Van Supply Chain en van Rotterdam. Michael is ambitieus, heeft doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en ja... Ook humor! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waar je blij van wordt? En zou je het fijn én leuk vinden dat Michael je helpt? Bel, mail of stuur een bericht via WhatsApp. Hij staat altijd voor je klaar en blijft te allen tijde jouw loopbaancoach.


Vacatures

Ervaring als productieplanner, kennis van ERP-systemen en positieve energie neem jij met je mee. Hiervoor krijg jij een uitdagende rol als Productieplanner voor terug, met onder andere 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.200 tot €4.200
Jij bent een onderhandelaar in hart en nieren. Hierbij heb jij graag contact met klanten en is jouw motto ‘niets is onmogelijk’. Deze internationale werkgever is op zoek naar een commercieel talent om in te investeren, dus jij groeit binnen no-time uit tot een expert op inkoopgebied! Klinkt goed toch? Lees gauw verder.

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500
“An apple a day, keeps the doctor away!” Als Junior Supply Chain Planner bij deze internationale en innovatieve speler in de groente- en fruitbranche zal jij geen gebrek meer aan appels hebben. Lijkt het jou leuk om de flow te coördineren van teler tot supermarkt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Een bekend merk in de voedingsmiddelenindustrie zoekt jou om haar supply chain planning op zich te nemen. Wil jij ervoor zorgen dat producten tijdig terecht komen bij consumenten door heel het land?  Dan is dit je kans, lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mark heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan het grootste gedeelte binnen een productiebedrijf. De afgelopen 5 jaar fungeert Mark als Logistiek Manager binnen een internationale organisatie. Hierbij geeft hij leiding aan 25 Fte en is hij daarnaast verantwoordelijk voor het initiëren en implementeren van procesverbeteringen. Mede door zijn aanbevelingen zijn de transportkosten gereduceerd met 15%. Daarnaast geeft hij invulling aan de strategische en tactische planning en werkt hij met een budget van € 1,1 miljoen voor onder andere personeel en onderhoudskosten. Momenteel zit hij in de eindfase met het implementeren van een nieuw ERP-systeem binnen de organisatie. Hoewel Mark het naar zijn zin heeft, is hij toe aan een nieuwe werkomgeving en uitdaging, waarbij zijn analytische kracht beter tot zijn recht komt.

Mark is een gedreven man en staat sterk in zijn schoenen. Waar hij begon als Supply Chain Planner heeft hij zich relatief snel ontwikkeld tot Logistiek Manager. Mark weet vanuit zijn huidige positie alle processen te overzien. Van begin tot eind zet hij processen op en weet hij draagvlak te creëren voor zijn strategieën. Als er kansen zijn dan grijpt hij deze aan.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van  € 4.000,- bruto per maand.

location_onZuid Holland createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Wouter heeft ruim 20 jaar ervaring als Inkoper, waarvan 9 jaar als Senior Inkoper. Binnen zijn functie was hij verantwoordelijk voor de inkoopprocessen van a tot z van grote medische apparatuur tot verbruiksartikelen, zoals handschoenen, reageerbuizen en het voorraadbeheer hiervan. Daarnaast heeft hij middels een intern project de inkoopprocessen geoptimaliseerd waarmee tijd en kosten besparingen zijn gerealiseerd. Naast zijn ervaring binnen de medische sector, heeft Wouter ook software en technische componenten ingekocht en is hij bijna 10 jaar actief geweest binnen de metaalbewerking als Buyer. Door een fusie veranderen de bedrijfsvoering die niet in lijn lag met zijn verwachtingen.

Wouter is communicatief vaardig en beschikt over een sociale instelling. Hij krijgt energie van commerciële processen waardoor hij meer dan 20 jaar met plezier als inkoper actief is. Ook haalt Wouter energie uit het analyseren van processen om deze te optimaliseren. Doordat hij opgeruimd en gestructureerd te werk gaat, is hij goed in het maken van tactische overwegingen met betrekking tot de inkoop.

Wim is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person57 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven