Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Logistiek. Ieteke zorgt voor een glimlach en ze zorgt ervoor dat je enthousiast wordt van een mooie uitdaging. Zij kent jouw vakgebied en spreekt dagelijks met jouw collega’s. Doordat zij ambitieus en perfectionistisch is, laat zij jouw Unique Selling points naar voren komen. Samen met Ieteke komt de juiste match naar voren en kan jij aan de slag bij die nieuwe uitdaging. Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig wat Ieteke jou te bieden heeft? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Wanneer ga jij echt met een voldaan gevoel naar huis? Als jij gemotiveerd raakt van targets, dan heb ik de perfecte logistieke en commerciële rol voor jou beschikbaar. Wat staat je exact te wachten? Lees snel verder om erachter te komen!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.550 tot €2.900
Jij bent net klaar met je mbo-diploma in de logistiek en klaar om een vliegende start te maken binnen de luchtvracht! Het liefst wil je bij een grote organisatie op Schiphol aan de slag, waar jij je talenten voor het plannen en organiseren verder wil verbeteren. Dit komt goed uit, want ik heb voor jou de juiste vacature die aansluit bij jouw ambities. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€1.800 tot €2.400
Jij wil graag aan de slag bij een groeiende organisatie, waar jij een nieuwe uitdaging gaat vinden. De logistiek is de branche waar jij je het beste in voelt. In deze functie kom je te werken op Schiphol met een mooi uitzicht om een volwaardige declarant te worden. Zie jij dit al helemaal zitten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.100

Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière en bent op zoek naar een uitdagende en dynamische functie in de logistiek. Bij deze internationale organisatie krijg je genoeg kansen om door te groeien. Klinkt dit als muziek in de oren voor jou? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Waldo heeft na een verkeerde studiekeuze zich in de logistiek gestort. Hij is via een goede vriend bij een groothandel terecht gekomen. Hier is hij in de loods begonnen, maar heeft zich opgewerkt tot import/export planner. Hierbij was hij onder andere verantwoordelijk orders doorgeven aan de warehouse medewerkers, checken van zendingen en contact met de transporteur/ expediteur. Daarna is hij terecht gekomen bij een grote logistieke dienstverlener op de luchthaven. Hierbij had hij één groot key-account waar hij verantwoordelijk was voor het van A tot Z regelen van de zendingen en warehousing. Ook bij zending problemen, is hij eerste aanspreekpunt en wordt er van hem verwacht, de oorzaken van de problemen te vinden en deze te herstellen. Samen met Extra Talent is Waldo opzoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiiek. Iets waar hij veel energie uit kan putten en

Waldo komt over al een sociaalvaardig en vriendelijke jongeman, die voor zijn 21ste leeftijd goed weet wat hij wilt. Hij is erg enhousiast ingesteld en geeft duidelijk aan, dat hij wil doorgroeien in de logistiek.
Verder maakt het hem niet uit of je ploegendiensten moet werken of niet. Verder houdt hij zich bezig met sporten in de sportschool en zaalvoetballen.

Waldo heeft een opzegtermijn van één maand en een salaris indicatie van € 2.500,- op basis van 40 uur

location_onHoofddorp createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Damien heeft al 5 jaar ervaring opgedaan in de logistiek en wil nu verder naar een volgende stap in zijn carrière. Tijdens zijn eerste functie als Handler heeft hij zich bezig gehouden met het laden en lossen van de containers en controleerde hij douane en T1 papieren documenten. Ook heeft hij wanneer dat nodig was pakketten bezorgt bij klanten. Binnen dit bedrijf is hij doorgegroeid naar een functie als Ramp Agent, waar hij de containers lade, loste en controleerde met Dangerous Goods producten. Er kwamen 11 containers binnen per dag via de luchtvracht. Daarnaast heeft hij ook leiding gegeven aan 7 medewerkers. Samen met Extra Talent is Damien op zoek naar een functie als Logistiek Planner of Expediteur.

Wij hebben Damien leren kennen als een enthousiaste jongeman, die graag anderen helpt en zich graag wil ontwikkelen. Tijdens zijn laatste functie heeft hij taken op zich genomen, die eigenlijk niet bij zijn takenpakket hoorden omdat hij graag wilt ontwikkelen. Wanneer Damien feedback gaf deed hij dit op een rustige moment, waardoor het proces wel kon doordraaien. In zijn vrije tijd houdt Damien ervan om te vissen en met zijn familie te zijn.

Damien is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand

location_onAmsterdam createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Stijn is begonnen als bagage medewerker en heeft in de afgelopen jaren zich omhoog gewerkt tot Warehouse teamleider. Na een aantal jaar is hij gaan werken als import & exportmedewerker. Hier hield hij zich vooral bezig met het inladen, orders klaar maken, goederen voorzien van goede labels en documenten checken. Dit waren voornamelijk operationele werkzaamheden. Op dit moment werkt Stijn bij een logistiek dienstverlener waar hij een leidinggevende functie heeft. Hij houdt zich bezig met het controleren van in- en outbound van zendingen en de douanedocumentatie nakijken (CMR en Airway bills). Hij geeft leiding aan vijf andere collega’s. Daarnaast heeft hij zich ook bezig gehouden met de processen. Stijn zou graag willen doorgroeien naar een functie als expediteur of als supervisor warehouse. Dat is helaas niet mogelijk in zijn huidige functie.

Stijn voorkomt liever problemen dan ze op te moeten lossen. Dit doet hij door meerdere malen per dag de voortgang te bekijken, zo kan hij van tevoren de knelpunten ontdekken. Wanneer de druk hoog wordt binnen de functie van Stijn blijft hij kalm. Dit doet hij door een ontspannen sfeer te creëren en waardering uit te spreken bij zijn collega’s. Wanneer Stijn niet aan het werk is, is hij thuis bij zijn vrouw en twee kinderen of lekker aan het voetballen met zijn vrienden

Stijn heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Dennis  is in de logistieke branche gekomen doordat een familielid in een logistieke branche werkte. Hij haalt de meeste voldoening uit om een product zo goed mogelijk bij de klant te krijgen. Dennis heeft gewerkt bij verschillende logistieke organisatie waar hij zich voornamelijk bezig hield met goederen ontvangen en controleren, het scannen van de goederen, verwerken in het systemen en klaar zetten voor de export. Doordat Dennis bij verschillende organisatie werkzaam is geweest heeft hij nu een duidelijk beeld van wat hij wilt. Dit is namelijk een kantoorbaan in samenhang met een stuk expeditie. Dennis is daarom samen met Extra Talent op zoek naar nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker Logistiek.

Wij hebben Daan leren als een harder werker en iemand die weet van doorpakken, want als er een taak volbracht is, gaat hij ander collega’s helpen waar nodig is. Daarnaast vindt Daan eerlijkheid ook belangrijk, wanneer er een fout gemaakt wordt zal hij dit toegeven en het proberen meteen op de lossen. Zoals hij zelf zegt: “ik ben een persoon die denkt in oplossingen en niet in problemen”.

Daan kan per direct aan de slag en zijn salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person48 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven