Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Supply Chain en van Rotterdam. Michael is ambitieus, heeft doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en ja... Ook humor! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waar je blij van wordt? En zou je het fijn én leuk vinden dat Michael je helpt? Bel, mail of stuur een bericht via WhatsApp. Hij staat altijd voor je klaar en blijft te allen tijde jouw loopbaancoach.


Kandidaten

Roel heeft ruim 34 jaar ervaring binnen de supply chain en logistiek. Met zijn jarenlange opgedane kennis als zijnde Materiaal Planner binnen verschillende organisaties, is hij een professional die zijn vak verstaat. In zijn huidige rol als Raw Material Planner, is hij met name verantwoordelijk voor een tijdige en correcte aanlevering van grondstoffen om de productieafdelingen tijdig te voorzien van de nodige materialen. Het grootste gedeelte van zijn expertise en bedrevenheid heeft hij opgedaan tijdens zijn 10 jarige dienstverband binnen een technische handelsorganisatie. Als Material Planner Productie analyseerde en optimaliseerde hij de werkprocessen om ervoor zorgen dat de voorraad- en leverbetrouwbaarheid werden behaald. Daarnaast was hij continue aan het schakelen met collega’s van verschillende interne afdelingen omtrent het logistieke proces van meer dan 30.000 technische onderdelen. Roel is door zijn beperkte en grotendeels administratieve werkzaamheden binnen zijn huidige functie niet voldaan. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Materiaal Planner.

Roel is een intelligente en analytische man, die altijd in oplossingen denkt. Hij zoekt altijd naar mogelijkheden om zijn kennis te vergrootten en houdt er vervolgens van om het vergaarde te delen met zijn collega’s. Roel probeert altijd betrokken te zijn bij verschillende afdelingen en door die instelling kent de supply chain nog maar weinig verassingen voor hem. Zijn brede werkervaring biedt hem daarmee ook de mogelijkheid om knelpunten eenvoudiger te signaleren en processen te optimaliseren.

Roel heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.      

location_onRotterdam createHBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Wouter heeft ruim 20 jaar ervaring als Inkoper, waarvan 9 jaar als Senior Inkoper. Binnen zijn functie was hij verantwoordelijk voor de inkoopprocessen van a tot z van grote medische apparatuur tot verbruiksartikelen, zoals handschoenen, reageerbuizen en het voorraadbeheer hiervan. Daarnaast heeft hij middels een intern project de inkoopprocessen geoptimaliseerd waarmee tijd en kosten besparingen zijn gerealiseerd. Naast zijn ervaring binnen de medische sector, heeft Wouter ook software en technische componenten ingekocht en is hij bijna 10 jaar actief geweest binnen de metaalbewerking als Buyer. Door een fusie veranderen de bedrijfsvoering die niet in lijn lag met zijn verwachtingen.

Wouter is communicatief vaardig en beschikt over een sociale instelling. Hij krijgt energie van commerciële processen waardoor hij meer dan 20 jaar met plezier als inkoper actief is. Ook haalt Wouter energie uit het analyseren van processen om deze te optimaliseren. Doordat hij opgeruimd en gestructureerd te werk gaat, is hij goed in het maken van tactische overwegingen met betrekking tot de inkoop.

Wim is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person57 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Jasper heeft afgelopen januari zijn bachelor in Logistics Engineering behaald. Gedurende zijn opleiding heeft hij diverse onderzoekstages doorlopen op het gebied van supply chain en werkervaring opgedaan middels verschillende bijbaantjes. Zo was hij binnen een groothandel voor voedingsmiddelen werkzaam als productiemedewerker en heeft hij ondersteuning geboden op de inkoopafdeling. Hierin was hij verantwoordelijk voor het ophalen van informatie bij leveranciers omtrent levertijden en prijs en het afhandelen van inkooporders. Tijdens zijn afstudeerstage binnen een productiebedrijf heeft Jasper een dynamische Excel tool ontwikkeld die berekend welke veiligheidsvoorraad niveau benodigd is, om de beoogde servicelevel te behalen. Deze tool heeft hij gepresenteerd aan de managers en is vervolgens in gebruik genomen door de key-users. Jasper is nu klaar voor een startersrol binnen de supply chain om zijn theoriekennis in de praktijk te brengen.

Jasper is een communicatief sterke jongeman, die een uitdaging zeker niet uit de weg gaat. Na het behalen van zijn havo diploma, is hij als uitwisselingsstudent een jaartje in Amerika gaan studeren om zijn kennis te verbreedden. Jasper is ontzettend leergierig en vindt het belangrijk om de reden te achterhalen van de werkzaamheden die hij uitvoert. Daarnaast is de combinatie van zijn analytische vermogen en beheersing van Excel de perfecte match.

Jasper is fulltime per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onDen Haag createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Koen heeft ruim 3,5 jaar werkervaring binnen de logistiek en supply chain. Momenteel is hij werkzaam als Productieplanner/Werkvoorbereider binnen een technische handelsorganisatie. Hierin is hij voornamelijk verantwoordelijk  voor de dagelijkse productieplanning en uitvoering van technische componenten en het creëren van afstemming tussen orders, beschikbaarheid van materialen en capaciteit. Daarnaast heeft hij ook gefungeerd als superuser bij de overgang van het ERP-systeem ISAH naar IFS en is hij continue bezig met het in kaart brengen van knelpunten en het optimaliseren van de productieprocessen. Gedurende zijn hbo-opleiding heeft hij ook ontzettend veel praktijkervaring opgedaan en heeft hij diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder het terugdringen van de incourante voorraad. Helaas blijken Koen en zijn functie binnen zijn huidige werkgever niet de juiste match, zodoende is er in goed overleg besloten om deze maand uit elkaar te gaan. Hierdoor staat hij open voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.

Koen is een intelligente jongeman die beschikt over sterke organisatorische en planmatige skills. Hij is zeer vaardig met Excel en vindt het fijn om dit terug te zien in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zo heeft hij veel ervaring met het verwerken van kwantitatieve data in Excel en het opstellen van rapportages hiervan. Koen kun je verder omschrijven als een betrouwbaar persoon, die zijn afspraken altijd nakomt en zich voor de volle 100% inzet om zijn gestelde doelen te bereiken.

Koen is per direct fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.900,- bruto per maand.

location_onDordrecht createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven