Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Financieel en van Eindhoven. Remco is een enthousiast, vrolijk en toegankelijk persoon. Hij gaat persoonlijk met jou het gesprek aan om ervoor te zorgen dat jij op een plek terecht komt waar je blij van wordt. Jij loopt straks met een glimlach de Extra Talent deur uit! Ook nadat je gestart bent, mag je altijd bellen. Remco is en blijft jouw coach. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op, ook mogelijk via WhatsApp. 


Vacatures

Klanten kunnen altijd op jou rekenen. Of het nu gaat om het nauwkeurig verwerken van de salarisadministratie of om het beantwoorden van de meest ingewikkelde vragen omtrent salaris- en loonspecificaties, jij zorgt er altijd voor dat jouw werk van de hoogst haalbare kwaliteit is.

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.200 tot €2.800
Je bent klaar voor een volgende stap in je carrière en kunt de verantwoordelijkheid van een eigen klantportfolio dragen. Deze verantwoordelijkheid weet jij als geen ander te combineren met jouw klantgerichte instelling. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.600 tot €3.600
Je hebt je hbo-diploma Accountancy op zak en bent klaar voor je eerste echte fulltime baan als Assistent Accountant. Je wilt de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie en werkstages gaan inzetten voor je eigen klantportfolio en tevens de persoonlijke begeleiding krijgen die jij nodig hebt. Dan ben je bij dit kantoor aan het goede adres!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.100 tot €2.600
Werken voor een accountantskantoor waar je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Waar je opleidingskosten volledig worden vergoed en waar jouw takenpakket meegroeit met jouw persoonlijke ontwikkeling. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Erdem is een zeer ervaren financieel medewerker. Met een hbo diploma Bedrijfseconomie op zak is hij ruim zestien jaar geleden gestart op de arbeidsmarkt in de financiële wereld. Door de jaren heen heeft hij zich in de breedte van het vak kunnen ontwikkelen. Van het boeken van facturen en het uitvoeren van betalingen tot het zelfstandig verzorgen van btw aangiftes en maandrapportages. Ook helpt Erdem in zijn vrije tijd particulieren met het op orde brengen van hun financiën, het invullen van belastingaangiftes, het aanvragen van diverse uitkeringen en verzekeringen, rechtsbijstand en verblijfsvergunningen. Met deze kennis en ervaring op zak is Erdem momenteel op zoek naar een functie in de financiële branche, passend bij zijn kennis en kunde.

Erdem is een sociale man met een zeer gestructureerd leven. Alles wordt goed doordacht en uitgetekend, wat je duidelijk terug kunt zien in zijn werkzaamheden. Hij streeft naar perfectionisme en heeft daarom altijd aandacht voor detail. Dat hij plezier vindt in en energie haalt uit het werken met cijfers staat voorop. Hij helpt niet voor niets particulieren met hun financiën, in zijn vrije tijd. Maar ook collega's kunnen altijd rekenen om hulp van de onvermoeibare Erdem. Hij werkt liever een uur langer door dan dat hij een collega niet zou helpen. Erdem is loyaal en zou alles doen voor zijn werkgever. Hij zoekt dan ook een werkgever waarmee hij een duurzame relatie kan opbouwen voor de rest van zijn carrière. Erdem is een proactieve en harde werker. Hij ziet werk liggen en onderneemt daar actie op. Met zijn tomeloze inzet en ijzersterk doorzettingsvermogen zorgt hij met liefde en plezier voor een juiste en accurate afhandeling van de financiële administratie.

Erdem heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand en is per direct fulltime beschikbaar.

location_onEindhoven createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Paula heeft inmiddels zo’n twintig jaar ervaring in de financiële boekhouding. Ze is haar carrière begonnen als Assistent Accountant, waar ze zich het boekhouden eigen heeft gemaakt. Hierna is ze doorgegroeid middels verschillende projecten tot aan Hoofd Financiële Administratie. In de tijden van laagconjunctuur door de economische crisis, heeft Paula het heft in eigen hand genomen en startte ze haar eigen Administratie- en Belastingadvieskantoor. De afgelopen twee jaar is ze opnieuw in dienst getreden als Hoofd Administratie, waar ze allerlei taken op zich neemt: van het inboeken van inkoopfacturen tot aan het opstellen van managementrapportages. Paula staat open voor een nieuwe uitdaging, waarin ze de financiële administratie mag coördineren, zonder te ver van de daadwerkelijke boekhouding te staan.

Paula is een behulpzame dame, die als leidinggevende snel achter haar team zal staan. Door haar ervaring staat ze erom bekend nieuwe werkzaamheden zich vlug eigen te maken. Vanwege haar helicopterview is ze sterk in het behouden van het overzicht over de gehele administratie van een organisatie. Daarnaast is Paula erg stressbestendig en zal bij veeleisende drukte nimmer haar rust verliezen. Ze werkt dan ook graag ijverig en zo efficiënt mogelijk. Een organisatie met een informele sfeer, waar iemands mening niet achterblijft, past goed bij haar.

Paula is per direct beschikbaar voor een functie van veertig uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.250,- bruto per maand.

location_onBergeijk createHBO person41 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Sabina is na haar studie begonnen in de accountancy, waar ze bij verschillende kantoren de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Na deze ervaring is ze intern als Boekhoudkundig Medewerker aan de slag gegaan en doorgestroomd als Hoofd Boekhouding. Ook in de organisatie waar ze momenteel werkzaam is heeft ze een dergelijk proces doorlopen. Door haar ruime ervaring en scholing is Sabina vaardig in een breed facet van administratie. Zo kan ze medewerkers op een juiste manier coachen en fungeert ze moeiteloos als financieel sparringpartner voor de directie. Momenteel staat Sabina open voor een nieuwe stap in haar carrière.

Sabina is een sportief persoon met een uitgesproken persoonlijkheid. Collega’s zouden haar als uitbundig kunnen omschrijven, met een goed gevoel voor humor. Door met haar eigen ervaringen medewerkers te kunnen ondersteunen en coördineren in hun werkzaamheden, voelt ze zich nuttig en dat geeft haar veel energie. Sabina is een betrokken persoon en gaat volhardend op haar doel af. Met haar kritische blik voert ze niets klakkeloos uit, maar blijft ze actief nadenken of zaken slimmer en/of sneller uitgevoerd kunnen worden.

Sabina is beschikbaar voor een functie van 24 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onHelmond createHBO person39 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Lennart heeft zowel zijn mbo Administrateur en Bedrijfsadministrateur als zijn hbo Bedrijfseconomie (Finance and Control) diploma op zak. Al snel kwam Lennart tot het besef dat hij erg sterk is met cijfers en informatie snel eigen kan maken. In het eerste jaar van de opleiding Administrateur kon hij zijn broer al helpen met zijn huiswerk van het laatste jaar Bedrijfsadministrateur. Ook tijdens zijn hbo heeft hij medestudenten voorzien van bijles in SAP. De stages die hij heeft gedaan hebben zorggedragen voor een brede ervaring. Zo is hij werkzaam geweest in de basisadministratie (boeken van facturen, crediteuren/debiteuren) en heeft hij een groot aandeel gehad het optimaliseren van diverse (financiële) processen. Daarnaast heeft hij veel tijd besteed aan het opstellen en analyseren van periodieke rapportages. Met deze ervaring op zak is hij ondertussen al anderhalf jaar werkzaam bij een logistieke dienstverlener waar hij al deze facetten nog meer eigen heeft kunnen maken. Omdat hij in zijn huidige functie, naar eigen zeggen, te veel bezig is met basisadministratie mist hij uitdaging en is hij op zoek naar een functie als Assistent Controller.

 

Lennart is een rustige, bedachtzame jongeman. Hij vindt het leuk om met cijfers te werken en zich bezig te houden met analyses en processen. Hier haalt hij ook het meeste energie uit. Hiernaast is hij enorm geïnteresseerd in IT. Lennart werkt graag in teamverband, hoewel hij niet snel op de voorgrond zal treden. Hij is het type dat graag anderen ondersteund door zaken zo duidelijk mogelijk te maken en processen efficiënter te maken. Nauwkeurigheid en accuratesse behoren daarbij tot Lennart zijn natuurlijke gedrag.

 

Lennart heeft een salarisindicatie van €2800,- bruto per maand op basis van 40 uur. Hij heeft een opzegtermijn van één kalendermaand en is fulltime beschikbaar.

location_onRoermond createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven