Van Financieel en van Eindhoven. Remco is een enthousiast, vrolijk en toegankelijk persoon. Hij gaat persoonlijk met jou het gesprek aan om ervoor te zorgen dat jij op een plek terecht komt waar je blij van wordt. Jij loopt straks met een glimlach de Extra Talent deur uit! Ook nadat je gestart bent, mag je altijd bellen. Remco is en blijft jouw coach. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op, ook mogelijk via WhatsApp. 


Vacatures

Je bent toe aan een nieuwe stap in je financiële carrière. Een stap die je toekomstperspectief biedt en waar jij alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen tot de beste Financial Controller die je kunt zijn.

access_timeFulltime location_onZaltbommel euro_symbol€3.500 tot €4.250
Jij hebt altijd al willen werken voor een internationaal bedrijf en bent toe aan je tweede of derde carrière stap. Natuurlijk doe je dat bij een bedrijf waar je lekker jezelf kunt zijn en waar aandachtig wordt gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.900 tot €4.600
Jij komt te werken voor een vastgoedontwikkelaar op Champions League niveau. Dit zie je terug in de breedte van de organisatie. Van de top notch projecten en de bedrijfsuitjes naar sterrenrestaurants tot het ruime persoonlijke opleidingsbudget voor iedere medewerker.

access_timeFulltime location_onOisterwijk euro_symbol€3.500 tot €4.500
Als Controller ben je de rechterhand van de finance manager en sparringpartner voor MT en directie. Jij weet complexe cijfers te vertalen naar concrete adviezen en bent daarnaast ook nog eens die gezellige collega die mee doet om het kampioenschap tafeltennis en/of tafelvoetbal.

access_timeFulltime location_onHeesselt euro_symbol€3.400 tot €4.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marissa heeft een ruime financiële ervaring opgebouwd. Hierin is ze gestart als Administratief Medewerker en doorgegroeid naar Hoofd Administratie en Cost Controller. Ze is bekend met het verwerken van een complete boekhouding inclusief bijbehorende rapportages en forecasts. Daarnaast heeft ze in haar rol als Cost Controller een analyserende rol vervuld, waar ze met haar onderzoek een kostenreductie op de overhead heeft kunnen realiseren van 25%. Momenteel is Marissa op zoek naar een nieuwe allround uitdaging, waar ze samen met een team een brede verantwoordelijkheid mag dragen.

Marissa is een sociale en vrolijke collega die altijd interesse zal tonen in haar collega’s. In haar werk is ze stressbestendig en plant ze graag vooraf om op korte termijn voor zo min mogelijk verassingen te staan. Op deze manier hebben ad hoc werkzaamheden alsnog zo veel mogelijk ruimte om opgelost te worden. Marissa is sterk in het aanbrengen van nieuwe inzichten om optimalisatie van de financiële resultaten te kunnen bieden. Ze haalt energie uit het uitvoeren en overzichtelijk maken van het totaalplaatje van de financiële administratie.

Marissa is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

location_onEindhoven createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Walter heeft een ruime ervaring opgebouwd op financieel gebied. Hierin is hij bedreven in verschillende facetten. Zo heeft Walter ervaring met het coördineren van financiële processen, leiding geven aan een team, alsmede het opstellen van maand- en jaarrapportages om deze vervolgens te bespreken met de Controller en de directie. Vanuit de bedrijfsstructuren van eerdere werkgevers is Walter daarnaast bekend met het coördineren van en onderhouden van contact met buitenlandse vestigingen. Dit alles maakt hem erg geschikt in een rol als ervaren en gedegen Administrateur waarin hij een overzicht bewaart en dicht bij de Controller staat.

Walter is te omschrijven als een zakelijk en privé betrokken medewerker. De resultaten moeten immers samen met het team behaald worden. Hij is ook loyaal te noemen wat blijkt uit zijn langere looptijd bij zijn werkgevers. Verder is Walter stressbestendig doordat hij zich goed kan focussen op de juiste prioriteiten waarin hij kwaliteit voorop stelt. Met zijn ervaring en cijfermatig inzicht is Walter bovendien iemand die op eigen initiatief altijd zoekt naar optimalisatiemogelijkheden in het administratieve proces.  Walter is sterk in het brengen van rust en orde voor de organisatie en medewerkers, waarin hij graag werkprocessen overziet en coördineert.

Walter is in overleg per 1 januari beschikbaar voor een functie van 36 tot 40 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.700,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

location_onregio Tilburg createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Erdem is een zeer ervaren financieel medewerker. Met een hbo diploma Bedrijfseconomie op zak is hij ruim zestien jaar geleden gestart op de arbeidsmarkt in de financiële wereld. Door de jaren heen heeft hij zich in de breedte van het vak kunnen ontwikkelen. Van het boeken van facturen en het uitvoeren van betalingen tot het zelfstandig verzorgen van btw aangiftes en maandrapportages. Ook helpt Erdem in zijn vrije tijd particulieren met het op orde brengen van hun financiën, het invullen van belastingaangiftes, het aanvragen van diverse uitkeringen en verzekeringen, rechtsbijstand en verblijfsvergunningen. Met deze kennis en ervaring op zak is Erdem momenteel op zoek naar een functie in de financiële branche, passend bij zijn kennis en kunde.

Erdem is een sociale man met een zeer gestructureerd leven. Alles wordt goed doordacht en uitgetekend, wat je duidelijk terug kunt zien in zijn werkzaamheden. Hij streeft naar perfectionisme en heeft daarom altijd aandacht voor detail. Dat hij plezier vindt in en energie haalt uit het werken met cijfers staat voorop. Hij helpt niet voor niets particulieren met hun financiën, in zijn vrije tijd. Maar ook collega's kunnen altijd rekenen om hulp van de onvermoeibare Erdem. Hij werkt liever een uur langer door dan dat hij een collega niet zou helpen. Erdem is loyaal en zou alles doen voor zijn werkgever. Hij zoekt dan ook een werkgever waarmee hij een duurzame relatie kan opbouwen voor de rest van zijn carrière. Erdem is een proactieve en harde werker. Hij ziet werk liggen en onderneemt daar actie op. Met zijn tomeloze inzet en ijzersterk doorzettingsvermogen zorgt hij met liefde en plezier voor een juiste en accurate afhandeling van de financiële administratie.

Erdem heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand en is per direct fulltime beschikbaar.

location_onEindhoven createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Lennart heeft zowel zijn mbo Administrateur en Bedrijfsadministrateur als zijn hbo Bedrijfseconomie (Finance and Control) diploma op zak. Al snel kwam Lennart tot het besef dat hij erg sterk is met cijfers en informatie snel eigen kan maken. In het eerste jaar van de opleiding Administrateur kon hij zijn broer al helpen met zijn huiswerk van het laatste jaar Bedrijfsadministrateur. Ook tijdens zijn hbo heeft hij medestudenten voorzien van bijles in SAP. De stages die hij heeft gedaan hebben zorggedragen voor een brede ervaring. Zo is hij werkzaam geweest in de basisadministratie (boeken van facturen, crediteuren/debiteuren) en heeft hij een groot aandeel gehad het optimaliseren van diverse (financiële) processen. Daarnaast heeft hij veel tijd besteed aan het opstellen en analyseren van periodieke rapportages. Met deze ervaring op zak is hij ondertussen al twee jaar werkzaam bij een productiebedrijf in de automotive waar hij al deze facetten nog meer eigen heeft kunnen maken. Omdat hij in zijn huidige functie, naar eigen zeggen, te veel bezig is met basisadministratie mist hij uitdaging en is hij op zoek naar een functie als Assistent Controller.

 

Lennart is een rustige, bedachtzame jongeman. Hij vindt het leuk om met cijfers te werken en zich bezig te houden met analyses en processen. Hier haalt hij ook het meeste energie uit. Hiernaast is hij enorm geïnteresseerd in IT. Lennart werkt graag in teamverband, hoewel hij niet snel op de voorgrond zal treden. Hij is het type dat graag anderen ondersteund door zaken zo duidelijk mogelijk te maken en processen efficiënter te maken. Nauwkeurigheid en accuratesse behoren daarbij tot Lennart zijn natuurlijke gedrag.

 

Lennart heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand, heeft een opzegtermijn van één kalendermaand en is fulltime beschikbaar.

location_onRoermond createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven