Van Financieel en van Eindhoven. Remco is een enthousiast, vrolijk en toegankelijk persoon. Hij gaat persoonlijk met jou het gesprek aan om ervoor te zorgen dat jij op een plek terecht komt waar je blij van wordt. Jij loopt straks met een glimlach de Extra Talent deur uit! Ook nadat je gestart bent, mag je altijd bellen. Remco is en blijft jouw coach. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op, ook mogelijk via WhatsApp. 


Vacatures

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de fiscale aangiftes, financiële processen en structuur, periodieke rapportages en nog veel meer. Je spreekt de Nederlandse en de Engelse taal en bent een kei met cijfers. Het wordt tijd voor een volgende stap in je carrière!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.400 tot €2.900
Je hebt al enkele jaren ervaring in het vak en bent klaar om de stap te maken naar een internationale organisatie. Je nieuwe takenpakket sluit precies aan op jouw niveau en groeit mee met jouw ontwikkelingen. Klinkt goed? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jij signaleert kansen en risico’s als geen ander. Als People manager weet jij iedereen in zijn/haar kracht te zetten en weet je de medewerkers positief te stimuleren om het onderste uit de kan te halen. Je nieuwe functie biedt erg veel vrijheid en verantwoordelijkheden, jij bent de baas over je eigen agenda.

access_timeFulltime location_onregio Leeuwarden euro_symbol€4.500 tot €6.000
Je komt te werken bij een multinational waar niets te gek is. Gratis bedrijfsfitness, een eigen café, 150 collega’s en ook nog eens een ontzettend variërend takenpakket. Dit is de uitgelezen kans om te bewijzen dat je klaar bent voor het grote werk.

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.700 tot €3.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Na het behalen van zijn mbo 4 (in drie in plaats van vier jaar) heeft Will zijn hbo diploma Bedrijfskunde behaald. Een brede opleiding, evenals zijn werkervaring. Door bij een aantal verschillende werkgevers verschillende rollen ingevuld te hebben kan Will spreken van een brede ervaring. Van het klantvriendelijk te woord staan van klanten en leveranciers en het beheren van het bank- en grootboek tot het zelfstandig verwerken van internationale btw aangiftes en het controleren van de algehele administratie. Met deze brede ervaringen op zak is Will momenteel op zoek naar een functie als Allround Financieel Medewerker of Assistent Controller.

Will is een sociale man die graag onder de mensen is. Hij voelt zich als een vis in het water als hij kan sparren met collega's of dingen van collega's kan leren. Als de ware teamspeler die hij is, maakt hij graag tijd vrij om op zijn beurt collega's te helpen waar hij kan. Hij legt graag zijn eigen werk even stil om tijd te maken voor collega's. "Samen werken naar een doel is leuker dan alleen" aldus Will. Ook zijn flexibiliteit komt hierin naar voren. Hoewel Will van nature planmatig en gestructureerd werkt is het geen probleem om ad-hoc opdrachten uit te moeten voeren of collega's te helpen. Will is een man van feiten. Hij analyseert graag cijfers en resultaten zodat hij kan spreken uit kennis van feiten. Wanneer iets hem niet direct duidelijk is duikt hij graag in de materie ter verduidelijking. Het is erg belangrijk voor Will om een breed takenpakket te hebben en zich niet te specialiseren in één bepaalde taak of rol. Als generalist geniet hij ervan om zich in de breedte te ontwikkelen en treedt hij graag buiten het vertrouwde om grenzen te verleggen.

Will heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand, op basis van 40 uur en is vanaf 1 april 2020 per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week.

 
location_onUden createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Joris is in het bezit van een mbo4-diploma Bedrijfsadministrateur en is studerende aan de hbo-opleiding Finance & Control. Dit doet hij naast zijn baan als boekhouder bij een accountantskantoor. Hier voert hij alle voorkomende taken binnen de financiële administratie uit, zowel op kantoor als bij klanten op locatie. Van het boeken van facturen en bankverwerking tot fiscale aangiftes, jaarrekeningen en prognoses. Omdat Joris een carrière in de controlling ambieert zoekt hij een uitdagende functie die aansluit bij zijn studie. Hij wil zijn focus verleggen naar de interne organisatie, het verbeteren van processen, het analyseren van rapportages en uitbrengen van daarbij behorende adviezen.

Het heeft even geduurd voordat Joris wist waar zijn ambities lagen. Gesprekken met een voormalig CFO, studietesten en zijn interesse voor cijfers hebben hem geholpen bij de bewustwording van zijn financiële kwaliteiten. Joris is een voorkomende en communicatief sterke jongeman die zijn mening graag op gepaste wijze ventileert. Joris is ontzettend leergierig. Hij was alles weten en kunnen en gunt zichzelf de tijd om dingen eigen te maken. Hij onderstreept zijn leergierigheid samen met zijn ijzersterke motivatie door ondertussen zijn tweede parttime studie te volgen, naast een 32-urige werkweek. Open- en eerlijkheid is voor hem de basis van iedere relatie en dus iets waar hij veel waarde aan hecht. Bovendien beschikt Joris over een sterkcijfermatig inzicht en is hij van nature erg nauwkeurig.

Joris heeft een bruto salarisindicatie van € 3.200,- per maand (o.b.v. 40 uur) en is met een opzegtermijn van één maand beschikbaar voor 32 uur per week. 

location_onEindhoven createHBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Erdem is een zeer ervaren financieel medewerker. Met een hbo diploma Bedrijfseconomie op zak is hij ruim zestien jaar geleden gestart op de arbeidsmarkt in de financiële wereld. Door de jaren heen heeft hij zich in de breedte van het vak kunnen ontwikkelen. Van het boeken van facturen en het uitvoeren van betalingen tot het zelfstandig verzorgen van btw aangiftes en maandrapportages. Ook helpt Erdem in zijn vrije tijd particulieren met het op orde brengen van hun financiën, het invullen van belastingaangiftes, het aanvragen van diverse uitkeringen en verzekeringen, rechtsbijstand en verblijfsvergunningen. Met deze kennis en ervaring op zak is Erdem momenteel op zoek naar een functie in de financiële branche, passend bij zijn kennis en kunde.

Erdem is een sociale man met een zeer gestructureerd leven. Alles wordt goed doordacht en uitgetekend, wat je duidelijk terug kunt zien in zijn werkzaamheden. Hij streeft naar perfectionisme en heeft daarom altijd aandacht voor detail. Dat hij plezier vindt in en energie haalt uit het werken met cijfers staat voorop. Hij helpt niet voor niets particulieren met hun financiën, in zijn vrije tijd. Maar ook collega's kunnen altijd rekenen om hulp van de onvermoeibare Erdem. Hij werkt liever een uur langer door dan dat hij een collega niet zou helpen. Erdem is loyaal en zou alles doen voor zijn werkgever. Hij zoekt dan ook een werkgever waarmee hij een duurzame relatie kan opbouwen voor de rest van zijn carrière. Erdem is een proactieve en harde werker. Hij ziet werk liggen en onderneemt daar actie op. Met zijn tomeloze inzet en ijzersterk doorzettingsvermogen zorgt hij met liefde en plezier voor een juiste en accurate afhandeling van de financiële administratie.

Erdem heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand en is per direct fulltime beschikbaar.

location_onEindhoven createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Lennart heeft zowel zijn mbo Administrateur en Bedrijfsadministrateur als zijn hbo Bedrijfseconomie (Finance and Control) diploma op zak. Al snel kwam Lennart tot het besef dat hij erg sterk is met cijfers en informatie snel eigen kan maken. In het eerste jaar van de opleiding Administrateur kon hij zijn broer al helpen met zijn huiswerk van het laatste jaar Bedrijfsadministrateur. Ook tijdens zijn hbo heeft hij medestudenten voorzien van bijles in SAP. De stages die hij heeft gedaan hebben zorggedragen voor een brede ervaring. Zo is hij werkzaam geweest in de basisadministratie (boeken van facturen, crediteuren/debiteuren) en heeft hij een groot aandeel gehad het optimaliseren van diverse (financiële) processen. Daarnaast heeft hij veel tijd besteed aan het opstellen en analyseren van periodieke rapportages. Met deze ervaring op zak is hij ondertussen al twee jaar werkzaam bij een productiebedrijf in de automotive waar hij al deze facetten nog meer eigen heeft kunnen maken. Omdat hij in zijn huidige functie, naar eigen zeggen, te veel bezig is met basisadministratie mist hij uitdaging en is hij op zoek naar een functie als Assistent Controller.

 

Lennart is een rustige, bedachtzame jongeman. Hij vindt het leuk om met cijfers te werken en zich bezig te houden met analyses en processen. Hier haalt hij ook het meeste energie uit. Hiernaast is hij enorm geïnteresseerd in IT. Lennart werkt graag in teamverband, hoewel hij niet snel op de voorgrond zal treden. Hij is het type dat graag anderen ondersteund door zaken zo duidelijk mogelijk te maken en processen efficiënter te maken. Nauwkeurigheid en accuratesse behoren daarbij tot Lennart zijn natuurlijke gedrag.

 

Lennart heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand, heeft een opzegtermijn van één kalendermaand en is fulltime beschikbaar.

location_onRoermond createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven