hoorden omdat hij graag wilt ontwikkelen. Wanneer Damien feedback gaf deed hij dit op een rustige moment, waardoor het proces wel kon doordraaien. In zijn vrije tijd houdt Damien ervan om te vissen en met zijn familie te zijn.

Damien is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand

location_onAmsterdam createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mees (Logistiek Administratief Medewerker)

Mees heeft sinds dit jaar zijn hbo-diploma Management, Economie en Recht en wil zich graag verder ontwikkelen als Logistiek Coördinator. Momenteel werkt hij ruim twee jaar bij een logistieke dienstverlener. Dit hield in dat hij de binnenkomende orders invoerde en de rittenplanning achteraf controleerde op bijzonderheden. Vervolgens factureerde hij dit naar de klanten. Daarnaast hield hij zich bezig met ontwikkelingsprojecten, zoals het optimaliseren van het rittenplanning en het ontwikkelen van een flowchart. Wanneer processen beter kunnen analyseert en implementeert hij dit. Zijn hart ligt bij het analyseren en optimaliseren van processen en daarom zoekt hij samen met Extra Talent naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Wij hebben Mees leren kennen als sociaal persoon, die zich graag wil verder ontwikkelen. Hij is behulpzaam, hij staat altijd klaar voor zijn collega’s wanneer zij vragen hebben. Daarnaast is hij positief aanwezig, een harder werker die af en toe wel van een grapje houdt. Naast het werk spreekt hij graag af met vrienden.

Mees is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 2.500 bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Stijn (Logistiek Coördinator)

Stijn is begonnen als bagage medewerker en heeft in de afgelopen jaren zich omhoog gewerkt tot Warehouse teamleider. Na een aantal jaar is hij gaan werken als import & exportmedewerker. Hier hield hij zich vooral bezig met het inladen, orders klaar maken, goederen voorzien van goede labels en documenten checken. Dit waren voornamelijk operationele werkzaamheden. Op dit moment werkt Stijn bij een logistiek dienstverlener waar hij een leidinggevende functie heeft. Hij houdt zich bezig met het controleren van in- en outbound van zendingen en de douanedocumentatie nakijken (CMR en Airway bills). Hij geeft leiding aan vijf andere collega’s. Daarnaast heeft hij zich ook bezig gehouden met de processen. Stijn zou graag willen doorgroeien naar een functie als expediteur of als supervisor warehouse. Dat is helaas niet mogelijk in zijn huidige functie.

Stijn voorkomt liever problemen dan ze op te moeten lossen. Dit doet hij door meerdere malen per dag de voortgang te bekijken, zo kan hij van tevoren de knelpunten ontdekken. Wanneer de druk hoog wordt binnen de functie van Stijn blijft hij kalm. Dit doet hij door een ontspannen sfeer te creëren en waardering uit te spreken bij zijn collega’s. Wanneer Stijn niet aan het werk is, is hij thuis bij zijn vrouw en twee kinderen of lekker aan het voetballen met zijn vrienden

Stijn heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Femke (Expediteur)

Femke is ruim 6 jaar expediteur in de luchtvracht, daar ligt ook haar hart. Bij haar vorige functie heeft zij alles van A tot Z, voor zowel import als export, moeten regelen. In haar huidige baan houdt zij zich vooral bezig met de export zendingen, het aannemen van de vrachtorders (gevaarlijke stoffen en perishables) en het klantencontact (de leveranciers, de schepers en de douane).

Samen met Extra Talent is zij opzoek naar een functie als expediteur export, bij een werkgever waar zij zich volledig kan ontwikkeling. Ze is opzoek naar een bedrijf waar een familiecultuur heerst. Daarnaast vindt zij het prettig om samen met het team een doel te hebben, een teamspirit.

Femke is een sociaal persoon die ook goed zelfstandig kan werken. In haar vrije tijd spreekt Femke graag met vrienden af om de gezelligheid op te zoeken. Daarnaast helpt ze binnen een team graag anderen.

Zij heeft een opzegtermijn van 1 maand en haar salarisindicatie is € 2800,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven