Michael Daniel

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 309 59 456
linkedin.com/in/michael-daniel-/

Michael Daniel

Vacatures

Operationeel Inkoper

Houd jij van afwisseling in je werk?  Ben jij trouwens ook een echte onderhandelaar op vakantie? Jij hebt al enkele jaren ervaring als inkoper, en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen bij een internationale organisatie. Lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€3.100 tot €3.800

Supply Chain Specialist

Als jij op straat loopt, kijk je naar elke auto die je tegenkomt. Jij bent namelijk een grote liefhebber van auto’s en innovatie. Ben jij klaar om jouw carrière binnen de supply chain te starten bij een grote internationale organisatie? Grijp dan deze unieke kans aan en lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600

Supply Chain Planner

Ben jij de regelaar en planner van jouw vriendengroep? En vind jij het belangrijk dat er goed voor de aarde wordt gezorgd? Sla dan twee vliegen in een klap en lees dan gauw verder over deze functie bij een organisatie die zich bezig houdt met het eten op ieders bord!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Technisch Inkoper

Jij bent een echte onderhandelaar, hebt al enkele jaren ervaring als Inkoper en bent klaar voor de volgende stap bij een internationale organisatie binnen de scheepsbouw. Klinkt dit herkenbaar? Lees gauw verder voor deze kans! 

access_timeFulltime location_onAlphen aan den Rijn euro_symbol€2.800 tot €3.800
Meer vacatures weergeven